rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Pai cat de groase le vrei? Nici d-astea nu sunt bune? La 40 mm grosime tragi camionul! Franghii de 20 mm, 24 mm, 26 mm, 30 mm si 40 mmhttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/1.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/1.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/2.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/3.jpghttp://www.textilais.ro/img/produse/franghie3/4.jpgCompozitie:iuta 100%biodegradabila, higroscopicaLungime:4,5 m/kg3,2 m/kg3 m/kg2,4 m/kg1,2 m/kgSarcina la rupere:650 kgf,800 kgf,850 kgf,1000 kgf si 1300 kgfForma de livrare:role 25±4% , 50 ml ±4% 12,20 lei/kg FARA TVA citeste detaliile lor .. 40mm sunt destul de groase .. acum e vorba si ce faci cu ele .. .la ce-ti folosesc imi trebuie profesional la o sesiune live anume la care am fost abordata ca co-domina si pe parte abs, in fine nu vreau sa intru in detaliialea de 40 merg . dar nu tb numai pt tractiune ori mai stou eu. ideea e ca le caut groase si pt impact vizual nu doarpt uz fizic ori tehnic neaparat..........
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 ai uitat s-o intrebi la ce o foloseste ? n-ar nimeni treaba )))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Iarasi "luni"? 4 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 Iarasi "luni"? din pacate ..da! https://media.giphy.com/media/l2JhGQI1XxgFmpgAg/source.gif 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Iarasi "luni"? din pacate ..da! https://media.giphy.com/media/l2JhGQI1XxgFmpgAg/source.gifEste vineri
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 Asta fac acum da unde le trimiti de le-ai impachetat asa ?
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 Este vineri 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 12, 2016 40mm este buna ca si grosime si sarcina la rupere dar este cam greu sa ii faci nod daca nu te pricepi.... asa ca pentru o "sesiune" este suficient de buna si cea 20mm (inseamna un diametru de 2cm) ... pfff .. o rezistenta de 650kgf... nici taurul comunal nu ar rupe o asemnea frangie sau daca ar fi taur s-ar putea sa rupa franghia ... plus ca , o data udata o poti folosi ca bici te atentionez in legatura cu grosimea pt ca nu-ti poti da seama din poze cat de groasa poate sa fie franghia
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 da unde le trimiti de le-ai impachetat asa ?Imi violează bradul 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Este vineri De acord! 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 40mm este buna ca si grosime si sarcina la rupere dar este cam greu sa ii faci nod daca nu te pricepi.... asa ca pentru o "sesiune" este suficient de buna si cea 20mm ceea ce inseamna un o grosime de 2cm si o rezistenta de 650kgf... nici taurul comunal nu ar rupe o asemnea frangie sau daca ar fi taur s-ar putea sa rupa franghia ... plus ca , o data udata o poti folosi ca bici te atentionez in legatura cu grosimea pt ca nu-ti poti da seama din poze cat de groasa poate sa fie franghia in principiu chiar nu ma intereaza cum am zis rezistenta.cealalalta femeie va face partea de bondage eu sunt strict pe abs si sufocare fortata si foot fetish.in principiu asistam si ne sustinem amandoua ea incepe eu termin. partea de bondage stie cam oricine are habar cam cum ar decurge eu voi continua cu partea de abs. o funie si la juma de diametru din 40 pe mine ma sustine fizic odata catarata ca nu am o greutate mare. omu vrea sa simta ca si cum este prins intre busteni sau ma rog craci de copaci extrem de grosi... sa aiba senzatia ca e prins intre ziduri... sa simta senzatie de claustrofobie inainte de sufocare fizica....in principiu partea mea ar fi sa stea el in patru labe dedesuptu funie si eu catarata pe ea sa iau funia de sub mine cu labele picioarelor si sa o inconjor in jurul gatului lui. evident ca nu ai cum sufoca pe cineva asa ca fiind masiva funia si din material rigid face doar cerc nu strange ori sufoca la propriu. unde tre sa apas eu pe gatu lui cu degetele picioarelui in timp ce catarata........ in fine e cam mult si dificil si domina din torino cu care voi colabora e cam masiva si nu se poate catara nu e chiar f sporty ori fitness din fire sa stea nici macar 2 min atarnand pe o funie cu propriile brate. si nici nu stie de unde sa o cumpere.....
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 12, 2016 Imi violează bradul adica iisi baga....in ele de globuri si le mananca :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 12, 2016 in principiu chiar nu ma intereaza cum am zis rezistenta.cealalalta femeie va face partea de bondage eu sunt strict pe abs si sufocare fortata si foot fetish.in principiu asistam si ne sustinem amandoua ea incepe eu termin. partea de bondage stie cam oricine are habar cam cum ar decurge eu voi continua cu partea de abs. o funie si la juma de diametru din 40 pe mine ma sustine fizic odata catarata ca nu am o greutate mare. omu vrea sa simta ca si cum este prins intre busteni sau ma rog craci de copaci extrem de grosi... sa aiba senzatia ca e prins intre ziduri... sa simta senzatie de claustrofobie inainte de sufocare fizica....in principiu partea mea ar fi sa stea el in patru labe dedesuptu funie si eu catarata pe ea sa iau funia de sub mine cu labele picioarelor si sa o inconjor in jurul gatului lui. evident ca nu ai cum sufoca pe cineva asa ca fiind masiva funia si din material rigid face doar cerc nu strange ori sufoca la propriu. unde tre sa apas eu pe gatu lui cu degetele picioarelui in timp ce catarata........ in fine e cam mult si dificil si domina din torino cu care voi colabora e cam masiva si nu se poate catara nu e chiar f sporty ori fitness din fire sa stea nici macar 2 min atarnand pe o funie cu propriile brate. si nici nu stie de unde sa o cumpere..... cred ca stateam mai bine in banca mea ... iar nu citesti ce scrii ... 20mm te sustine cu siguranta si daca ai avea 600 kg... daca e vorba doar de sustinerea ta... Ia frumos o rigla si vezi unde te duc cei 20mm, ca sa te scutesc de acest calcul ti-am facut eu transformarea in centimetri iar ca sa-ti faci o idee ce inseamna 2cm(in cazul in care nu ai o rigla la indemana), uita-te la mana ta, alege degetul dintre aratator si inelar si priveste-ti falangele mijlociu ... are o lungime de aprox 2 cm
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 cred ca stateam mai bine in banca mea ... iar nu citesti ce scrii ... 20mm te sustine cu siguranta si daca ai avea 600 kg... daca e vorba doar de sustinerea ta... Ia frumos o rigla si vezi unde te duc cei 20mm, ca sa te scutesc de acest calcul ti-am facut eu transformarea in centimetri iar ca sa-ti faci o idee ce inseamna 2cm(in cazul in care nu ai o rigla la indemana), uita-te la mana ta, alege degetul dintre aratator si inelar si priveste-ti falangele mijlociu ... are o lungime de aprox 2 cm mai tu ai citit macar ce am scris ))am zis ca imi trebuie grosimea doar pt impact vizual dinainte sa incep eu macar....pt ea, ma rog pt submisivsi apoi am zis ca nu conteaza masivitatea ori rezistenta funiei ci doar ca trebuie sa fii capabila sa te sustii in propriile brate peste 20 minute in timp ce sufoci pe cineva cu picioarele partea pe care sunt eu contractata. whateverma descurc eu....multumesc frumos pt sugestie
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 12, 2016 mai tu ai citit macar ce am scris ))am zis ca imi trebuie grosimea doar pt impact vizual dinainte sa incep eu macar....pt ea, ma rog pt submisivsi apoi am zis ca nu conteaza masivitatea ori rezistenta funiei ci doar ca trebuie sa fii capabila sa te sustii in propriile brate peste 20 minute in timp ce sufoci pe cineva cu picioarele partea pe care sunt eu contractata. whateverma descurc eu....multumesc frumos pt sugestie Roz, te pup Am revenit
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Roz, te pupAm revenit yolo welcome bck :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 adica iisi baga....in ele de globuri si le mananca :laugh2 Ceva de genul 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 yolo welcome bck :*ai fost cuminte? te-ai ''revergorat'?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 12, 2016 ai fost cuminte? te-ai ''revergorat'?Am revenit în forță Ce sa mai întamplat pacilea ? 4
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Am revenit în forță Ce sa mai întamplat pacilea ? am facut eu crize de isterie de pe vreo 2 alte conturi decat cele cunoscute tiese posteaza cat mai multe info foto de la multe persoane ale multor useri de zici ca pe aici sunt numa toma alimosh , haiduci, pumnale, vendette cu \vedete' si un spirit general muribund. nici macar de priveghiu. gen ce am fost ce am ajuns. ce frumos era aici ce e acu si alte imbecilitatiin rest lumea troleaza fara haz mai rau ca de obiceinimic inedit deci 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Doresc sa-i multumesc forumului! A fost atat de brutal incat cu toata ambitia mea... mi-a scos tot untul din naivitate si vise... Consider ca ultimii ani mi-au dat o lectie dura, dar care mi-a schimbat in final complet viziunea.Am ajuns la echilibru, nu va iubesc, nici urasc, precum nici pe cei in afara virtualului, sunt detasata.O sa scriu rar, ma ia groaza cand imi amintesc cat ma implicam aici, dar faceam zero pentru mine...In scurt timp am rezolvat destule, am altele mai mari, dar rar cand vreau ceva nu-mi iese. Gata despre mine, e pentru cei care se intrebau ce fac.Pupici! 3 4
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 12, 2016 Doresc sa-i multumesc forumului! A fost atat de brutal incat cu toata ambitia mea... mi-a scos tot untul din naivitate si vise... Consider ca ultimii ani mi-au dat o lectie dura, dar care mi-a schimbat in final complet viziunea.Am ajuns la echilibru, nu va iubesc, nici urasc, precum nici pe cei in afara virtualului, sunt detasata.O sa scriu rar, ma ia groaza cand imi amintesc cat ma implicam aici, dar faceam zero pentru mine...In scurt timp am rezolvat destule, am altele mai mari, dar rar cand vreau ceva nu-mi iese. Gata despre mine, e pentru cei care se intrebau ce fac.Pupici! Chiar mă întrebam ceo face Amada De data asta cât vrei să-ţi dau până la primele crize?
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 12, 2016 ”nebunatica ” ɐuıɥɔ uı ɐʇɐɔıɹqɐɟ ɐɹnʇɐʇsɐʇ ɹɐdɯnɔ ıɐɯ puɐɔ ɐʇɐp ɐɯıʇln ǝ ɐʇsɐ 6 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum