Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad

Mai departe , Noua Zeelandă , noua frontieră , la vreo 20.000 (două zeci de mii ) de kilometri de România, iar după fusul orar la 10 zone orare distanță! As far away as possible :138x , Dunedin or Christchurch :hihat ! No coming back!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mai departe , Noua Zeelandă , noua frontieră , la peste 20.000 (două zeci de mii ) de kilometri de România, iar după fusul orar la 10 zone orare distanță! As far away as possible! No coming back!

Nu e rau (si la acea zona m-am gandit), dar ai grija ca in ultima vreme sunt cutremure puternice pe acolo (6.8, 7.3). Macar alege o zona mai departata de coasta, sa fii in siguranta in caz de cutremur - val Tsunami !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven

E normal sa fie asa, e luni! :D

Ai dreptate :)

Dezamagit, sictirit, plictisit...

Lasa ca vine ea, primavara...

Eu zic sa fortam direct vara,soare,mare,petreceri toata noaptea si toata ziua ..Sunwaves...The Mission Dance Weekend ...UNTOLD :D ..hai ca deja visez cu ochii laaarg deschisi :(

• Like 9
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator

Interior, o lenjerie de pat frumoasa. Si o bluza. :)

Mancarea in weekend. Aaaa...am facut papanasi.

:thinking :thinking Hmmm... mi-ai dat o idee, nu prea am facut fotografie culinara pana acum. Ma duc la Cofetaria Dragos Rosu sa iau niste amandine ! ;)  :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

:thinking :thinking Hmmm... mi-ai dat o idee, nu prea am facut fotografie culinara pana acum. (...)

Pai, ce mai astepti? Avem un thread intreg, dedicat, unde ne chinuim toti cu diverse pocnitori foto... Sa am la dispozitie ceva de talia D700-lui aluia al tau (daca am retinut corect... :blushing2), eu unul n-as mai sta pe ganduri, as cauta mereu zone noi unde sa experimentez :)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator

Pai, ce mai astepti? Avem un thread intreg, dedicat, unde ne chinuim toti cu diverse pocnitori foto... Sa am la dispozitie ceva de talia D700-lui aluia al tau (daca am retinut corect... :blushing2), eu unul n-as mai sta pe ganduri, as cauta mereu zone noi unde sa experimentez :)

Da, D700. Pai am mai pus si pe aici. :) Bine, mai putin la culinareala, ce-i drept. :)

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...