Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:laugh2  In 30-31 zile sunt tot atatea caractere. :) In ce zi te-ai nascut?

sunt balanta cu ascendent in scorpion , draga 

pa 25

PSu: sunt pe 29 februarie  , glumesc bineanteles :laugh2

Postat

aaaaaaaaaa la ceata aia te referi =)) ... pai, sa vedem =)) ... IO DE UNDE SA STIU UNDE_TI BAGI TU CREIERII ... sau cu ce ii afumi :D

de fel nu ma afum decat cu tigari .....1 1/2 pa zi  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

sunt balanta cu ascendent in scorpion , draga 

pa 25

PSu: sunt pe 29 februarie  , glumesc bineanteles :laugh2

Hmmm, esti o mare bataie de cap!  :laugh2

No offence, daca stateam cu tine, sigur te bateam intr-o zi, apoi trebuia sa ne "impacam"...  :laugh2

:hug1

Vezi descrierea: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/25-Septembrie.html

• Like 1
  • Minus 4
Postat

mult , dom'le, mult... mai taie din ele , da'le dreaq =))

aham , esti dominant ?! interesting situation :D... hai, pentru binele comunitatii, ma las ...domesticita =))

Stim , dar continuam asa momentan . Cand imi va fi rau poate am sa ma gandesc si la alternativa asta :)

Io ti-am spus , credeai ca mint cu ceva :laugh2  glumesc eu uneori p'aci dar asta nu inseamna ca nu am ochi sa observ diferite chestii . Dunt destul de agil , inca   :rax2 

Da de ce ptr. binele comunitatii?  Ma duc sa iau saua , haturile...mai aman nitel  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Stim , dar continuam asa momentan . Cand imi va fi rau poate am sa ma gandesc si la alternativa asta :)

Io ti-am spus , credeai ca mint cu ceva :laugh2  glumesc eu uneori p'aci dar asta nu inseamna ca nu am ochi sa observ diferite chestii . Dunt destul de agil , inca   :rax2

Da de ce ptr. binele comunitatii?  Ma duc sa iau saua , haturile...mai aman nitel  :laugh2 :laugh2 :laugh2

vezi ca mie imi plac lustruite bine ... asa ca freaca la ele pana ma inhami pe mine :P ... vezi sa nu uiti sa pui si ceva briz-briz-uri, sa observe bine lumea =)) cum ma falesc eu ca ti-am permis sa ma domesticesti =)) 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hmmm, esti o mare bataie de cap!  :laugh2

No offence, daca stateam cu tine, sigur te bateam intr-o zi, apoi trebuia sa ne "impacam"...  :laugh2

Vezi descrierea: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/25-Septembrie.html

chiar este adevarat in proportie  de 90 %  , da sa vezi la ascendent ca acela e dominant  in general :laugh2  si parca ziceai ca nu crezi in zodii  :laugh2  ia uite ca am tinut minte si asta  :slap2

ie mai greu cu bataia la mine  , ca nu stau , fiind foarte ager  contrez de nu se poate  :kiss2

• Like 4
  • Minus 14
Postat

vezi ca mie imi plac lustruite bine ... asa ca freaca la ele pana ma inhami pe mine :P ... vezi sa nu uiti sa pui si ceva briz-briz-uri, sa observe bine lumea =)) cum ma falesc eu ca ti-am permis sa ma domesticesti =))

o dai in balari , iar  :laugh2  cum te-ai eschivat si cu raspunsul la intrebare  :rax2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Harta lumii dupa Trump :D

http://img.huffingtonpost.com/asset/scalefit_970_noupscale/559d19e91300008e10a59e6f.jpeg?cache=3tacaoppbl

• Like 2
Postat

chiar este adevarat in proportie  de 90 %  , da sa vezi la ascendent ca acela e dominant  in general :laugh2  si parca ziceai ca nu crezi in zodii  :laugh2  ia uite ca am tinut minte si asta  :slap2

ie mai greu cu bataia la mine  , ca nu stau , fiind foarte ager  contrez de nu se poate  :kiss2

Nu cred in horoscop, in zodia zilei cred, si la mine se pupa destul de mult ce scrie. ;)

Bine, te iau cu lugu-lugu si faci pe cocosul la "impacare" pana nu mai poti, n-am cum sa pierd pentru ca si cand nu mai poti eu s-ar putea sa mai vreau.   :laugh2  :rax2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

dispari fata de aici  , ca-mi faci pofta  :rax2  

cred ca-mi fac bagajul si plec la munte si astept macar sa ninga  :laugh2

Postat

Nu cred in horoscop, in zodia zilei cred, si la mine se pupa destul de mult ce scrie. ;)

Bine, te iau cu lugu-lugu si faci pe cocosul la "impacare" pana nu mai poti, n-am cum sa pierd pentru ca si cand nu mai poti eu s-ar putea sa mai vreau.   :laugh2  :rax2

nici eu nu cred in cel zilnic , dar caracteristicile generale chiar se potrivesc

sunt constient ca femeile au capacitatea asta de lugu-lugu destul de bine inradacinata :rax2 , dar ce te faci cu mine cand ma plictisesc ? am tendinta asta uneori . Ma iei la..... ?  :laugh2

Vizitator
Postat

dispari fata de aici  , ca-mi faci pofta  :rax2

cred ca-mi fac bagajul si plec la munte si astept macar sa ninga  :laugh2

Aici plec intr-o saptamana 

M-am saturat de frig :(

post-124552-0-46503000-1478691879_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Aici plec intr-o saptamana 

M-am saturat de frig :(

daca esti nascuta in luna de vara agreezi  caldura

daca esti nascut in luna de iarna agreezi frigul (cazul meu) si avand in vedere ca am facut si oarece ski de performanta , prefer sa zac in varf de munte

Da de unde e poza?

Postat

nici eu nu cred in cel zilnic , dar caracteristicile generale chiar se potrivesc

sunt constient ca femeile au capacitatea asta de lugu-lugu destul de bine inradacinata :rax2 , dar ce te faci cu mine cand ma plictisesc ? am tendinta asta uneori . Ma iei la..... ?  :laugh2

Pai te tinea cineva cu fortza? Gaseai tu usa.  :laugh2  Dar plecai fara cheia de la ea.  :laugh2

Daca nici noi nu avem o relatie, atunci cine?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Pai te tinea cineva cu fortza? Gaseai tu usa.  :laugh2  Dar plecai fara cheia de la ea.  :laugh2

Daca nici noi nu avem o relatie, atunci cine?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

de obicei nu sunt d'ala care fuge cu cheile de la usa  :laugh2

chiar avem o relatie , platonica  :slap2 :laugh2 

• Like 4
  • Minus 14
Postat

de obicei nu sunt d'ala care fuge cu cheile de la usa  :laugh2

chiar avem o relatie , platonica  :slap2 :laugh2

:laugh2  Eu descriam prin absurd daca era sa ne fi lovit ceva in cap sa stam impreuna...  :laugh2

Chiar ca n-am ce face.  :laugh2  :slap2

Off toping, am niste tarie in frigider... to be or not to be?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

daca esti nascuta in luna de vara agreezi  caldura

daca esti nascut in luna de iarna agreezi frigul (cazul meu) si avand in vedere ca am facut si oarece ski de performanta , prefer sa zac in varf de munte

Da de unde e poza?

Antalya :)

• Like 3
Vizitator
Postat

:laugh2  Eu descriam prin absurd daca era sa ne fi lovit ceva in cap sa stam impreuna...  :laugh2

Din cate stiu eu ,taria te incalzeste :)

Deci ,merge pe frigul de afara

Brrrr

• Like 3
Postat

Din cate stiu eu ,taria te incalzeste :)

Deci ,merge pe frigul de afara

Brrrr

Asta e temperatura mea ideala, nici prea frig, nici prea cald.  :blushing2

La turci e ceva mai cald, dar nu e tocmai cald acum. Vrei sa intri in apa? :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

M-ai blocat  :laugh2 :laugh2 :laugh2   ma duc sa iau aer  :slap2

Taria ...m-as duce si eu la frigider , dar  trebuie sa  mai si sofez pe ziua de azi  :laugh2

Gata m-am hotarat  ...plec la munte pana nu degenereaza lucrurile

Poate se intampla si oarece (ceva)  din aceasta piesa  :)

PSu:Uneori visez sa plec in varf de munte si sa uit de toate  (macar ptr. 2 zile) , dar au lipsit ,,,,,,gata trezeste-te :shocked

• Like 4
  • Minus 14

Postat

o dai in balari , iar  :laugh2  cum te-ai eschivat si cu raspunsul la intrebare  :rax2

cu ceata ne-am lamurit, esti intr-o continua pacla... dar e treaba ta ... alte intrebari ... chestia cu "marea familie"de aici , si aici ti-am dat dreptate, o MARE "familie" .... care intrebare, dom'le? exprima-te!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 12 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...