Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Tu tot nu ai dibuit cum se fabrica minciunile pe aici? Iar Innes... se vede clar cum isi construieste vorbele si este inutil sa o faci sa se simtă aiurea.

ma supraestimezi :)))

Link spre comentariu

Pai ce as putea spune si cum sa ma comport cand e fixata sa ramana fixxata pe batuta in cap in conditiile in care ise explica persistent si repetitiv ca la oameni cu nevoi speciale.

Mi.am spus partea,nimeni nu imi stie viata decat eu subt prietenoasa dar sunt f privata si da cam singuru care stie cele mai multe e bogdan .miciodata nu i.am spus cuiva atatea si nuu i.am spus tot lol si el public nu vb serios plus minte si abereaza des cand e vorba de mine.eu n ma repet de o mie de ori ca papagalii aceeai placa sa ma tampesc ca asta de mai sus.

Daca nu am cu cine imi vad de ale mele mai importante.

Ar fi si cumea adult sa ma convinga o mucoasa @cu iq cat coaja unei cepe cu inchipuite despre mine:)))

nici macar nu.s curioasa de barfe eu nu barfind niciodata or direct or ma abtin daramite sa imi zica mie nsitre straini ce am facut sau nu at timmp eu nu vorbesc privat ma intnesc etc cu nimeni

si mie imi pasa dew viata mea nu de alti postati pe un forum....stupid conversation

ma retrag pana nu.mi scade iq ul prin asociere :) :))

Daca erai la prima abatere cu mine , te intelegeam :))) asta vrei tu sa crzi ca sunt o

Mucoasa :))) dar mucoasa asa cum sunt uite ca nu am fost fraierita niciodata si nici nu cersesc afectiune sau atentie, desi stau singura prin locatii si poate e un pic greu :)))))

Lasa-ma :)))

Link spre comentariu
  • Oras:#nothere

Tantric tu iar esti taranca proasta si troll totodata? De ce m.as simti eu prost penibilo?wtf? Ca niste curci bete halucineaza? Daca tu esti sursa si manci rahat totoodata buon apetittite desi nu am schimbat niciun buna prv.

Singura conversatie ever de bani cu bogdan vreodata si unica data cand el aamintit era cand l.m intrat daca are bani de mine si el a zis ca da:)))

nicio pb zbori si tu la ignor prajito unde i fost mereu

Link spre comentariu
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $

Daca erai la prima abatere cu mine , te intelegeam :))) asta vrei tu sa crzi ca sunt o

Mucoasa :))) dar mucoasa asa cum sunt uite ca nu am fost fraierita niciodata si nici nu cersesc afectiune sau atentie, desi stau singura prin locatii si poate e un pic greu :)))))

Lasa-ma :)))

Ai concediat "pazitorul"? 😂😂

Link spre comentariu

De unde?:eek Parca spuneai ca nu te intereseaza cine sunt cei de pe forum...

Nu trebuie sa ma intereseze de ei ca sa si primesc informatii . Cand eram acasa ma anunta barmanul ca prietena mea e la club si a intrevut masura cu bautura :))) pur si simplu . Pe mine nu ma interesa si nu intrrbam . :))))) era un exemplu

Ma duc sa imi fac micul dejun :))))) va las cu roz si cu suferinta ei insirata de atata timp si dupa atatea conturi :)

Link spre comentariu

Tantric tu iar esti taranca proasta si troll totodata? De ce m.as simti eu prost penibilo?wtf? Ca niste curci bete halucineaza? Daca tu esti sursa si manci rahat totoodata buon apetittite desi nu am schimbat niciun buna prv.

Singura conversatie ever de bani cu bogdan vreodata si unica data cand el aamintit era cand l.m intrat daca are bani de mine si el a zis ca da:)))

nicio pb zbori si tu la ignor prajito unde i fost mereu

Te agiti prea mult :))))

Link spre comentariu

Oameni buni,hello?! E duminica,nu aveti familii,prieteni,shopping,hobbyuri? Eu una nu stau sa fac niste batute uin cap sa priceapa dar e penibil sa se tot discute gogonele in lipsa mea si eu n.am minimu chef sa urmaresc aberatiile astea.daca unele care freaca forumu non stop in loc de clienti au asa placeri f bine.dar sa o faca cand oponentul sau destinataru are aceeasi pofta de pierde vara nu stai saa tragi de onm cu sila sa.l retii de la ale sale....

Ies in pana mea.vb pana ametiti:))) altceva nu stiu unele decat sa vegheze viata altor femei nu pe ale lor.din pur altruism:))

ce ratate

Link spre comentariu

Nici nu am avut vreodata . Scrisesem asa la

Intimidare:) singurul paznic al meu a fost atitudinea mea cuminte .

Nici noi nu credem tot ce spui😂😂...tot la intimidare 😂😂

Link spre comentariu

Oameni buni,hello?! E duminica,nu aveti familii,prieteni,shopping,hobbyuri? Eu una nu stau sa fac niste batute uin cap sa priceapa dar e penibil sa se tot discute gogonele in lipsa mea si eu n.am minimu chef sa urmaresc aberatiile astea.daca unele care freaca forumu non stop in loc de clienti au asa placeri f bine.dar sa o faca cand oponentul sau destinataru are aceeasi pofta de pierde vara nu stai saa tragi de onm cu sila sa.l retii de la ale sale....

Ies in pana mea.vb pana ametiti:))) altceva nu stiu unele decat sa vegheze viata altor femei nu pe ale lor.din pur altruism:))

ce ratate

Te incadrezi perfect in ce ai spus :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Oameni buni,hello?! E duminica,nu aveti familii,prieteni,shopping,hobbyuri? ..

Ies in pana mea...

Bea o cafea si un suc si trimite-mi nota... Asa macar pot spune ca am baut cafeaua impreuna, chiar daca virtual...

Link spre comentariu

A scz tantric,mii de scz ma ocup cu altceva.my bad de data asta.sa nu o fac eu pe ea sa se simta nu vuceversa.

Chiar sunt prinsa tare cu multe de data asta am pricept eu prost. Sper sa acceptoi ca am crezut ca ai citata.o pe ea. Am urmarit toata conversatia pe sarite ca fac altceva de reo 2ore

Link spre comentariu

Bea o cafea si un suc si trimite-mi nota... Asa macar pot spune ca am baut cafeaua impreuna, chiar daca virtual...

Ei oricum ii plac doar momentele virtuale , nu prea are treaba cu realitatea:))) ups

Link spre comentariu

A scz tantric,mii de scz ma ocup cu altceva.my bad de data asta.sa nu o fac eu pe ea sa se simta nu vuceversa.

Chiar sunt prinsa tare cu multe de data asta am pricept eu prost. Sper sa acceptoi ca am crezut ca ai citata.o pe ea. Am urmarit toata conversatia pe sarite ca fac altceva de reo 2ore

Si cam ce faci tu de 2 ore? Povestesti de bogdanel :!))))))??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...