tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa posterze dovada din pm sau unde a fost conversatia are acordul meu sa publice discutia privata pe forum unde eu am dat un sg leu lu Bogdan. Singura sursa de incredere cand e vb de mine sunt eu.eu nu ma confesez nimaui pe forum doar lui.si daca el e sursa pai el minte de ani pe forum despre mine si pe mine insami uneori prv cand uita ce am vb.asa e el...Eu nu inmi discut niciodata castigurile si cheltuielile nu ca nu pe forum dar nici prietenii si familia nu stiu vreodata cat fac sau sa le dau socoteala cum ii administrez.nu e vina mea ca asta manca rahat cu polonicu inventat de diversi de mine ca ultima bovina credula sau ca halucineaza dupa caz. Ba mai mult desi nu a fost cazul inainte eu cu un barbat care nu investeste in mine/noi cand devenim un cuplu oficial i.as da flit imediat.sper ca am lamurim circu asta penbil de 2 lei valoarea matracucii Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Am treaba, inchide ca te sun eu mai tarziu /))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa posterze dovada din pm sau unde a fost conversatia are acordul meu sa publice discutia privata pe forum unde eu am dat un sg leu lu Bogdan. Singura sursa de incredere cand e vb de mine sunt eu.eu nu ma confesez nimaui pe forum doar lui.si daca el e sursa pai el minte de ani pe forum despre mine si pe mine insami uneori prv cand uita ce am vb.asa e el...Eu nu inmi discut niciodata castigurile si cheltuielile nu ca nu pe forum dar nici prietenii si familia nu stiu vreodata cat fac sau sa le dau socoteala cum ii administrez.nu e vina mea ca asta manca rahat cu polonicu inventat de diversi de mine ca ultima bovina credula sau ca halucineaza dupa caz. Ba mai mult desi nu a fost cazul inainte eu cu un barbat care nu investeste in mine/noi cand devenim un cuplu oficial i.as da flit imediat.sper ca am lamurim circu asta penbil de 2 lei valoarea matracucii Stai putin,ea n-a spus ca ai dat cuiva....mai ales lui xxxxxxx :) 2 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu am zis P. Poate fi paul , petre.. gandul tau tot la Bogdan a ramasOfff:))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Am treaba, inchide ca te sun eu mai tarziu /))) Ce treaba ai tu,Lupule?:)))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu ma intereseaza aberatiile tale . Gandeste - te ce prietene ai . Tâmpo. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa posterze dovada din pm sau unde a fost conversatia are acordul meu sa publice discutia privata pe forum unde eu am dat un sg leu lu Bogdan. Singura sursa de incredere cand e vb de mine sunt eu.eu nu ma confesez nimaui pe forum doar lui.si daca el e sursa pai el minte de ani pe forum despre mine si pe mine insami uneori prv cand uita ce am vb.asa e el...Eu nu inmi discut niciodata castigurile si cheltuielile nu ca nu pe forum dar nici prietenii si familia nu stiu vreodata cat fac sau sa le dau socoteala cum ii administrez.nu e vina mea ca asta manca rahat cu polonicu inventat de diversi de mine ca ultima bovina credula sau ca halucineaza dupa caz. Ba mai mult desi nu a fost cazul inainte eu cu un barbat care nu investeste in mine/noi cand devenim un cuplu oficial i.as da flit imediat.sper ca am lamurim circu asta penbil de 2 lei valoarea matracuciiTu te-ai confesat si pe forum.. de attatea ori...:)))))))) cat tupeu ...:))))) nu am zis ca dai socoteala , am zis doar ca dai :))))Si da, te -ai confesat:))) iti pare rau ? De ce iti pare rau mai mult ? Ca ai fost fraierita si apoi luata in batjocuraSau de faptul ca te -ai confesat :))) daca am aflat eu ....nu te intrebi cati ori mai sti ? :) Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Deci e clar,e batuta in cap de s.a dus gramada.... Domnsoara nu am prietene pe forum ci glkumesc amical sau ma cionesc dupa caz public pe topice.in rest nu vb cu femei macar in pm,daramite intimitati....nici nu am detalii de contact ale niciunei fete inafara de mailu postat la profil de paraschiv pe cate am contactat.o o sg data sa imi dea adresa de email unnui usrer in pm cat eram banata si nu aveam chef de forum.a fost sui unica conversatie de altfel.de clar niste tute manca cacat cu fantezii financiare si tu ca proasta ce esti ai decis sa manci si tu.daca era macar ceva adevarat o bruma recunosteam.eu am zis mereu tot ce am facut rau sau bun.sunt cea mai asumata persoana posibila si.s si onesta.Dar nu imi bat capu cu tine.daca atat pooti atat gandesti.,repede sa rivalizezi cu mine si sa arati valoare trimite iute dublu zece mii lui sa imi dai o lectie.hahahahhahahahah what a morron bimbo Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai tocmai ca nu erau prietene , dar totusi au informatia ))))))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu n-am creierul tau ))) eu nu muncesc pt altii , sorry. Am eu destule pofte in viata ))Si in nici un caz nu imi platesc atentia si nu o cersesc nimanui.In schimb tu , fara sa iti dai seama , te logai ca o disperata pe conturi multiple sa vii sa iti arunci durerea pe forum .Prostia doare. Si asta e prostie. eu stiam lucrulmasta de ceva timp , dar nu ti l-am spus ca nu m-a interesat, oricum banuiam ca ai patit tu ceva de tot vociferai pe forum intr-una )) Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ps sa nu te faci mai de cacat decat de obicei puteai sa imi trimiti un pm sa ma intrebi daca e adevarat si pe bune daca nu iti spuneam frumos ca is deluzii.asa ai dovedit ca esti proasta manga iarasi si nu stiu cat de incantat va fi Bogdan sa il pui in postura de tepar sentimental ti.ai facut.o cu mana ta si acu sa incheiem.am o viata se pare ca tu nu si chiar nu am nimic cu tine.cand ai facut chestii f aiurea ti.am spus franc in fata.in rest nu.ti port dusmanie sau prietenie ca am alte standarde la cea din urma.Numai bine,iubire,succes in toti ce iti propui si cauta sa nu te mai faci de ras,pt binele tau.ca pe mine doar nu m.a atins ceva scornit si imposibil.si nu ma interesezi de loc.am fost mereu fairplay cu tine si de bine si de rau.pa pa Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai tocmai ca nu erau prietene , dar totusi au informatia :) :))))))))Esti sigura de "sursa" si mai ales de "informatie"?Sunt f multe " informatii care circula pe forum si n-au nicio legatura cu realitatea. E suficient ca un zvoner sa se plictiseasca, confectioneaza o "informatie" si o plaseaza unui raspandac. Apoi se amuza. :) 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Esti sigura de "sursa" si mai ales de "informatie"?Sunt f multe " informatii care circula pe forum si n-au nicio legatura cu realitatea. E suficient ca un zvoner sa se plictiseasca, confectioneaza o "informatie" si o plaseaza unui raspandac. Apoi se amuza. :) Asta e adevarat :) 2 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Esti sigura de "sursa" si mai ales de "informatie"?Sunt f multe " informatii care circula pe forum si n-au nicio legatura cu realitatea. E suficient ca un zvoner sa se plictiseasca, confectioneaza o "informatie" si o plaseaza unui raspandac. Apoi se amuza. :)Nu sunt informatii de pe forum :) oricum nu conteaza. Ea stie mai bine motivul pt care a ajuns asa agitata si dezechilibrata. Pe mine chiar nu ma intereseaza viata altora. Deloc. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ps sa nu te faci mai de cacat decat de obicei puteai sa imi trimiti un pm sa ma intrebi daca e adevarat si pe bune daca nu iti spuneam frumos ca is deluzii.asa ai dovedit ca esti proasta manga iarasi si nu stiu cat de incantat va fi Bogdan sa il pui in postura de tepar sentimental :)ti.ai facut.o cu mana ta si acu sa incheiem.am o viata se pare ca tu nu si chiar nu am nimic cu tine.cand ai facut chestii f aiurea ti.am spus franc in fata.in rest nu.ti port dusmanie sau prietenie ca am alte standarde la cea din urma.Numai bine,iubire,succes in toti ce iti propui si cauta sa nu te mai faci de ras,pt binele tau.ca pe mine doar nu m.a atins ceva scornit si imposibil.si nu ma interesezi de loc.am fost mereu fairplay cu tine si de bine si de rau.pa pa :) Esti desteapta tare tu fai asta :))) pai eu ti-as fi trimis PM , SA TE INTREB pe tine daca e adevarat ce ai facut ? Da tu crezi ca asta era ideea ? Ca vreau sa stiu de la tine daca e adevarat. Eu stiam deja . Ideea era sa nu te mai umfli in pene atata ca uite ca desi scriu de pe un cont banal , stiu ft multe despre ft multi )))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ahh si inca ceva ...nu te mai chinui sa te pui in postura asta de miloaga )))) cu , nu porti dusmanieTu ai ceva la creieras si ai tulburari de personalitateEu am zis atat . nu te mai da rotunda pe aici ca oricum in viata ta te zbati cu tine insati. Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ines vad ca nu poti dormi noaptea la propriu de grija mea.te asigur ca eu de doi ani de ccand m..am apropiat de Bogdan nu am trimis intimitati cu nimeni feemeie sau barbat de pe forum ca el e admin si nu amestec munca lui cu chestiile noastre personale.normal avand conflicte au fost scapari numeroase de ambele parti inclusiv cu coredspondenta personal mici parti si eu si el.dar orice intim s,.a intamplat public pe topice nu privat,pricepi?in resst i.am scris si lui despre asta sa vad ce parere are despre ocupatiile tale in rest nicun prieten al meu nu stie despree mine si pisicuts eu izolandu.ma voluntar si inafara de sentimentalisme l.am facut pe el in ani cel mai bun prieten al meu si mai mult,ca si familie.Sper ca esti lamurita intru totul si zi 'thx' binevoitoarei care te.a facut sa te faci singura bataie de joc de vreo ora..din suflet iti doresc toate cele bune in rest eu nu am ce discuta despre tine tot ce am zis eu ti.am zis direct.si pt ca nu eista placerea companiei tale ai putea sa nu ma discuti nici tu ca mi.ai risipit si asa mult timp pretios. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pentru ce imi dai mie explicatiib? Da-ti-le tie. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu pot dormi de grija ta )) nu puteam sa dorm dinainte sa iti faci tu aparitia ta de mimoza cu* 7000 de personalitati si stari pe ora )))Eu am insomnii din alte cauze, fix la tine ma gandeam eu noptile )))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Daca era asa de pretios timpul tau , nu ti-l risipeai singura Nu e nimeni responsabil pt actiunile tale, deci exclusa din start varianta cu ti-am risipit eu timpul tau.Nu mai da vina pe altii pt ceea ce faci tu in mod constient. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Daca era asa de pretios timpul tau , nu ti-l risipeai singura ;)Nu e nimeni responsabil pt actiunile tale, deci exclusa din start varianta cu ti-am risipit eu timpul tau.Nu mai da vina pe altii pt ceea ce faci tu in mod constient. Mai Ines,mie imi pare ceva in neregula aici....e prea amabila cu tine :)))) 2 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Mai Ines,mie imi pare ceva in neregula aici....e prea amabila cu tine :))))Pai daca stie ca nu vorbesc prostii :) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Asa ca roz, putin imi pasa de ce neliniste interioara ai tu ..dar scuteste-ma de atitudinea asta de mimoza prefacutaGaseste-ti locul si lasa-ma )) ai atatea optiuni doar ))) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa posterze dovada din pm sau unde a fost conversatia are acordul meu sa publice discutia privata pe forum unde eu am dat un sg leu lu Bogdan. Singura sursa de incredere cand e vb de mine sunt eu.eu nu ma confesez nimaui pe forum doar lui.si daca el e sursa pai el minte de ani pe forum despre mine si pe mine insami uneori prv cand uita ce am vb.asa e el...Eu nu inmi discut niciodata castigurile si cheltuielile nu ca nu pe forum dar nici prietenii si familia nu stiu vreodata cat fac sau sa le dau socoteala cum ii administrez.nu e vina mea ca asta manca rahat cu polonicu inventat de diversi de mine ca ultima bovina credula sau ca halucineaza dupa caz. Ba mai mult desi nu a fost cazul inainte eu cu un barbat care nu investeste in mine/noi cand devenim un cuplu oficial i.as da flit imediat.sper ca am lamurim circu asta penbil de 2 lei valoarea matracuciiTu tot nu ai dibuit cum se fabrica minciunile pe aici? Iar Innes... se vede clar cum isi construieste vorbele si este inutil sa o faci sa se simtă aiurea. Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai ce as putea spune si cum sa ma comport cand e fixata sa ramana fixxata pe batuta in cap in conditiile in care ise explica persistent si repetitiv ca la oameni cu nevoi speciale. Mi.am spus partea,nimeni nu imi stie viata decat eu subt prietenoasa dar sunt f privata si da cam singuru care stie cele mai multe e bogdan .miciodata nu i.am spus cuiva atatea si nuu i.am spus tot lol si el public nu vb serios plus minte si abereaza des cand e vorba de mine.eu n ma repet de o mie de ori ca papagalii aceeai placa sa ma tampesc ca asta de mai sus.Daca nu am cu cine imi vad de ale mele mai importante.Ar fi si cumea adult sa ma convinga o mucoasa @cu iq cat coaja unei cepe cu inchipuite despre mine:)))nici macar nu.s curioasa de barfe eu nu barfind niciodata or direct or ma abtin daramite sa imi zica mie nsitre straini ce am facut sau nu at timmp eu nu vorbesc privat ma intnesc etc cu nimenisi mie imi pasa dew viata mea nu de alti postati pe un forum....stupid conversationma retrag pana nu.mi scade iq ul prin asociere :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum