Sari la conținut

Vineri ora 20:30 iesire

Postări Recomandate

Postat

Domnilor, iesirea nr.2, va fi in aceasta zi de vineri.

Data trecuta am fost mai putin organizati.

De data asta, am invatat lectia.

Asadar:

1) Ziua: vineri 26.10.2012

2) Ora: 20:30

3) Inscrierie, se fac cu nr. de ordine de genul 1. cristiborcea , 2. T 3. Z, etc

- userii colorati care au PM, primesc pe mail locatia (de la mine)

- userii care nu au acces la PM, daca au o adresa de email secreta, o posteaza aici si primesc pe acel mail de mine LOCATIA; cei care nu au o astfel de adresa de rezerva ... isi fac una; daca au una secreta, dar nu si-o fac publica, isi fac una exclusiv pentru aceasta ieseala

4) Astept sugestii astfel:

- de la userii cu PM, prin PM

- de la userii fara PM, prin email la adresa: [email protected]

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

cristi, ce te faci daca unul din "userii" care-ti cer locatia este jurnalist la ziarul local? Daca nu ma insel, articol despre nimfomane a aparut in presa din Cluj. SFAT: nu acceptati pe cineva care nu este deja cunoscut de un forumist in care aveti incredere.

Pe langa jurnalisti mai pot participa si politisti, pesti etc...

Stiu ca la varsta ta esti entuziast dar incearca sa fii mai precaut...

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

@cristiborcea..."stelistule" , m-am inscris , ...din nou cu mentiunea ca daca ma intorc la timp din deplasare . :slap2

Dar cum si data trecuta...am reusit , sper ca si de data asta sa fiu prezent .

Mda...tre sa tinem seama de indicatiile cautatorului.

Bafta ! :bow

Vizitator golandecartier
Postat

politisti de ce ar fi o problema daca sunt ? :)) in fond nu e nimic ilegal ce se intampla aici pe forum nu ? sau este ? :thinking ma refer din punctul de vedere al clientilor... sigur ca pentru fete e riscant dar noi nu avem nicio treaba cu asta ca si clienti sau ma insel ? :slap2

• Oras:cluj-napoca
Postat

Salut tuturor,cu parere de rau va anunt ca nu pot participa nici de data asta ca am programat deja o plecare din cluj vineri dupamasa.

sincer vroiam sa particip si eu dar nu pot amana plecarea ca va iesi cu .....neplaceri.

Baieti aveti grija de voi si sa petreceti cu bine...sa beti un pahar si ptr mine.:P

tot respectul si cele bune!!

Vizitator Cautatorul
Postat

golandecartier, cum ar fi sa-ti vezi poza in ziar sub titlul "Intalnirea curvarilor din Cluj?" Ce explicatii vei da colegilor de munca, nevestei, vecinilor?

Vizitator golandecartier
Postat

cu asta sunt intru-totul de-acord eu ma refeream doar strict la politisti nu la jurnalisti.

Postat

hhmmmm cautatorul este exact asa cum spui,este foarte adevarat mai ales cum sa mai scris despre forum in ziarele din cluj.

baieti fiti cu bagare de seama si sa nu va intalniti cu nimeni care nu este cit de cit cunoscut.

sper sa iasa bine pana la urma.

bafta va doresc.

Postat

hhmmmm cautatorul este exact asa cum spui,este foarte adevarat mai ales cum sa mai scris despre forum in ziarele din cluj.

baieti fiti cu bagare de seama si sa nu va intalniti cu nimeni care nu este cit de cit cunoscut.

sper sa iasa bine pana la urma.

bafta va doresc.

Pai regula e destul de simpla ... voi filtra userii, filtrele le-am aplicat si data trecuta, le voi aplica si de data asta. Dar, nu voi dezvalui filtrele si criteriile, tocmai pentru a nu le da unora idei.

Postat

:)

off dinamovistule nu pot momentan sa fac nici un pas gresit,deja chiar ar fi cazul dar eram in vizor de multa vreme si daca calc pe bec e problema,ca prietena e tare vigilenta si nu pot face nimic servici si atit.

dar daca ar fi cazu sper sa trec de filtre.:P

sti cum se spune al 3-lea va fi cu noroc,adica ptr mine intalnirea a 3-a trebuie sa fie.

va salut si respecte.

Postat

Buna vremea tovarasi!

Îmi permit sa mă adresez astfel, sperând ca voi reuși sa intru in cercul vostru pana la urma...

Cetind de ceva vreme forumul -secțiunea de Cluj- constientizarea ca voi fi cu serviciul aici pana in primăvara, mi-a lăsat gura apa sa va întâlnesc!

Prima data nu eram aici, acum mă cheamă întâlnirea lunară la Sediu...

Contex pe voi sa foto consecventi si, precum antevorbitorul meu, sa va întâlnesc a treia oară!

Distracție plăcută si ... prudenta!

Aștept concluziile cu plăcere si interes, va salut!

Postat

@cautatorul...nu da mai idei la dusmani :slap2

Postat

:slap2 ...tot noi , la bine si la rau .

Oricum , parerea mea umila este ca la intalnire ( in cazul in care aceasta ar fi avut loc intr-un cadru mai larg ) ar trebui sa participe doar cei "colorati" ( fara nicio tenta rasista...eu insumi fiind mai brunetel...vezi avatar :P ) si care au avut pina-n prezent cel putin trei recenzii adevarate .

"stelistule"...ciocnim noi doi si pentru restu' . :beex2

Postat

ai perfecta dreptate ovii,mie imi pare sincer rau ca nu pot participa nici de data asta,numai daca cumva nu intervine ceva si sa pot participa si eu.dar daca nu cum am mai scri al 3-lea poate va fi cu noroc si ptr mine.va salut si respecte!

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

buna!

Si eu as vrea sa particip la iesirea de vineri... puteti sa fiiti siguri ca nu sunt nici politist nici ziarist, numai un membru relativ nou pe acest forum.

Postat

:slap2 ...tot noi , la bine si la rau .

Oricum , parerea mea umila este ca la intalnire ( in cazul in care aceasta ar fi avut loc intr-un cadru mai larg ) ar trebui sa participe doar cei "colorati" ( fara nicio tenta rasista...eu insumi fiind mai brunetel...vezi avatar :P ) si care au avut pina-n prezent cel putin trei recenzii adevarate .

"stelistule"...ciocnim noi doi si pentru restu' . :beex2

Din pacate a intervenit ceva super obiectiv, si vineri seara nu mai sunt disponibil :(.

O petrecere corporatista, organizata ad hoc, ma tine in loc.

Daca totusi exista cvorum, nu cred ca absenta mea e elementul lipsa.

Pe mail n-am primit nimic.

BTW: ovii, culoarea din punctul meu de vedere e obligatorie, dar nu e suficienta!

Postat

maestre...din pacate indisponibilitatea ta face ca aceasta intalnire sa se amane. :bow

Postat

salve tuturor lasa ovii ca poate asa a fost sa fie sa ne intalnim altadata mai multi la o bere :beex2 :beex2 sau altceva cu mai multi curvari din cluj.

respecte si cele bune!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...