Sari la conținut

Este bine ca s-au format grupurile sociale ?

Vizitator Scrat

Chestionar si poll referitor la grupurile sociale  

21 membri au votat

1. 1. Este bine ca s-au format grupurile sociale ?

Postări Recomandate

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Personal am votat pentru stergerea grupului din care fac eu parte. Nu-mi trebuie un grup privat ca sa vorbesc cu cine doresc eu si cand doresc eu. Oricum, la cat e de citit si interpretat pe forum, abia aveam timp sa postez cate o gluma resuflata si pe la sectiunea Grupuri.

Na...gelosilor, ca va facem pe plac, o sa dispara de acolo Grupul Fratia Inelului Clitoridian, sa ramana altele si sa fie toata lumea happy. Pff ma duc sa-mi iau o bere, apoi scriu o recenzie in seara asta...macar ma fac util cu ceva.

Bafta si ciocane tari!

Vizitator telegrafistull
Reputație: 0
Postat

De curiozitate: topicul nu trebuia deschis la D.G.?

In fine...

Optiunea deschiderii grupurilor, e o optiune asemanatoare pe scara mult mai mare, pe Facebook, daca nu ma insel, destinata grupurilor formate din rude, cunostinte, prieteni, fosti colegi de facultate, etc.

Din punctul meu de vedere, aderarea la forum inseamna, in sine, inscrierea intr-un grup aparte, care ar trebui sa fie “for fun”, pentru schimbarea de idei, impresii, experiente, ideea de baza ar trebui sa fie distractia, nu un loc de eliberare a frustrarilor, invidiilor, sarcasmului, intolerantei, exprimate prin formulari din ce in ce mai grosolane si mai lipsite de bun-simt, nu mai departe, ieri, am ramas uimit la citirea unui text postat pe forum, care fara cea mai mica rezerva poate fii clasificat ca "Penal" si nici un moderator nu a gasit de cuviinta sa atentioneze, a mai ramas injuraturile de mama, unii dintre noi am inceput sa confundam forumul cu un camp de lupta…

Exprimarea frustrarilor pe forum nu ajuta cu nimic, decat poate, cu acumularea altora…

Cred ca moderatorii ar trebui sa fie putin mai exigenti si sa mai "taie" din elanul unora, prea "entuziasti", chiar cred ca unii au fost tolerati prea mult...

• Like 1
Vizitator Scrat
Postat

Frate @telegrafist acolo a fost deschis dar jupanu l-a mutat aici ...

Se pare ca raspunsurile de NU primeaza si aceste grupuri sociale divizeaza acest forum si implicit userii de pe aici, asa ca inclin sa cred ca trebuie sa dispara (chiar daca unora le-a placut acest lucru). Nu m-am dat in vant dupa aceasta modificare/adaugire a forumului, am aderat la grupul cu care am iesit la chef ... oricum grupul era deja format si noi nu ne-am ascuns, am postat chiar si poze de la aceste iesiri (se pare ca unii au fost si sunt ofensati in continuare de acest lucru) de faptul ca ne adunam, ne distram, ne simtim bine ... si vad ca asta produce efecte asupra unora. Posibil faptul ca suntem foarte uniti sa deranjeze pe anumiti useri, sau poate faptul ca ei nu si-au facut un asemenea grup, sau ca nu au fost invitati sa adere la grupul nostru ... samd.

Nu arat cu degetul pe nimeni (cine se simte sa-i fie de bine) deci nu vreau replici acide sau scandal, Am optat pentru desfintarea grupului si basta, daca nu se vrea si creaza zazanie si animozitati intre forumisti, eu unul sunt de acord sa dispara - acum depinde numai de imparatie.

Voi incerca sa fiu cat mai putin activ pe zonele Discutii Generale si Timp Liber (a se citi chiar deloc) ramanand sa fac doar recenzii pe zona in care ma aflu, sa vedem cum decurg treburile. Oricum asa cum unii dintre voi stiu deja, ma bate iar un gand de duca (da, sa ma retrag din nou, dar de data asta definitiv) care de ceva vreme nu imi da pace ... voi vedea ce decizie voi lua in acesta privinta.

Hai sa fiti iubiti si sa auzim numai de bine ...

Vizitator Raffaello
Postat

Astazi mai mult ca sigur grupul care a avut bunavointa sa ma accepte si pe mine va dispare . Va dispare ca notiune de grup social de pe forum . Ceea ce unii nu au inteles este faptul ca acest grup nu a fost creat ca un pol al puterii , sau al discordiei asa cum s-a mentionat . "Grupul" exista ca legatura interumana , legaturile dintre membrii erau definite. Aparitia pe forum a fost doar datorita faptului ca @pisicuts a considerat interesant acest lucru si s-au creat tehnic aceste grupulete . Scopul a fost doar pt distractie , doar pt socializare si pt a nu polua forumul cu discutii care nu intotdeauna aveau legatura cu forumul.

Asta insa imi atrage atentia asupra unor aspecte :

- Da , am banuit inca de la inceput faptul ca aparitia unor discutii restranse , de grup , pe acest forum va isca dispute , invidii sau rautati .

- La scurt timp dupa aparitia grupului nostru au aparut alte cateva grupuri

- Culmea este ca doar acest grup a fost cel mai atacat . Nu ma mir , insa este o constatare

- Sunt curios daca si celelalte grupuri se vor desfiinta din proprie initiativa ( oricum unele sunt moarte din fasa .. ) , asa cum in acest grup s-a luat decizia de a se desfiinta - tocmai pt a elimina tensiunile de pe forum .

Am fost impotriva crearii grupurilor sociale tocmai pt ca eram constient de rautatea care poate apare si care poate genera dispute .

Insa ... sunt convins ca disputele nu vor inceta usor nici dupa disparitia acestui grup .

Vizitator Scrat
Postat

Dupa cateva discutii in privat (PE MESS MAI PE CINE INTERESEAZA ASTA, NA CA VA SPUN) propun totusi sa ne mai gandim si ca sa nu dam apa la moara, sa mutam threadul cu MM2 adica discutiile de la masa caverilor acolo.

NA MA ... SA MOARA DUSMANII DE CIUDA !!!

Postat

Sal'TARE!

Vad ca se dilueaza intentia initiala a poll-ului... Referinta era la grupurile sociale si nu la grupurile cum este cel al "Cavalerilor" care exista de o buna bucata de timp si a functionat bine-merci. Toata argumentatia mea de mai sus si cred ca si majoritatea postarilor din acest topic se refera la grupurile sociale asa cum au fost ele definite in noua facilitate.

Dupa cum s-a vazut, cu rare exceptii, in topicul mentionat au postat numai membrii grupului care a participat la intalniri si din cate am observat nu a creat nici un fel de probleme pe forum, invidii si alte alea...

Atacurile la acest grup au aparut din cate imi aduc eu aminte numai in ultimele zile cand se pare ca a dat strechea in useri!

Si atat!

Vizitator Raffaello
Postat

Nene @Afriq , strechea din cate imi aduc aminte , vine de la o musca sacaitoare ...

Postat

Clar nenea @Raffaello... daca nu arunca cineva o samanta de scandal e asa bine si frumos pe forum... cred ca numai un regim dictatorial ar reusi sa remedieze asta (nu zic ca mi-as dori asa ceva sau ca se intentioneaza!) adica, cum baga cineva zazanie bufff... o saptamana off... din pacate avem exemple ca gogu si altii pe care nu i-a impiedicat nimic in actiunile lor impotriva poporului de pe forum...

Vizitator Scrat
Postat

Hai mai ce toti o dati cotita? Cine este musca sacaitoare nene @Raffaello, spune aici deschis catre cine sa ne indreptam atentia ca numai asa se rezolva aceasta problema. Ce tot o dam cotita, ca o fi aia, ca o fi ailalta, gata, spuneti fratilor ADEVARUL CARE NE ZBARLESTE PARUL !!!!

Pun si eu o intrebare catre @Irinuca, de unde stiai tu ca cineva din grupul nostru te-a vorbit de rau daca nu ai acces pe grupuri?

Hai ca io is nelamurit tare si chiar vreau sa aflu adevarul. Deci Irina astept un raspuns, dar daca te respecti vei spune adevarul asa cum declari tu si in interviu si peste tot, ca mai bine adevarul decat o minciuna necesara.

Astept raspuns fata draga, aici sau in alta parte, dar nu pe PM, sa vada toata lumea cine si de unde pleca toate certurile si scandalurile, apoi imparatia poate hotara ce este de facut. De ce am io o senzatie de DEJA-VU ? (aaa, nu stiti la cine ma refer, pai simplu mai oamnei buni, la cine alta decat Samira - sau ati uitat de ea). Se pare ca avem o noua Samira aici printre noi.

Daca gresesc si merit, rog adminii sa fiu sanctionat in modul cel mai drastic cu putinta, ban definitiv !

Hai, sa auzim de bine ...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Personal gasesc toate "creatiile" noi aparute o mare greseala. Am invatat cu muuuuuuulti ani in urma, cand inroseam tastaturile si mouse-ul pierzand nopti intregi prin internet cafe-uri administrand cu sarg jocuri multiplayer si forumurile lor ca este inutil sa incerci sa strunesti oamenii. Mai ales cand sunt romani. Ce ne face pe noi sa ne bagam ca musca-n discutii care nu ne privesc, sa incercam sa facem parte din grupuri unde credem ca am fi cei mai rasariti, sa dam imediat la temelie oricui face nota discordanta, sa fim politisti de serviciu fara ca cineva sa ne fi cerut asta, pe scurt sa ne dorim sa moara capra vecinului?! Si in chinuri daca se poate. Cu vecinul privind, fara sa poata face ceva....

De cand sunt membru al acestui forum si urmarind ( video et taceo ) ce se petrece in ultima vreme am ajuns la concluzia ca ipocrizia a atins noi culmi... Si din pacate nu avem un James Cameron care s-o coboare.... (South Park fans stiu despre ce vorbesc).

Ca o concluzie, totul inafara de recenzii si cateva topicuri din discutii generale ar trebui sa dispara. Restul nu este altceva decat o noua posibilitate de a dezlantui ce este mai urat in fiecare din noi: invidie, trufie, egoism.

Subscriu!

Vizitator Raffaello
Postat

Scratone , ce sa-ti mai zic eu cand tu ai descoperit-o ?!

Dragalasa @irinuca pana nu isi baga trompita ( direct sau indirect ) in diverse ciorbe , nu se simte bine.

Vizitator Cory
Postat

@scrat, fara sa iau apararea nimanui.... ceea ce se posta in grup era vizibil din afara pt oricine...chiar si ca guest.. :) ca sa iti dau un exemplu...cautatorul a propus aducerea "Zuzei" la urmatoarea intrevedere ... (exemplul este luat strict aleator)

Vizitator Scrat
Postat

After that mami Cory, after that ... cand nu am mai avut acces doar noi. Aici e smecheria care nu-mi da pace !

Inteles amu ?

Vizitator Cory
Postat

aham..amu intelesai..ma scuzati ca ma bagai ca musca-n lapte :D

Postat

Am o mica nedumerire... ar putea exista o tema de discutie care sa prezinte interes doar pentru un grup, asa incat sa nu se justifice postatea ei la discutii generale? Chiar as vrea sa imi dea cineva un exemplu oarecare.

Pe de alta parte, cine stabileste daca o astfel de tema prezinta interes doar pentru un anumit grup si nu si pentru ceilalti membri ai comunitatii?

Firesc mi s-ar parea ca fiecare sa fie liber sa decida pentru el ce anume il intereseaza si ce nu. Astfel, din multitudinea de subiecte abordate in cadrul discutiilor generale, fiecare sa aleaga liber ce anume il intereseaza, cum de altfel era si pana acum. Faptul ca exista multe derapaje de la temele puse in discutie, ca unii useri se folosesc de orice prilej pentru a-si mai regla niste conturi nu isi va gasi nicidecum rezolvarea prin crearea acestor grupuri, ci prin aplicarea corecta a regulamentului.

In ceea ce priveste nevoia de confidentialitate pentru unele discutii intre membrii forumului, consider ca existenta mesageriei private si a altor canale de comunicare sunt suficiente.

Crearea unor grupuri nu ar realiza altceva decat faramitarea comunitatii si polarizarea ei in functie de diverse interese.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ati fi putut sa ne atentionati sa pot pastra textele scrise de mine in grup.

Ps. am vazut ca nu s-au pierdut..

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Am revenit la normal :D

Ok, avand in vedere disputele aparute legate de discutiile private si micile bisericute creeate la social groups am decis ca aplicatia sa fie inlaturata. Pe viitor cu siguranta nu vom mai aduce astfel de imbunatatiri care includ si bucati private pentru a preveni astfel de certuri , ne vom axa pe aplicatii publice. Inca doua lucruri noi vor venii curand.

PS: Pentru omogenizare mini sectiunea Timp Liber a fost mutata la discutii generale

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:V. B. L.
  • Oras:V. B. L.
Postat

Ala care a 'destructurat' grupurile sociale...,ori a facut caterinca...,ori a pus gaz pe foc...Pai toate discutiile private acum sunt la liber...

Postat

Nici eu nu am vrut ca totul sa fie public ce am scris. Voaim sa raman in cerc restrans, posibil si cei care au comentat doreau la fel

• Administrator
Postat

am mutat thread-urile primite pe pvt intr-un loc inchis

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Raffaello
Postat

Maestre @Pisicuts , nu te supara pe mine , dar de data asta ai fost stangaci ...

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Pai s-au creat acele grupuri unde exista o anume intimitate a convorbirilor ca acum sa fie publice? Pai una zicemmsi alta facem? Ce personaj era curios sa vada acele discutii la care nu avea acces? O intentie buna s- a terminat cu un mare si de cacao fiasco!

Postat

petrepetre02, cere te rog sa se stearga ce nu se voia public. Imi pare rau, nu stiam ca discutiile mai intime o sa devina brusc publice.

Vizitator Raffaello
Postat

@pisicuts , o intrebare .

Nu ma pricep deloc la minunile astea tehnologice .

Ai spus :

Posted Today, 04:46 PM

am mutat thread-urile primite pe pvt intr-un loc inchis

Ce intelegi prin "pvt" ? Un loc unde teoretic sunt in siguranta , dar din greseala mai poate cineva sa aiba acces ?

Multumesc,

Raffaello

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...