criss Reputație: 556 Postat Octombrie 27, 2012 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Octombrie 27, 2012 cautand pe google dupa un nr de telefon o fetita astazi, am descoperit acest forum. Si o data cu el, faptul ca foarte multi dintre membrii "grei" de aici sunt prezenti si acolo.nelamurirea mea este... e ceva diferit? sau sunt preluate pur si simplu informatii de aici acolo ... sau ar trebui sa imi fac cont si acolo pentru a avea acces la toate informatiile legate de donshoare?Ms anticipat pentru elucidare si spoi la ciocane
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Octombrie 27, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 27, 2012 acel site e un fake, cu recenzii copiate de aici si conturi de utilizatori facute de ei si nu are nici o legatura cu acest forum. M-am gasit inregistrat si eu acolo, nu de mine evident. :wave
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2012 Postat Octombrie 27, 2012 pisicuts..o perioada ne-am perindat multi membri de aici...aia a fost perioada in care forumul nostru era cazut..daca te uiti la datele postarilor sunt exact din acea perioada..nu stiu cate conturi sunt facute acolo de altii...insa in perioada aceea s au inregistrat multi membri de aici...iar userul de acolo pisicuts era inscris de mult timp(l am verificat in speranta ca esti tu ) )
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 27, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 27, 2012 Din nevoia de nimfomane , mi-am facut si eu cont pe **spam editat** cu acelasi user si am incercat s-o iau de la 0 cu postarile , dar n-am avut prea multa rabdare.Asa am cunoscut-o si pe Cory , virtual bineinteles , chiar fato mai esti moderatoare acolo ? In fine intre timp a reaparut forumul nostru pe alta platforma si activitatea s-a reluat.
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2012 Postat Octombrie 27, 2012 da sangre...inca mai sunt moderatoare..chiar daca nu am mai intrat in cont de cand si-a revenit nimfo )))))))
rider Reputație: 373 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Septembrie 7, 2013 Locatie: undeva pe net, merge ca nu are decat 10-15useri simultam - 5.5Aspect: cam mult roshu pentru gustul meu,slabuta , fara tzatze dar cu coaiele umflate rau - 3Atitudine: problema mare:- infatuata, ingamfata rau,fals elitista,artagoasa, bolnava de mania grandorii - 0Prestatie:doar orala - la greu , cu toate gurile deodata - 10Tarife: - nu cred ca va face prea multi purici pe piata daca continua cu atitudinea de mai sus, doar daca si-o face singura(masturbare),eventual cu clientii Google si Bing. Concluzie: m-am fript rau, bani n-am dat dar mi-am pierdut cateva ore aiurea, propun trecerea la de evitat(pacat are si cativa "sclavi" mai dezghetati)PS - mai e si turnatoare ! trage cu ochiul in alte parti Publicitatea e de doua felui....pozitiva si...!!
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2013 Postat Septembrie 7, 2013 @Rider aka Mpanda farasi dincolo.Reclama e reclama, si cea negativa e tot reclama! Deci, MS PS: cum notele tale la recenzii sunt subiective ( de aceea nu iti place sa dai note) si chestia asta o stiu multi care te cunosc, poate o sa mai fie cativa useri care o sa vrea sa testeze pe pielea lor ca sa confirme sau sa infirme notele tale.Deci, cu varsarea ta de nervi n-ai facut altceva decat publicitate la .......(e in titlu, de ce sa mai scriu? Sa fiu banat? )
rider Reputație: 373 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Septembrie 7, 2013 Yoda! n-am nika cu tine, nici cu faptul ca am fost banat acolo sau voi fi banat aici ( ca am facut reclama ) Useri care vor incerca "dincolo" , (cu degetul ) cum am facut si eu se vor lovi ,inerent de ingamfarea si ipocrizia moderatorilor de acolo si de slugarnicia celor care au primit un osicior(reputatie) Da am recunoscut ca notele mele sunt subiective si ai fi si tu ipocrit sa nu recunosti ca si notele tale sunt la fel! Nu sunt nervos de loc doar simt un gust dulce amar in urma experientei de "dincolo" - am incercat sa va ajut pe sectiunea de Tm si ce am primit? - o observatie generica gratuita ca "nu ai respectat regulamentul" - la "prima recenzie" prima postare- - nu sunt omul care sa faca offtopic sau sa infloreasca cu povesti erotice posturile si nici nu alerg dupa culori. De asemene pot sa-ti spun, si am argumentele mele tehnice, ca nu o sa evoluati prea mult in audienta , acum e tarziu sa ma intrebi despe ce argumente e vb. (macar cum spui voi fi singura sursa de reclama a voastra:)) A! si te rog nu te obosi sa cauti dupa IP-uri dincolo, eu nu fac ca tine , nu mai revin! PS - Sexy - eu sunt acelasi om (de altfel foarte vesel ) si in mediul virtual si in cel palpabil, daca n-ai intales singura mea suparare sunt oamenii care cand sunt "obisnuiti" se comporta intr-un fel iar cand sunt "colorati" se modifica radical! Dar asta-i lumea , trebuie sa ne obisnuim cu ea.(PUNCT)
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 7, 2013 Rider,supararile in mediul virtual nu se merita. VIata e frumoasa. Indiferent unde suntem in mediul virtual,trebuie sa il vedem ca pe un loc de joaca. Fiecare avem altfel de personalitate si este,pe undeva,normal sa apara diferente de opinie. In mediul virtual fiecare poate fi cum isi doreste.Felicitari ca esti exact ca in viata reala.Si eu sunt la fel. Cum ma citesti,asa sunt si live.In privinta audientei nu ne putem pronunta.Fiecare forum are utilizatorii lui. CIne stie? Poate pe viitor devin forumuri partenere.Niciodata sa nu spui niciodata.
maxxx80' Reputație: 221 Postat Septembrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat Septembrie 7, 2013 Rider,supararile in mediul virtual nu se merita. VIata e frumoasa. Indiferent unde suntem in mediul virtual,trebuie sa il vedem ca pe un loc de joaca.
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2013 Postat Septembrie 7, 2013 @Rider, eu nu am revenit, nici nu am plecat. Am vrut sa scap numa de contul @apuci ca sa incep pagina curata, si cum nu se mai sterg conturile, am obligat (ca asa a fost!) pe sefu sa ma baneze.Toate cele bune.
rider Reputație: 373 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Septembrie 7, 2013 Si tie numai bine Apuci , faceai parte din "lumea mea" (citindu-ti postarile anterioare). Mi-am incalcat PUNCTUL doar ca sa te salut!
Postări Recomandate