Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

nu cumva îi zice poncho?

da toate nu știu unde e

KLM esti ca un copil mic care nimic nu stie!! daca ambele incep cu p nu inseamna ca sunt asemenea la fel cu pizda nu e pula si viceversa. una se poarta cand ploua , un poncho, pareo cand e soare

http://picture-cdn.wheretoget.it/lmho4w-i.jpghttps://img0.etsystatic.com/022/0/5325000/il_340x270.501775498_om9b.jpg

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

nu cumva îi zice poncho?

da toate nu știu unde e

'ai dă steaua ta! Ai înbătrânit dăgeaba...

• Oras:Unde vreau
Postat

e chestia aia care arata ca un sal gigant si se leaga in juru femei cand este dansa la plaja. de toate trebuie sa va invat.......

Sa traiti  tovarasa profesoara.

Postat

Un orgasm rezolva multe... :)  :console

Azi am facut tratamentul la unghii, stau cu ulei de brusture si o punga pe cap pentru tratamentul parului, mananc usturoi si lamaie ca pe mere pentru imunitate, periodic mai fac niste abdomene... 

Nu sunt ciufuta pentru ca sunt si satisfacuta... :D  :blushing2

Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport?  Bravo , felicitari.

Postat

Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport? Bravo , felicitari.

Mai nasol cu râgâiala, la usturoi...

Postat

Stii sa dansezi?

de toate inafar de populara.

sa vezi ce s-a luat matusa de mine odata pe la o nunta ca nu ma bag la sarba, mi-a zis ca o fac de ras :))) io i-au explicat ca as face-o daca m-as fi bagat

Postat

de toate inafar de populara.

sa vezi ce s-a luat matusa de mine odata pe la o nunta ca nu ma bag la sarba, mi-a zis ca o fac de ras :))) io i-au explicat ca as face-o daca m-as fi bagat

Cu alte cuvinte nu stii ce e mai important.

Postat

Cu alte cuvinte nu stii ce e mai important.

nu-mi place muzica populara, ma doare capu de la ea. nu aveti decat sa ma huiduiti miserupe

Postat

nu-mi place muzica populara, ma doare capu de la ea. nu aveti decat sa ma huiduiti miserupe

Huoooooooo.:)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

bag picioarele mi-a ajuns astazi ma bag offline pa skype ca altfel iar ma convinge vreunu. noua regula cand ma dor ochii inseamna mai hooooo

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

bine ca e de bine

Mai trebuie si asa. :)

Acum ca nu mai beau, ma simt ca o planta care a stat sub soare fara un pic de apa... la mine metaforic ploua!  :laugh2

Am si uitat cata energie am cand nu sunt molesita...  :blushing2

:kiss3

Te respecti ce naiba. Usturoi mananc si eu, dar seara. Mai nou te-ai apucat de sport?  Bravo , felicitari.

Azi ma ocup de mine, deci nu are cine sa-mi suporte duhoarea de usturoi.  :laugh2

Am avut o infectie urinara de la nisipul la rinichi, usturoiul e cel mai bun antibiotic fara chimicale, dupa doar cateva zile a facut minuni. :)

Cu sportul... vai si amar de forma mea acum.  :blushing2  Dupa atata stat pe scaun... Imi va lua ceva timp sa ma pun la punct.  :blushing2

:hug1

Postat

Acum ca nu mai beau, ma simt ca o planta care a stat sub soare fara un pic de apa... la mine metaforic ploua!  :laugh2

Azi ma ocup de mine, deci nu are cine sa-mi suporte duhoarea de usturoi.  :laugh2

Am avut o infectie urinara de la nisipul la rinichi, usturoiul e cel mai bun antibiotic fara chimicale, dupa doar cateva zile a facut minuni. :)

Cu sportul... vai si amar de forma mea acum.  :blushing2  Dupa atata stat pe scaun... Imi va lua ceva timp sa ma pun la punct.  :blushing2

io bag propolis daca e ceva

• Like 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

'ai dă steaua ta! Ai înbătrânit dăgeaba...

asta e situatia.incultura

Postat

Incetisor ca nu te grabeste nimeni. Mergi la o sala si incepe cu un circuit, sa stii ca face minuni.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

O idee buna!  :hug1

eu am ajuns în cora și au ăștia bulz.

si cump3eri ori ne-ai dat doar raportu? cred ca o sa imi fac si eu ca mi-ai facut pofta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...