sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Extenuata.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 21, 2015 Extenuata. De la prea multa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 De la prea multa...Nu cred ca a luat mai multa ca tine....virtual vorbind! 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 21, 2015 Nu cred ca a luat mai multa ca tine....virtual vorbind! Diferenta este ca, in cazul meu doar au ei(si aparent tu) impresia ca`mi dau...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Diferenta este ca, in cazul meu doar au ei(si aparent tu) impresia ca`mi dau...Eu nu am pula!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 21, 2015 Eu nu am pula! Nu ma refeream ca tu`mi dai. Ma refeream ca tu ai impresia ca ei imi dau.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Esti nerabdator? N-a mai venit azi in PLM gonflabila aia Kitul ala Rodinal si T-Max 400 ?Stiu ce simti! E naspa! Nu bre, dar cand coletul sta 2 zile in Hong Kong si alte 6 la prelucrat in depozitele BSI Bucuresti, cred ca e o problema cam mare.... Si da, e legat de fotografie, acolo se gasesc (inca) revelatori si fixatori pe A/N si Color (Kituri Colortec C-41 si Cafenol) FOARTE IEFTINI ! Chiar cu tot cu taxele de transport si tot iesi ieftin ! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Azi sunt foarte bucuroasa si ... insetata.
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 Azi sunt foarte bucuroasa si ... insetata. Dai și tu o sticlă de vin?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Dau. 1 9
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 Dau. Perfec. Mai aduc și io două din rezerva proprie și ne facem oameni. )) 2 3
goti Reputație: 186 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Octombrie 22, 2015 de ce nu raspunzi la tel sorina,ÎÎÎÎÎ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Nu bre, dar cand coletul sta 2 zile in Hong Kong si alte 6 la prelucrat in depozitele BSI Bucuresti, cred ca e o problema cam mare.... Si da, e legat de fotografie, acolo se gasesc (inca) revelatori si fixatori pe A/N si Color (Kituri Colortec C-41 si Cafenol) FOARTE IEFTINI ! Chiar cu tot cu taxele de transport si tot iesi ieftin ! Pai vezi? Tot gonflabila vena mai repede! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2015 Postat Octombrie 22, 2015 Azi sunt foarte bucuroasa si ... insetata. Sper sa imi faci fata
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 22, 2015 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Ca pula!O zi la fel de bleaga cand vrei sa o folosesti, la fel de sculata dea-n-pulea cand incerci sa gandestti, iti vine cand nu vrei, te abandoneaza cand...Baieti, o fi fetele cu apucaturi in perioade... da' intr-o zi de cacat nimeni nu spune ca este ca inainte de menstruatie! Azi a fost ca pula!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 23, 2015 Ca pula!O zi la fel de bleaga cand vrei sa o folosesti, la fel de sculata dea-n-pulea cand incerci sa gandestti, iti vine cand nu vrei, te abandoneaza cand...Baieti, o fi fetele cu apucaturi in perioade... da' intr-o zi de cacat nimeni nu spune ca este ca inainte de menstruatie! Azi a fost ca pula! ce faci woman? ce dor mi-era, ti-am zis sa vi pe aici sa zici ca esti ok, sa nu imi fac griji pana si phoenix zicea ca ii e dorb de tine ce ai mai rezolvat,spune repede 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 ce faci woman? ce dor mi-era, ti-am zis sa vi pe aici sa zici ca esti ok, sa nu imi fac griji pana si phoenix zicea ca ii e dorb de tine ce ai mai rezolvat,spune repede Eu si ratza avem niste soarte afurisite... Phoenix? Plm, nu l-am pupat de prea mult timp si facea pe nebunul, dar cand vrea e baiat cuminte. Eu? Sunt ok, n-am cum altfel, la fel de ingandurata...Trebuie sa-ti pupacesc si real un obraz de sufletzel prea intelegator, dar prea putin inteles. Baga un nr privat daca vrei. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 23, 2015 Uratelor, când o să arătați ca animatoarele astea vă sun yo.
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Nu stiu cum ma voi simti mai tarziu insa acum, citind pe forum, ma simt de parca as fi la practica, la Balaceanca. Cred ca voi incepe privesc toate astea dintr-un alt unghi, cine stie cand se vor mai ivi astfel de oportunitati. 2 12
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 24, 2015 Noul meu motto incepand de azi : Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea clipa de clipa ! 4
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 lola iz the name of my pus pus Fata, ia-ti un dictionar..Pus cu siguranta nu-i ceva sexy in limba engleza decat daca esti mai kinky decat Râmaru si Jack Spintecatorul la un loc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Uratelor, când o să arătați ca animatoarele astea vă sun yo. DSC_0013.JPG Sa ne suni pe fix.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2015 Fata, ia-ti un dictionar..Pus cu siguranta nu-i ceva sexy in limba engleza decat daca esti mai kinky decat Râmaru si Jack Spintecatorul la un loc poate te mangai cu acel dictionar, ia vezi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum