crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Taci! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Taci! V-ai impacat ???? Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 30, 2017 V-ai impacat ???? te exprimi ca o baba 2 4 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 prietena aia,tot curva analfabeta ca si tine?Daca vezi că de ceva timp nu te bag în seamă și nu îți răspund la nici un atac ,de ce mă agasezi in continuare? Încerci tu ceva,dar încerci degeaba . 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Cum mă simt azi? Excelent!Noroc! Gata , a ajuns si mult asteptata strachina cu mancare ?Tocmai ce ziceam , doar ai tinut sa-mi intaresti spusele de prostituata baietel , putin flamanda 20 15 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Astăzi... Astăzi m-am trezit cu ploaia în geam ..Când am ieșit afară ,am prins această minunăție pe care trebuia să îl trag în poză. 2 4 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Bună dimineața și ție . 1 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Gata , a ajuns si mult asteptata strachina cu mancare ?Tocmai ce ziceam , doar ai tinut sa-mi intaresti spusele de prostituata baietel , putin flamanda Cum te ti tu dupa fustita Alessandrei,pe toate topicele. Asa e cand suferi din dragoste! 11 11 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Cum te ti tu dupa fustita Alessandrei,pe toate topicele. Asa e cand suferi din dragoste!Greșit!Nu am fusta pe mine acum . 1 4 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Astăzi...Astăzi m-am trezit cu ploaia în geam ..Când am ieșit afară ,am prins această minunăție pe care trebuia să îl trag în poză.Cu scuzele de rigoare , dar ai mana in gips de pui numai poze strambe ? 6 6 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Cu scuzele de rigoare , dar ai mana in gips de pui numai poze strambe ?Care mana? 1 4 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Mai vedem daca e cuminte si clipoceste din ochisori gales,languros si felin. Nu sa ranjeasca satanic si sa latre la mine. Si sa nu muste ca vipera sanul care l-a nutrit.Sa stea cuminte si sa arate aspectuos si sexy ca vin eu imediat. Sa astepte ca ma urc direct calareV-ai impacat ???? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Muuuuuhuuuuu,muuuuuuuu.stupi cow criess out.muhuuuuuuuuuvito eu stau imbratisata de iubit ajuns acu o ora in tara dupa ce a condus saracu din tari straine. Dar cand m.a vazut asa racita mi.a fiert o oala d ceai,mil.a luat cateva palse de dulciugi d pe drum si a gasit si pizza si goggosi,my confort food when sick.si ghici ce vaca batrana si expirata eu dorm corp la op lipita noaptea asta si tinuta stranstu du.te bateti sefii ca si asa esti o puscariasa grasa unsuroasa si penals chiar di legal. Macar la parnaie ai si tu un camin ratatohahaha curva proasta te laui ca ai spart capu unui mos de 60 70 care ti.a dat la greu la mwe si care nu.aurolaco:)))chisar as rade daca nu ai fi o milka reatrda Ti-a raspuns Pisicuts! Esti previzibil de limitata psihic! Pizdai seama, i-a luat iubi pizza, asta am mancat si eu aseara, nu mi se pare mare lucru. Si eu sunt racita, dar nu am febra, ce ai tu nu este o simpla raceala. Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Tu nu meriti raspunsuri d la mine Amada,nu ma mai cita. Muuuu inapoi si tie,na! 2 5 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Tu nu meriti raspunsuri d la mine Amada,nu ma mai cita. Muuuu inapoi si tie,na!trebuie sa recunosc ca replica e smart :clapp 4 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 trebuie sa recunosc ca replica e smart :clapp Geniala! Stiam eu de ce i-am pus desene animate... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Greșit!Nu am fusta pe mine acum . nuuuu??? ))esti.....)) Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 nuuuu??? ))esti.....))ÃŽn blugi . 😂 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 În blugi . https://i.imgur.com/yqkS1f1.gif )) Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 https://i.imgur.com/yqkS1f1.gif ))😂😂👼 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ma simt bine azi,mai misc si eu aripile putin https://i.imgur.com/ThNf9ip.gif 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Daca vezi că de ceva timp nu te bag în seamă și nu îți răspund la nici un atac ,de ce mă agasezi in continuare? Încerci tu ceva,dar încerci degeaba . nu incerc nimic dar la mintea ta te cred.stiu ce am scris pe forum si nici unul nu este atac,chiar nu ma intereseaza o pustoaica agramata care a renuntat la liceu si se fute pe bani.ti-as recomanda sa reiei studiile,sa dai bacul si sa ai un job normal dar nu te intereseaza si o sa ramai in continuare la sexul pe bani si cu prietenii tai mai bronzati de la natura. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Gata , a ajuns si mult asteptata strachina cu mancare ?Tocmai ce ziceam , doar ai tinut sa-mi intaresti spusele de prostituata baietel , putin flamanda nu vad nici o strachina cu mancare,jeleul si alunele nu pot fi considerate mancare. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Astăzi...Astăzi m-am trezit cu ploaia în geam ..Când am ieșit afară ,am prins această minunăție pe care trebuia să îl trag în poză. de unde ai furat poza? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Pulos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum