raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 cred ca esti trist dupa rezulatul de aseara Da de unde. Sunt vesel. Ma asteptam la mai rau! La cum a fost campania electorala si cum si-au dat cu stangu-n dreptu liberalii & comp. ma asteptam la un peste 60% pentru PSD! Totusi, pana la urma au iesit la vot si din cei lehamatuiti. 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 acu sunt si mai nesigura nu stiu daca vreau de strut ori de cocos pt ca astea de cocos arata mai mult a pene si nu a puf http://farzat.ro/products/banda-pene-de-cocos-si-fazan-rosie/http://farzat.ro/products/banda-pene-de-cocos-si-fazan-negre/
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 mi-a veit o ideea asa deodata la cafea. sunt evaziva sa o las in scris ca iar credeti ca m-a m tacanit. de parca am incetat vreodata sa fiu tacanita haha as vrea si eu o patura numai din pene. de strut mai exact.cum dracu faci o patura din pene? le cosi sau le lipesti pe bumbacel? cum le cureti odata fixate ? daca le lipesti folosesti adeziv pt textile ori pistol de lipit?si as vrea 2 huse de perne asortateda acum serios unde gasesti tu un strut sa se lase despanat tocmai acum in toiul iernii ? problema de cusut este cea mai simpla , nu se lipesc se cos pur si simplu pe o banda (dupa cum observi si in exemplul dat de tine sau o cumperi de-a gata0 iar pentru o patura se cos in randuri multiple care se intrepatrund dar cred ca o sa te lipsesti datorita costului final ( ai vazut ca este 60 lei / juma' de metru )
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Neata tuturor ! Saptamana incepe BETON !
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 Da de unde. Sunt vesel. Ma asteptam la mai rau! La cum a fost campania electorala si cum si-au dat cu stangu-n dreptu liberalii & comp. ma asteptam la un peste 60% pentru PSD! Totusi, pana la urma au iesit la vot si din cei lehamatuiti.inca stau bine la capitolul organizare dar oricum asa s-au lehamatuit si ultima oara de Basescu si au ales pana au cules de nu s-a miscat nimic serios , doar taxele au sarit in aer 7 15
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 da acum serios unde gasesti tu un strut sa se lase despanat tocmai acum in toiul iernii ? problema de cusut este cea mai simpla , nu se lipesc se cos pur si simplu pe o banda (dupa cum observi si in exemplul dat de tine sau o cumperi de-a gata0 iar pentru o patura se cos in randuri multiple care se intrepatrund dar cred ca o sa te lipsesti datorita costului final ( ai vazut ca este 60 lei / juma' de metru ) am vazut acu un tutorial cum ca banda in sine se coase adevarat pe panza inclusiv cu o masina de cusut de aia micuta de mana (arata ca un capsator)gasesti si la 40 roni metrul . si in plus nu faci 10 faci una asa de capriciutot ce e very pretty costa miky mama fiind alergica la pene ca sa o alung parca as face una si as fugari-o cu patura )poate ma razgandesc si fac doar paturica cu fraNJURI si fete de perna asortatehttp://farzat.ro/?product_cat=0&s=franjuri&post_type=productaia imitatie de piele sunt belea. iti dai seama sa faci pe o pernuti vreo 3 straturi de franjuri textili si una de piele. ar fi un efect super me likey
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 sau vorba ta astept sa iasa struti la promenada si ii jumulesc 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 sau vorba ta astept sa iasa struti la promenada si ii jumulesc mai bine asa ca e mult mai ieftince dracu' ai inebunit ...ca iese o patura la pret de blana daca mergi cu randurile intrepatrunse din 5 in 5 cm , iar ptr. o patrura serioasa 180/200 vezi cat rezulta deci stiu faza legata de capriciu very expensive , dar nu se pune problema ......mai bine cumpar o blana de oaie argasita 7 15
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 mai bine asa ca e mult mai ieftince dracu' ai inebunit ...ca iese o patura la pret de blana daca mergi cu randurile intrepatrunse din 5 in 5 cm , iar ptr. o patrura serioasa 180/200 vezi cat rezulta deci stiu faza legata de capriciu very expensive , dar nu se pune problema ......mai bine cumpar o blana de oaie argasitaai dreptate, ma mai apuca asa cateodata sa fac creatii din aistea very expensive si mai trebaluiesti la ele de ti se acreste. apoi ca nu prea merita ca ma incanta o zi doua si apoi le depozitez si uit de ele... faza cu strutii nu o recomand. mi-am adus aminte de primu meu an in bucuresti cand intr-o sapt ne-am adunat un grup si am zis sa mergem si noi dis de dimi la gradina zoologica. evident ca erau peste tot afise cu nu sariti parzeala si pana si cvopiii le respectau capra de mine nu voia si pace. saream parleazu des. si strutii pe langa masivitate sunt aminale cam violente eu ma dusesem langa gard sa ii abordez f zen cu o ramurica cu care nu ii tachinam ori pareai cva ii atac ci avea fruze si voiam sa ii hranesc cum am facut eu cu pui de caprita intalniti odata care apoi toata ziua se tineau dupa mine sa ii hranesc ca si cu nu puteau paste linistiti fiind plin de vedeata.nu ai vazut asa ceva. ei poate doar voiau sa mance naiba stie ce aveau in cap da' sa vezi numa cu cata forta si ura loveau cu ciocu in ramurica mea. in cateva min a trebuit sa sar parleazu inafara declarat sunteti nebunii si agresivi asa fara motiv in rasetele grupului, a parintilor, copiilor si altor vizitatoricu ratonii a fost caterinca maxima si erau super hotzi si simpatici 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 ai dreptate, ma mai apuca asa cateodata sa fac creatii din aistea very expensive si mai trebaluiesti la ele de ti se acreste. apoi ca nu prea merita ca ma incanta o zi doua si apoi le depozitez si uit de ele... faza cu strutii nu o recomand. mi-am adus aminte de primu meu an in bucuresti cand intr-o sapt ne-am adunat un grup si am zis sa mergem si noi dis de dimi la gradina zoologica. evident ca erau peste tot afise cu nu sariti parzeala si pana si cvopiii le respectau capra de mine nu voia si pace. saream parleazu des. si strutii pe langa masivitate sunt aminale cam violente eu ma dusesem langa gard sa ii abordez f zen cu o ramurica cu care nu ii tachinam ori pareai cva ii atac ci avea fruze si voiam sa ii hranesc cum am facut eu cu pui de caprita intalniti odata care apoi toata ziua se tineau dupa mine sa ii hranesc ca si cu nu puteau paste linistiti fiind plin de vedeata.nu ai vazut asa ceva. ei poate doar voiau sa mance naiba stie ce aveau in cap da' sa vezi numa cu cata forta si ura loveau cu ciocu in ramurica mea. in cateva min a trebuit sa sar parleazu inafara declarat sunteti nebunii si agresivi asa fara motiv in rasetele grupului, a parintilor, copiilor si altor vizitatoricu ratonii a fost caterinca maxima si erau super hotzi si simpaticizi merci ca nu ti-au tras un cioc sa te lecuiesti ai crezut ca sunt cocosi?
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 zi merci ca nu ti-au tras un cioc sa te lecuiesti ai crezut ca sunt cocosi?sunt schizo de-a binelea. maimutele erau super friendly si toata lumea le hranea veneau expre cu banane eu nu stiam si le-am dat vreo 2 pufuleti.si ratonii incercau sa imi fure geanta care avea strsuri (ce oi fi avut in cap pe timp ce zi sa ies din casa cu ceva asa lucios...) si o tot apucau si trageau de ea numai ca fiind late nu intra. se adunaresa in grup si nu se lasau:)) am lasat geata acolo pe mana lor si ii trageam in poze.de unde am tras concluzia ca ratonii sunt neste pitiponci manglitori 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 intrebare intrebatoare si pe bune nu fac caterinca ma intereseaza mult f f spre extrem de mult sa cumpar asa cevaunde gasesc sa cumpar o funie f groasa se gaseste/ gasea in orice sala de gimnastica de pe vremuri.nu ma refer la fitnes si aerobic ci o sala de sport veritabila. toate scolile de gimanstica aveau una din tavan pana in pamant ma refer la cele cu barna sol paralele
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 arata cam asa dar cu inca juma din grosime la ce e afisat cel putinhttp://bricolajshop.ro/web_continut/poze/mari/franghie-o-40-mm-iuta-3632-1.jpg
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Decembrie 12, 2016 intrebare intrebatoare si pe bune nu fac caterinca ma intereseaza mult f f spre extrem de mult sa cumpar asa cevaunde gasesc sa cumpar o funie f groasa se gaseste/ gasea in orice sala de gimnastica de pe vremuri.nu ma refer la fitnes si aerobic ci o sala de sport veritabila. toate scolile de gimanstica aveau una din tavan pana in pamant ma refer la cele cu barna sol paraleleSper ca nu cauti si sapun (solid). 3
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Sper ca nu cauti si sapun (solid).pe acelea le am, nu solid ci varianta lichida. vrei cateva cutii de gel de dus oare?ai patit ceva anume sa treci de la dispozitia ta galanta spre acreala? si asta ca ma simt finuta nu as spune niciodata amaraciune, primele perioaada de lipsa de erectie, probleme conjugale ori crize de isterie ca nici macar nu ai o casnicie...departe de mine asa ganduri. ori ca nu ai macar un apetit sexual, legumizand intru totul...iti daruiesc si o cutie de lamai daca ti s-a aplecat care e problema ta anume cu mine?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Decembrie 12, 2016 pe acelea le am, nu solid ci varianta lichida. vrei cateva cutii de gel de dus oare?ai patit ceva anume sa treci de la dispozitia ta galanta spre acreala? si asta ca ma simt finuta nu as spune niciodata amaraciune, primele perioaada de lipsa de erectie, probleme conjugale ori crize de isterie ca nici macar nu ai o casnicie...departe de mine asa ganduri. ori ca nu ai macar un apetit sexual, legumizand intru totul...iti daruiesc si o cutie de lamai daca ti s-a aplecat care e problema ta anume cu mine?Am incercat o gluma....... 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Am incercat o gluma.......si nu ti-a iesit... mai sa fie....ia macar niste retete de sapun, poate te vei simti util cand le faci http://www.elemental.eu/ro/blog/29-sapunuri
randunica Reputație: 6353 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 12, 2016 azi ma simt minunat!e prima cea mai frumoasa zi din acest an.si sunt extrem de fericita!!!
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 12, 2016 http://www.textilais.ro/produse.php#franghii 3 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 http://www.textilais.ro/produse.php#franghiida exact din astea de iuta. doar ca mult, mult mai groase imi servesc
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 da exact din astea de iuta. doar ca mult, mult mai groase imi servesc Pai cat de groase le vrei? Nici d-astea nu sunt bune? La 40 mm grosime tragi camionul! Franghii de 20 mm, 24 mm, 26 mm, 30 mm si 40 mmhttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/1.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/1.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/2.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/3.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/4.jpgCompozitie:iuta 100%biodegradabila, higroscopicaLungime:4,5 m/kg3,2 m/kg3 m/kg2,4 m/kg1,2 m/kgSarcina la rupere:650 kgf,800 kgf,850 kgf,1000 kgf si 1300 kgfForma de livrare:role 25±4% , 50 ml ±4% 12,20 lei/kg FARA TVA 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 12, 2016 da exact din astea de iuta. doar ca mult, mult mai groase imi servesc citeste detaliile lor .. 40mm sunt destul de groase .. acum e vorba si ce faci cu ele .. .la ce-ti folosesc Prin rasucire poti ajunge la o grosime acceptabila tie
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 Pai cat de groase le vrei? Nici d-astea nu sunt bune? La 40 mm grosime tragi camionul! ai uitat s-o intrebi la ce o foloseste ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum