Sari la conținut

0720645492 - Tineretului (mega image)

Postări Recomandate

Postat

Buna seara,

Aceasta domnita mi-a atras atentia (www.anuntul.ro):

OFER altceva, discretie, curatenie, caldura, seriozitate, autenticitate, maniere, decenta, bun simt, fara fite, comunicare, implicare, fac dragoste nu sex, sex oral, normal, cuni., 69, saruturi (depinde), 22 Oct 11:00

0720.645.492

Bucuresti

email: [email protected]

Pret: 100L

Atasez pozele:

Nota: Am sunat-o vineri pe la ora 22.00 atras de poze (imi inspira o fiinta suava, ceva nou, dupa nasul meu).

Mi-a raspuns o voce placuta (nefortata): s-a recomandat Sonia (noua in bransa), locatie Tineretului (mega image).Am intrebat daca este chiar realitatea din poze (deoarece in acea zona nu am gasit niciodata nimic veridic).Mi-a garantat ca este ea, chiar cu acest lucru a inceput conversatia, eu necrezand am intrebat din nou, lucru care a facut-o sa intre in detalii. A subliniat ca DOAR sanii nu sunt aceeasi, deoarece a avut implant numarul 3, acum sanii au marimea 2 si se vad cicatricele (implant scos). Acest lucru m-a dat un pic inapoi, deoarece exista riscul sa nu-i faca placere la atingerea sanilor. Mi-a spus ca are pielea alba, ca face acesta "meserie" ocazional, nu are mai mult de 2-3 clienti pe zi, selecteaza cu atentie cu cine "face dragoste nu sex".Mi-a comunicat si tarifele 100 lei/finalizarea si 200 lei/ora.Cum eram nehotarat, eu find la ceva distanta, iar programul era pana la ora 0.00, i-am propus un discount (a acceptat cu conditia sa "nu tragi de mine, ca totul se strica, sa fiu tandru si intelegator").Am decis sa nu merg totusi, poate cineva o face inaintea mea, mi-e teama de o dezamagire.

post-19368-0-01486900-1350935401_thumb.jpg

post-19368-0-31632500-1350935415_thumb.jpg

post-19368-0-56665500-1350935425_thumb.jpg

post-19368-0-40128900-1350935436_thumb.jpg

post-19368-0-63660200-1350935448_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Sigur este Sonia 0730351939 , am recenzia la acest numar, a fost dementiala !!! Intr-adevar , am facut dragoste, nu sex !!!! @Sangre :Iti multumesc pentru mesaj, ea este, merita fiecare banutz... Offff, sunt la munca, nu am timp sa scriu cat as dori !!! Bafta !

Postat

Eu am vazut si semnele pe unde au fost extrase silicoanele,insa nu ma pricep foarte bine, spunea ca asa i-a spus medicul, ca la un anumit timp sa le scoata. Intr-adevar sanii sunt usor lasati, insa nu a acuzat dureri in timpul intalnirii si credeti-ma ca nu am fost deloc soft nici eu, nici ea ,la misionar cu un sportiv de performanta :no2 deasupra ei de 100 kg trecute fix, iar daca sunt poze luate din alta parte, asemanarea este izbitoare , acum draq stie , poate eram eu in transa si nu am vazut-o foarte bine, insa era suficienta lumina in ambele camere... Ce saruturi, ce contre, PASIUNE ADEVARATA,cred ca ma iubeste mult si-mi este devotata numai mie... :slap2 . Intre timp, cand nu-i mai gaseam anuntul , am fost la Maya pe langa Tribunalul vechi si nu am fost deloc multumit , desi ea si-a dat toata silinta ....nu am facut nici un click mic mic mic...Dar asta voi scrie in recenzia din threadul ei, am pomenit doar sa arat ca poti prinde o tipa in momente care nu o avantajeaza , desi toti dinainte au fost entuziasmati Va promit ca daca voi castiga la Loto potul cel mare va fac cinste cu o tura! Spor la trageri! :luxhello

• Like 1

Postat

Atentie MARE MARE teapa, domnisoara nu corespunde deloc la pozele astea. In loc gasiti o fata destul de grasuta. Initial am vrut sa stau o ora intreaga dar la fata locului si cu graba mi am zis hai sa fac un efort demential de imaginatie si se .. treaca.

Locatia este curata precum si domnisoara, dupa un dus rapid a inceput cu un oral nep destul de ok.

Am trecut la traba serioasa destul de repede dar dupa citeva minute mi s a topit tot cheful cind am vazut o ca se zvircolea in toate partile ca cica o durea ova../ Si m a intrebat daca mai am mult... asa ca am strins ce mai era si am plecat abandonind 100 lei.

Bafta daca va place eu personal Never Ever.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...