Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am renuntat de ceva timp sa ma gandesc la tragedii,la lucruri nasoale ce se pot intampla, cand stiu ca moartea-i iminenta oricum, fie ca-i vreun scurt circuit in creier, o oprire de inima, sau pura batranete(si atentie, fara sa conteze ca ai trait o viata plina de impliniri si fericiri, fie ca tristete, frustrare si dezamagire...mori pur si simplu)...apoi mai stiu ca daca ma straduiesc sa imi amintesc ce era inainte sa ma nasc, si de unde vin, tâ tâ tâ, nu stiu absolut nimic, daca ma gandesc ce o sa se intample dupa ce o sa mor, tâ tâ tâ, zero informatii...stiu doar ca atunci cand sunt implicat in vreun somn adanc, practic eu nu mai exist, sunt un fel de muerte, ca se intampla sa deschid ochii cand ma trezesc, Oley :), dar stii cum e? Tot mori la un moment dat! :)...asa ca o sa iau moartea ca pe un deep sleep, si nu ca pe ceva negru,inchis intr-o camera intunecata forever, cum credem noi ca o sa fie, de acolo si fricile constante...asa ca, suck it witch...bitch. :)

:slap2  Am spus eu ceva de moarte?  :laugh2

Existi si cand dormi, ai aceleasi trairi ca si cand esti treaz, doar ca nu-ti amintesti ce ai visat dimineata probabil.

Un exemplu ar fi si cand ejaculezi in somn.  :laugh2

Kiss my ass, druggie. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să revenim la recenzii

uite una deasupra :)))

Vizitator
Postat

Mie îmi place să fiu eu deasupra

in conditiile date chiar te inteleg =)))

Postat

in conditiile date chiar te inteleg =)))

:laugh2  Ce apropos subtil.  :laugh2

Sta deasupra chiuvetei cand se spala pe fatza, uite ca nu am fost curioasa daca laba tot in ea deasupra face.  :laugh2  :no2

A zis ca nu mai vrea sa fie sclavul meu o perioada, cat am asteptat eu sa renunte el singur.  :laugh2  :pope

Perfect timing! :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa-mi petrec 10 zile acolo? Eu zic sa nu... mai bine sa primesc si alte oferte.post-143417-0-95211100-1471975525_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Sa-mi petrec 10 zile acolo? Eu zic sa nu... mai bine sa primesc si alte oferte.

Ghici unde-i ;)

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16386/14667535/3/colibita-4.jpg?width=626

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ghici unde-i ;)

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16386/14667535/3/colibita-4.jpg?width=626

Ceva cu... ibita. Asa scrie pe foto... E frumos un răsărit acolo...post-143417-0-40934800-1471977147_thumb.jpg
  • Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Ghici unde-i ;)

E din Las Fierbinti ? :)

• Oras:Pe langa pat
Postat

Ghici unde-i ;)

Colibita
  • Like 2
Vizitator
Postat

Ceva cu... ibita. Asa scrie pe foto... E frumos un răsărit acolo...attachicon.gif

E din Las Fierbinti ? :)

Colibita

Da, Colibita ! Mai este numita si "marea de la munte" ! :) Una din splendorile Romaniei !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da, Colibita ! Mai este numita si "marea de la munte" ! :) Una din splendorile Romaniei !

Ideea e ca in ritmul acesta am cam două călătorii pe lună: "I will pay you a

sum of (3,000euro) for this trip per day for 8 days,and I will pay you an

upfront of(9,000euro) even before you leave your state." ... iar altcineva imi zice sa merg cu el in Africa! Asa ceva...

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

upfront of(9,000euro) even before you leave your state." ... iar altcineva imi zice sa merg cu el in Africa! Asa ceva...

Nu te speria! Dupa ce te trezesti la realitate iti trece cosmarul asta.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Asta este un mare "scam", de care este plin internetul. E ca mail-urile alea cu "felicitari, ai castigat 50 000 (100 000, 500 000 etc.) $ la loteria oamenilor fericiti din <whatever> (la care nici nu ai participat vreodata) care a avut loc in Tuscaloosa, Alabama....

• Like 2
Postat

http://memeguy.com/photos/images/my-girlfriends-reaction-when-i-told-her-i-want-to-have-sex-in-the-movie-theater-19941.gif

Sa intelegem ca bine :)
  • Like 2
Postat

Sa intelegem ca bine :)

A trecut ceva timp de cand am simtit ca traiesc... :)

Mai vreau!  :laugh2  :blushing2

Maine poate, acum imi fac curaj sa ma duc pana la magazin, apoi sa fac o ciorbita... desi as sta intinsa sa savurez starea de calm... :)

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Postat

A trecut ceva timp de cand am simtit ca traiesc... :)

Mai vreau!  :laugh2  :blushing2

Maine poate, acum imi fac curaj sa ma duc pana la magazin, apoi sa fac o ciorbita... desi as sta intinsa sa savurez starea de calm... :)

:hug1

te futusi azi, asa-i?  :laugh2

Postat

O alegere neinspirata de cuvinte, dar nici nu ma astept la mai mult de la tine, eugleno. :)

ma scuzati! facusi sex, este?  :laugh2  limbajul nu se ridica la stacheta ridicata de euglena4you., promotoarea limbajului mizerabil pe forum.

Postat

ma scuzati! facusi sex, este?  :laugh2  limbajul nu se ridica la stacheta ridicata de euglena4you., promotoarea limbajului mizerabil pe forum.

Nu cred ca a introdus ceva :D, mai degraba e in faza aia  in care "ma fac frate cu dreaq, pana trec lac", adica inca lipsa fonduri "caut fraieri si sustinatori"... dupa care sa vezi ce vine!! =))

Nu degeaba am fost eu fata rabdatoare :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...