marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 27, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14457539_1864111217153153_3499346208372519775_n.jpg?oh=8fb4a0ebb0ae01e68604d00f11b94bfa&oe=5867B6F9 3 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2016 Nu ai ptr. ce. , observ ca ti-ai mai revenit Gandeste-te doar la textul asta :"Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu."~ Albert Einstein ~Eu chiar m-am gandit uneori si totul a iesit cu bine la final . Buna asta!Mi-au mers totusi bobii aseara cand am spus ca nu o sa mai sufar. Sunt uimitor de calma dupa explozia aia. Sau poate pur si simplu m-am descarcat cu pretul de a o face in public. Numai lapte toata ziua sa-si revina stomacul/esofagul pana maine si atunci o sa mananc.Trece si asta cum au trecut atatea...Merci pentru sprijin, daca erau mai multi ca tine pe aici poate nici nu ajungeam sa fac crizele alea, dar nu o sa judec oamenii ca au problemele sale si numai de mine nu le arde. 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 28, 2016 Buna asta!Mi-au mers totusi bobii aseara cand am spus ca nu o sa mai sufar. Sunt uimitor de calma dupa explozia aia. Sau poate pur si simplu m-am descarcat cu pretul de a o face in public. Numai lapte toata ziua sa-si revina stomacul/esofagul pana maine si atunci o sa mananc.Trece si asta cum au trecut atatea...Merci pentru sprijin, daca erau mai multi ca tine pe aici poate nici nu ajungeam sa fac crizele alea, dar nu o sa judec oamenii ca au problemele sale si numai de mine nu le arde. Nu toti suntem la fel , conceputi si educati Mie uneori chiar imi pasa de anumiti semeni cand ii vad la ananghie , tristi si suparati 25 16
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2016 "Năravu' dân fire nare lăcuire"... Azi am auzit-o. Nu mă ducea capu'...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 ceo face amandina astazi 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2016 ceo face amandina astazi Baie fierbinte cu spuma, ceai si vitamine, supa crema de pui... dar in primul rand liniste si pace. Maine cred ca o sa dau anunt, nu ca se mai risca cineva de pe aici sa vina la mine. Oly ceo mai face? 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Oly ceo mai face?Laba 3 17
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 28, 2016 Meditațiehttp://mesagerdeconstanta.ro/app/wp-content/uploads/2016/04/Citat-Michelangelo-1.jpg
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Iarasi ma plictisesc.Se anunta vremuri grele pentru trepanatii de pe nimfomane.com Probabil voi face misto de nora de etnie a lui Trollescoviciulos.De data asta.
Administrator pisicuts Reputație: 114421 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 29, 2016 Iarasi ma plictisesc.Se anunta vremuri grele pentru trepanatii de pe nimfomane.com Probabil voi face misto de nora de etnie a lui Trollescoviciulos.De data asta. 5
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 30, 2016 O casa de pariuri la fiecare colt de strada.Apoi, o farmacie. Apoi, second hand. Sunt inconjurat de tarani care beau vin ROSE cu gheata (!!????!!!), vin alb cu apa minerala, mai e unul care consuma cognac cu gheata!!!! Rumunskuya. Dramatic. Boschetarii.Astia-s aia care se imbraca de bal mascat când iau un lowcost catre Bergamo. Eu trăiesc ca Bin Laden in extratime. Ma duc in bermude la busine$$. Cum DRACU' sa pui apa minerala in vin?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 30, 2016 Si, culmea, nespalatii astia isi permit sa-si dea cu parerea despre refugiaţii de razboi din Siria.
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 30, 2016 Ce bine e sa fii privilegiat,sa dai cu mopu' si sa speli vase in bermude.....eheeee,asta da viata!!!! :) 6 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 30, 2016 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14462775_1865088407055434_7351106509432232355_n.jpg?oh=76fb0b78eb57a62ef2f0a94d2a4d7c73&oe=58688E73 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 30, 2016 Si, culmea, nespalatii astia isi permit sa-si dea cu parerea despre refugiaţii de razboi din Siria.Oaloo, cât dă prost ești!!! De la bibisi cunoști subiectul, așa-i? 3 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 1, 2016 S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o. 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o.Bine ca n.ai pus sodă... ) 1 8
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 1, 2016 Bine ca n.ai pus sodă... )ferească Dumnizo!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o. What else is new? Nu mi s-a intamplat sa pun sare, dar si daca ar fi fost, nu luam si a doua gura din cafeaua aia, nu as incurca in magazin ceaiul de fr padure cu cel de capsuni, cum nu as fi luat de 3 ori branza, rosii, cartofi si paine cand e deja in casa, nu as face mici pe gratarul din cuptor (fara tava) sa-l umplu de grasime, nu as face mamaliga cu tuica, nu as manca mancare stricata sau de pe jos, nu mi-as agata pungi si haine prin casa, nu as aduna tot gunoiul, nu m-as rataci pe drumuri 3 ore cand spun ca ajung in 30min... as umple o pagina, deci ma opresc.As spune "get help" daca te faceai bine. On toping: M-a fortat sa fiu rea! Mi se rupe. Inca o zi linistita fara redusi mintal pe langa mine... Like heaven on earth! 2 2
bamboi Reputație: 76 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Octombrie 1, 2016 What else is new? Nu mi s-a intamplat sa pun sare, dar si daca ar fi fost, nu luam si a doua gura din cafeaua aia, nu as incurca in magazin ceaiul de fr padure cu cel de capsuni, cum nu as fi luat de 3 ori branza, rosii, cartofi si paine cand e deja in casa, nu as face mici pe gratarul din cuptor (fara tava) sa-l umplu de grasime, nu as face mamaliga cu tuica, nu as manca mancare stricata sau de pe jos, nu mi-as agata pungi si haine prin casa, nu as aduna tot gunoiul, nu m-as rataci pe drumuri 3 ore cand spun ca ajung in 30min... as umple o pagina, deci ma opresc.As spune "get help" daca te faceai bine. On toping: M-a fortat sa fiu rea! Mi se rupe. Inca o zi linistita fara redusi mintal pe langa mine... Like heaven on earth! puteai sa zici ca esti manga de dimineata fara sa insiri toate cacaturile astea
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 puteai sa zici ca esti manga de dimineata fara sa insiri toate cacaturile astea Ai scapat si tu de la balamuc? Cacaturile alea e ce facea el, nu era destul alcool pe lume sa-mi dau shut down la creier... Repet pentru cei redusi mintal ca tine: Nu am fost si nu sunt alcoolica. De cateva zile beau ceai si mananc normal, dorm noaptea... pentru ca nu mai sunt supusa la aberatii pe care gandirea mea nu le mai suporta.Iar ca sa nu ma supun singura, azi nu mai intru pe forum.Have a nice day! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o.Aia cu sare cica ar fi buna dupa o betie crunta, te trezeste instant, dupa o ceasca si matele varsate, esti ca nou. Slava Domnului, nu am avut nevoie de o asemenea cafea pana acum ! :slap2 :laugh2 4
bamboi Reputație: 76 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Octombrie 1, 2016 Ai scapat si tu de la balamuc? Cacaturile alea e ce facea el, nu era destul alcool pe lume sa-mi dau shut down la creier... Repet pentru cei redusi mintal ca tine: Nu am fost si nu sunt alcoolica. De cateva zile beau ceai si mananc normal, dorm noaptea... pentru ca nu mai sunt supusa la aberatii pe care gandirea mea nu le mai suporta.Iar ca sa nu ma supun singura, azi nu mai intru pe forum.Have a nice day!nu conteaza ce mananci, conteaza cum te caciazi te-ai cacat imprastiat
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 1, 2016 nu as face mamaliga cu tuica In loc sa apreciezi ca se gandea la tine..Poate nu avea bomboane de cicolata cu lichior prin casa..
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 1, 2016 In loc sa apreciezi ca se gandea la tine..Poate nu avea bomboane de cicolata cu lichior prin casa.. Iat esti mai in sevraj si iei muie peste tot?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum