dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 27, 2016 Am ajuns aicișa cu submarinerul. A venit ăștia cu bemveuri, opele... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! Miskin: aport si gura mare sa-ti nimeresc amigdalele. 3 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! Miskin: aport si gura mare sa-ti nimeresc amigdalele. se anunta gasca mare si frumoasa vineri ...invatam sambata impreuna ? dau eu o ciorba pt mahmureala 3 4
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! Miskin: aport si gura mare sa-ti nimeresc amigdalele. Pastreaza si pentru roz, ca merita! Sau poate ai neshte nambărtu sa le dai... 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Iar am baut aseara ca rechinitele (de data asta a fost cu fetele) si m-am trezit cu vezica plina. Pe cine oare sa ma pis?!?! Miskin: aport si gura mare sa-ti nimeresc amigdalele. Dansuri ? Ai fost la ziua lu' .............. ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Nu am dansat ca au fugit lautarii pana sa ma ridic eu de pe scaun. Am dansat acasa...ca de obicei. ....Michelle. 1 14
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Pastreaza si pentru roz, ca merita! Sau poate ai neshte nambărtu sa le dai... Nu prea imi vine sa rad de oamenii cu probleme psihice grave. Dar pot rade de rapanul de pe ea?!? =)) 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 Nu prea imi vine sa rad de oamenii cu probleme psihice grave. Dar pot rade de rapanul de pe ea?!? =)) S-a văzut până la tine?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Nu prea imi vine sa rad de oamenii cu probleme psihice grave. Dar pot rade de rapanul de pe ea?!? =)) de putut ai putea. dar eu oricum nu o sa ma amuz de sperma care trece prin tine de-a lungul anilor in proportie mai mare ca apa sau propriul sange Sorina nu am avut niciodata curiozitatea tu inghiti sau scuipi?
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah... 1 14
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah...scuipa mai des daca te ia cu greata la muie sau ia si tu cu o felie de lamaie ca pe shoturi.nu te impacienta pe langa scopul viitoarei pseudo meserii ca am vazut cu totii cu pui un diagnostic de afectiune psihica, ei bine, in cazul unui al treilea razboi mondial, nu o sa mori de foame la cata papica alba ai colectat tu tanti. sa iti fie de bine, aduna acolo ca nu se stie niciodata
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 Ba gata, ca eu am ramas fara permis. 2 3
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah...Hahahaha Wtf!!!??Daca as avea la dispozitie o echipa de gusteri, i-as pune sa caute poze cu tine la mare... Fa, bacsis.
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 scuipa mai des daca te ia cu greata la muie sau ia si tu cu o felie de lamaie ca pe shoturi.nu te impacienta pe langa scopul viitoarei pseudo meserii ca am vazut cu totii cu pui un diagnostic de afectiune psihica, ei bine, in cazul unui al treilea razboi mondial, nu o sa mori de foame la cata papica alba ai colectat tu tanti. sa iti fie de bine, aduna acolo ca nu se stie niciodataAsta pomeneste de "pseudo meserie"? E de compatimit, saraca...
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 HahahahaWtf!!!??Daca as avea la dispozitie o echipa de gusteri, i-as pune sa caute poze cu tine la mare... Fa, bacsis. Ia cauta mah. Arata-mi o singura poza in care eu aveam manichiura ca rapanoasele tEle, manca-le-ai de cacat si de jeg. Ce prost esti. =)) P.S. Te mai strang bocancii?!? 4 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Ba gata, ca eu am ramas fara permis. Whaaaaaaat?! Ce s-a intamplat?
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 Whaaaaaaat?! Ce s-a intamplat? [/quoteViteza bat-o vina iar nenea militianu a zis ca am iesit frumos in poza de pe permis si de ciuda ca arat bine fara casca s-a intamplat inevitabilul:((
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Whaaaaaaat?! Ce s-a intamplat? [/quoteViteza bat-o vina iar nenea militianu a zis ca am iesit frumos in poza de pe permis si de ciuda ca arat bine fara casca s-a intamplat inevitabilul:(( Hmmmm, pe o luna?
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 Hmmmm, pe o luna?90 zile:((( 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 90 zile:(((
raul_123 Reputație: 838 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 90 zile:(((Se mai intampla....Dai examen si ti-l da mai repede.
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Ia cauta mah. Arata-mi o singura poza in care eu aveam manichiura ca rapanoasele tEle, manca-le-ai de cacat si de jeg. Ce prost esti. =)) P.S. Te mai strang bocancii?!? Pot sa caut, dar mi-e teama ca dau de poze cu dintii tai de plastic. Esti in pauza? Hai, fuga la alimentara dupa Listerine.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 Dap...plm, acum am greturi. Ce sa mai zic de femeile lui Miskin...sugea-le-ar unghiile. Refuz sa imi imaginez cum arata pedi. Bleah...Ce se înţeleg jegoșii între ei, văzuși? Ai dreaq, zici că au magnet 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 27, 2016 Whaaaaaaat?! Ce s-a intamplat? [/quoteViteza bat-o vina iar nenea militianu a zis ca am iesit frumos in poza de pe permis si de ciuda ca arat bine fara casca s-a intamplat inevitabilul:(( Bine ca nu te-a prins butonand pe forum ... macar ii dadeai si lui un pont 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 27, 2016 Am o zi nasoala la munca, dar cand vad cum va muiti voi pe unde va prindeti pe forum, parca imi razbate un zambet
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum