Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! 

Miskin: aport si gura mare sa-ti nimeresc amigdalele. 

• Like 3
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! 

se anunta gasca mare si frumoasa vineri :) ...invatam sambata impreuna ? :) dau eu o ciorba pt mahmureala :)

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Ucea
Postat

Pastreaza si pentru roz, ca merita! Sau poate ai neshte nambărtu sa le dai...

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dansuri ? :(

Ai fost la ziua lu' .............. ?

Postat

Nu am dansat ca au fugit lautarii pana sa ma ridic eu de pe scaun. Am dansat acasa...ca de obicei.  :laugh2

....Michelle.

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Pastreaza si pentru roz, ca merita! Sau poate ai neshte nambărtu sa le dai...

Nu prea imi vine sa rad de oamenii cu probleme psihice grave. Dar pot rade de rapanul de pe ea?!? =)) =)) =))

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:worldwide
Postat

Nu prea imi vine sa rad de oamenii cu probleme psihice grave. Dar pot rade de rapanul de pe ea?!? =)) =)) =))

de putut ai putea. dar eu oricum nu o sa ma amuz de sperma care trece prin tine de-a lungul anilor in proportie mai mare ca apa sau propriul sange :laugh2 Sorina nu am avut niciodata curiozitatea tu inghiti sau scuipi?

Postat

Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah...

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah...

scuipa mai des daca te ia cu greata la muie sau ia si tu cu o felie de lamaie ca pe shoturi.

nu te impacienta pe langa scopul viitoarei pseudo meserii ca am vazut cu totii cu pui un diagnostic de afectiune psihica, ei bine, in cazul unui al treilea razboi mondial, nu o sa mori de foame la cata papica alba ai colectat tu tanti. sa iti fie de bine, aduna acolo ca nu se stie niciodata

Postat

Hahahaha

Wtf!!!??

Daca as avea la dispozitie o echipa de gusteri, i-as pune sa caute poze cu tine la mare...

Fa, bacsis.

:)

Postat

scuipa mai des daca te ia cu greata la muie sau ia si tu cu o felie de lamaie ca pe shoturi.

nu te impacienta pe langa scopul viitoarei pseudo meserii ca am vazut cu totii cu pui un diagnostic de afectiune psihica, ei bine, in cazul unui al treilea razboi mondial, nu o sa mori de foame la cata papica alba ai colectat tu tanti. sa iti fie de bine, aduna acolo ca nu se stie niciodata

Asta pomeneste de "pseudo meserie"? E de compatimit, saraca...

Postat

Hahahaha

Wtf!!!??

Daca as avea la dispozitie o echipa de gusteri, i-as pune sa caute poze cu tine la mare...

Fa, bacsis.

Ia cauta mah. Arata-mi o singura poza in care eu aveam manichiura ca rapanoasele tEle, manca-le-ai de cacat si de jeg.

Ce prost esti. =)) =))

P.S. Te mai strang bocancii?!?  :thinking

• Like 4
  • Minus 14
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Whaaaaaaat?! Ce s-a intamplat? :shocked[/quote

Viteza bat-o vina iar nenea militianu a zis ca am iesit frumos in poza de pe permis si de ciuda ca arat bine fara casca s-a intamplat inevitabilul:((

Postat

Viteza bat-o vina iar nenea militianu a zis ca am iesit frumos in poza de pe permis si de ciuda ca arat bine fara casca s-a intamplat inevitabilul:((

Hmmmm, pe o luna?

Postat

Ia cauta mah. Arata-mi o singura poza in care eu aveam manichiura ca rapanoasele tEle, manca-le-ai de cacat si de jeg.

Ce prost esti. =)) =))

P.S. Te mai strang bocancii?!? :thinking

Pot sa caut, dar mi-e teama ca dau de poze cu dintii tai de plastic.

Esti in pauza?

Hai, fuga la alimentara dupa Listerine.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce se înţeleg jegoșii între ei, văzuși? =))

Ai dreaq, zici că au magnet :)

• Like 2
Postat

Bine ca nu te-a prins butonand pe forum ... macar ii dadeai si lui un pont :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...