Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Sunt oameni ce au facut milioane de euro cu capul(creierul) total legal si nu s au laudat la nimeni.

Si mai sunt travestitii ciorales din romania l, care se lauda ca au banii multi de la pule luate n cur :))).

N am nimic cu tine, faceam doar o observatie :).

Iti doresc cati mai multi bani si o gramada de pule n cur!

dragu meu nu vezi ca unele care nau ce manca si ma manca de fund ca am sida  tot unele care nu au loc de fundu meu asa cum sant eu fac mai multi bani ca ele si normal ca le roade invidiea si ce zice ai sa  dam in ea casa vada lumea sa numai merga la ea si le arat ca din contra ele sant proaste ca zice ca numai vin clienti la mine dar ele mea duc multi mai multi clienti le multumesc pentru asat 

Link spre comentariu

Sunt oameni ce au facut milioane de euro cu capul(creierul) total legal si nu s au laudat la nimeni.

Si mai sunt travestitii ciorales din romania l, care se lauda ca au banii multi de la pule luate n cur :))).

N am nimic cu tine, faceam doar o observatie :).

Iti doresc cati mai multi bani si o gramada de pule n cur!

lasa draga ca toti am lat si lam pule in cur tu nu ei la fel asa ca ai gresti topicu canta la alta masa ca nu am marutisi sati dau 

Link spre comentariu

inca un nou filmulet si urmeaza inca multe altele                                                                                                              https://www.redtube.com/20045371                                       

Link spre comentariu

Astazi am revenit la Abby cu mare placere. Este deosebita in ceeace face si arata ff bine. Dotarea ce sa mai spun,se vede. Erectie beton. Am facut un dus impreuna pentru ca a venit peste mine si am inceput actiunea din baie. A inceput ea cu un oral f bun si in timp ce ma sugea a inceput sa i se intareasca dotarea ,s-a facut beton. Am iesit din baie si am continuat in dormitor. Nu am rezistat si am trecut eu la oral . Am incercat sa o fac sa se simta f bine si am reusit pentru ca a finalizat cam repede. Dupa o mica pauza am trecut la anal. Este chiar strimta si mi-am drumul cam repede pentru ca eram si f excitat. Am luat o pauza pentru ca eram amandoi cam epuizati. Am hotarat sa stam mai mult impreuna pentru ca ne-am simtit fff bine. A vrut si ea sa ma futa am incercat dar nu am reusit pentru ca este ffff dotata.Am hotarat sa mai incercam alta data poate va merge. Am continuat cu orale si anale la ea pana am fost total epuizati. Nu stiu exact cat am stat dar cred ca au trecut doua,trei ore. Am fost ffff multumit si satisfacut si voi reveni cu mare placere la Abby.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...