Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Breaza
  • Oras:Breaza
Postat

Pentru ca prevad zorii unui jihad starnit impotriva Berarului, o sa fac (si) aici un apel, atat catre tine, marocane, cat si catre altii scandalizati: desi nici mie nu-mi place sa citesc din astea, there's more to it than meets the eye; lucrurile nu-s asa simple, e mai cu subinteles treaba. Faceti un efort, incercati sa cititi tot contextul ultimelor 2 pagini de dinaintea dialogului respectiv si poate va prindeti. Deocamdata-l las pe Beraru sa decida momentul cand (sau daca) o sa vrea sa se explice, daca se ingroasa treaba o sa-mi asum riscul de-a-i lua partea explicand cum vad io lucrurile.

On-topic, io ma simt fericit dom'le. Saptamana trecuta a fost obositoare dar productiva, in plus, azi mi-am reparat statia (fie ea si cea de rezerva, ca principala e tot stricata). Oricum, ideea-i ca am la ce asculta muzica. Famelia-i la tara, io-s home alone, maine nu tre' sa-ncep chiar la prima ora... ergo, ma duc dupa ceva lichide. Prevad o seara faina si lunga... :)

Nu sunt atat de ingust intelectual incat sa nu inteleg ceea ce vrea acest individ sa evidentieze. Modalitatea este, insa, de-a dreptul mizerabila. Nu trebuie sa-mi explici mie, explica-le celor care vor mai intra aici. Din pacate chiar si cei cu un intelect peste mediu au devenit intr-o oarecare masura dezaxati. Bafta! 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Slana (mai) este, la fel si branza, rosii, oua si ceapa; pita bag imediat la masina sa se faca, lichide cu amperaj e drept ca n-am in momentu' asta (numa' ceva de prin Sud, primita cadou, dupa care nu prea ma omor)... da' oricum la ce calduri am rabdat zilele astea, de data asta prefer bere rece :)

:beex2

Musai sa te uiti si la meci, va fi ceva de zile mari. ;) Cu o bere rece merge struna ! :hihat

• Like 2
  • Oras:Best Place On Earth
  • Oras:Best Place On Earth
Postat

Pentru ca prevad zorii unui jihad starnit impotriva Berarului, o sa fac (si) aici un apel, atat catre tine, marocane, cat si catre altii scandalizati: desi nici mie nu-mi place sa citesc din astea, there's more to it than meets the eye; lucrurile nu-s asa simple, e mai cu subinteles treaba. Faceti un efort, incercati sa cititi tot contextul ultimelor 2 pagini de dinaintea dialogului respectiv si poate va prindeti. Deocamdata-l las pe Beraru sa decida momentul cand (sau daca) o sa vrea sa se explice, daca se ingroasa treaba o sa-mi asum riscul de-a-i lua partea explicand cum vad io lucrurile.

On-topic, io ma simt fericit dom'le. Saptamana trecuta a fost obositoare dar productiva, in plus, azi mi-am reparat statia (fie ea si cea de rezerva, ca principala e tot stricata). Oricum, ideea-i ca am la ce asculta muzica. Famelia-i la tara, io-s home alone, maine nu tre' sa-ncep chiar la prima ora... ergo, ma duc dupa ceva lichide. Prevad o seara faina si lunga... :)

Esti atat de amabil sa ma luminezi si pe mine care ar fi subintelesul urmatoarelor cuvinte:

"Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus.

Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape."

sau

"Imi imaginez scena perfect. O voi strange tare de pulpe, sa m-asigur ca-i sparg doua-trei varice. Ador s-o vad suferind! Estimez lejer 4-5 finalizari numai privindu-i chipul."

Eu o sa fiu foarte sincer, tot ce vad sunt doar elucubratiile si dejectiile unui gunoi umanoid dezaxat, care ar merita sa fie sub tratament psihiatric intensiv.

Dar, te rog mult, ajuta-ma sa vad dincolo de "what meets the eye", nu sunt ironic ci doar vreau sa-ti inteleg pozitia.

PS Am raportat postarile administratorului, deocamdata nu vad insa nicio reactie.

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

PS Am raportat postarile administratorului, deocamdata nu vad insa nicio reactie.

Nu cred ca vei vedea vreo reactie cu privire la aceste postari abjecte.

Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
Postat

Pe toate fronturile!!!

Inainte baieti,pe ei pe mama lor!!!!!!! =))

• Like 1
Postat

Lumineaza-ma!

Vizitator beraru
Postat

:) Cata ipocrizie, 'moara Cipilan! Si-a aruncat nobilimea papionu' pe jos in semn de nemultumire. Unde? Pe dusumeaua Nimfomane.com, unde rafinamentul mustea ...pana ieri-azi. Am spart eu caimacu' :)))).

V-am zis, revin cu alta ocazie. Azi vreau sa beau bere scumpa si sa trag besini :).

Vizitator pustiu84
Postat

Ce-aveti ma? N-ati mai vazut oameni injurandu-se? Filme horror n-ati vazut? De Vaslui stiti cu totii, la fel si de stirile de la ora 5. ISIS rupe fasu cu asasinate si bombe, stratul de ozon se subtiaza pe zi ce trece, smecherii ne taie padurile si voi faceti analiza semantica pe marginea unor injuraturi? S-a umflat tarata-n voi, criticilor de arta ce sunteti. =))

• Oras:Ucea
Postat

Lumineaza-ma!

Uite, îți transmit io una, pe care sigur o vei înțelege: luațașfațanpulădătrepanat...!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

:) Cata ipocrizie, 'moara Cipilan! Si-a aruncat nobilimea papionu' pe jos in semn de nemultumire. Unde? Pe dusumeaua Nimfomane.com, unde rafinamentul mustea ...pana ieri-azi. Am spart eu caimacu' :)))).

V-am zis, revin cu alta ocazie. Azi vreau sa beau bere scumpa si sa trag besini :).

Avea dreptate tanchistu'. S-a dus omenirea dracu'. Mai aveam sperante...

Postat

Avea dreptate tanchistu'. S-a dus omenirea dracu'. Mai aveam sperante...

Pt ca esti om bun daia. :laugh2 Da te dai si tu pe brazda  ;)

Postat

Uite, îți transmit io una, pe care sigur o vei înțelege: luațașfațanpulădătrepanat...!

Alta dovada de civilitate. Felicitari!

Postat

Alta dovada de civilitate. Felicitari!

Păi e ... doar dissing, nu nesimțire sau prostie, ce naiba...?

Cât și-a defecat ăla "dissingu' " n-a avut nimeni nimic de zis.

PS: dacă mă exprimam referitor la Doamna mă-ta era ok, că-i doar dissing, ce pula mea...?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Marea disperare!  :slap2

Felicitari, Domnul care-si alege cuvintele...  :laugh2

Vorba vine. :)

O zi frumoasa si dumneavoastra, domnule.

Postat

Păi e ... doar dissing, nu nesimțire sau prostie, ce naiba...?

Cât și-a defecat ăla "dissingu' " n-a avut nimeni nimic de zis.

PS: dacă mă exprimam referitor la Doamna mă-ta era ok, că-i doar dissing, ce pula mea...?

Te poti exprima cu privire la orice. E o lume libera, nu?

Vizitator pustiu84
Postat

Cat e cota pe ? :)

Postat

Marea disperare!  :slap2

Felicitari, Domnul care-si alege cuvintele...  :laugh2

Vorba vine. :)

Ce incerci sa insinuizzezi pe aicea? :laugh2

Postat

O zi frumoasa si dumneavoastra, domnule.

E doamna,va rog frumos.

Cu flori ca s-o induplecati pentru impardonabila greseala comisa... :flowers2

• Like 1
Postat

E doamna,va rog frumos.

Va rog sa ma scuzati.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator pustiu84
Postat

E doamna,va rog frumos.

Nu cu flori, habar n-ai. Aplecat, cu dildo bagat in cur si c-o sticla de vodca in mana. Asa se face.... cred =))

Postat

E doamna,va rog frumos.

E mult prea fină chestia... Era o cimilitură mai demult, așa, despre "replica" unui gentelman care surprinde o doamnă în pula goală la duș: "Mă scuzați, Domnule!".

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...