asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Muzica si imagini de exceptie ! Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 16, 2013 si afaraaaa plouaaaa plouaaaaa Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0 3 Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Decembrie 19, 2013 2 5 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Decembrie 20, 2013 http://youtu.be/EZmDzxpiiYE Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Se organizeaza un concurs:"Cine face cel mai mare avion din lume?"Pe pista imensa a unui aeroport din Nevada aterizeaza primul concurent: un avion americanCoboara echipajul si vin imediat linga ei: juriul, autoritatile locale, ziaristii, televiziunea, public (citeva sute de curiosi)Prima intrebare: - Cit de mare este?Seful de echipaj:- Pai are cam 500 de metri lungi....- Nu! nu! nu ne intereseaza masuratori! spuneti-ne ce aveti inauntru ca sa va jurizam- Aa! pai avem 1.000 locuri pe scaune clasa economic, 200 clasa business, 50 cusete pt VIP-uri, 5 baruri, 1 restaurant, mall, sala de gimnastica aerobica, salon de coafura, biliard, bowling... etc...- Uauu! nu se poate! Sa nu spuneti ca aveti si piscina! - Ba da! Piscina cu valuri, sus, pe terasa...- Nemaipomenit! Si incep aia din juriu sa dea notele: 10, 9, 10, 9... Aterizeaza al doilea concurent: un avion rusesc (imens)Coboara echipajul si incep iarasi intrebarile:- Cit de mare este?Seful de echipaj raspunde:- Pai are cam 800 de metri lungime pe 750 metri latime....- Nu! nu! nu ne intereseaza masuratori! spuneti-ne ce aveti inauntru ca sa va dam notele!- Aa! pai avem asa: 1 batalion de infanterie...cam 1500 locuri pe scaune, 1 pluton de cercetasi, 1 pluton de genisti, 1 pluton de mitraliori...astia au 500 locuri in picioare, mai avem parasutisti, bineinteles...Aaa... 3 tancuri, 5 TAB-uri, 10 tunuri + obuziere, plus intendenta, infirmeria, cantina, depozitul de munitie- Uau! nu se poate! altceva? - Aa! sa nu uit: unitate de rachete si unitate de protectie chimica, radiologica si bacteriologica- Nemaipomenit! Si incep aia din juriu sa dea notele: 10, 9, 9, 10... La un moment dat apare un echipaj fara avionReporterii intreba:- Voi cine sinteti si de unde veniti?- Echipajul roman si venim din Romania . Eu sint copilotul Vasile, purtatorul de cuvint...- Si unde e avionul? Ce s-a intimplat?- Nu l-am adus ca nu aveam unde ateriza...v-am verificat cu Google Earth...nu merge...e locul strimt aici in Nevada...dar am adus schitele... - Nu! nu! nu ne intereseaza dimensiunile! spuneti-ne ce aveti inauntru? Cit e de spatios? - E imens! - Cit de imens?! Americanii au amenajari sportive...rusii au tancuri...voi ce aveti inauntru???- Pai sa va dau un exemplu: La primul zbor...am decolat...am luat altitudine...si a inceput sa vibreze aripa stinga. Am verificat instrumentele de bord...nimic...totul era Ok...conditiile meteo excelente...ce putea fi?!Si zice domnu' comandant: "Vasile! ia scoate tu Loganu' din garaj si mergi in aripa stinga si vezi ce-i acolo." Si scot Loganu', merg in aripa stinga (ca doar nu era sa merg pe jos) si acolo ce sa vezi? pe stadion, ca avem stadion acolo, era meci Romania - Spania, si sareau aia ca dementii in tribune, faceau "valuri"... aruncau petarde, intr-un cuvint era balamuc...pe terenul de golf, alea de tenis sau ala de atletism nu era nimeni. Era clar, se miscase centrul de greutate....a trebuit sa intrerupem meciul...le-am dat la megafon sa stea linistiti ca am decolat! Au mai fluierat ei...pina s-au linistit...a disparut vibratia...si am plecat inapoi spre cabina... Nici n-am ajuns bine in cabina ca zice iar domnu' comandant: "Vasile! ia Loganu' din garaj si mergi in aripa dreapta ca a inceput acuma asta sa vibreze."Buun...merg iar in garaj...scot Loganu' si merg in aripa dreapta.Acolo, ce sa vezi?! In cadrul parteneriatului NATO, o unitate romana si una germana (ambele de tancuri) faceau trageri in poligonUnii trageau din mers , altii din opriri scurte... viraje strinse... motoare ambalate...normal ca vibra aripa...nu?!Ne-am chinuit ceva sa-i oprim si pe astia, le-am dat prin radio...am pus citiva soldati sa traga rachete de semnalizare...Doamne Fereste! trageau cu proiectile adevarate...daca sarea o schija unde nu trebuie???AIA DIN JURIU AU RAMAS CU GURILE CASCATE:- Uaaauuuuu! Si copilotul Vasile continua:-Stati ca asta nu-i nimic! Am rezolvat aripa dreapta, ma intorc in cabina...si zice domnu' comandant: "Vasile! ma trage curentul de vreo jumate de ora, ia vezi ca in coada avionului, mai mult ca sigur, femeia de serviciu a uitat si usa si gemuletul de la baie deschise" Am luat Loganu'...am trecut pe la statia PECO...ca nu mai aveam benzina... si am plecat spre coada avionuluiCind am ajuns...se inserase... si asta era! avea dreptate domnu' comandant: baia avea si usa si gemuletul deschise...lumina era uitata aprinsa.... si in jurul becului se invirteau avionul american si cu ala rusesc!!! 3 Link spre comentariu
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Decembrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Decembrie 21, 2013 1 Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Si ceva frumos: Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:none Oras:none Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Asta sunt renumiti in afara, nu in tara. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 22, 2013 2 Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:none Oras:none Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g 3 Link spre comentariu
inxs01 Reputație: 420 Postat Decembrie 22, 2013 Telefon: inxxexcess Oras:- Telefon: inxxexcess Oras:- Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6AlQ5U_bwns Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 25, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FPtJtpTuMdI Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 25, 2013 2 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 25, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2013 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate