bazdkiii Reputație: 497 Postat Decembrie 10, 2012 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Domn boier... nustiu ce se intampla dar mi se pare ca gandim la fel...chiar azi coborand feleacul m-am gandit ca ar fi bine sa iesim la o bere/vin fiert saptamana asa cu colegii de "suferinta" de pa acest forum! oricati sa fiim , miar placea sal cunosc si sa beau un vin cu niste oameni cu cere am ceva de comun.Cand ne intalnim ,dau cuvantul meu ,fac cinste cu o butelie de vin, doua... Cu stima ,Bazdkiii Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Decembrie 10, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 10, 2012 se mai mobilizeaza cineva acu inainte de sarbatori ? Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 ce parere aveti despre o iesire in zilele astea??? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 salut tuturor ce sa zic este o ideie ok dar nu putem oare sa facem iesirea in timpul saptamani in careva zi?in principiu in weekenduri suntem cam majoritatea cu familia cu copii,cu amante,cu prietene,fiecare ce are. dar daca ar fi intr-o zi de miercuri sau joi poate putem rupe un pic din timp cu o nica poveste ca ne intalnim cu colegii de servici sau ce a de genu.ce ziceti?dati cu parerea fiecare cum ar fi mai ok. Si vedem ce si cum facem sa fie bine.eu in week asta nu pot ca o sa fiu plecat de vineri dupamasa.Va salut si respecte. Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 salutare .In wk exclus , cel putin din punctul meu de vedere , intr-o zi de joi sau vineri de acord . Stelistule...te bagi la organizare ? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 1, 2013 asa cum a zis colegul ovii in weekend e cam nasol pentru cei cu obligatii dar joi,sau vineri seara sau hai si miercuri putem organiza ceva.ce ziceti?stelistule faci o organizare pe sapt viitoare?dar sa stim macar inainte cu vreo 2 zile.va salut si respecte! Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Februarie 5, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Februarie 5, 2013 joi o iesire?(07.02.2013)?? Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Februarie 6, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Februarie 6, 2013 Salutare!Joi o sa fie o iesire.(07.02.2013). de la ora 8 sau 9....Cine vrea sa participe sa-mi dea un Pm.!Userii colorati care au PM, primesc pe mail locatia . M-am gandit la un local care are si loc de parcare si e destul de ascuns ,dar mai astept sugestii prin PM . O seara faina domnilor! Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Februarie 7, 2013 la ce local te-ai gandit? spune-mi in PM, sa vad cat de departe e de mine . mersi. Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 7, 2013 Neapărat să povestiţi aici experienţa, fie şi pe scurt! Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Februarie 7, 2013 Din pacate trebuie sa amanam intalnirea pe o alta data in care o sa fie disponibili mai multi colegi.Trebuie sa gasim o zi in care sa fiim disponibili mai multi, ceea ce nu cred ca este foarte usor de realizat,dar sper ca o sa reusim. o seara faina sa aveti! Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Februarie 7, 2013 Sunt extrem de multe motive pentru care destui dintre cei prezenti aici pe forum ar refuza elegant o astfel de intalnire.Un simplu exemplu: daca aici printre forumisti poti sa te dai rotund, sa iei peste picior pe oricine fiindca totul e virtual, nu stiu daca la o intalnire fata in fata ar mai avea asemenea tupeu. In rest consider ca mare parte dintre noi avem obligatii care ne incurca si din cauza asta e dificit sa te vezi cu o gasca de futaciosi. Poate cei tineri, fara obligatii sa reuseasca, sa dea un exemplu, poate ne mobilizam si noi ceilalti. Eu, oricum, ai vazut, ti-am raspuns in PM - mergeam azi dupa masa daca era ceva concret.Astept si o alta ocazie. Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Februarie 7, 2013 Eu cred ca nu de aia am vrea sa ne intalnim sa ne certam sau sa ne batem:P, adica sper...Din cate am vazut eu problema numero uno era timpul...ca nu am putut sa ne sincronizam. asa cum ai zis tu dorinel sunt foarte multi membrii care au obligatii sau nu erau in oras. etc..etc..Plus ca totul era oranizat asa pe fuga...de la o zi la alta, acum mi-am dat seama ca nu se poate asa:).Data viitoare o sa facem altfel... Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Februarie 7, 2013 ... am vrea sa ne intalnim sa ne certam sau sa ne batem:P, adica sper... Departe de mine gandul. Eram sub influenta unor discutii (contre) cu unul din colegii nostri. Se pare ca nu prea sunt sanse de impacare on-line, poate ne va ajuta o iesire pe LIVE la o bere undeva in oras. Sa dea Domnu' sa se intample! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 7, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 7, 2013 salut baietii,da asa este a fost cam de pe o zi pe alta iesirea asta dar poate ne mobilizam cumva,eu dupa data de 15 o sa pot pana in 15 sint cu obligati pe cap zilnic si nu o sa pot,dar dupa o sa iesim la o bere :beex2 ca baietii.o seara faina sa aveti. Link spre comentariu
cristiborcea Reputație: 257 Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 io de exemplu de marti pana azi n-am cetit forumul... Oricum, in timpul saptamanii nici o sansa, parerea mea! Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Februarie 8, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 8, 2013 Salutare . Mda...se pare ca in cursul saptamanii este cam greu...si eu am fost plecat din localitate si am ajuns abia dupa ora 1 noaptea .Cam greu pentru a ajunge la intalnire . Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 21, 2013 Salut tuturor!Nu se mai face cate o iesala!Cum sunt mai nou as cam vrea sa particip si eu ca toti useri seriosi!In caz de ceva semnalizati-ma!Fiind cred cel mai tanar de pe forum vreau sa vad cum se distreaza niste "Curvari "cu experienta! Link spre comentariu
skappie2 Reputație: 350 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Salutare! Duminica seara (nu stiu ora deocamdata...) se va iesi la o bere, o mica sueta etc etc. (cunoscatorii stiu deja povestea). Cei care doresc sa vina sa imi scrie pe PM unde am sa va dau mai multe detalii in zilele ce urmeaza. Salutari si respecte! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum