legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 3, 2013 Buna seara prieteniiiiiiiiiiiiiiiiii , avand in vedere ca este deja maine, pot sa va spun ca iar am un chef nebun de .........., asa ca dupa pranz am o programare speciala , nu va spunnmai multe, prietenii stiu de ce................ Cu stima, Legolas
lexy2305 Reputație: 608 Postat Aprilie 12, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 12, 2013 azi ma simt bine, mandra de mine
ovii Reputație: 185 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 13, 2013 Azi ma simt...nefutut...poate saptamana viitoare sa ma simt mai bine .
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Aprilie 13, 2013 Azi ma simt...nefutut...poate saptamana viitoare sa ma simt mai bine . Oviiiii, ai grija la exprimareee ))))))) "azi ma simt nefutut" ....auuuuu ....scz dar am ras cu lacrimi
ovii Reputație: 185 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 13, 2013 Stapaneste-te Oly..."ma simt nefutut"...pentru ca in vizitele mele la donsoare asta astept , ca ele sa ma futa pe mine...nu eu pe ele.Deci...sterge-ti lacrimile...si revino-ti...nu m-a futut inca vreunu' in cur...si nici nu cred ca se va intampla...sunt prea batran , dar nici daca eram mai tanar nu cred ca se intampla...sunt prea "fioros" daca simt o mana de barbat pe buca .
gt007 Reputație: 1014 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 14, 2013 Ovii draga, da' ce sarisi asa breeee, ca nu te violeaza nimenea!!! Uite, ca veni vorba de o mana pe buca, sa va povestesc una din intamplarile tineretii studentesti. Era intr-o vara, la strand. Cam pustiu in dimineata aceea. Io cu niste cursuri la mine, ca invatam pentru o restanta. Nu-mi ardea de invatat neam. Si cum stam asa, la cativa metri de mine pe o patura un nene se juca sah singur. Ma vede si ma intreaba daca nu ma bag la o .... partida . Stiam io ce are el in cap? Zic ok si-mi trag patura langa si o punem de un sah. Jucam 2 partide si ma cam lua somnul. Zic pas si ma intind la un somn pe plaja. La un moment dat il simnt ca se trage mai langa mine si imi pune mana pe picior! Era asezat si el tot pe spate, ca la plaja. Ma ridic usurel in capul oaselor. Se ridica si el, tot cu mana pe bulanul meu. Ii zambesc gales, imi zambeste si .... ii fut o dreapta in moaca de s-a culcat inapoi. Apoi tacticos imi strang catrafusele si ii zic: nene, mai bine mai dormi un pic, ca daca te ridici iti mai fut una de nu te mai ridici deloc! Hai pa popo mic! Si ca sa revin la subiectul topicului, azi ma simt un pic deprimat. O fi de la lipsa de piz..@?
ovii Reputație: 185 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 14, 2013 Azi ma simt mai bine... ( dar tot "nefutut" )...m-a inveselit postarea lui GT007 .
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 17, 2013 Azi simt ca trebuie sa-i spun cuiva ceva:La multi ani Oly!
songoku Reputație: 809 Postat Mai 17, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Mai 17, 2013 Simt ca am lasat-o pe vreuna cu burta cand eram mai bat.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 17, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 17, 2013 La multi ani Oly!! Azi ma simt in vana! Ma simt foarte bine pregatit pentru semimaratonul de duminica!
oviii Reputație: -494 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 17, 2013 Azi simt ca vreu sa fut pe cineva...sper sa nu-mi iasa in cale .
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Mai 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Mai 18, 2013 Intrebare: Cum te simti azi ? Raspuns: Ca un mort viu !
randunica Reputație: 6350 Postat Mai 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 18, 2013 Azi ma simt minunat si vreau sa multumesc tutoror celor care au reusit sa imi creeze aceasta stare. deci ocupata cu a multumii celor care m-au facut sa fiu fericita!!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 18, 2013 Azi ma simt ca o pula...sculata....adica in bineeeeeeeeeeeeee...........
songoku Reputație: 809 Postat Mai 18, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Mai 18, 2013 Banuiesc ca si eu simt sa fut vreo doua tipe deodata diseara.
oviii Reputație: -494 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 19, 2013 Daca am reusit sa enervez pe cineva astazi...atunci ma simt foarte bine . Pe unul , cel putin , sunt sigur c-am reusit .
cm punk Reputație: 62 Postat Mai 19, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Mai 19, 2013 Extraordinar, mai ales stiind ca urmeaza un 3-some tonight.
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2013 mi-a placut raspunsul tau ramona si te cred;randunico cateodata confudam fericirea cu tot felul de lucruri as spune eu de nimic,gen mi-am cumparat nu stiu ce haina sau masina ori spune cineva niste glume si ma fac sa rad,asta e o fericire as spune de suprafata
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 21, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Naspa!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 21, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 21, 2013 azi, inca mai resimt bataturile din talpa, de dupa semimaraton... cursa a fost deosebit de dificila, datorita caldurii. Am citit pe net ca, pana si castigatorul cursei de 21 de km a acuzat caldura excesiva de la noi din tara. totusi, e mai cald la noi decat in Kenya >
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 23, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 23, 2013 azi ma simt `nebun`....astept provocari...
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 azi ma simt `nebun`....astept provocari...Cel putin, azi, "te simti"...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 23, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 23, 2013 Cel putin, azi, "te simti"...Aaaaaaah,ce mai ma superi godacule
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 23, 2013 Cel putin la ora asta ma simt cam aiurea. Dupa amiaza insa, cand mi-am propus sa vizitez o capreoara, sper sa ma simt mai bine.
gt007 Reputație: 1014 Postat Mai 23, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 23, 2013 Excelent! Multzam de intrebare Cam epuizat ce-i drept. Hai va pup!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum