Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ma simt naspa ...

M-am trezit cu durere de cap :( si cel mai rau e ca, de cand cu ora de vara, nu mai reusesc sa ma trezesc devreme... cam tarzie astenie de primavara ...nu-mi place!!!!!!

io zic sa te culci mai devreme si sa adormi mai tarziu. parerea mea  :hihat

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

sunt bucuros ca avem soare, sper sa scapam de curva asta de vreme si sa murim mai degraba de cald decat de frig, ma enerveaza conventia asta cu schimbarea orei, am si eu o oarescare astenie de primavara, m-am cam saturat de serialul de mare succes "ghita strikes again", ma lasa rece ca Romania e campioana mondiala la amicale in fotbal, vazand aseara ceva din gala premiilor Gopo mi s-a reconfirmat (daca mai erau indoieli) ca viitorul nostru cinematografic este compromis, suntem o tara de asistati sociali, de protestatari, de curve, de hoti, multi latra, putini muncesc, putini sunt cinstiti, dar cine mai are azi nevoie de cinste si onoare ca sa reuseasca in viata?! curve am fost dpdv istoric si curve vom fi pana vom muri, ca asta ne e adn-ul, suntem/am fost prea mici si prea fara coaie, asa ca dam gura si curu la futut atat de repede - noi, astia micii catre astia care ne conduc, iar ei la randu-le catre ailalti din lume!

asa ca sunt foarte optimist ca ne ducem dracu', dar pana atunci sa ne traim clipa! :) so, futeti cat mai mult si cat mai des, bucurati-va de placerile efemere ale carnii, fara de care spiritul ne-ar fi mult mai trist! 

morning, morning!

• Like 2
Postat

bucurati-va de placerile efemere ale carnii, fara de care spiritul ne-ar fi mult mai trist! 

Porcule!  :laugh2

http://oohlo.com/wp-content/uploads/2017/08/ECslowbarf.gif

Postat

foarte bine i-ai zis ! ca suntem doar in Postul pastelui ... ce plm.

aaa ... sper ca si voi ati fost cucernice, neprihanite si evlavioase si .... nu ati pus gura pe carnita?, da?  :laugh2  :wink2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

aaa ... sper ca si voi ati fost cucernice, neprihanite si evlavioase si .... nu ati pus gura pe carnita?, da?  :laugh2  :wink2

gura nu ... eu am pus buzele ... se pune? am pipait carnita doar cu buzele :D

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Vrei sa vorbesc in numele tuturor?  :girly

De la un timp ai postarea si apropoul... nefutut rau cred ca esti, dai p-afara!  :laugh2  :rax2

Peseu: Da, stiu ca sunt rea!  :laugh2

• Like 1
Postat

uuuuuuuuuuuu, recunosc ca am un fetis cu mama dragonilor, as fute-o pana i-as holba ochii aia mari si frumosi, apoi as da-o si puiutilor ei sa-si faca poftele cu ea! :)))))))))))

Postat

uuuuuuuuuuuu, recunosc ca am un fetis cu mama dragonilor, as fute-o pana i-as holba ochii aia mari si frumosi, apoi as da-o si puiutilor ei sa-si faca poftele cu ea! :)))))))))))

Sansele sunt ca te da ea la "puiutii" ei maturi...  :laugh2

N-am vazut sa aiba femele...  :hmmm

Postat

eu n-am tinut post, ca nu vreau, ca nu cred sau cred altfel.

asta ma face "satanist" sau doar sincer, sincer? 

hmmm... daca cumva ispitesti o femeie care tine post si reusesti sa o babardesti, e pacat mare, ca i-ai luat mintile de la cele sfinte si ai dus-o in pacat, nu? 

dar si ea ar fi slaba de credinta daca ar ceda :)

...desi prin biblie se spune ca si cu gandul daca doresti pe cineva e tot pacat...ceea ce face ca totul sa devina si mai complicat :)

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

gura nu ... eu am pus buzele ... se pune? am pipait carnita doar cu buzele :D

Dar o pula cand o sa mai pipai cu buzele?

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Io aș fute un dargon d-ăla. Și măsa săsa uite.

• Oras:Gherla
Postat

Imi pica ochii in gura dupa cateva zile de doar cateva ore de somn... Diseara rup patul! :)

https://www.catgifpage.com/gifs/296.gif

pot sa vin si eu sa rupi gura mea ? Imi dai cu fieru de calcat una de ma gaseste dracii :)
  • Like 1
Postat

pot sa vin si eu sa rupi gura mea ? Imi dai cu fieru de calcat una de ma gaseste dracii :)

De ce sa-mi stric electrocasnicele daca am strapon?  :laugh2

Se rezolva! ;)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Io zic ca nu te mai găsește nimeni :)))

A făcut școală de dispariție, cu Cioaca :))))

Postat

Io zic ca nu te mai găsește nimeni :)))

A făcut școală de dispariție, cu Cioaca :))))

Cu Cioaca e baiat bun cand doarme am fost inchis 6 luni cu el la Penitenciarul din Colibasi ...mda e ok dar e cam slab dotat ca mine :( imi placea seara cand ma atingea pe parul meu balan printre gratii
Postat

De ce sa-mi stric electrocasnicele daca am strapon? :laugh2

Se rezolva! ;)

Aduc eu feru de calcat a lu mamaia din 84 de ala de fer gros din material rezistent ok boss ?
Vizitator
Postat

Cu Cioaca e baiat bun cand doarme am fost inchis 6 luni cu el la Penitenciarul din Colibasi ...mda e ok dar e cam slab dotat ca mine :( imi placea seara cand ma atingea pe parul meu balan printre gratii

Nu te defrisai? :)))

Postat

Nu te defrisai? :)))

asa nitel doar un pic te rog imi spunea :) puneam curu palid la gratii s i cand incepea sa doara ziceam gata :)
Postat

Aduc eu feru de calcat a lu mamaia din 84 de ala de fer gros din material rezistent ok boss ?

asa nitel doar un pic te rog imi spunea :) puneam curu palid la gratii s i cand incepea sa doara ziceam gata :)

Azi ai incurcat pastilele?  :laugh2

De asta nu mai vrei sa futi, vrei sa fii futut de fapt!  :laugh2

Fa un toping ca te ajuta baietii...

• Like 1
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx
Postat

Acrită sa rad fals in sesiuni de sph....ce o fi așa hazliu sa vezi o sulicica?pai daca as avea una mititică in față m-ar pufni plânsul nu râsul....

Femei nu mai mințiți bărbații ca e funny sa o ai mică,ei chiar cred apoi.

Si una după alta așa,asta-i blestemul lui Pisicuts

Vizitator
Postat

Prestatoarele sunt alea care le baga prostioare din astea in cap! 

In rest ca in bancul ala...  marimea nu conteaza si banii nu aduc fericirea.-autor necunoscut cu *&^% mica si sarac.

• Like 1
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Acrită sa rad fals in sesiuni de sph....ce o fi așa hazliu sa vezi o sulicica?pai daca as avea una mititică in față m-ar pufni plânsul nu râsul....

Femei nu mai mințiți bărbații ca e funny sa o ai mică,ei chiar cred apoi.

Si una după alta așa,asta-i blestemul lui Pisicuts

Nebuno, valea!

Vizitator mc hammer
Postat

E ok, atat timp cati poti pasa task-urile tale catre altii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...