humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 Am o parere extraordinara despre Franta. Tiganii romani se inmulteau ca gandacii pe acolo pentru alocatii si autoritatile lor cu bani ii implorau sa plece acasa! Apoi tragicul masacru recent... Ce spanac faceau securistii lor de au lasat sa se intample asta?Pe unde a calcat Franta a ramas foamete, exemplu Africa.Da-le putere unor imbecili... sunt un pic confuzat: ai o parere extraordinara despre franta, insa pe unde a calcat a lasat foamete. cum se impaca cele doua?dincolo de asta, notiunea de masacru este un pic fortata in contextul evenimentelor din franta. iar astfel de actiuni sunt cvasi-imposibil de anticipat si oprit. de oricine.
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Ar fi culmea, ca taman francezii să inventeze șprițul! Dar nu imposibil. Bre, vinul indoit cu apa (e adevarat, nu minerala) a fost "inventat" de filozofii antici greci, care procedau in acest mod atunci cand se intalneau pt.a dezbate discutii filozofice (cum facem si noi joia sau vinerea ), pt.a nu cadea latzi "manga", si pt.a pastra un curs coerent al discutiei.Nu e gluma, e real! 3 5
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 sunt un pic confuzat: ai o parere extraordinara despre franta, insa pe unde a calcat a lasat foamete. cum se impaca cele doua?dincolo de asta, notiunea de masacru este un pic fortata in contextul evenimentelor din franta. iar astfel de actiuni sunt cvasi-imposibil de anticipat si oprit. de oricine. A spus-o cu ironie, nu te-ai prins... 3 5
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 2, 2016 Eu prefer whisky cu gheață, însă.Blasfemie!!! 3 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 2, 2016 https://youtu.be/nuvF54NoF64 5 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 sunt un pic confuzat: ai o parere extraordinara despre franta, insa pe unde a calcat a lasat foamete. cum se impaca cele doua?dincolo de asta, notiunea de masacru este un pic fortata in contextul evenimentelor din franta. iar astfel de actiuni sunt cvasi-imposibil de anticipat si oprit. de oricine. A spus-o cu ironie, nu te-ai prins... Exact! Cum sa nu numesti masacru impucarea a peste suta de oameni civili?Te prinzi si de asta. Nu sunt imposibil de anticipat, avem urmarit tot, cica in ideea raufacatorilor... well, ce s-a urmarit? Cum face unul laba pe web? 2 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 A spus-o cu ironie, nu te-ai prins... posibil. nu am de unde sa stiu asta, din moment ce nu o cunosc personal. eu unul nu as fi folosit tiganii sau niste atentate pentru a ironiza franta, din cauza aia se poate sa nu fi prins ideea initiala. tiganii sunt alungati de peste tot, atentate sunt peste tot
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Daca razi m-am linistit. Nu stiu cate ai citit, dar jumatate rusoaica sunt, ba limba mea natala a fost rusa, scoala generala in rusa am facut. Ma deranja ca geografia si tabla inmultirii in rusa le stiam. Si acum cand calculez ceva, o fac in rusa in gand, apoi traduc rezultatul in romana. Intr-o discutie cu un englez cand a auzit de originile mele a facut "Aaaaaaaaa" dezamagit! Intreb de ce. Si-mi spune ca lucreaza si cu rusi, iar ei de fiecare data au ceva de comentat si de adaugat la proiectele sale... Eu m-am simtit flatata! Nu tin cu toti rusii, unii sunt mai nazisti ca nemtii, dar in mare mie mi se par mai calzi ca romanii, dar si mai violenti. Prea extremisti si idealisti uneori. Inca traiesc cu gandirea comunista, asta o sa fie pe durata mult mai lunga decat in Romania, ba poate asa o sa ramana. Dobryy vecher zhenshchina (ca n-am caractere rusesti) La rusa am fost tatic , am dat chiar si bacul , intre timp am mai uitat ptr. ca nu prea o mai folosesc . Si stii de ce ...ptr. ca in clasa a 6-a "m-am indragostit", daca as putea zice astfel, de profesoara noua de lb. rusa ptr. ca era destul de frumoasa , pe langa faptul ca avea si un stil de pedagogie mai aparte.Acum mai nou din ceea ce am auzit un traducator de limba rusa castiga aproape dublu fata de unul in engleza si aici ma refer strict in Romania Gandirea comunista cu siguranta asa va ramane intr-o proportie de peste 70% daca ai fost formata ca persoana si educata in aceasta 9 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 In general popoarele astea latine cam au apucaturi de curve...Pe langa francezi, ii mai avem si pe lingaii de italieni,alte curve, mai mari decat francezii, care tot in al doilea razboi mondial s-au facut de mare kkt nereusind sa intre in Grecia, fiind respinsi de o armata greaca extrem de slab dotata, dar formata din greci adevarati, patrioti dispusi sa-si dea viata pt.tara.Atunci, grecii i-au respins pana in Albania, si a fost nevoie de interventia lui Hitler, care a trimis divizii intregi SS pt.a ocupa Grecia. curvi.....si ai uitat si de spanioli ca tot cu noi joaca 9 16
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 Exact! Cum sa nu numesti masacru impucarea a peste suta de oameni civili?Te prinzi si de asta. Nu sunt imposibil de anticipat, avem urmarit tot, cica in ideea raufacatorilor... well, ce s-a urmarit? Cum face unul laba pe web? da, e discutabil de la ce numar in sus poti numi masacru.cat despre 'urmarit', tu poti urmari ce vrei si cat vrei, e vorba ca nu poti anticipa si preveni astfel de reactii decat daca bagi la zdup milioane de oameni. intr-un stat de drept asa ceva nu se poate, iar tu nu ai suficient personal ca sa supraveghezi la fel de eficient pe TOTI suspectii. presupunand ca toata lumea e urmarita asa cum zic tovarasii conspirationisti, cine sta sa analizeze milioanele de date audio, video si scrise?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Dobryy vecher zhenshchina (ca n-am caractere rusesti) :laugh2 La rusa am fost tatic , am dat chiar si bacul , intre timp am mai uitat ptr. ca nu prea o mai folosesc . Si stii de ce ...ptr. ca in clasa a 6-a "m-am indragostit", daca as putea zice astfel, de profesoara noua de lb. rusa ptr. ca era destul de frumoasa , pe langa faptul ca avea si un stil de pedagogie mai aparte.Acum mai nou din ceea ce am auzit un traducator de limba rusa castiga aproape dublu fata de unul in engleza si aici ma refer strict in RomaniaGandirea comunista cu siguranta asa va ramane intr-o proportie de peste 70% daca ai fost formata ca persoana si educata in aceasta Sincer, mi se pare sexy sa aud un roman vorbind in rusa... N-am dat la limbi straine, stiam ca nu am rabdare sa traduc pagini in sir, munca robotica nu e de mine. Dar o sa am drept de semnatura in alt domeniu, pe asta am pus miza.Ai fost soimul patriei? (Eu fluturam un bat cu un porumbel alb din hartie in parada... ) 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 da, e discutabil de la ce numar in sus poti numi masacru.cat despre 'urmarit', tu poti urmari ce vrei si cat vrei, e vorba ca nu poti anticipa si preveni astfel de reactii decat daca bagi la zdup milioane de oameni. intr-un stat de drept asa ceva nu se poate, iar tu nu ai suficient personal ca sa supraveghezi la fel de eficient pe TOTI suspectii. presupunand ca toata lumea e urmarita asa cum zic tovarasii conspirationisti, cine sta sa analizeze milioanele de date audio, video si scrise? Hmmm, spun un singur lucru: Pana sa obtin cetatenia am fost oprita de vreo 3 ori de gabori / sectoristi, aiurea. Apoi zero. Au si un "miros" daca vrei. Nu cred ca in situatii de real pericol nu stia nimeni nimic, dar nici nu dezvolt ideea ca eu nu sunt fanatica conspiratiilor, o aprob totusi pe cea cu turnurile americanilor, aia si-au facut-o ei singuri fara dubiu din partea mea. 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Sincer, mi se pare sexy sa aud un roman vorbind in rusa... N-am dat la limbi straine, stiam ca nu am rabdare sa traduc pagini in sir, munca robotica nu e de mine. Dar o sa am drept de semnatura in alt domeniu, pe asta am pus miza.Ai fost soimul patriei? (Eu fluturam un bat cu un porumbel alb din hartie in parada... )si soim si pionier si ....stai ca-mi scapa cum era la liceu :laugh2 inca mai am si costumatiile "de podium" 9 16
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 Hmmm, spun un singur lucru: Pana sa obtin cetatenia am fost oprita de vreo 3 ori de gabori / sectoristi, aiurea. Apoi zero. Au si un "miros" daca vrei. Nu cred ca in situatii de real pericol nu stia nimeni nimic, dar nici nu dezvolt ideea ca eu nu sunt fanatica conspiratiilor, o aprob totusi pe cea cu turnurile americanilor, aia si-au facut-o ei singuri fara dubiu din partea mea. vrei sa-mi spui ca militienii, in inteligenta lor, au memorie identica si sunt capabili sa retina chipul emigrantilor din sectorul de responsabilitate?serviciile de securitate ale unui stat si politia sunt lucruri diferite.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 si soim si pionier si ....stai ca-mi scapa cum era la liceu :laugh2 inca mai am si costumatiile "de podium" Nici eu nu mai stiu, la mine era ceva cu cosmo... spanac, n-am prins, dar pioner ce rau mi-a parut ca eram 30 in clasa si m-au facut abia in a 3-a etapa... Era o mandrie sa umbli cu treunghiul ala rosu legat de gat. Ptiu, mi se blocasera laptopul tocmai cand scriam de conspiratii... daca eram mai slaba de inger... Neeee, n-am sanse. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 vrei sa-mi spui ca militienii, in inteligenta lor, au memorie identica si sunt capabili sa retina chipul emigrantilor din sectorul de responsabilitate?serviciile de securitate ale unui stat si politia sunt lucruri diferite. Logic ca nu e aceeasi mancare de peste politia, spp si sri.Un lucru le uneste pe toti - informatia.In ce ma priveste, aratam aparte probabil, nu i-am intrebat de ce am fost oprita si a trebuit sa merg si cu proprietarul garsonierei la politie ca mi-au oprit buletinul.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 Logic ca nu e aceeasi mancare de peste politia, spp si sri.Un lucru le uneste pe toti - informatia.In ce ma priveste, aratam aparte probabil, nu i-am intrebat de ce am fost oprita si a trebuit sa merg si cu proprietarul garsonierei la politie ca mi-au oprit buletinul. in ce tara te-a oprit pe tine militia ca aratai aparte? in europa? servicii de informatii in romania sunt sri si sie. scrie in denumirea lor. spp face altceva. alte structuri au si ele servicii de informatii in cadrul lor, dar sunt dedicate (serviciile) misiunii structurii respective: mai, mapn....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 in ce tara te-a oprit pe tine militia ca aratai aparte? in europa? servicii de informatii in romania sunt sri si sie. scrie in denumirea lor. spp face altceva. alte structuri au si ele servicii de informatii in cadrul lor, dar sunt dedicate (serviciile) misiunii structurii respective: mai, mapn.... Pune situatia in felul urmator: Tara/orasul are un disponibil de cei care vor sa se angajeze... Institutiile de care am pomenit daca aveau din ce alege... faceau aproape imposibil pentru unii si dificil pentru altii... In ideea e ca primim doar cel mai bun. Dar... Sa ceara trebuie sa ofere. Iar statul roman prea des cere, ofera din ani in pasti. So, vezi angajati imbecili la tot pasul incadrati cu cartea muncii la stat. Cine le spune "fuck off" ca mananci banii statului? Luptele sunt atunci cand cineva ajunge prea sus... In rest este o ignoranta, de mine cel putin de neconceput!Esti un retardat, nu esti in stare de nimic absolut si inca depinzi de mama... cauta serviciu la stat! Ala te tine indiferent cat de imbecil esti! Dar stai, imbecilii au pretentii... desteptii si-au facut sindicate sa-si faca vile... prostii sunt usor de condus daca uneori te ddai ca lucrezi pentru ei si nu ei pentru tine.Revin: Dragule, imi pare rau pentru tine, sincer, retinuta eram in tara asta, prea plina de cei ca tine.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 mie-mi pare rau ca te comporti in asemenea fel cu persoane necunoscute care nu ti-au adresat nici un fel de injurii. nu m-am exprimat in nici un fel la adresa ta si nici nu am de gand s-o fac. usurinta cu care iti permiti sa etichetezi pe cineva denota superficialitate si e greu sa dialoghezi rezonabil cu asa ceva. e greseala mea, uit pe ce site sunt cateodata.altfel, n-am inteles nicicum ce legatura are textul de mai sus cu mine. e trist. doriti normalitate si bun simt, dar voi insiva va comportati cu bocanci.spor in toate.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 mie-mi pare rau ca te comporti in asemenea fel cu persoane necunoscute care nu ti-au adresat nici un fel de injurii. nu m-am exprimat in nici un fel la adresa ta si nici nu am de gand s-o fac. usurinta cu care iti permiti sa etichetezi pe cineva denota superficialitate si e greu sa dialoghezi rezonabil cu asa ceva. e greseala mea, uit pe ce site sunt cateodata.altfel, n-am inteles nicicum ce legatura are textul de mai sus cu mine. e trist. doriti normalitate si bun simt, dar voi insiva va comportati cu bocanci.spor in toate. Puteai sa dai "raspuns"?Da, stiu ca oamenii sunt sensibili, ca ii ranesc cand sunt prea directa, dar totusi au o capacitate sa te futa in cur dupa ce stai sa-i intelegi mai mult decat e cazul... Grandomania omului, cum il ridici pe unul cazut... te musca instant ca se vede cu sacii in caruta, nu stie saracia ca daca l-ai ridicat, poti sa-l si cobori. Gata cu introducerea ca esti pierdut in spatiu cu lucruri simple. Am scris negru pe alb ca eram retinuta aici pana sa obtin cetatenia. Ce te-a facut sa crezi ca eram in alta tara? Nu m-ai atacat, ai dreptate, imi sare tandara uneori cand mi se pun intrebari... well, alta mama nu mai face! 1 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 domnisoara/doamna, tu esti pe treaba ta? de unde dracu' sa stiu la cetatenia carei tari faci referire? ai spus: "In ce ma priveste, aratam aparte probabil, nu i-am intrebat de ce am fost oprita si a trebuit sa merg si cu proprietarul garsonierei la politie ca mi-au oprit buletinul." iar eu te-am intrebat in ce tara din europa poti arata aparte.in fine. nu e vorba de sensibilitate, e vorba de bun simt. pe care sunt convins ca-l ceri, dar poate ca e frumos sa-l si oferi. mai ales la prima conversatie. eu imi cer scuze pentru ca te-am enervat punandu-ti intrebari (de unde sa stiu?). promit sa nu o mai fac. 2 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 :
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Si daca e sa fiu in tema... Repet: Cipri, cand o sa constientizezi si o sa-ti para rau pentru ce mi-ai facut... viata ta se va schimba.I-am spus si celuilalt retardat ca nu sunt de vanzare. Voiai si vrei bani, asta nu o sa ai pana... reciteste.Cu lux de amanunte vreau sa vad ca stii unde si cum mi-ai gresit. Apoi iti las liber sa traiesti. Vrei permisul dupa 4 ani ca ai fost prins baut din cauza indragostelii de o curva cat am fost eu in Germania... nup.Cat am fost plecata am tras niste dureri atroce, ai zis ca umblau cainii cu covrigii in coada pe acolo si nu ti-am dat si tie...Tie ti-am dat pe te miri ce bani ce aveam de valoare in casa inainte sa plec, ai vazut cu ce m-m intors...Victima, vesnica victima... O sa fii mult timp la propriu, nu am uitat nici vanataile de la tine. domnisoara/doamna, tu esti pe treaba ta? de unde dracu' sa stiu la cetatenia carei tari faci referire? ai spus: "In ce ma priveste, aratam aparte probabil, nu i-am intrebat de ce am fost oprita si a trebuit sa merg si cu proprietarul garsonierei la politie ca mi-au oprit buletinul." iar eu te-am intrebat in ce tara din europa poti arata aparte.in fine. nu e vorba de sensibilitate, e vorba de bun simt. pe care sunt convins ca-l ceri, dar poate ca e frumos sa-l si oferi. mai ales la prima conversatie. eu imi cer scuze pentru ca te-am enervat punandu-ti intrebari (de unde sa stiu?). promit sa nu o mai fac. Consider o critica construtiva. Mi-am dat seama ca nu stii, mi-e tot mai greu sa ma comport ca atare. Scuze. Am de lucrat la tact, singurul lucru caruia nu pot sa-i dau de cap.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 2, 2016 uau. dialogul asta ma depaseste in mod evident. who the fuck is alice?!?!eu ma retrag. o seara linistita in continuare si o saptamana frumoasa.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 uau. dialogul asta ma depaseste in mod evident. who the fuck is alice?!?!eu ma retrag. o seara linistita in continuare si o saptamana frumoasa. Intelege ce ti-am scris, partea initiala e pentru cel care stie despre ce vorbesc... Multumesc, la fel! Pentru futaci, imi lipsesc cam 300 pentru chirie, sunt pe ciclu, va astept cu drag. Usurel, ia un numar si stai la rand, zau daca pot face solicitarilor astazi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum