Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bine...Am fost la "Cartea Junglei" unde am constatat ca eram singurii din sala care nu aveau cel putin 1 copil cu ei sau in ea. :girly  A fost fun oricum.  :laugh2

• Like 6
  • Minus 17
Postat

Bine...Am fost la "Cartea Junglei" unde am constatat ca eram singurii din sala care nu aveau cel putin 1 copil cu ei sau in ea. :girly A fost fun oricum. :laugh2

tu aveai mai multi...in gura si faceai gargara

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Bine...Am fost la "Cartea Junglei" unde am constatat ca eram singurii din sala care nu aveau cel putin 1 copil cu ei sau in ea. :girly  A fost fun oricum.  :laugh2

haha, am patit la fel.

• Like 4
Vizitator sarlatanu
Postat

haha, am patit la fel.

si tu aveai ?  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

si tu aveai ?  :laugh2  :laugh2

cred ca stii cum e cand ai, dar mai fugi de ei :))) Intamplarea a facut sa ajung exact la filmul asta, sala plina de parinti cu copii.

Postat

cred ca stii cum e cand ai, dar mai fugi de ei :))) Intamplarea a facut sa ajung exact la filmul asta, sala plina de parinti cu copii.

Taranul coclit de Oly nu se referea la asta. ;) A vrut sa para funny dar, ca de obicei, a parut asa cum este: un taran prost. :)

• Oras:conteaza?
  • Oras:conteaza?
Postat

Taranul coclit de Oly nu se referea la asta. ;) A vrut sa para funny dar, ca de obicei, a parut asa cum este: un taran prost. :)

"Taran coclit"...o alaturare de termeni fara sens si total nefericita.  Doar in imaginatia unei persoane asa-zis intelectuala capata sens. Evident ca in aura de intelectualitate a unora o serie de cuvinte capata intelesuri de ... neinteles. Inteligenta este un atribut nativ, iar nu dobandit. Nu mai incerca sa pari altceva decat esti. Doar un individ artificial musca momeala si cade in capcana intelectualilor ipocriti.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

"Taran coclit"...o alaturare de termeni fara sens si total nefericita.  Doar in imaginatia unei persoane asa-zis intelectuala capata sens. Evident ca in aura de intelectualitate a unora o serie de cuvinte capata intelesuri de ... neinteles. Inteligenta este un atribut nativ, iar nu dobandit. Nu mai incerca sa pari altceva decat esti. Doar un individ artificial musca momeala si cade in capcana intelectualilor ipocriti.

Las-o am zis  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Am vazut "London has Fallen" (Londra in genunchi parca e la noi), e terifiant, infricosator si te nelinisteste ! Nici nu e de mirare ca a creeat o isterie in Anglia si mai ales la Londra, unde toata lumea a facut scandal dorind sa fie interzisa difuzarea lui in cinematografele din Europa. Deja SI a declarat ca va folosi filmul ca material didactic, sa vada cum e posibil sa puna in practica ceea ce apare in film ! :angry :angry :angry Pana si Gerard Butler a declarat ca se simte oarecum rusinat ca a jucat in film....

Si ca si cand nu ar fi destul, regizorul (care a facut anterior "White House has Fallen") are in plan urmatorul film din serie: "Kremlin has Fallen".... Daca este sa se termine de facut "Kremlin has Fallen" cred ca ii mananca cu tot cu pantofi Putin si pe regizor, si pe Gerard Butler, si pe cameramani, tot staff-ul....

• Like 1
  • Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

Presupun ca prelucrarea video a fost foarte iscusita. Dar in ceea ce priveste muzica eu tot ador desenele animate ale lui Disnay din 1967.

La fel si cu Alice in tara minunilor prefer desenele Hanna-Barbera (1966) cu melodia "What's a nice kid like you doing in a place ike this?" - Cartea e geniala, o poti citi la mai multe niveluri, e o incantare si pentru adulti. Ca tot am adus vorba, m-am jucat cu pixelii si, dupa ce a disparut mâtza de Cheshire , a ramas un zâmbet mai luminos. 

post-186344-0-83483500-1462217253_thumb.jpg post-186344-0-26849800-1462217267_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Acum ma simt excelent dar pana in urma cu vreo ora as fi muscat pe cineva de jugulara....oooofffffff! Oare am ceva in comun cu SIR Hannibal Lecter?!?! =)) =))

In concluzie: Sorina, keep calm and have a "gigi". :D

post-98579-0-20016900-1462292275_thumb.jpg

LE

Nu ma bagati in seama, vorbesc cu pisica. =)) =))

• Like 9
  • Minus 17
Reputație: 1353
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Eu sunt calm. Adevarul are acest efect benefic asupra mea. Am pus nick-ul de debussy la plesneala, nu a insemnat niciodata mare lucru pt. mine acest compozitor francez, Achile-Claude Debussy. Multe piese de-ale lui sunt incantatoare, dar parca lipseste ceva.

Odata vad un articol. Acest illustru muzician francez s-a declarat nemultumit de nu stiu ce chestie la Mozart, nu-i convenea si nu-i placea ceva la acel geniu muzical cu suflet frumos si luminos de copil inocent.

Din acel moment, m-am declarat scarbit de acest frantuz, muist si cacanar, si ma uit la mutra lui ca la un cacat storcit de caine si ma pis pe muzica lui borata. O sa port in continuare numele de debussy, doar pentru ca rezoneaza atat de frumos cu pussy.

Va urez si eu la toti (a treia zi dupa scripturi) Sarbatori pascale fericite!

• Like 1
Postat

@Mystic River:

Doar in contact cu ... "gigi".  :serenade

E si tu acum, stii doar ca lui "gigi" ii prieste mai mult cand e facut "posta".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...