Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu ai ptr. ce. , observ ca ti-ai mai revenit :)

Gandeste-te doar la textul asta :

"Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu."~ Albert Einstein ~

Eu chiar m-am gandit uneori si totul a iesit cu bine la final .

:hug1

:) Buna asta!

Mi-au mers totusi bobii aseara cand am spus ca nu o sa mai sufar. Sunt uimitor de calma dupa explozia aia. Sau poate pur si simplu m-am descarcat cu pretul de a o face in public. 

Numai lapte toata ziua sa-si revina stomacul/esofagul  pana maine si atunci o sa mananc.

Trece si asta cum au trecut atatea...

Merci pentru sprijin, daca erau mai multi ca tine pe aici poate nici nu ajungeam sa fac crizele alea, dar nu o sa judec oamenii ca au problemele sale si numai de mine nu le arde.

:*

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:) Buna asta!

Mi-au mers totusi bobii aseara cand am spus ca nu o sa mai sufar. Sunt uimitor de calma dupa explozia aia. Sau poate pur si simplu m-am descarcat cu pretul de a o face in public. 

Numai lapte toata ziua sa-si revina stomacul/esofagul  pana maine si atunci o sa mananc.

Trece si asta cum au trecut atatea...

Merci pentru sprijin, daca erau mai multi ca tine pe aici poate nici nu ajungeam sa fac crizele alea, dar nu o sa judec oamenii ca au problemele sale si numai de mine nu le arde.

:*

Nu toti suntem la fel , conceputi si educati :refoz

Mie uneori chiar imi pasa de anumiti semeni cand ii vad la ananghie , tristi si suparati  :console

• Like 25
  • Minus 16
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ceo face amandina astazi 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

ceo face amandina astazi 

:) Baie fierbinte cu spuma, ceai si vitamine, supa crema de pui... dar in primul rand liniste si pace. :)

Maine cred ca o sa dau anunt, nu ca se mai risca cineva de pe aici sa vina la mine.  :laugh2

Oly ceo mai face?

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Iarasi ma plictisesc.

Se anunta vremuri grele pentru trepanatii de pe nimfomane.com

Probabil voi face misto de nora de etnie a lui Trollescoviciulos.De data asta.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Iarasi ma plictisesc.

Se anunta vremuri grele pentru trepanatii de pe nimfomane.com

Probabil voi face misto de nora de etnie a lui Trollescoviciulos.De data asta.

pre_1475136450__twitter-i-dont-think-tha

• Like 5

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

O casa de pariuri la fiecare colt de strada.

Apoi, o farmacie.

Apoi, second hand.

Sunt inconjurat de tarani care beau vin ROSE cu gheata (!!????!!!), vin alb cu apa minerala, mai e unul care consuma cognac cu gheata!!!!

Rumunskuya.

Dramatic.

Boschetarii.Astia-s aia care se imbraca de bal mascat când iau un lowcost catre Bergamo.

Eu trăiesc ca Bin Laden in extratime. Ma duc in bermude la busine$$.

Cum DRACU' sa pui apa minerala in vin?

Postat

Si, culmea, nespalatii astia isi permit sa-si dea cu parerea despre refugiaţii de razboi din Siria.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Ce bine e sa fii privilegiat,sa dai cu mopu' si sa speli vase in bermude.....eheeee,asta da viata!!!! :) :)

• Like 6
  • Minus 8
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Si, culmea, nespalatii astia isi permit sa-si dea cu parerea despre refugiaţii de razboi din Siria.

Oaloo, cât dă prost ești!!! De la bibisi cunoști subiectul, așa-i?

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o.

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

S-a intamplat să incurcati borcanu' dă zahăr cu ăla dă sare? Mie,da!Chiar azi dimineata,la cafea.Cafea cu sare.E ciudată.2 guri și am refăcut-o.

Bine ca n.ai pus sodă... :))

• Like 1
  • Minus 8
Postat

What else is new?  :slap2

Nu mi s-a intamplat sa pun sare, dar si daca ar fi fost, nu luam si a doua gura din cafeaua aia, nu as incurca in magazin ceaiul de fr padure cu cel de capsuni, cum nu as fi luat de 3 ori branza, rosii, cartofi si paine cand e deja in casa, nu as face mici pe gratarul din cuptor (fara tava) sa-l umplu de grasime, nu as face mamaliga cu tuica, nu as manca mancare stricata sau de pe jos, nu mi-as agata pungi si haine prin casa, nu as aduna tot gunoiul, nu m-as rataci pe drumuri 3 ore cand spun ca ajung in 30min... as umple o pagina, deci ma opresc.

As spune "get help" daca te faceai bine.  :no2

On toping: M-a fortat sa fiu rea!  :laugh2

Mi se rupe. Inca o zi linistita fara redusi mintal pe langa mine... Like heaven on earth!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:forum
Postat

What else is new?  :slap2

Nu mi s-a intamplat sa pun sare, dar si daca ar fi fost, nu luam si a doua gura din cafeaua aia, nu as incurca in magazin ceaiul de fr padure cu cel de capsuni, cum nu as fi luat de 3 ori branza, rosii, cartofi si paine cand e deja in casa, nu as face mici pe gratarul din cuptor (fara tava) sa-l umplu de grasime, nu as face mamaliga cu tuica, nu as manca mancare stricata sau de pe jos, nu mi-as agata pungi si haine prin casa, nu as aduna tot gunoiul, nu m-as rataci pe drumuri 3 ore cand spun ca ajung in 30min... as umple o pagina, deci ma opresc.

As spune "get help" daca te faceai bine.  :no2

On toping: M-a fortat sa fiu rea!  :laugh2

Mi se rupe. Inca o zi linistita fara redusi mintal pe langa mine... Like heaven on earth!  :laugh2

puteai sa zici ca esti manga de dimineata fara sa insiri toate cacaturile astea

Postat

puteai sa zici ca esti manga de dimineata fara sa insiri toate cacaturile astea

Ai scapat si tu de la balamuc?  :laugh2

Cacaturile alea e ce facea el, nu era destul alcool pe lume sa-mi dau shut down la creier... :)

Repet pentru cei redusi mintal ca tine: Nu am fost si nu sunt alcoolica. De cateva zile beau ceai si mananc normal, dorm noaptea... pentru ca nu mai sunt supusa la aberatii pe care gandirea mea nu le mai suporta.

Iar ca sa nu ma supun singura, azi nu mai intru pe forum.

Have a nice day!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aia cu sare cica ar fi buna dupa o betie crunta, te trezeste instant, dupa o ceasca si matele varsate, esti ca nou. Slava Domnului, nu am avut nevoie de o asemenea cafea pana acum ! :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

• Like 4
Postat

Ai scapat si tu de la balamuc?  :laugh2

Cacaturile alea e ce facea el, nu era destul alcool pe lume sa-mi dau shut down la creier... :)

Repet pentru cei redusi mintal ca tine: Nu am fost si nu sunt alcoolica. De cateva zile beau ceai si mananc normal, dorm noaptea... pentru ca nu mai sunt supusa la aberatii pe care gandirea mea nu le mai suporta.

Iar ca sa nu ma supun singura, azi nu mai intru pe forum.

Have a nice day!

nu conteaza ce mananci, conteaza cum te caci

azi te-ai cacat imprastiat

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

nu as face mamaliga cu tuica

In loc sa apreciezi ca se gandea la tine..

Poate nu avea bomboane de cicolata cu lichior prin casa.. :)

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

In loc sa apreciezi ca se gandea la tine..

Poate nu avea bomboane de cicolata cu lichior prin casa.. :)

Iat esti mai in sevraj si iei muie peste tot?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...