obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Zambeste. Maine poate fi mai rau! Normal, maine e luni. :laugh2 bă PULĂ ,de ce pizda mătii ai pus poza aia acolo? IUDĂ/JEG DE OM ce esti!futu.te.n gura ! Ramaneti o doamna, nu va coborati la mintea lui. 4 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Am dat cateva file pe aici si .... zici ca a dat dracii in ei , azi Duminica cred ca sunt singurul in starea de bine , naturel :laugh2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Se simte spiritul Craciunului... 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Se simte spiritul Craciunului... au dat drumul la artificii prea devreme 5 15
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2016 Nu-mi place sa fac inca o postare, dar s-au obisnuit deja. Nu, eu nu am de ce sa iau pastile. Nu am o boala mintala. Am momente de agresivitate, dar nu din cauza ca sufar de ceva, am un temperament si trecut dut care isi arata rezultatul. Domnilor psihologi, nu mai pastilati oamenii absolut inutil, poate tot ce au ei nevoie este sa vorbeasca cu cineva care nu este atat de sec ca voi, in fond la voi ajung ca ceilalti sunt seci. De comunicare scrie ceva prin facultatea aia de psihologie? Amada, psihologii nu prescriu pastile pacientilor, doar psihiatrii fac asta. Menirea psihologilor este ... comunicarea. Te puuuup 3 18
vipusca Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Amada, psihologii nu prescriu pastile pacientilor, doar psihiatrii fac asta. Menirea psihologilor este ... comunicarea. Te puuuup ma apuca diareea cand o vad pe asta vomitand.
vipusca Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Amada, psihologii nu prescriu pastile pacientilor, doar psihiatrii fac asta. Menirea psihologilor este ... comunicarea. Te puuuup ma apuca diareea cand o vad pe asta vomitand.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Cum sa te simti intr-o duminica in care, cand te trezesti, te uiti pe geam si vezi ceva de genu' asta...? IMGP5435-3.jpg pui repede o tuica la fiert ) 3 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 27, 2016 Curios https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15179133_1173726759329152_7930727906753057477_n.jpg?oh=43c244dca8d184c4bb9fe9bf18bddbfb&oe=58AE9346 4 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 3 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2016 CADOU depositphotos_1149181-stock-photo-100-euro.jpg Ma bucur ca ai retinut faza cu "Amice" deci inseamna ca nu esti deliranta cum cred alti , iar eu am inteles perfect situatia ta si nu te cred astfel , tocmai de aceea vreau sa te ajut in numele acestui cuvant (pe care multi nu-l inteleg si incerca sa profite ) si ptr. ca mi s-a parut ca esti cea mai realista amica de aici . Acum cateva luni chiar am vrut sa lansez un CONCURS aici , nu am avut timp si uneori nici dispozitia necesara ptr. a arata de ce sunt in stare , chiar daca unii au interpretat total gresit aparitia mea pe aici sau anumite interventii , dar sper ca in viitorul apropiat sau poate la inceputul anului viitor sa o fac si sa contribui benefic pe aici (de obicei nu ma lansez in fel de fel de chestii , dupa care la scurt timp sa le abandonez) PS: Considera acel CADOU ca pe un act de caritate , un ajutor , neconditionat (de serviciile tale sexuale oferite) ...deci pur si simplu fara nici o obligatie fata de mine. De ce fac asta ? Chiar m-ai impresionat ca om - femeie prin caracterul tau destul de puternic si agil , tocmai de aceea uneori mai intervin si iti transmit sa termini cu anumite prostii si sa continui ce ai inceput . Stiii ru la ce ma refer Si poate vreodata ne vom putea vedea , macar la o cafea sa trancanim , tot ca Amici (macar atat , nu cer mai mult si asta bineanteles daca vei dori si tu , dar iar nu o considera ca pe o obligatie ....chiar mi-as dori , doar ca acum nu-mi permite timpul ) Astept un PM-u de la tine , cand vei citi acest mesaj , cu "adresa livrarii" si tine cont doar atat : SUNT OM DE CUVANT , MAI ALES CAND "DESCHID GURA" SI CHIAR IMI PASTREZ DISCRETIA si uneori , DA , mai fac si fapte caritabile indreptate in folosul oamenilor , fara a cere nimic la schimb Te rog sa nu ma jignesti. Am cerut cand era un sprijin moral, nu l-am primit, asta este. Bani nu am cerut. Am fost sincera cand am spus ca nu-i am, dar nu pentru ca i-am cerut si nici in victima nu am dat.Cel mai dificil a fost sa fiu singura pe lumea asta printre sacali, sa nu uitam ca sunt intr-o tara straina.Imi trosneste maxilarul cand casc (de la pumni) si nasul daca te uiti atent e rupt... sunt realista, nu am cum altfel.Nu te supara ca nu iti multumesc, mi se pare aiurea ca ai pomenit de bani.Oricum, nu ma supar, incerc, azi sunt sclifosita sa mai fiu intelegatoare. Pupici! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Anul asta am toate șansele sa nu văd zăpada 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Te rog sa nu ma jignesti. Am cerut cand era un sprijin moral, nu l-am primit, asta este. Bani nu am cerut. Am fost sincera cand am spus ca nu-i am, dar nu pentru ca i-am cerut si nici in victima nu am dat.Cel mai dificil a fost sa fiu singura pe lumea asta printre sacali, sa nu uitam ca sunt intr-o tara straina.Imi trosneste maxilarul cand casc (de la pumni) si nasul daca te uiti atent e rupt... sunt realista, nu am cum altfel.Nu te supara ca nu iti multumesc, mi se pare aiurea ca ai pomenit de bani.Oricum, nu ma supar, incerc, azi sunt sclifosita sa mai fiu intelegatoare. Pupici!ti i-am oferit in semn de CADOU , nu sa te jignesc , ca pe un mic ajutor sa-ti platesti o parte din chirie Oricum Oferta ramane deschisa Si nu trebuie sa-mi multumesti cu nimic sau sa te simti datoare cu ceva , chiar am specificat asta destul de clar
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Anul asta am toate șansele sa nu văd zăpada nasol :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2016 ti i-am oferit in semn de CADOU , nu sa te jignesc , ca pe un mic ajutor sa-ti platesti o parte din chirie Oricum Oferta ramane deschisa Si nu trebuie sa-mi multumesti cu nimic sau sa te simti datoare cu ceva , chiar am specificat asta destul de clar Nu vreau bani.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Nu vreau bani.ok ..... scuze daca te-am deranjat cu ceva
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Stiuai ramas pe camile intepenita
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 ai ramas pe camile intepenita Nu imi plac cămilele 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Nu imi plac cămilelece ce nu mi le-ai adus mie ai editat sa vezi ce-mi placeau mie sa fac parada cu ele 4 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 ce ce nu mi le-ai adus mie ai editat sa vezi ce-mi placeau mie sa fac parada cu ele Erau in Turcia Aveau pampers (cele din resort) ,dar când te apropiai de ele te scuipau 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2016 ok ..... scuze daca te-am deranjat cu ceva Nu pot sa ma supar pe tine. Altcineva daca sria aia era lipit de perete.Am fost acuzata ca nu am suflet, dobitocii nu au vazut ca am prea mult.M-am trezit cu un caine turbat si infometat legat la geamul meu, eu am venit cu salam, restul faceu ca ploua.Apoi doar cand imi auzea vocea se linistea.Am fost de pus la rana pentru multi... nu vrei sa stii.... M-a costat maxilarul, nasul si cutia toracica fisurata...Crezi ca stii totul despre mine, eu si 3 carti daca scriu nu expun tot.Revenind, nu-mi mai place de tine, sincer, daca nici tu nu ai inteles ce-mi lipseste si ca nu sunt de cumparat... e trist pentru voi toti. Eu inca stau bine. 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Erau in TurciaAveau pampers (cele din resort) ,dar când te apropiai de ele te scuipau bine ca nu muscau , ca ai vazut cata-i clampaul au 4 15
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 27, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/q87/s960x960/15235504_1111598268952940_3192489886942617436_o.jpg 4 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Am fost de pus la rana pentru multi... nu vrei sa stii.... M-a costat maxilarul, nasul si cutia toracica fisurata...Crezi ca stii totul despre mine, eu si 3 carti daca scriu nu expun tot.Revenind, nu-mi mai place de tine, sincer, daca nici tu nu ai inteles ce-mi lipseste si ca nu sunt de cumparat... e trist pentru voi toti. Eu inca stau bine.imi inchipui si am vazut destul de multe la viata mea ca sa ma mai mire cevasi eu pot spune multe despre mine , mai putin faptul ca incerc sa-mi bat hoc de catre un om (nu e genul meu) ., iar daca imi urmereai anumite posturi iti dadeai seama ce vreau sa spun acum .Iar la faza cu "nu-mi mai place de tine " , treaba ta ...mie tot imi va place si voi citi anumite chestii in continuare Iar postul acela chiar am sa-l editez acum (observ ca l-ai reconsiderat altfel) , dar nu-mi pare rau , stai linistita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum