Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Și...ca sa faci ceva,orice,ai nevoie de ceva...sau îți trebuie :D

Te rog mult, NUUU!!!

Un vistantric e mai mult decat suficient (sa zic in exces?) pe forumul asta ... :slap2

Si eu care credeam ca nu se poate mai rau pe vremea cand forumul era dominat de vladizinho si corina ...

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te rog mult, NUUU!!!

Un vistantric e mai mult decat suficient (sa zic in exces?) pe forumul asta ... :slap2

Si eu care credeam ca nu se poate mai rau pe vremea cand forumul era dominat de vladizinho si corina ...

Bine :)

Ca m-ai rugat. :)

• Oras:Bucuresti
Postat

zici s-o punem ? :)))

Hmmmm, ma mai gandesc. Cand puteai sa ma futi, m-ai futut la cap...  :laugh2  :rax2

E una obișnuită as spune.Acum am "ședința" de parc cu piciu. :)

Sa-ti creasca mare si sanatos!  :hug1

• Minus 2
Vizitator
Postat

Hmmmm, ma mai gandesc. Cand puteai sa ma futi, m-ai futut la cap...  :laugh2  :rax2

Sa-ti creasca mare si sanatos!  :hug1

Mulțumesc! Ești o drăguță
  • Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

numa tu suferi...

ce t'am zis?

t'am zis??

t'am zis!!!

De ce nu bei 

mai mult =))

'Ai dă pula meeeeaaaaaaaa :(
  • Like 1
  • Minus 12
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și...ca sa faci ceva,orice,ai nevoie de ceva...sau îți trebuie :D

Ai deschis un alt subiect, iar eu l-am scurtat pentru ca întotdeauna când vorbesti de iubire si aduci ceva despre nevoi... discutia de incheie oricum.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Esti trist fără mine?
  • Like 5
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Idem...casa se-nvârte spre dreapta, patul spre stânga, ferestrele sus-jos...o muie(să dăm) ar fi bună, nu???

• Minus 2
Vizitator
Postat

Ai deschis un alt subiect, iar eu l-am scurtat pentru ca întotdeauna când vorbesti de iubire si aduci ceva despre nevoi... discutia de incheie oricum.

Kiss ya

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pffff

Am observat
Vizitator
Postat

Idem...casa se-nvârte spre dreapta, patul spre stânga, ferestrele sus-jos...o muie(să dăm) ar fi bună, nu???

Musai :(

Vizitator
Postat

Esti trist fără mine?

Da :(

Vizitator
Postat

Te rog mult, NUUU!!!

=))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da :(

Eu m-am lasat dusa in sfarsit la o piscina publica... Fain e ca am ajuns cu nori cu tot, si s-a mai dus lumea, au ramas doar familiile.
  • Like 5
  • Minus 4
Postat

Eu m-am lasat dusa in sfarsit la o piscina publica... Fain e ca am ajuns cu nori cu tot, si s-a mai dus lumea, au ramas doar familiile.

Ma bucur ca te lasi dusa...  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma bucur ca te lasi dusa... :laugh2

Pai cum altfel... ca dupa cat ma duce nu as schimba peisajul sub nici o forma.
Postat

Pai cum altfel... ca dupa cat ma duce nu as schimba peisajul sub nici o forma.

Daca te dai prostuta pari de neincredere, daca te apuca flatulenta de asa numiti prea multi IQ... esti ingamfata, deci proasta.

O cale de mijloc, iubire? :D

(Am generalizat, doar nu vorbeam despre tine)

• Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13533295_626161330874019_4768047151041548021_n.jpg?oh=1e4a85569be549e869b67716226ae547&oe=57FA17F1 :138x

• Like 2
  • Minus 20
  • Oras:Breaza
  • Oras:Breaza
Postat

Scârbit! Cred că exprimă ceea ce simt. Scârbit de această Deltă a Dunării forumistice. De ce deltă? Datorită diversității caracterelor umane, de la cei cu un capital intelectual și cultural ridicat, la cei mai puțin înzestrați cu harul oratoric și până la grobienii irecuperabili (din păcate această ultimă categorie a devenit majoritară).  Caracterul mojic, mârlănesc devine treptat o trăsătura standard a umanității.

Incapacitatea de a purta un dialog (sute de pagini “umplute” cu insulte și limbaj mitocănesc nu poate fi considerat dialog) conduce, în accepțiunea mea, la un regres a tot ceea ce ține de umanitate. Toleranța, respectul, înțelegerea, nevoie de comunicare par a fi concepte căzute, prematur, în desuetudine. Cred cu tărie în 1. libertatea de exprimare și în liberul arbitru, îmi călăuzesc existența după aceste principii, dar cred și în 2. bun-simț, respect, educație. Între aceste două  sfere ar trebui să existe un echilibru, un grad de toleranță...inexistent.

Worldoftanks OUT! Cu bine!

Nici o grija prietene. Nu au inteles nimic postarea ta. Degradarea a ajuns deja la un alt nivel de ieri pana astazi. Ma bucur ca nu mai esti aici pentru a citi despre torturarea copiilor si sexul cu viermii rezultati din putrefactie :slap2  Noi ramane se ne auzim pe alte cai. 

Va doresc o lancezeala placuta in mediocritate. I'm outta here.

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nici o grija prietene. Nu au inteles nimic postarea ta. Degradarea a ajuns deja la un alt nivel de ieri pana astazi. Ma bucur ca nu mai esti aici pentru a citi despre torturarea copiilor si sexul cu viermii rezultati din putrefactie :slap2  Noi ramane se ne auzim pe alte cai. 

Va doresc o lancezeala placuta in mediocritate. I'm outta here.

Pentru ca prevad zorii unui jihad starnit impotriva Berarului, o sa fac (si) aici un apel, atat catre tine, marocane, cat si catre altii scandalizati: desi nici mie nu-mi place sa citesc din astea, there's more to it than meets the eye; lucrurile nu-s asa simple, e mai cu subinteles treaba. Faceti un efort, incercati sa cititi tot contextul ultimelor 2 pagini de dinaintea dialogului respectiv si poate va prindeti. Deocamdata-l las pe Beraru sa decida momentul cand (sau daca) o sa vrea sa se explice, daca se ingroasa treaba o sa-mi asum riscul de-a-i lua partea explicand cum vad io lucrurile.

On-topic, io ma simt fericit dom'le. Saptamana trecuta a fost obositoare dar productiva, in plus, azi mi-am reparat statia (fie ea si cea de rezerva, ca principala e tot stricata). Oricum, ideea-i ca am la ce asculta muzica. Famelia-i la tara, io-s home alone, maine nu tre' sa-ncep chiar la prima ora... ergo, ma duc dupa ceva lichide. Prevad o seara faina si lunga... :)

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator pustiu84
Postat

On-topic, io ma simt fericit dom'le. Saptamana trecuta a fost obositoare dar productiva, in plus, azi mi-am reparat statia (fie ea si cea de rezerva, ca principala e tot stricata). Oricum, ideea-i ca am la ce asculta muzica. Famelia-i la tara, io-s home alone, maine nu tre' sa-ncep chiar la prima ora... ergo, ma duc dupa ceva lichide. Prevad o seara faina si lunga... :)

Daca gasesti prin camara pita slana si palinca, n-ai nici o treaba in seara asta. Have fun! :)

Reputație: 10279
Postat

Daca gasesti prin camara pita slana si palinca, n-ai nici o treaba in seara asta. Have fun! :)

Slana (mai) este, la fel si branza, rosii, oua si ceapa; pita bag imediat la masina sa se faca, lichide cu amperaj e drept ca n-am in momentu' asta (numa' ceva de prin Sud, primita cadou, dupa care nu prea ma omor)... da' oricum la ce calduri am rabdat zilele astea, de data asta prefer bere rece :)

:beex2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...