Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Cum mă simt azi?

Excelent!

Noroc!

post-239831-0-50489800-1506679763.jpg

Gata ,  a ajuns si mult asteptata strachina cu mancare ?

Tocmai ce ziceam , doar  ai tinut sa-mi intaresti spusele de prostituata  baietel , putin flamanda     :laugh2

• Like 20
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal

Mai vedem daca e cuminte si clipoceste din ochisori gales,languros si felin. Nu sa ranjeasca satanic si sa latre la mine. Si sa nu muste ca vipera sanul care l-a nutrit.

Sa stea cuminte si sa arate aspectuos si sexy ca vin eu imediat. Sa astepte ca ma urc direct calare

V-ai impacat ????     :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Muuuuuhuuuuu,muuuuuuuu.stupi cow criess out.muhuuuuuuuuu

vito eu stau imbratisata de iubit ajuns acu o ora in tara dupa ce a condus saracu din tari straine. Dar cand m.a vazut asa racita mi.a fiert o oala d ceai,mil.a luat cateva palse de dulciugi d pe drum si a gasit si pizza si goggosi,my confort food when sick.si ghici ce vaca batrana si expirata eu dorm corp la op lipita noaptea asta si tinuta strans

tu du.te bateti sefii ca si asa esti o puscariasa grasa unsuroasa si penals chiar di legal. Macar la parnaie ai si tu un camin ratato

hahaha curva proasta te laui ca ai spart capu unui mos de 60 70 care ti.a dat la greu la mwe si care nu.aurolaco:)))chisar as rade daca nu ai fi o milka reatrda

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-a raspuns Pisicuts!  :laugh2

Esti previzibil de limitata psihic!  :laugh2

Pizdai seama, i-a luat iubi pizza, asta am mancat si eu aseara, nu mi se pare mare lucru.  :laugh2  :no2

Si eu sunt racita, dar nu am febra, ce ai tu nu este o simpla raceala.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Daca vezi că de ceva timp nu te bag în seamă și nu îți răspund la nici un atac ,de ce mă agasezi in continuare?

Încerci tu ceva,dar încerci degeaba .

nu incerc nimic dar la mintea ta te cred.stiu ce am scris pe forum si nici unul nu este atac,chiar nu ma intereseaza o pustoaica agramata care a renuntat la liceu si se fute pe bani.ti-as recomanda sa reiei studiile,sa dai bacul si sa ai un job normal dar nu te intereseaza si o sa ramai in continuare la sexul pe bani si cu prietenii tai mai bronzati de la natura.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Gata ,  a ajuns si mult asteptata strachina cu mancare ?

Tocmai ce ziceam , doar  ai tinut sa-mi intaresti spusele de prostituata  baietel , putin flamanda     :laugh2

nu vad nici o strachina cu mancare,jeleul si alunele nu pot fi considerate mancare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...