papacioc 1 Reputație: 21 Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Buna in Craiova vi ? Link spre comentariu
sybrill Reputație: 219 Postat Iulie 19, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 19, 2018 Vii* Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Iulie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2018 buna nu doar pe bucuresti :felatie :sexanal Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Iulie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2018 ce buna esti de maciuca fata meate astep :kiss3 Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Iulie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2018 Symona poze realae 100% facute in locatie daca esti un barbat care se respecta doar un telefon ne mai desparte iar cele mai ascunse si intense fantezii vor prinde viata lasa-te invaluit in pasiune si extaz alaturi o trv finuta foarte selectiva si cu bun simt . te voi face sa te simti ca un adevarat sultan in haremul lui despre mine versatila dotata 22 si feminina 100 anuntul se adreseaza domnilor ce vor experienta noua in compania unei transse stilate cu simtul umorului dar mai ales experimentata pun accent pe discretie si seriozitate daca esti un adevarat gentleman totul vine de la sine iar intalnirea noastra va fi una incarcata de momente frumoase apreciez atitudinea pozitiva si corectitudinea si iti garantez revenirea deoarece imi cunosc valoarea iar calitatea si rafinamentul ma reprezinta imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela de la primul apel nu ma compara cu ce ai intalnit. pana acu Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Iulie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2018 poze noi Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat August 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2018 Masaj de relaxare si uleiuri parfumate Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat August 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2018 poze noi facute acum Link spre comentariu
georgeeu Reputație: 0 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Ai un cont ceva pe skype, Instagram etc? Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat August 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2018 Ai un cont ceva pe skype, Instagram etc?nu doar whatsapp Link spre comentariu
minotaur87 Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 La Focșani vii Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20, 2018 La Focșani viidc dragutu meu ami merge destul de bine aici in bucuresti pup Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Symona poze realae 100% facute in locatie daca esti un barbat care se respecta doar un telefon ne mai desparte iar cele mai ascunse si intense fantezii vor prinde viata lasa-te invaluit in pasiune si extaz alaturi o trv finuta foarte selectiva si cu bun simt . te voi face sa te simti ca un adevarat sultan in haremul lui despre mine versatila dotata 22 si feminina 100 anuntul se adreseaza domnilor ce vor experienta noua in compania unei transse stilate cu simtul umorului dar mai ales experimentata pun accent pe discretie si seriozitate daca esti un adevarat gentleman totul vine de la sine iar intalnirea noastra va fi una incarcata de momente frumoase apreciez atitudinea pozitiva si corectitudinea si iti garantez revenirea deoarece imi cunosc valoarea iar calitatea si rafinamentul ma reprezinta imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela de la primul apel nu ma compara cu ce ai intalnit. pana acu Link spre comentariu
marrnav Reputație: 4 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Arati foarte bine intotdeauna Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2018 multumesc Link spre comentariu
wookiee boogie Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Buna rau !Sexy !Vreau sa ma iei in pula ! Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2018 pai te astep la mine Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2018 poze noi in locatie nou Link spre comentariu
milke Reputație: 41 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2018 E barbat cum sa nu poata ejacula? am fost de mai multe ori la ea. odata dupa vreo 20min de futai pe mai multe pozitii eu mi-am dat drumul in prezervativ cand eram adanc in ea, dar mandra era cam incinsa si a zis inceput sa se frece sa termine si ea .... si a termina glorios. asa ca am fost amandoi fericiti. e futacioasa rau Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2018 am fost de mai multe ori la ea. odata dupa vreo 20min de futai pe mai multe pozitii eu mi-am dat drumul in prezervativ cand eram adanc in ea, dar mandra era cam incinsa si a zis inceput sa se frece sa termine si ea .... si a termina glorios. asa ca am fost amandoi fericiti. e futacioasa raubuna te mai astept la mine sa mai repetam din nou :kiss3 :kiss3 Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2018 trv senzuala iti pot oferi companie, masaj de relaxare, intr-o ambianta placuta, clipe linistite la domiciliul meu non stop Link spre comentariu
valy_v Reputație: 21 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Octombrie 9, 2018 CiaoAveai si un anunt de domina. Mai e valabil?Am mai fost pe la tine dar ne am luat cu vorba si am uitat de dominare. Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Ciao Aveai si un anunt de domina. Mai e valabil? Am mai fost pe la tine dar ne am luat cu vorba si am uitat de dominare.buna da fac si dominare te astep pup Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Ciao Aveai si un anunt de domina. Mai e valabil? Am mai fost pe la tine dar ne am luat cu vorba si am uitat de dominare.ai nr meu sunama ok Link spre comentariu
denisa_sexx82 Reputație: 42 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2018 mistress-anya Stapna Te astept in temnita placerii unde fanteziile tale devin realitate!!stapana transsexuala posesiva, dominatoare si perversa caut sclavi supusi pentru umilire si exploatare!!o sa iti plangi de mila si imi vei cere indurare!!o sa executi tot ce iti poruncesc!!te voi supune de diverse torturi cum imi place mie!!sedinte variate-soft si hard!!singurele mele limite sunt scato si operatiunile medicale…in rest putem duce totul pana la extrem locatie centrala discreta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum