Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

razi ca o caprita :D cu cine dormi tu miky? spune-mi totul, mie imi place sa mi se dea raportul ma-ntelegi? :))

cu perna  :laugh2  si cu plapuma ....si  cu caciula ..... :laugh2 

• Like 7
  • Minus 16
  • Oras:Bucuresti
Postat

cu perna  :laugh2  si cu plapuma ....si  cu caciula ..... :laugh2 

Acum raspunzi mie la ce te-a intrebat mintea.

Noapte buna, banditule, ca tine am facut colectie, ca mine... bucura-te cat poti. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ma gandeam sa-mi fac o ferma de struti, de asta te intrebam mai devreme, intreb pe cineva care stie. :)

merg brici la noi .....nisip sa ai de ajuns sa aibe unde sa-si bage capul  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

Acum raspunzi mie la ce te-a intrebat mintea.

Noapte buna, banditule, ca tine am facut colectie, ca mine... bucura-te cat poti. :)

ceai fata in seara asta ?  :no2 pardon noaptea  

ma duc sa trag o mahoarca , ma intorc si sper sa gasesc un rasp. ceva mai explicit

• Oras:worldwide
Postat

ceai fata in seara asta ?  :no2 pardon noaptea  

ma duc sa trag o mahoarca , ma intorc si sper sa gasesc un rasp. ceva mai explicit

si mie sa imi lasi in scris ce zodie esti ca o sa cercetez mai incolo. 

• Like 2
Postat

Baga-ti, nu te las? :) Pana la urma de ce i-ai bagat text copiat? :)

Naiva grav, dar sa nu vad eu... ok?

:laugh2  :laugh2  :laugh2 asta era baiul?

e o faza cam comica , dar adevarata : ieri cand am plecat din Bucale , din graba avand doua laptopuri identice , am luat unul la nimereala si l-am nimerit exact pe acela care nu-i merge tasta p si uite asa ma chinui cu el formand propozitii coerente si tot adaugand cu ctr+v tasta p copiata  :slap2 altfel as risca sa nu inteleaga cineva prea multe  :blushing2

ps: ia uita-te mai atenta de unde apare text copiat ? nu cumva de la prima aparitie a primului p din fraza ? testeaza si imi zici cum sta treaba  :rax2  

Postat

si mie sa imi lasi in scris ce zodie esti ca o sa cercetez mai incolo. 

balanta cu ascendent in scorpion  :rax2  e da bine? ia sa-mi zici? :rax2

ca d'aia ma cert acusa cu un berbec pe .....nimic  :laugh2 si dupa 3 pahare , tot coerent ma simt  :laugh2  da zice ca sunt Bagabont  :no2 

• Like 7
  • Minus 16
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 asta era baiul?

e o faza cam comica , dar adevarata : ieri cand am plecat din Bucale , din graba avand doua laptopuri identice , am luat unul la nimereala si l-am nimerit exact pe acela care nu-i merge tasta p si uite asa ma chinui cu el formand propozitii coerente si tot adaugand cu ctr+v tasta p copiata  :slap2 altfel as risca sa nu inteleaga cineva prea multe  :blushing2

ps: ia uita-te mai atenta de unde apare text copiat ? nu cumva de la prima aparitie a primului p din fraza ? testeaza si imi zici cum sta treaba  :rax2  

Merci pentru raspuns! :)

Ce bombardament de puncte.  :slap2

Ontoping: Am draci. Bag ceva in el de noroc. La ultima garsoniera imi stateau golanii la geam, la asta se puneau pe hol in fata usii.  :slap2

Sa vad ce o sa faca dupa aseara...  Cica nu face nimeni asa ceva, sa iasa la scandal, sa traga un pumn, apoi sa invite in casa.  :laugh2

No shit!  :laugh2 Nu conteaza ca unul sta in bloc de 20 ani si eu sunt chiriasa. Ho, nebunilor, nu ma da afara, iar daca nu are ce face trebuie sa-mi dea si niste bani inapoi.

Am aceleasi drepturi ca orice locatar, dar mai putina frica.

Ce-mi mai place s-o fac pe nebuna!  :laugh2 Ma intrebau daca sunt cu acte, Daaaaaaaaa!  :laugh2

Gata cu prostiile, am de facut si un drum important azi. 

Postat

balanta cu ascendent in scorpion  :rax2  e da bine? ia sa-mi zici? :rax2

ca d'aia ma cert acusa cu un berbec pe .....nimic  :laugh2 si dupa 3 pahare , tot coerent ma simt  :laugh2  da zice ca sunt Bagabont  :no2 

merci pt raspuns. draguta combinatie, f interesanta. azi pe unde mai topai?

• Like 1
Postat

bobo dar cand ma apuc sa dau prietenoasa likeuri de dimi dau cateva si deja de cateva zilele am atins limita. in mai putin de 10. dar nici chiar asa... zilnic nu imi dai voie sa fiu p[rietenoasa?  sa imi dai likeurile inapoi numaidecat ca fac galagie

later edit nah ca voiam sa il citez si m-am emotionat asa tare ca nu mi-a iesit :(

Postat

merci pt raspuns. draguta combinatie, f interesanta. azi pe unde mai topai?

da pe unde nu am topait  :laugh2  sunt la munte ....si chiar ma dor chicioartli :no2 

Postat

da pe unde nu am topait  :laugh2  sunt la munte ....si chiar ma dor chicioartli :no2

du-te pe topicul rozkendra hai la munte sa fii ontopic ca pana te las pe tine sa iti faci updateul imi postezi pe toate topiucele numa unde ti-am vorbbit nu :))

ia o perna si pune picioarele intinse peste

• Like 1
Postat

Azi merge un dus fierbinte urmat de masaj  :blushing2 ca pentru o zi de sambata.. :)

Postat

pana te las pe tine sa iti faci updateul imi postezi pe toate topiucele numa unde ti-am vorbbit nu :))

seara nu sunt atat de ager  :laugh2

• Like 7
  • Minus 16
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Am fost pentru prima data la mall, in viata mea, astazi.

Printre rapandule si babalai, am zarit un fashion show pentru caine si catzele.

Cica se poarta flanel si freza a la Cristiano Ronaldo anul asta.

Cine are bichon pe aici?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am văzut și eu freze de Ronaldo.

Rămân la chelia mea.E mai buna decât "plagiatul "acela :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...