rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 cafea negrese happy energy
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 La cafea. Sa-mi ceva in ei de bobi, am visat urat, foarte urat, in postura altcuiva...La un moment dat eram un cadavru...Bleah!Termin cafeaua, imi fac un dus si-mi bag pula.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 30, 2015 Partea cu '' termin cafeaua'' am inteles.o, dar dupa..???
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Partea cu '' termin cafeaua'' am inteles.o, dar dupa..??? Bine, imi bag straponul. Am avut o zi ieri cam... M-am trezit cu fundul in sus, daca nu-mi bag ceva stau nervoasa toata ziua... Mai tarziu poate bag si la propriu... Desi mai mult chef as avea de niste limbi si futai.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 30, 2015 Bine, imi bag straponul. Am avut o zi ieri cam... M-am trezit cu fundul in sus, daca nu-mi bag ceva stau nervoasa toata ziua... Mai tarziu poate bag si la propriu... Desi mai mult chef as avea de niste limbi si futai. Pai mai bine la propriu, e mai util:)Cu limbile mai greu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Pai mai bine la propriu, e mai util:)Cu limbile mai greu. Ce e greu? La tine?Trebuie sa dau doar un apel...Mai fac o cafea, imi pica ochii in gura.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 30, 2015 Ce e greu? La tine?Trebuie sa dau doar un apel...Mai fac o cafea, imi pica ochii in gura. Ete tu, parca data trecuta ai dat mai multe apeluri si tot degeaba:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Ete tu, parca data trecuta ai dat mai multe apeluri si tot degeaba:) Data trecuta cand am sunat, a venit, s-a chinuit o gramada sa ma termine pentru ca aveam pitici pe creier, dar a reusit. Cu ala am un pact, il sun eu, desi e insurat.Ma bag inapoi in pat macar o ora.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Supeeeerrrr...chiar daca mi se cojeste carma
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 Eu care visez foarte rar ( cam de 5 ori pe an ) am visat niste câini cam neprietenosi , si eu cam incapabil sa ma misc. Acum sunt cu cafeaua la birou
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 Eu care visez foarte rar ( cam de 5 ori pe an ) am visat niste câini cam neprietenosi , si eu cam incapabil sa ma misc. Acum sunt cu cafeaua la birousemn rau visul tau ......
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 semn rau visul tau ......Destinul implacabil...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 semn rau visul tau ......Ţie ce ţi-ar sugera ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 Destinul implacabil...fa si tu ceva dagut sa pui pc pct o karma pozitiva. daca e cu caini eu as hrani in locul tau o stray cat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 Ţie ce ţi-ar sugera ?nu stiu ce sa1 zic stiu doar ca nu e bine.... era ceva gen dusmani, barfe... nu am o fire supestioasa mai mult in ult an m-am cam tampit cu superstitii
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 nu stiu ce sa1 zic stiu doar ca nu e bine.... era ceva gen dusmani, barfe... nu am o fire supestioasa mai mult in ult an m-am cam tampit cu superstitiiPăi de asta are parte tot omul, de ce ar fi oare aşa de extraordineişănăl 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Eu care visez foarte rar ( cam de 5 ori pe an ) am visat niste câini cam neprietenosi , si eu cam incapabil sa ma misc. Acum sunt cu cafeaua la birou Caini rai = dusmani (oameni care te urasc sau iti fac rau doar din rautate), neputinta sa te misti = simplu neputinta sa rezolvi ceva.Eu nu m-am visat moarta pana acum, habar n-am ce inseamna asta. Ma uitam la mine dintr-o parte si parca eram in morga. Cealalta explicatie iti dau in PM.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 Am mai auzit de decorporalizări, parcă aşa i se spune ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 Caini rai = dusmani (oameni care te urasc sau iti fac rau doar din rautate), neputinta sa te misti = simplu neputinta sa rezolvi ceva.Eu nu m-am visat moarta pana acum, habar n-am ce inseamna asta. Ma uitam la mine dintr-o parte si parca eram in morga. Cealalta explicatie iti dau in PM.e de bine sa te visezi moarta . eu ma mai visez din cand in cand, da' well am ceva tendinte dark.....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 e de bine sa te visezi moarta . eu ma mai visez din cand in cand, da' well am ceva tendinte dark..... A fost neplacut, am avut senzatia ca si cum am fost omorata, nu cred ca e semn bun, ba o avertizare.Nu o sa ma omoare nimeni, dar nici bine nu o sa-mi faca.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 A fost neplacut, am avut senzatia ca si cum am fost omorata, nu cred ca e semn bun, ba o avertizare.Nu o sa ma omoare nimeni, dar nici bine nu o sa-mi faca. suna neplacut ca nu poate fi placut sa simti iti poiectezi cum crapi. da se spune ca pesemne iti moare moartea.eu visez frecvent psihopati cae ma fugaresc sa ma hacuiasca )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 suna neplacut ca nu poate fi placut sa simti iti poiectezi cum crapi. da se spune ca pesemne iti moare moartea.eu visez frecvent psihopati cae ma fugaresc sa ma hacuiasca ) Poate vor doar sa te futa si nu stai.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 Poate vor doar sa te futa si nu stai. niste nemernici 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Poate vor doar sa te futa si nu stai. egzact! e naravasa, da cu copita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum