rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 nu cumva îi zice poncho?da toate nu știu unde eKLM esti ca un copil mic care nimic nu stie!! daca ambele incep cu p nu inseamna ca sunt asemenea la fel cu pizda nu e pula si viceversa. una se poarta cand ploua , un poncho, pareo cand e soarehttp://picture-cdn.wheretoget.it/lmho4w-i.jpghttps://img0.etsystatic.com/022/0/5325000/il_340x270.501775498_om9b.jpg 2
laurelian Reputație: 2012 Postat August 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2015 nu cumva îi zice poncho?da toate nu știu unde e'ai dă steaua ta! Ai înbătrânit dăgeaba...
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 încearcă să urmezi sfatul AmadeiDeocamdata nu pot.
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 e chestia aia care arata ca un sal gigant si se leaga in juru femei cand este dansa la plaja. de toate trebuie sa va invat.......Sa traiti tovarasa profesoara.
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 ești un om bun și înțelegător.ai șanse mai mari sa fii fericit 1 3
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 Un orgasm rezolva multe... Azi am facut tratamentul la unghii, stau cu ulei de brusture si o punga pe cap pentru tratamentul parului, mananc usturoi si lamaie ca pe mere pentru imunitate, periodic mai fac niste abdomene... Nu sunt ciufuta pentru ca sunt si satisfacuta... Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport? Bravo , felicitari.
laurelian Reputație: 2012 Postat August 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2015 Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport? Bravo , felicitari.Mai nasol cu râgâiala, la usturoi...
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 Mai nasol cu râgâiala, la usturoi...Patrunjel, boabe de cafea si se rezolva.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 atata topaiala aici si pe mine nimeni nu m-a invitat
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 atata topaiala aici si pe mine nimeni nu m-a invitat Stii sa dansezi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 Stii sa dansezi?de toate inafar de populara.sa vezi ce s-a luat matusa de mine odata pe la o nunta ca nu ma bag la sarba, mi-a zis ca o fac de ras )) io i-au explicat ca as face-o daca m-as fi bagat
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 de toate inafar de populara.sa vezi ce s-a luat matusa de mine odata pe la o nunta ca nu ma bag la sarba, mi-a zis ca o fac de ras )) io i-au explicat ca as face-o daca m-as fi bagatCu alte cuvinte nu stii ce e mai important.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 Cu alte cuvinte nu stii ce e mai important.nu-mi place muzica populara, ma doare capu de la ea. nu aveti decat sa ma huiduiti miserupe
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 nu-mi place muzica populara, ma doare capu de la ea. nu aveti decat sa ma huiduiti miserupeHuoooooooo. 1 3
laurelian Reputație: 2012 Postat August 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2015 Huoooooooo.Lasă, că știe manele și compensează... 1
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 Lasă, că știe manele și compensează... nu e bine..nu e bine deloc.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 bag picioarele mi-a ajuns astazi ma bag offline pa skype ca altfel iar ma convinge vreunu. noua regula cand ma dor ochii inseamna mai hooooo
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 bine ca e de bine Mai trebuie si asa. Acum ca nu mai beau, ma simt ca o planta care a stat sub soare fara un pic de apa... la mine metaforic ploua! Am si uitat cata energie am cand nu sunt molesita... Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport? Bravo , felicitari. Azi ma ocup de mine, deci nu are cine sa-mi suporte duhoarea de usturoi. Am avut o infectie urinara de la nisipul la rinichi, usturoiul e cel mai bun antibiotic fara chimicale, dupa doar cateva zile a facut minuni. Cu sportul... vai si amar de forma mea acum. Dupa atata stat pe scaun... Imi va lua ceva timp sa ma pun la punct.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 Mai trebuie si asa. Acum ca nu mai beau, ma simt ca o planta care a stat sub soare fara un pic de apa... la mine metaforic ploua! Am si uitat cata energie am cand nu sunt molesita... Azi ma ocup de mine, deci nu are cine sa-mi suporte duhoarea de usturoi. Am avut o infectie urinara de la nisipul la rinichi, usturoiul e cel mai bun antibiotic fara chimicale, dupa doar cateva zile a facut minuni. Cu sportul... vai si amar de forma mea acum. Dupa atata stat pe scaun... Imi va lua ceva timp sa ma pun la punct. io bag propolis daca e ceva 2
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2015 'ai dă steaua ta! Ai înbătrânit dăgeaba...asta e situatia.incultura
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 Mai trebuie si asa. Acum ca nu mai beau, ma simt ca o planta care a stat sub soare fara un pic de apa... la mine metaforic ploua! Am si uitat cata energie am cand nu sunt molesita... Azi ma ocup de mine, deci nu are cine sa-mi suporte duhoarea de usturoi. Am avut o infectie urinara de la nisipul la rinichi, usturoiul e cel mai bun antibiotic fara chimicale, dupa doar cateva zile a facut minuni. Cu sportul... vai si amar de forma mea acum. Dupa atata stat pe scaun... Imi va lua ceva timp sa ma pun la punct. Incetisor ca nu te grabeste nimeni. Mergi la o sala si incepe cu un circuit, sa stii ca face minuni. 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 io bag propolis daca e ceva O idee buna! 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2015 eu am ajuns în cora și au ăștia bulz.
johnny&white Reputație: -438 Postat August 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 23, 2015 eu am ajuns în cora și au ăștia bulz.Ce au?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 O idee buna! eu am ajuns în cora și au ăștia bulz.si cump3eri ori ne-ai dat doar raportu? cred ca o sa imi fac si eu ca mi-ai facut pofta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum