Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Buna seara prieteniiiiiiiiiiiiiiiiii , avand in vedere ca este deja maine, pot sa va spun ca iar am un chef nebun de .........., asa ca dupa pranz am o programare speciala , nu va spunnmai multe, prietenii stiu de ce................

Cu stima, Legolas 

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Azi ma simt...nefutut...poate saptamana viitoare sa ma simt mai bine .

:69  :doggystyle   :felatie  :maninlove

Postat

Azi ma simt...nefutut...poate saptamana viitoare sa ma simt mai bine .

:69  :doggystyle   :felatie  :maninlove

Oviiiii, ai grija la exprimareee  :))))))))

"azi ma simt nefutut" ....auuuuu ....scz dar am ras cu lacrimi :P

Postat

Stapaneste-te Oly..."ma simt nefutut"...pentru ca in vizitele mele la donsoare asta astept ,  ca ele sa ma futa pe mine...nu eu pe ele.Deci...sterge-ti lacrimile...si revino-ti...nu m-a futut inca vreunu' in cur...si nici nu cred ca se va intampla...sunt prea batran , dar nici daca eram mai tanar nu cred ca se intampla...sunt prea "fioros" daca simt o mana de barbat pe buca .

:hihat

• Oras:Here
Postat

Ovii draga, da' ce sarisi asa breeee, ca nu te violeaza nimenea!!! :laugh2

Uite, ca veni vorba de o mana pe buca, sa va povestesc una din intamplarile tineretii studentesti. Era intr-o vara, la strand. Cam pustiu in dimineata aceea. Io cu niste cursuri la mine, ca invatam pentru o restanta. Nu-mi ardea de invatat neam. Si cum stam asa, la cativa metri de mine pe o patura un nene se juca sah singur. Ma vede si ma intreaba daca nu ma bag la o .... partida :laugh2 . Stiam io ce are el in cap? Zic ok si-mi trag patura langa si o punem de un sah. Jucam 2 partide si ma cam lua somnul. Zic pas si ma intind la un somn pe plaja. La un moment dat il simnt ca se trage mai langa mine si imi pune mana pe picior! Era asezat si el tot pe spate, ca la plaja. Ma ridic usurel in capul oaselor. Se ridica si el, tot cu mana pe bulanul meu. Ii zambesc gales, imi zambeste si .... ii fut o dreapta in moaca de s-a culcat inapoi. Apoi tacticos imi strang catrafusele si ii zic: nene, mai bine mai dormi un pic, ca daca te ridici iti mai fut una de nu te mai ridici deloc! Hai pa popo mic! :laugh2

Si ca sa revin la subiectul topicului, azi ma simt un pic deprimat. O fi de la lipsa de piz..@? :blushing2

Postat

Azi ma simt mai bine... ( dar tot "nefutut" )...m-a inveselit postarea lui GT007 .  :laugh2

• Oras:Undeva aproape
Postat

Simt ca am lasat-o pe vreuna cu burta cand eram mai bat.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Azi ma simt minunat si vreau sa multumesc tutoror celor care au reusit sa imi creeze aceasta stare. deci ocupata cu a multumii celor care m-au facut sa fiu fericita!!

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Azi ma simt ca o pula...sculata....adica in bineeeeeeeeeeeeee...........

Postat

Banuiesc ca si eu simt sa fut vreo doua tipe deodata diseara.

• Oras:In the middle of nowhere...
  • Oras:In the middle of nowhere...
Postat

Extraordinar, mai ales stiind ca urmeaza un 3-some tonight.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

mi-a placut raspunsul tau ramona si te cred;randunico cateodata confudam fericirea cu tot felul de lucruri as spune eu de nimic,gen mi-am cumparat nu stiu ce haina sau masina ori spune cineva niste glume si ma fac sa rad,asta e o fericire as spune de suprafata

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

azi, inca mai resimt bataturile din talpa, de dupa semimaraton... cursa a fost deosebit de dificila, datorita caldurii. Am citit pe net ca, pana si castigatorul cursei de 21 de km a acuzat caldura excesiva de la noi din tara. 

totusi, e mai cald la noi decat in Kenya >

Postat

azi ma simt `nebun`....astept provocari...

Postat

Cel putin, azi, "te simti"...

Aaaaaaah,ce mai ma superi godacule :laugh2  :beex2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Cel putin la ora asta ma simt cam aiurea. Dupa amiaza insa, cand mi-am propus sa vizitez o capreoara, sper sa ma simt mai bine.

Reputație: 1014
Postat

Excelent! Multzam de intrebare :laugh2

Cam epuizat ce-i drept. Hai va pup!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...