neiberr Reputație: 878 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Nu pot sa inteleg un fapt... De ce un străin care vine in Romania ma intreaba care este pretul mai multor zile iar pentru deplasarea mea in strainatate imi face el o ofertă? Imi pun intrebari care par fara sens... dar nu inteleg repetiția care nu duce nicăieri. O zi cu soare sa aveti!Stii nu vreau sa fac pe avocatul....problema este simpla....ca la poker...te intreaba asfel pentru ca sa iti faca o oferta de nerefuzat.. dar normal cum vorbeam cu tine pe alt topic era o curtezana din Vilcea care avea un seit propiu in care specifica clar tariful pe 24 ore in jur de 1000 euro.. iar 3 zile ( vineri-duminica ) 2500 euro....transportul cu avionul separat trimis biletul ...+ camera de hotel.Nu mergea la vila sau locatia strainului... Unii fac o oferta mai slaba gindindu-se ca iti fac o favoare ca te scot la plimbare in alta tara....Vezi ca sunt si retele periculoase....care rapesc si sechestreaza fete. Mare atentie....Cel mai bine ia legatura cu tipe care au experienta in asfel de escapade...pot sa te lamuresca...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Nu crezi,dar ai sa vezi ca sa rimez nitel. Ce crezi ca e prima data cand ma evacuez de aici singurica? Plec ca merit o vacanta si, intamplator, nu pot suferi orasul in care imi fac veacu. In rest,dupa astazi, merit o absenta totala de aici,demna de sufletelu meu. Acest loc tinde sa tembelizeze pana si retarzi. Daca altii au placerea ori simt sa se complaca prea bine. Eu nu o am! Iar pleci in pwla mea.
neiberr Reputație: 878 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Nu crezi,dar ai sa vezi ca sa rimez nitel. Ce crezi ca e prima data cand ma evacuez de aici singurica? Plec ca merit o vacanta si, intamplator, nu pot suferi orasul in care imi fac veacu. In rest,dupa astazi, merit o absenta totala de aici,demna de sufletelu meu. Acest loc tinde sa tembelizeze pana si retarzi. Daca altii au placerea ori simt sa se complaca prea bine. Eu nu o am!Stiu un oras plin de Zombii.....e super acolo...atentie e greu sa patrunzi....dar odata intrat...scapa cine poate....
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Unora le raman doar fanteziile...mnah Iar pleci in pwla mea.
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Huh? Esti tras sau ce? Nevermind mie imi plac zombi,vampirii si vrajitoarele,dar acu ma intoc la turneu meu de poker. Ca joc pe bani,nu pe nasturi or papiote Stiu un oras plin de Zombii.....e super acolo...atentie e greu sa patrunzi....dar odata intrat...scapa cine poate....
rasfa Reputație: 292 Postat Februarie 1, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Februarie 1, 2017 Huh? Esti tras sau ce? Nevermind mie imi plac zombi,vampirii si vrajitoarele,dar acu ma intoc la turneu meu de poker. Ca joc pe bani,nu pe nasturi or papiotemarsshhh fa in strada 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Winin bitches. Parca joc pio cum pun monede ca pietricele., )
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Winin bitches. Parca joc pio cum pun monede ca pietricele., ) cat ai pierdut la poker in seara asta?
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 OMG ! au iesit basistii in strada de foame
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Am castigat chiar mult )) inca o tura doua si ma retrag...nu e bine sa iti fortezi sansadin fericire sunt incredibila la poker, table aka backgammon, rummy.din pacate castig numa cand am chef sa joc.din fericire nu is curiosa sa joc cand n.am chef.din pacate am chef odata max de ori pe an. Oricum ma jur ca donez tot ce iau 1
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 1, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 1, 2017 OMG !uitandu?ma la tine, incep sa ma simt si eu bine!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 au iesit basistii in strada de foame Nu e de ras 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 uitandu?ma la tine, incep sa ma simt si eu bine!!! Nici chiar asa
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 1, 2017 Lume multa in Piata Victoriei!Pentru cei ce vor sa ajunga acolo , lasati fudulia si trageti+va izmene pe voi. E ger de crapa pietrele
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Nu e de ras rasul descreteste fruntileai mai avea chef de tavaleala daca vizitatorul ar vorbi despre politica?aici cautam sa futem, nu altceva 1 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Februarie 1, 2017 rasul descreteste fruntileai mai avea chef de tavaleala daca vizitatorul ar vorbi despre politica?aici cautam sa futem, nu altceva In perioada asta, eu daca aud de PSD, mi se scoala pwla instant ! 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Done. Mai mult decat suficient sunt chiar foarte multumita si ma bag la somn curand 1
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Am castigat chiar mult )) inca o tura doua si ma retrag...nu e bine sa iti fortezi sansadin fericire sunt incredibila la poker, table aka backgammon, rummy.din pacate castig numa cand am chef sa joc.din fericire nu is curiosa sa joc cand n.am chef.din pacate am chef odata max de ori pe an. Oricum ma jur ca donez tot ce iau da, esti multitalentata, dar stii sa gatesti? LOL
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 1, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 1, 2017 V-am spus ca kinuitu' e pizdă. Uite ce talie de viespe are )Iti cam place nebunaticule!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Iti cam place nebunaticule! Nebunii sunt bagati in camasa de forta. Mai nou, din lipsa de camasi, nebunii sunt legati de pat ( de exemplu la Maciuca). Ma rog, cum sunt prea putine paturi ( sa nu zic prea multi pacienti), nebunii sunt conectati la internet si legati de tastatura. @Pacient X, apasa tasta șepte pentru limba romana si cearta-te singur daca asta ti-e singura evadare din salonul ala intunecat si rece, dar asculta de domnul in halat alb si accepta-i toate bomboanele. Doamne ajuta! Sanatate! Fa-ti de cap, alexandru. Exact cum ti-am spus acum vreo 2 zile aici http://nimfomane.com/forum/topic/81789-sta-de-sese-curva-penala/?do=findComment&comment=2430906 Foloseste fraze simple. Bravo!
cassy Reputație: 16362 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 2, 2017 Plictisita, a saptea zi de spitalizare si mai stau... inca vreo sapte. Luuung 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Februarie 2, 2017 Oras:- Oras:- Postat Februarie 2, 2017 Plictisita, a saptea zi de spitalizare si mai stau... inca vreo sapte. Luuung Citisem odata, hai sa o numim o maxima morala (atat cat putem sa invatam ceva util pentru noi si pentru viata dintr-o asa zisa morala) care spuneaPentru orice bucurie poti sa multumesti destinului sau Universului dar intelepciunea ne-o dobandim ca oameni din durerile si suferintele vietii. Nu-mi doresc sa fiu moralizator si nici sa-ti servesc cuvinte goale de continut. Am dorit doar sa-ti transmit ca inteleg in parte ce inseamna sa-ti degradezi starea de sanatate pe care o aveai initial si faptul ca la nivel de constiinta se petrec unele schimbari majore. Nu doar ca ai face enorm sa iesi din starea patologica (unii chiar nu reusesc) dar incepi sa privesti viata si lumea inconjuratoare poate pe undeva mai intelept. Eu am speranta ca tu faci parte din acea categorie care are aceasta capacitate deoarece ai nivelul de inteligenta necesar si imi pari o persoana care are de spus multe pentru aceasta viata! Ai grija de tine suflet frumos. 3
vistantric Reputație: -3410 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 2, 2017 Citisem odata, hai sa o numim o maxima morala (atat cat putem sa invatam ceva util pentru noi si pentru viata dintr-o asa zisa morala) care spuneaPentru orice bucurie poti sa multumesti destinului sau Universului dar intelepciunea ne-o dobandim ca oameni din durerile si suferintele vietii. Nu-mi doresc sa fiu moralizator si nici sa-ti servesc cuvinte goale de continut. Am dorit doar sa-ti transmit ca inteleg in parte ce inseamna sa-ti degradezi starea de sanatate pe care o aveai initial si faptul ca la nivel de constiinta se petrec unele schimbari majore. Nu doar ca ai face enorm sa iesi din starea patologica (unii chiar nu reusesc) dar incepi sa privesti viata si lumea inconjuratoare poate pe undeva mai intelept. Eu am speranta ca tu faci parte din acea categorie care are aceasta capacitate deoarece ai nivelul de inteligenta necesar si imi pari o persoana care are de spus multe pentru aceasta viata! Ai grija de tine suflet frumos. Ia uite măi... acum si înțelepciunea! Mi s-a zis ca daca n-am suferit nu am iubit, ca fara suferinta nu pot iubi, că să sufăr eu si o sa inteleg atunci cu adevarat ce inseamna iubirea...Mi s-a pus condiția sa cred in suferinta pentru sa am acces la frumusetea acestei lumi... Dar nu... eu cred in Dumnezeu si-atat!De ce sa intru in războaiele si bolile lumii si sa venerez zeul suferinței? 11 3
hahaha25 Reputație: -367 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Postat Februarie 2, 2017 Hai sa avem o zi frumoasa in ciuda tensiunilor din tara zilele astea Sa incepem ziua in forta si sa o terminam GLORIOS 12 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum