n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Vezi ce-nseamnã sã-l ții numai în strapon?! Fiți cuminți și iubiți-vã mult Nu a fost numai strapon, nu puteam fi indiferenta la unele faze... Multumim! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 nervos.mareane, ia zi tu , daca baeatu asta care este Hora , a iesit golgheter in Liga1, ce ce plm l-o lasat Anghel acasa si l-o loat la Euro pe motanu asta de care nu mai scapam ca de raie.????ps pisicuts, nu de tine zic, stie marean care e cu fotbalu de cinei vorbapula meaaa , daca nu e de la stoaia Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Asta inseamna ca iar nu te mai futi ??? Iar te mariti? Poti sa ne spui aproximativ cat dureaza? Sau pana scriu eu, tu deja te razgandesti si nu mai dai maimutza la banana ) Ochi de vultur Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu e mic si nici eu prea larga. Mi-au sarit toti nervii... Ale dracului sunt femeile nefutute la timp! Iote ca nu-i surd! Mi-e si frica sa ma bucur ca poate imi caut serviciu degeaba pentru ca nu am ce face cu salariul ala singura... Sa ramana asa, e tot ce-mi doresc, restul se rezolva.L-am simtit puternic si rational, parca nu l-am batut la cap totusi fara rost. Ochi de vultur Laso am zis )))) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Asta inseamna ca iar nu te mai futi ???Iar te mariti? Poti sa ne spui aproximativ cat dureaza? Sau pana scriu eu, tu deja te razgandesti si nu mai dai maimutza la banana ) Eu as prefera sa dureze pana la capat... Maimutza e a lui cat banana lui e a mea, alte banane doar daca nu se tine de cuvant si nu are rabdare sa ma angajez fara ambitii prostesti.Nu mi-am dorit decat liniste si stabilitate.Nu sunt nici eu perfecta, nu mai stiam ce sa-i fac... Ba nesigur, ba prea plin de sine, ba... extreme. Sa fie echilibru zic.Nu-l mai critic si tot ce a fost nu conteaza, doar sa fie altceva de acum inainte.Si acum poate nu o sa mai fiu nevoita sa vorbesc singura pe forum! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Sa fie intr un ceas bun. Sa ne chemi sa vedem camasa )) 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Sa fie intr un ceas bun. Sa ne chemi sa vedem camasa )) Cãmașa cui? Ești rãutãcios Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Cãmașa cui? Ești rãutãcios A zis dă..... ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 A zis dă..... ? Încã nu, urmeazã Ținem aproape Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Încã nu, urmeazã Ținem aproape Oky Merg acumaşa să scoț nervii ... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Sa fie intr un ceas bun. Sa ne chemi sa vedem camasa )) Multumim! Eu as chema sa vezi motzu', dar mai e ceva pana atunci. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 deci a fost doar o ploaie de varate-ai udat un pic dă nervi si gata 12 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Multumim! Eu as chema sa vezi motzu', dar mai e ceva pana atunci. asa mica o are kalemeul ? ) 11 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 deci a fost doar o ploaie de varate-ai udat un pic dă nervi si gata Nu-mi vine sa cred ce usor m-a intors din drum... In sinea mea nu voiam sa plec, trebuia un motiv sa raman. E destul de evident ce simt si de ce am facut atata iures... Faptul ca incearca e un motiv bun. asa mica o are kalemeul ? ) Asta nu am spus niciodata indiferent cat de nervoasa am fost, din contra, ne potrivim perfect la aspectul asta. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 S-a tuns pana la urma, si-a scos maseaua stricata, e mai rational, mai responsabil... Ce faceati voi fara femei n-am idee! 1 2 Link spre comentariu
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Il iubesti acum? cum s-ar ziceS-a tuns pana la urma, si-a scos maseaua stricata, e mai rational, mai responsabil... Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Il iubesti acum? cum s-ar zice Pana maine ))) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Il iubesti acum? cum s-ar zice Renuntam demult altfel.Nu m-a iubit nimeni atat de mult, foc am luat de fiecare data cand se intorcea cu curu' la mine...Indiferenta real doare. Iar intr-o relatie nu poti zambi non-stop.Eu de fiecare data am fost prima cu care voiau sa se insoare, vreau sa fiu si ultima.Am spus de atatea ori "Ai tot ce si-ar dori un barbat, ai primit mai mult decat ai visat, ce nu-ti ajunge?!"Totul e mai bine acum la el, inclusiv la job l-au promovat, sa ma ridic si eu acum, doar sa-mi dea timp fara stres inutil.Gata pe ziua de azi, am de facut ordine si o supa cand vine de la piata. 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Renuntam demult altfel.Nu m-a iubit nimeni atat de mult, foc am luat de fiecare data cand se intorcea cu curu' la mine...Indiferenta real doare. Iar intr-o relatie nu poti zambi non-stop.Eu de fiecare data am fost prima cu care voiau sa se insoare, vreau sa fiu si ultima.Am spus de atatea ori "Ai tot ce si-ar dori un barbat, ai primit mai mult decat ai visat, ce nu-ti ajunge?!"Totul e mai bine acum la el, inclusiv la job l-au promovat, sa ma ridic si eu acum, doar sa-mi dea timp fara stres inutil.Gata pe ziua de azi, am de facut ordine si o supa cand vine de la piata. iar e la bere 11 1 Link spre comentariu
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Renuntam demult altfel.Nu m-a iubit nimeni atat de mult, foc am luat de fiecare data cand se intorcea cu curu' la mine...Indiferenta real doare. Iar intr-o relatie nu poti zambi non-stop.Eu de fiecare data am fost prima cu care voiau sa se insoare, vreau sa fiu si ultima.Am spus de atatea ori "Ai tot ce si-ar dori un barbat, ai primit mai mult decat ai visat, ce nu-ti ajunge?!"Totul e mai bine acum la el, inclusiv la job l-au promovat, sa ma ridic si eu acum, doar sa-mi dea timp fara stres inutil.Gata pe ziua de azi, am de facut ordine si o supa cand vine de la piata. Moara GibilanAdica cum dracu nu te-a iubit nimeni atat de mult? Inseamna ca n-ai foat iubita niciodata,in poola lu PiconBtw,ai revenit la sentimente mai bune ca a fost promovat la job?Sau doar cum ar spune Ec dc-ul,life is sucks? Link spre comentariu
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Apropo,ce i-ai gatit? Sau nu e in fisa postului? Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Iunie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 1, 2016 Mă simt încleiat. Cred că e cazul să reduc vâscozitatea consumând bere. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iunie 1, 2016 2 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Mă simt încleiat. Cred că e cazul să reduc vâscozitatea consumând bere.Sa-ti mearga bine la ficat! In juma' de ora iti urmez exemplul. 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 1, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Iunie 1, 2016 S-a tuns pana la urma, si-a scos maseaua stricata, e mai rational, mai responsabil... Ce faceati voi fara femei n-am idee! Raţional şi responsabil înseamnă să n-arăţi ca un boschetar??? Să-mi bag toată pula.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum