Sari la conținut

Este bine ca s-au format grupurile sociale ?

Vizitator Scrat

Chestionar si poll referitor la grupurile sociale  

21 membri au votat

1. 1. Este bine ca s-au format grupurile sociale ?

Postări Recomandate

Vizitator Irinuca
Reputație: 0
Postat

Hai mai ce toti o dati cotita? Cine este musca sacaitoare nene @Raffaello, spune aici deschis catre cine sa ne indreptam atentia ca numai asa se rezolva aceasta problema. Ce tot o dam cotita, ca o fi aia, ca o fi ailalta, gata, spuneti fratilor ADEVARUL CARE NE ZBARLESTE PARUL !!!!

Pun si eu o intrebare catre @Irinuca, de unde stiai tu ca cineva din grupul nostru te-a vorbit de rau daca nu ai acces pe grupuri?

Hai ca io is nelamurit tare si chiar vreau sa aflu adevarul. Deci Irina astept un raspuns, dar daca te respecti vei spune adevarul asa cum declari tu si in interviu si peste tot, ca mai bine adevarul decat o minciuna necesara.

jur cu mana pe icoana!!! acest grup a fost vizibil multe zile...acum cateva zile a devenit privat. ca dovada vorbeam la un moment dat cu un membru caruia i-am dat citatul care m-a scos din sarite...era public!!! probabil voi nu ati bagat de seama dar era public!!

• Oras:V. B. L.
Postat

Irina,cand era vizibil se vorbea de cu totul altceva...,fara nicio referire la vreo persoana anume.erau banalitati.

Vizitator Irinuca
Postat

banalitati despre persoana mea. ..:)) euflo, daca tu ai vedea acus o discutie care nu te priveste in care eu as zice ca euflo e un fraier...ai trece cu vederea?sau m-ai intreba de ce nu am loc de tine??

Vizitator Cory
Postat

stau si plang de mai bine de o ora... nu imi e frica..nu are cum sa mi ia copiii, el nu stie ce vorbeste..dar simplul fapt ca m a amenintat si s a luat de ce am eu mai drag, de copiii mei, pt care pana la urma am facut toate sacrificiile pe care le am facut, si m am certat si cu mama si cu tata si cu toata lumea cand toti imi spuneau sa le dau la camin ca e mai bine si n am vrut...am preferat sa ma chinui...sa cersesc, sa ma prostituez doar ca sa le ofer un trai decent..si dupa atatia ani de chin vine el si ma ameninta ca ma lasa fara copiii?????????

cu ce drept??????

asta nu mai e impulsivitate

asta e o chestiune personala din partea lui...ca tot ameninta el ca face publice informatii despre mine...Dragii mei..ma numesc XXXX, sunt o mamica de doua fetite cu care ma mandresc...pe scurt povestea e asa...am avut nesansa sa ma indragostesc si sa cred orbeste intr-un barbat mai mare cu 9 ani ca mine...am facut un copil, am ramas insarcinata cu al doilea..el si-a dat seama ca nu vrea copiii, ne am despartit, ramasesem cu o tona de rate, chirie, facturi, datorii, fara loc de munca pt ca eram insarcinata in luna a 6 a, un copil mic de 1an jumatate de crescut...nu vreti sa stiti cate zile au fost alea in care ma rugam de proprietari sa nu ma dea afara in prag de iarna cu un copil mic si unul pe vine..cand numai eu stiu cum ma chinuiam sa impart un cartof pt 3 zile..nu mai conta ca eu eram insarcinata si nu ma alimentam..etc...am cerut ajutorul unor necunoscuti si l-am primit...dar ca si aici...au fost si oameni rauvoitori... atunci cand am ajuns iarasi in pragul aceleiasi situatii am ales sa ma prostituez...multumit nea Cautatorul? acum ai dovada scrisa... si am facut o pt binele copiilor mei...am facut si nu regret,..as mai face o de 1000 de ori...oricati asa ca tine s ar lua de mine...pentru ca sunt copiii mei ..pentru ca sunt ratiunea mea...si sincer ma indoiesc ai avea aceeasi viziune asupra copiilor tai ..pentru ca altfel nici in gluma n ai fi zis asta....

• Like 2
Vizitator Cory
Postat

si cu asta imi inchei activitatea pe forum....ma doare prea tare,,putea sa se ia de orice, dar nu de copiii mei....

Vizitator Cautatorul
Postat

Pentru faza cu copii, ai dreptate, trebuie sa-mi cer scuze... pentru restul, nu.

Si ar fi bine ca cineva sa-ti stearga numele din postare. Eu nu l-am spus, am prezentat id-ul pe care l-ai avut pentru 3 zile cand ai fost banata.

Postat

Lumea vorbeste multe,conteaza ce rol ai in viata de zi cu zi.Stii cum e?Nu vb nimeni de tine,nu existi!

Mai trec cu vederea,doctoru mi-a recomandat ochelari.Dar nu-i port,deci trec cu vederea !:)) Si da,toti suntem fraieriti odata in viata sau fraieri pe viata. :))

Vizitator Irinuca
Postat

sper ca acum e toata lumea multumita!!!si Cautatorul si toata gasca lui si a domnitei din fruntea lor!! poate lui Cory ii e frica de el ins amie nu imi e. mie nu mi-e frica de nimeni in afara de Dumnezeu. asa ca astept domnule XXXX (cautatorule) sa vina smecherii peste mine...si sa iti marturisesc un singur aspect : in Suceava sunt nascuta...as vrea chiar sa dau odata ochii cu cei din generatia ta care ar baga la puscarie pe cineva doar ca ti-e tie prieten

Vizitator Cory
Postat

cer oficial stergerea contului meu...nu ma intereseaza "Scuze" venite de la astfel de "non- persoane" :) daca aveai vreo clipa impresia ca mi-e rusine cu ceea ce sunt..te inseli amarnic! sunt mandra cu omul care sunt...sunt mandra ca cei care reusesc sa ma cunoasca cu adevarat ma apreciaza cu bune si cu rele...sunt mandra ca mi-am crescut copiii departe de toate problemele cotidiene...sunt mandra ca le-am oferit si le ofer educatie si le sunt mereu alaturi in orice clipa! ca am renuntat la mine ca om de societate...asta e partea a doua..ma repet...o fac de zeci de mii de ori daca e cazul, pentru ca eu am un motiv intemeiat pt care sunt dispusa sa ma dezbrac de caracter!

Vizitator Scrat
Postat

Incep prin a-mi cere eu scuze fata de Cory, cred ca le merita si de la altii. @Cautatorul a spus un lucru la nervi, a reactionat violent cum de altfel nu prea ii sta in caracter. La amenintarile cu copii a gresit insa, aici nu am ce sa mai adaug. Vorba lui @euflo ... poate si noi spunem mereu IL OMOR PE ALA ... dar nu se intampla.

Cred ca asa ceva nu se spune indiferent de situatie ... dupa o discutie, vad mai sus ca totusi are demnitate si si-a cerut scuze fata de persoana respectiva.

Irina vezi ca ajunge ... nu mai pune paie pe foc.

Vizitator futacios man
Postat

@cory

stiu ca in trecut am avut mici altercatii, dar astazi nu pot sa spun decat ca imi pare rau, si ca, daca exista o doamna adevarata pe forumul asta, tu esti aceea.

ai tot respectul meu pentru ce ai facut in viata.

• Like 1
Vizitator Irinuca
Postat

ca ultim comentariu, fara sa pun paie pe foc, exemplele pot continua si demonstreaza ca nu intotdeauna reactia e de nervi..Cautatorul e destul de cerebral, nu posteaza nimic sub influenta nervilor. ba dimpotriva, gandeste de zeci de ori inainte sa dea post...unde sunt nervii in scrierile lui?

"..., noi suntem al naibii de asemanatori asa ca nu ma mir... Daca vrei, te poti limita la subforumul din Timisoara, provincia a ramas curata, mizeria s-a adunat pe sectorul Bucuresti si Discutii Generale."...deci e multa mizerie pe Bucuresti...cine e mizeria oare??

si discutiile continua in ritm normal de om calm si cat se poate de constient de cele spuse...si din pacate cu multe sustineri din partea taberelor care, acum isi cer scuze, dar pe topicul acela nu au zis nimic negativ despre afirmatiile cautatorului

Vizitator Scrat
Postat

Auzi mai fata, da pe tine ce te roade asa de tare? Hai ca deja m-ai facut curios? Ce vrei tu de fapt ? Ce cauti tu aici printre noi ? Ce vrei de la noi ? Te-a facut Cory purtatoarea ei de cuvant cumva si noi nu stim?

Gata ai gasit motiv sa te bagi iar in seama si aici fara a da explicatii la sutele de intrebari adresate de alti forumisti ? Crezi ca jocul tau nu a fost observat, gata ai copiat niste postari si incepi sa arunci cu ele in stanga si in dreapta ?

Dar tu de cate ori ai trecut peste o postare si nu ai bagat-o in seama? Si cam ce ai dori dumneata domnisoara acum de la noi ... hai sa ne cerem toti afara, sa ne fie rusine de ce a zis unul si sa plecam ? Sa ai liber matale terenul de joaca, asta vrei ?

IRINUCA fata, tu de fapt ... TU STI CE VREI ?

Vizitator Irinuca
Postat

mda...sa ne cerem scuze...

pai sa incep..imi cer scuze lu cautatoru ca e un om fara caracter si ca a avut parte de 2 ore de tot rahatul alaturi de baba cloanta...

ii cer scuze lui scrat ca i-am propuntat numele...cand puteam frumos sa scriu postarea fara sa-i ridic nivelul de adrenalina...sa-i cer scuze si Ramonei ca datorita unor discutii de rahat mi-am dat seama ca nu e asa angelica cum pare. si ca sa-i fac in ambitie ma duc sa-mi pun inel in lindicel ...iar pentru cory am scuze serioase, insa din bun simt i le voi spune in private, pentru ca nu merita tot circul asta si toata bataia asta de joc...si inchei aici pentru moment ca deja o iau pe urma lui antigoo

• Minus 1
Vizitator Scrat
Postat

OK jupane ... eu primul. Na ca fu altcineva mai rapid ca mine.

Deci IMI CER SCUZE TUTUROR CELOR AFECTATI DE BULLSHIT SI DE TROLLING ! Scuzele mele sincere Cautatorul, Ramona, Cory si Irina.

Multumita imparatia ?

PS Sa stiti ca scuzele sunt reale, nu ma ascund si nu vreau sa par altcineva decat sunt, comparativ cu donsoara de mai sus.

Postat

Ma bag si eu ca musca... Am pus pe mine haina de simplu user...

Corina a fost lovita unde nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca cineva din aceasta comunitate ar face-o. Sa nu uitam ca acesta este punctul culminant al unui razboi rece care dureaza de foarte multa vreme!

Cautatorul in analiza lui a lovit in multi oameni voit sau nu, argumentat sau nu, dar foarte constient de ce a scris (cred ca asta a vrut Irina sa scrie mai sus...). Si eu am fost lovit dur prin insinuari dar am preferat sa nu le bag in seama.

Irina ataca si este atacata constant, dar asta a devenit deja la rang de cotidian...

Beleaua este ca se imparte forumul in tabere si pseudo-tabere:

• Cei care ii condamna atitudinea lui @Cautatorul
  • Cei care isi dau seama ca atitudinea lui @Cautatorul e mai mult decat nasoala dar au o jena in a comenta
  • Cei pe care ii doare undeva de atitudinea lui @Cautatorul.

Intre timp apare "dusmanul" comun: Irina... si se uita totul... oare pentru ca e mai usor asa? Sa fugim de responsabilitatea unei lipse de atitudine la momentul in care era oportuna? Sa profitam de postarea ei ca sa fugim de scuzele prezentate anterior aruncandu-le in derizoriu? Chiar daca Irina a lansat o noua provocare, prin ignorarea acesteia se pastra o anumita atitudine. Cu toate ca nu cred ca a fost o provocare, ci o intarire a celor postate de toti cei de mai sus, apropo de cerebralitate.

Ce ma mira pe mine cel mai tare este faptul ca, chiar daca asa cum a zis @EUFLO96 a fost la nivel de postare de nervi, stiind ca este vorba de un om cerebral, nimeni nu a comentat nici un cuvintel atunci... Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!

Ii stiu personal pe cativa dintre membrii fratiei si ii apreciez ca oameni inteligenti si de caracter ... pe altii ii cunosc numai virtual si pentru marea majoritate am aceeasi parere... avand in vedere asta consider ca in marea lor majoritate nici nu au bagat in seama amenintarile si le-au luat ca pe o gluma. Numai ca se pare ca gluma s-a ingrosat prin postarea unui nick care permitea recunoasterea Corinei ca persoana... Lucru interzis nu numai de regulile forumului ci si de cele ale bunului simt. Si asta a atras dupa sine constientizarea realitatii... Se pare ca nu a fost chiar o gluma!!! Si oamenii de bun simt au recunoscut.

Hai sa o lasam asa...

Intre timp au mai aparut postari si sper ca nu se bat cap in cap cu ce am scris dar nu mai am chef sa o iau de la capat

P.S. Puteti sa ma injurati dar asa vaz io situatia... Cum am zis, este o parere de simplu user

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

click($$$),click($$$$$)..........lasati-l frate pe @cautator ca aduce si el ceva la buget .....click($$$$$),click($$$$$$)...........exista buton de eject de pe acest "minunat "forum?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator futacios man
Postat

@bic.c

cum de-ai ajuns maro?

mai nou se da culoarea dupa caracterul fiecaruia?

pfff, cate am pierdut pe aici...

Vizitator Irinuca
Postat

La randul meu imi cer scuze ca m-am lasat furata de valul conversatiei si ca nu am scris intotdeauna in cel mai fericit mod care poate a deranjat. Postarile se uita, ideile se pierd, dar faptele si ranile raman.

Vizitator Scrat
Postat

Pisicuts sau Afriq ... grupurile au disparut deci consider ca acest thread nu isi mai are rostul. Deci rugaminte se poate inchide, arhiva, sterge ... samd.

PS Daca cineva vrea camp de lupta sa faca bine sa si-l deschida singur

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...