n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 de unde stii ?m-am nascut sa fiu sef ...ma recomanda si zodia In 30-31 zile sunt tot atatea caractere. In ce zi te-ai nascut?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 In 30-31 zile sunt tot atatea caractere. In ce zi te-ai nascut?sunt balanta cu ascendent in scorpion , draga pa 25 PSu: sunt pe 29 februarie , glumesc bineanteles
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 aaaaaaaaaa la ceata aia te referi ... pai, sa vedem ... IO DE UNDE SA STIU UNDE_TI BAGI TU CREIERII ... sau cu ce ii afumi de fel nu ma afum decat cu tigari .....1 1/2 pa zi
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 de fel nu ma afum decat cu tigari .....1 1/2 pa zi mult , dom'le, mult... mai taie din ele , da'le dreaq aham , esti dominant ?! interesting situation ... hai, pentru binele comunitatii, ma las ...domesticita
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 sunt balanta cu ascendent in scorpion , draga pa 25 PSu: sunt pe 29 februarie , glumesc bineanteles Hmmm, esti o mare bataie de cap! No offence, daca stateam cu tine, sigur te bateam intr-o zi, apoi trebuia sa ne "impacam"... Vezi descrierea: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/25-Septembrie.html 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 mult , dom'le, mult... mai taie din ele , da'le dreaq aham , esti dominant ?! interesting situation ... hai, pentru binele comunitatii, ma las ...domesticita Stim , dar continuam asa momentan . Cand imi va fi rau poate am sa ma gandesc si la alternativa asta Io ti-am spus , credeai ca mint cu ceva glumesc eu uneori p'aci dar asta nu inseamna ca nu am ochi sa observ diferite chestii . Dunt destul de agil , inca Da de ce ptr. binele comunitatii? Ma duc sa iau saua , haturile...mai aman nitel :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 Stim , dar continuam asa momentan . Cand imi va fi rau poate am sa ma gandesc si la alternativa asta Io ti-am spus , credeai ca mint cu ceva glumesc eu uneori p'aci dar asta nu inseamna ca nu am ochi sa observ diferite chestii . Dunt destul de agil , inca Da de ce ptr. binele comunitatii? Ma duc sa iau saua , haturile...mai aman nitel :laugh2 vezi ca mie imi plac lustruite bine ... asa ca freaca la ele pana ma inhami pe mine ... vezi sa nu uiti sa pui si ceva briz-briz-uri, sa observe bine lumea cum ma falesc eu ca ti-am permis sa ma domesticesti 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Hmmm, esti o mare bataie de cap! No offence, daca stateam cu tine, sigur te bateam intr-o zi, apoi trebuia sa ne "impacam"... Vezi descrierea: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/25-Septembrie.htmlchiar este adevarat in proportie de 90 % , da sa vezi la ascendent ca acela e dominant in general si parca ziceai ca nu crezi in zodii ia uite ca am tinut minte si asta ie mai greu cu bataia la mine , ca nu stau , fiind foarte ager contrez de nu se poate 4 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 vezi ca mie imi plac lustruite bine ... asa ca freaca la ele pana ma inhami pe mine ... vezi sa nu uiti sa pui si ceva briz-briz-uri, sa observe bine lumea cum ma falesc eu ca ti-am permis sa ma domesticesti o dai in balari , iar cum te-ai eschivat si cu raspunsul la intrebare
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-23NaIjBuCfQ/UOfF7Z-S4eI/AAAAAAAACt8/LmuMeJTSHck/s1600/whistling-smiley.jpg http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2016/06/harta-lumii-dupa-brexit-putin.jpg 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Harta lumii dupa Trump http://img.huffingtonpost.com/asset/scalefit_970_noupscale/559d19e91300008e10a59e6f.jpeg?cache=3tacaoppbl 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 chiar este adevarat in proportie de 90 % , da sa vezi la ascendent ca acela e dominant in general si parca ziceai ca nu crezi in zodii ia uite ca am tinut minte si asta ie mai greu cu bataia la mine , ca nu stau , fiind foarte ager contrez de nu se poate Nu cred in horoscop, in zodia zilei cred, si la mine se pupa destul de mult ce scrie. Bine, te iau cu lugu-lugu si faci pe cocosul la "impacare" pana nu mai poti, n-am cum sa pierd pentru ca si cand nu mai poti eu s-ar putea sa mai vreau. 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 dispari fata de aici , ca-mi faci pofta cred ca-mi fac bagajul si plec la munte si astept macar sa ninga
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Nu cred in horoscop, in zodia zilei cred, si la mine se pupa destul de mult ce scrie. Bine, te iau cu lugu-lugu si faci pe cocosul la "impacare" pana nu mai poti, n-am cum sa pierd pentru ca si cand nu mai poti eu s-ar putea sa mai vreau. nici eu nu cred in cel zilnic , dar caracteristicile generale chiar se potrivescsunt constient ca femeile au capacitatea asta de lugu-lugu destul de bine inradacinata , dar ce te faci cu mine cand ma plictisesc ? am tendinta asta uneori . Ma iei la..... ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 dispari fata de aici , ca-mi faci pofta cred ca-mi fac bagajul si plec la munte si astept macar sa ninga Aici plec intr-o saptamana M-am saturat de frig 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Aici plec intr-o saptamana M-am saturat de frig daca esti nascuta in luna de vara agreezi calduradaca esti nascut in luna de iarna agreezi frigul (cazul meu) si avand in vedere ca am facut si oarece ski de performanta , prefer sa zac in varf de munteDa de unde e poza?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 nici eu nu cred in cel zilnic , dar caracteristicile generale chiar se potrivescsunt constient ca femeile au capacitatea asta de lugu-lugu destul de bine inradacinata , dar ce te faci cu mine cand ma plictisesc ? am tendinta asta uneori . Ma iei la..... ? Pai te tinea cineva cu fortza? Gaseai tu usa. Dar plecai fara cheia de la ea. Daca nici noi nu avem o relatie, atunci cine? 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Pai te tinea cineva cu fortza? Gaseai tu usa. Dar plecai fara cheia de la ea. Daca nici noi nu avem o relatie, atunci cine? de obicei nu sunt d'ala care fuge cu cheile de la usa chiar avem o relatie , platonica 4 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 de obicei nu sunt d'ala care fuge cu cheile de la usa chiar avem o relatie , platonica Eu descriam prin absurd daca era sa ne fi lovit ceva in cap sa stam impreuna... Chiar ca n-am ce face. Off toping, am niste tarie in frigider... to be or not to be? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 daca esti nascuta in luna de vara agreezi calduradaca esti nascut in luna de iarna agreezi frigul (cazul meu) si avand in vedere ca am facut si oarece ski de performanta , prefer sa zac in varf de munteDa de unde e poza?Antalya 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Eu descriam prin absurd daca era sa ne fi lovit ceva in cap sa stam impreuna... Chiar ca n-am ce face. Off toping, am niste tarie in frigider... to be or not to be? Din cate stiu eu ,taria te incalzeste Deci ,merge pe frigul de afara Brrrr 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Din cate stiu eu ,taria te incalzeste Deci ,merge pe frigul de afara Brrrr Asta e temperatura mea ideala, nici prea frig, nici prea cald. La turci e ceva mai cald, dar nu e tocmai cald acum. Vrei sa intri in apa? 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Eu descriam prin absurd daca era sa ne fi lovit ceva in cap sa stam impreuna... Chiar ca n-am ce face. Off toping, am niste tarie in frigider... to be or not to be? M-ai blocat :laugh2 ma duc sa iau aer Taria ...m-as duce si eu la frigider , dar trebuie sa mai si sofez pe ziua de azi Gata m-am hotarat ...plec la munte pana nu degenereaza lucrurilePoate se intampla si oarece (ceva) din aceasta piesa PSu:Uneori visez sa plec in varf de munte si sa uit de toate (macar ptr. 2 zile) , dar au lipsit ,,,,,,gata trezeste-te 4 14
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 o dai in balari , iar cum te-ai eschivat si cu raspunsul la intrebare cu ceata ne-am lamurit, esti intr-o continua pacla... dar e treaba ta ... alte intrebari ... chestia cu "marea familie"de aici , si aici ti-am dat dreptate, o MARE "familie" .... care intrebare, dom'le? exprima-te! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum