Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Asa-ti tre', tu le-ai creat! Totuși...mai am barul.Acolo chiar nu Ma găsește nimeni 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Eu spun ca fără voi...ar fi fost ceva lipsă. Ceva incomplet. Care "voi"? Lipsa e, macar atat am simtit la tine... nu mai generaliza, nu simteai daca eram la engross.Si revenim la autoaparare.
vistantric Reputație: -3410 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2017 Se pare ca mi-a fost dor de tine mai mult decat credeam. E faină senzatia de dor...doar ca la mine e scurtă ca un bună ziua! ☺Păcat că s-a ajuns la experienta aia nefericita intre tine și acel bărbat... Mie îmi place necunoscutul ca distractie...nu-mi place sa vad ca se schimba ceva din mine in acest contact, vreau să rămân mereu asa cum mă stiu. Pot să îmi schimb senzațiile de azi pe mâine...dar eu să fiu la fel si să nu ma iau după nimic.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 E faină senzatia de dor...doar ca la mine e scurtă ca un bună ziua! ☺Păcat că s-a ajuns la experienta aia nefericita intre tine și acel bărbat... Mie îmi place necunoscutul ca distractie...nu-mi place sa vad ca se schimba ceva din mine in acest contact, vreau să rămân mereu asa cum mă stiu. Pot să îmi schimb senzațiile de azi pe mâine...dar eu să fiu la fel si să nu ma iau după nimic. Pai nici eu nu ma schimb.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Esti sigur ca vrei sa stii?Am pierdut facultatea pentru ca am fost in penitenciar cu acuzatia de Tentativa de Omor.Schimba-ti id-ul in "nimic nu sunt in stare sa fac pana la capat" ) Duamne fereste! Bine ca esti superficiala ( de fel), altfel erai la mititica pentru omor. PS : nu stii sa dai la ficati? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Schimba-ti id-ul in "nimic nu sunt in stare sa fac pana la capat" ) Duamne fereste! Bine ca esti superficiala ( de fel), altfel erai la mititica pentru omor. PS : nu stii sa dai la ficati? :clapp :clapp :clappLa ce altceva te pricepi in afara de provocari lamentabile?
vistantric Reputație: -3410 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2017 :clapp :clapp :clappLa ce altceva te pricepi in afara de provocari lamentabile?Baiatul acesta @stau de sase, reacționează simplu, ca băieții...E un om usor de inteles si pare chiar drăguț câteodată.
vistantric Reputație: -3410 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2017 Pai nici eu nu ma schimb. Mie imi place să mă retrag si sa iau o gură de aer in natură cateva zile, sa fiu singură si nici un om in preajmă...să observ acel mister al naturii, să mai iau încă o gură de aer si să zic apoi:da, nu m-am schimbat. Uneori mai zic asa in mintea mea si cand fac dragoste...dar este cam greu de explicat. Azi toată ziua nu am prea avut chef sa explic nimic, cu toate că s-au ivit chestii interesante, chiar unele rele...dar cu miez. Nu am fost rece...dar am simțit ca ceva se oprise in mintea mea, ca si cum eram curioasă sa vad ce apare. 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Postat Iunie 3, 2017 Si revenim la autoaparare. Știi,după ce ne-a lovit rău unu cu cifa, de am avut noroc ca am scăpat,șoferul cifei ne-a întrebat dacă vrem ceva despăgubiri. i-am spus atunci ca s-a făcut destul și ca nu are niciun rost,cel mai important... Ca am scăpat cu bine.Deci,în privința Mea,nu ai nevoie de autoapărare. Eu nu te judec deloc,indiferent ce alegeri ai făcut,știu ca ai avut motivele tale.Te duce capul,ai o sinceritate. Poate doar ai întâlnit oameni nepotriviți.Inevitabil, mergi mai departe.Capul sus! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 3, 2017 Știi,după ce ne-a lovit rău unu cu cifa, de am avut noroc ca am scăpat,șoferul cifei ne-a întrebat dacă vrem ceva despăgubiri. i-am spus atunci ca s-a făcut destul și ca nu are niciun rost,cel mai important... Ca am scăpat cu bine.Deci,în privința Mea,nu ai nevoie de autoapărare. Eu nu te judec deloc,indiferent ce alegeri ai făcut,știu ca ai avut motivele tale.Te duce capul,ai o sinceritate. Poate doar ai întâlnit oameni nepotriviți.Inevitabil, mergi mai departe.Capul sus!am zambit nitel , aici , cand am citit .....nu pot sa spun la care parte ps am fost prea ocupat zilele acestea ca sa mai intervin pe aici , doar am citit seara , cate nitel . A avut grija altcineva sa-mi tina locul pe aici ... intre timp a disparut 11 13
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 3, 2017 n-am.ce.face.acum + vistantric = o combinatie mortala 3 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 n-am.ce.face.acum + vistantric = o combinatie mortala Sper ca n-ai vre-un gand sinucigas, sa te bagi cu amandoua! 5 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 3, 2017 Sper ca n-ai vre-un gand sinucigas, sa te bagi cu amandoua! Doar în duet cu nea Petre...mooor 5 4
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 Doar în duet cu nea Petre...mooor In cazul asta poate intra si Adina in combinatie! 3 3
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 3, 2017 Postat Iunie 3, 2017 Mie imi place să mă retrag si sa iau o gură de aer in natură cateva zile, sa fiu singură si nici un om in preajmă...să observ acel mister al naturii, să mai iau încă o gură de aer si să zic apoi:da, nu m-am schimbat. Uneori mai zic asa in mintea mea si cand fac dragoste...dar este cam greu de explicat. Azi toată ziua nu am prea avut chef sa explic nimic, cu toate că s-au ivit chestii interesante, chiar unele rele...dar cu miez. Nu am fost rece...dar am simțit ca ceva se oprise in mintea mea, ca si cum eram curioasă sa vad ce apare. vrei sa te iubesti cu ea?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2017 O intreb eu personal daca e cazul. http://thelibertarianrepublic.com/wp-content/uploads/2014/05/horny.jpg 1 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 3, 2017 Sper ca n-ai vre-un gand sinucigas, sa te bagi cu amandoua! Doar în duet cu nea Petre...mooor In cazul asta poate intra si Adina in combinatie! Daca faceti cinste, ma bag cu toate trei! 5 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 Daca faceti cinste, ma bag cu toate trei! Frate, pentru asemenea eveniment se merita! 4 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 3, 2017 Frate, pentru asemenea eveniment se merita! Partikip 2 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 3, 2017 Spuneti doar cand si unde! 2 1
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 3, 2017 Astazi ma simt mai confuz ca voi Am intrat pe aici sa vaz ce mai face bagaboantele si constat ca se futu treaba 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 Spuneti doar cand si unde! Frate, e pula ta in joc! Stabilesti detaliile, eu doar fac transferul. 3 3
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 3, 2017 Astazi ma simt mai confuz ca voi Am intrat pe aici sa vaz ce mai face bagaboantele si constat ca se futu treaba fara tine viata e pustiu ... nici vantu' nu bate, nici pula nu creste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum