Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Am tradus singur, greu dar m-am descurcat.

Plm...plec la piață! Pun și niște castraveți la murat.

mi-a dat si mie ama muraturi asortate. tre' sa pun si eu.....

Postat

Măi Roz, am și eu o rugăminte maaaareee!  Fii și tu mai atentă când tastezi, că nu se înțelege mai nimic câteodată. Nu te mai grăbi, te roooggg!

Mulțumesc!

deci am citit si eu asa mai multe replici scrise de mine. pe bune ca nu intelegi nimic :laugh2  :laugh2  si daca eu nu ma inteleg cum inteleg altii?

e clar sunt incognito pe forumu asta  :laugh2

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

deci am citit si eu asa mai multe replici scrise de mine. pe bune ca nu intelegi nimic :laugh2  :laugh2  si daca eu nu ma inteleg cum inteleg altii?

e clar sunt incognito pe forumu asta  :laugh2

Deci nu poti lucrain contraspionaj , cam nasol cu decriptările... :no2 :laugh2

Postat

Deci nu poti lucrain contraspionaj , cam nasol cu decriptările... :no2 :laugh2

:laugh2  :laugh2 rzi tu razi, dar scriu si inafara de aici atat de codat in agende sau sms salvate si nu trimise, incat de multe ori nu inteleg nici eu ce am criptat si imi ia multa vreme. eu am impresia ca ma joc eu cu mine  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ba eu înţeleg tot ce scrie Kendra. Îmi plac cărţile dificil de înţeles. Azi am tot stat cu gândul la o carte. Dar cică mâine citesc şi eu ceva. Azi somnoroasă toată ziua.

• Minus 1
Postat

Ba eu înţeleg tot ce scrie Kendra. Îmi plac cărţile dificil de înţeles. Azi am tot stat cu gândul la o carte. Dar cică mâine citesc şi eu ceva. Azi somnoroasă toată ziua.

si eu inteleg, dar uneori tb sa fiu atenta daca am fuserit. ce carte este acea domnita?

Postat

Spune-ne si noua autorul si titlul

Postat

:laugh2  :laugh2 rzi tu razi, dar scriu si inafara de aici atat de codat in agende sau sms salvate si nu trimise, incat de multe ori nu inteleg nici eu ce am criptat si imi ia multa vreme. eu am impresia ca ma joc eu cu mine  :laugh2

Si cine câştiga din jocul ăsta

Postat

Si cine câştiga din jocul ăsta

e ok ma descurc. eu ma cert cu mine cand exagerez o perioada si nu mi se cuvin e. in rest cee e criptat ma ajuta :) am de ex o agenda portacalie plina cu nr de telefn cu care nu am treaba , dar pot avea oricand. u know the expresia  lil black book. l;a mine e thick orange book

Postat

e ok ma descurc. eu ma cert cu mine cand exagerez o perioada si nu mi se cuvin e. in rest cee e criptat ma ajuta :) am de ex o agenda portacalie plina cu nr de telefn cu care nu am treaba , dar pot avea oricand. u know the expresia  lil black book. l;a mine e thick orange book

De ce agenda portocalie si nu una roz ?

Postat

Sa dau o fuga din oras. Poate munte

Te-ai urcat pe Fagaras ? Ai ajuns la Cetatea Poenari ?

Postat

De ce agenda portocalie si nu una roz ?

a fost un dar de la o persoana  draga cand aveam 19 ani si aia a ramas :)

Postat

ti-as fi dat like dar ai 669 lol

Si vrei sa ma lasi la 669 ? Ti se pare ceva special ?

• Like 1
Postat

:hug1

ti-am mai dat u n like. moaaa ce beata sunt :)))) si nici nu am iesit sa beauu inca :))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

meditativ azi... what the heck... live life (yeah sure, when ?...)... Don't mind me... :)

Postat

meditativ azi... what the heck... live life (yeah sure, when ?...)... Don't mind me... :)

la ce meditezi

Postat

ti-am mai dat u n like. moaaa ce beata sunt :)))) si nici nu am iesit sa beauu inca :))))

Conform expresiei "unii beau şi alţii să îmbată" . Ţi-ai programat o ieşeală?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

la ce meditezi

nevermind ;)

Postat

Conform expresiei "unii beau şi alţii să îmbată" . Ţi-ai programat o ieşeală?

da tb sa ies in jumatate de ora... dar sunt caam beata,deci tb sa dozez. nu suport sa fiu beata in public. dbeau cu moderatie si manac bine si vin aca s sa ma fac praf :)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...