Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

cred ca esti trist dupa rezulatul de aseara  :laugh2

Da de unde. Sunt vesel. Ma asteptam la mai rau!  :laugh2

La cum a fost campania electorala si cum si-au dat cu stangu-n dreptu liberalii & comp. ma asteptam la un peste 60% pentru PSD! 

Totusi, pana la urma au iesit la vot si din cei lehamatuiti.

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

mi-a veit o ideea asa deodata la cafea. sunt evaziva sa o las in scris ca iar credeti ca m-a m tacanit. de parca am incetat vreodata sa fiu tacanita haha 

as vrea si eu o patura numai din pene. de strut mai exact.cum dracu faci o patura din pene? le cosi sau le lipesti pe bumbacel? cum le cureti odata fixate ? daca le lipesti folosesti adeziv pt textile ori pistol de lipit?

si as vrea 2 huse de perne asortate

da acum serios  unde gasesti tu un strut sa se lase despanat tocmai acum in toiul iernii ? :laugh2

problema de cusut este cea mai simpla ,  nu se lipesc  se cos pur si simplu pe o banda (dupa cum observi si in exemplul dat de tine sau o cumperi de-a gata0 iar pentru o patura se cos in randuri multiple care se intrepatrund  

dar cred ca o sa te lipsesti datorita costului final ( ai vazut ca este 60 lei / juma' de metru ) :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata tuturor ! Saptamana incepe BETON !

Postat

Da de unde. Sunt vesel. Ma asteptam la mai rau!  :laugh2

La cum a fost campania electorala si cum si-au dat cu stangu-n dreptu liberalii & comp. ma asteptam la un peste 60% pentru PSD! 

Totusi, pana la urma au iesit la vot si din cei lehamatuiti.

inca stau bine la capitolul organizare  :laugh2

dar oricum asa s-au lehamatuit si ultima oara de Basescu si au ales pana au cules de nu s-a miscat nimic serios , doar taxele au sarit in aer  :slap2

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:in flames
Postat

da acum serios  unde gasesti tu un strut sa se lase despanat tocmai acum in toiul iernii ? :laugh2

problema de cusut este cea mai simpla ,  nu se lipesc  se cos pur si simplu pe o banda (dupa cum observi si in exemplul dat de tine sau o cumperi de-a gata0 iar pentru o patura se cos in randuri multiple care se intrepatrund  

dar cred ca o sa te lipsesti datorita costului final ( ai vazut ca este 60 lei / juma' de metru ) :laugh2

am vazut acu un tutorial cum ca banda in sine  se coase adevarat pe panza inclusiv cu o masina de cusut de aia micuta de mana (arata ca un capsator)

gasesti si la 40 roni metrul . si in plus nu faci 10 faci una asa de capriciu

tot ce e very pretty costa miky :)

mama fiind alergica la pene ca sa o alung parca as face una si as fugari-o cu patura :))

poate ma razgandesc si fac doar paturica cu fraNJURI si fete de perna asortate

http://farzat.ro/?product_cat=0&s=franjuri&post_type=product

aia imitatie de piele sunt belea. iti dai seama sa faci pe o pernuti vreo 3 straturi de franjuri textili si una de piele. ar fi un efect super :D me likey

Postat

sau vorba ta astept sa iasa struti la promenada si ii jumulesc :laugh2

mai bine asa ca e mult mai ieftin

ce dracu' ai inebunit ...ca iese o patura la pret de blana daca mergi cu randurile intrepatrunse din 5 in 5 cm , iar ptr. o patrura serioasa 180/200 vezi cat rezulta  :laugh2

deci stiu faza legata de capriciu very expensive , dar nu se pune problema ......mai bine cumpar o blana de oaie argasita

• Like 7
  • Minus 15
Postat

mai bine asa ca e mult mai ieftin

ce dracu' ai inebunit ...ca iese o patura la pret de blana daca mergi cu randurile intrepatrunse din 5 in 5 cm , iar ptr. o patrura serioasa 180/200 vezi cat rezulta  :laugh2

deci stiu faza legata de capriciu very expensive , dar nu se pune problema ......mai bine cumpar o blana de oaie argasita

ai dreptate, ma mai apuca asa cateodata sa fac creatii din aistea  very expensive si mai trebaluiesti la ele de ti se acreste. apoi ca nu prea merita ca ma incanta o zi doua si apoi le depozitez si uit de ele...

faza cu strutii nu o recomand. mi-am adus aminte de primu meu an in bucuresti cand intr-o sapt ne-am adunat un grup si am zis sa mergem si noi dis de dimi la gradina zoologica. evident ca erau peste tot afise cu nu sariti parzeala si pana si cvopiii le respectau capra de mine nu voia  si pace. saream parleazu des. si strutii pe langa masivitate sunt aminale cam violente :laugh2

eu ma dusesem langa gard sa ii abordez f zen cu o ramurica cu care nu ii tachinam ori pareai cva ii atac ci avea fruze si voiam sa ii hranesc cum am facut eu cu pui de caprita intalniti odata care apoi toata ziua se tineau dupa mine sa ii hranesc ca si cu nu puteau paste linistiti fiind plin de vedeata.

nu ai vazut asa ceva. ei poate doar voiau sa mance naiba stie ce aveau in cap da' sa vezi numa cu cata forta si ura loveau cu ciocu in ramurica mea. in cateva min a trebuit sa sar parleazu inafara declarat sunteti nebunii si agresivi asa fara motiv in rasetele grupului, a parintilor, copiilor si altor vizitatori

cu ratonii a fost caterinca maxima si erau super hotzi si simpatici

• Like 1
Postat

ai dreptate, ma mai apuca asa cateodata sa fac creatii din aistea  very expensive si mai trebaluiesti la ele de ti se acreste. apoi ca nu prea merita ca ma incanta o zi doua si apoi le depozitez si uit de ele...

faza cu strutii nu o recomand. mi-am adus aminte de primu meu an in bucuresti cand intr-o sapt ne-am adunat un grup si am zis sa mergem si noi dis de dimi la gradina zoologica. evident ca erau peste tot afise cu nu sariti parzeala si pana si cvopiii le respectau capra de mine nu voia  si pace. saream parleazu des. si strutii pe langa masivitate sunt aminale cam violente :laugh2

eu ma dusesem langa gard sa ii abordez f zen cu o ramurica cu care nu ii tachinam ori pareai cva ii atac ci avea fruze si voiam sa ii hranesc cum am facut eu cu pui de caprita intalniti odata care apoi toata ziua se tineau dupa mine sa ii hranesc ca si cu nu puteau paste linistiti fiind plin de vedeata.

nu ai vazut asa ceva. ei poate doar voiau sa mance naiba stie ce aveau in cap da' sa vezi numa cu cata forta si ura loveau cu ciocu in ramurica mea. in cateva min a trebuit sa sar parleazu inafara declarat sunteti nebunii si agresivi asa fara motiv in rasetele grupului, a parintilor, copiilor si altor vizitatori

cu ratonii a fost caterinca maxima si erau super hotzi si simpatici

zi merci ca nu ti-au tras un cioc sa te lecuiesti :) ai crezut ca sunt cocosi?

Postat

zi merci ca nu ti-au tras un cioc sa te lecuiesti :) ai crezut ca sunt cocosi?

sunt schizo de-a binelea. maimutele erau super friendly si toata lumea le hranea veneau expre cu banane eu nu stiam si le-am dat vreo 2 pufuleti.

si ratonii incercau sa imi fure geanta care avea strsuri (ce oi fi avut in cap pe timp ce zi sa ies din casa cu ceva asa lucios...) si o tot apucau si trageau de ea numai ca fiind late nu intra. se adunaresa in grup si nu se lasau:)) am lasat geata acolo pe mana lor si ii trageam in poze.

de unde am tras concluzia ca ratonii sunt neste pitiponci manglitori

• Like 1
Postat

intrebare intrebatoare si pe bune nu fac caterinca ma intereseaza mult  f f spre extrem de mult sa cumpar asa ceva

unde gasesc sa cumpar o funie f groasa se gaseste/ gasea in orice sala de gimnastica de pe vremuri.nu ma refer la fitnes si aerobic ci o sala de sport veritabila. toate scolile de gimanstica  aveau una din tavan pana in pamant ma refer la cele cu barna sol paralele

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

intrebare intrebatoare si pe bune nu fac caterinca ma intereseaza mult  f f spre extrem de mult sa cumpar asa ceva

unde gasesc sa cumpar o funie f groasa se gaseste/ gasea in orice sala de gimnastica de pe vremuri.nu ma refer la fitnes si aerobic ci o sala de sport veritabila. toate scolile de gimanstica  aveau una din tavan pana in pamant ma refer la cele cu barna sol paralele

Sper ca nu cauti si sapun (solid).

• Like 3
Postat

Sper ca nu cauti si sapun (solid).

pe acelea le am, nu solid ci varianta lichida. vrei cateva cutii de gel de dus oare?

ai patit ceva anume sa treci de la dispozitia ta galanta spre acreala? si asta ca ma simt finuta nu as spune niciodata amaraciune, primele perioaada de lipsa de erectie, probleme conjugale ori crize de isterie ca nici macar nu ai o casnicie...departe de mine asa ganduri. ori ca nu ai macar un apetit sexual, legumizand intru totul...

iti daruiesc si o cutie de lamai daca ti s-a aplecat :)

care e problema ta anume cu mine?

Postat

pe acelea le am, nu solid ci varianta lichida. vrei cateva cutii de gel de dus oare?

ai patit ceva anume sa treci de la dispozitia ta galanta spre acreala? si asta ca ma simt finuta nu as spune niciodata amaraciune, primele perioaada de lipsa de erectie, probleme conjugale ori crize de isterie ca nici macar nu ai o casnicie...departe de mine asa ganduri. ori ca nu ai macar un apetit sexual, legumizand intru totul...

iti daruiesc si o cutie de lamai daca ti s-a aplecat :)

care e problema ta anume cu mine?

Am incercat o gluma.......

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

azi ma simt minunat!

e prima cea mai frumoasa zi din acest an.

si sunt extrem de fericita!!!

Postat

da exact din  astea de iuta. doar ca mult, mult mai groase imi servesc

Pai cat de groase le vrei? Nici d-astea nu sunt bune? La 40 mm grosime tragi camionul! 

Franghii de 20 mm, 24 mm, 26 mm, 30 mm si 40 mm
Compozitie:

iuta 100%

biodegradabila, higroscopica

Lungime:

4,5 m/kg

3,2 m/kg

3 m/kg

2,4 m/kg

1,2 m/kg

Sarcina la rupere:

650 kgf,800 kgf,850 kgf,1000 kgf si 1300 kgf

Forma de livrare:
role 25±4% , 50 ml ±4%

12,20 lei/kg FARA TVA

• Like 1

Postat

Pai cat de groase le vrei? Nici d-astea nu sunt bune? La 40 mm grosime tragi camionul! 

ai uitat s-o intrebi la ce o foloseste  ? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...