Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 ling pizde bune nu grase penale =))Lingi monitorul, labagiule, n-ai tu bani de pizde bune. Nu las orice cioban sa ma linga, ti-am spus sa nu te mai agiti. :)
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2018 Indiferent de motiv, eu spun că-s binevenite poftele tale! Te iubesc de nu te vezi si nu iti vine sa crezi !
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 fa graso pe tine nu te linge nimeni nici daca te ungi cu aur =))si vezi ca am bani ca am facut 14 sute azi pa uber
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 tu cat ai facut ? ai facut pula mea ca faci foamea de 3 luni
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 fa graso pe tine nu te linge nimeni nici daca te ungi cu aur =))si vezi ca am bani ca am facut 14 sute azi pa uber Ai stat cu cracii in sus pe capota sau te-a luat pe la spate? :) 2
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 20, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 20, 2018 Ce bucăți în metrou! muieri care corceste dracii si ingerii in aceeasi personalitate? :)deci Rãu', mai nou, se plimba cu metrou', ai?! :))))))))))))))))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 M-am pricopsit cu un tampit ca nu mai vede replici ca la mine. :slap2 Hai Pa, saracie!Ma apuc sa fac o supa de pui, iti arunc si tie coada daca esti cuminte! :laugh2
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 20, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 20, 2018 Ma apuc sa fac o supa de pui :laugh2 chance, cu taitei/galusti de casa? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 muieri care corceste dracii si ingerii in aceeasi personalitate? :)deci Rãu', mai nou, se plimba cu metrou', ai?! :)))))))))))))))))))Daaaaaaaa
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 chance, cu taitei/galusti de casa? :)Cu taitei nu fac pentru ca se umfla... Galusti nu am mai facut demult.Cu orez, capia, morcovi, cartofi, mult leustean, acrita cu zeama de la castraveti si cativa gogosari marinati, cu ou batut la sfarsit... Reteta proprie. :laugh2 :yummy 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 20, 2018 Cu taitei nu fac pentru ca se umfla... Galusti nu am mai facut demult.Cu orez, capia, morcovi, cartofi, mult leustean, acrita cu zeama de la castraveti si cativa gogosari marinati, cu ou batut la sfarsit... Reteta proprie. :laugh2 :yummymastersefa! :foame
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 20, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 20, 2018 Cu taitei nu fac pentru ca se umfla... Galusti nu am mai facut demult.Cu orez, capia, morcovi, cartofi, mult leustean, acrita cu zeama de la castraveti si cativa gogosari marinati, cu ou batut la sfarsit... Reteta proprie. :laugh2 :yummy chance, la ce "open minded" e lumea pe aici, sigur o sa trezesti "placeri" cu bucatarese :)))))))))) supica de casa + babardeala - combo :))))))) 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 muie lu pisicuts ca nu stie sa lase nota pt ce da warning.. asa e cand esti prost si de la tara muie la grasele care da report =)) am doo warning ma doare in pula pana la 4 cand ma baneaza va fac da balamucdupa aia bag iar bani si fac alt cont ce pula mea aia mare
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 N-ARE CURAJ SA ZICA PT CE A DAT WARNING CA VAD CINE MI-A DAT REPORT SI AI DAU TEROARE ELECTRONICA SI LE E FRICA LA FRAIERI DA MINE
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 mastersefa! :foame chance, la ce "open minded" e lumea pe aici, sigur o sa trezesti "placeri" cu bucatarese :)))))))))) supica de casa + babardeala - combo :))))))) :laugh2 :2qm40hg muie lu pisicuts ca nu stie sa lase nota pt ce da warning.. asa e cand esti prost si de la tara muie la grasele care da report =)) am doo warning ma doare in pula pana la 4 cand ma baneaza va fac da balamucdupa aia bag iar bani si fac alt cont ce pula mea aia mare N-ARE CURAJ SA ZICA PT CE A DAT WARNING CA VAD CINE MI-A DAT REPORT SI AI DAU TEROARE ELECTRONICA SI LE E FRICA LA FRAIERI DA MINE Eu ti-am dat raportare pentru injuraturi de morti... :sadoMi-e frica de tine, ce sa mai! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 muie lu pisicuts ca nu stie sa lase nota pt ce da warning.. asa e cand esti prost si de la tara muie la grasele care da report =)) am doo warning ma doare in pula pana la 4 cand ma baneaza va fac da balamucdupa aia bag iar bani si fac alt cont ce pula mea aia marecalmantele cand plm le iei ???? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 :laugh2 :2qm40hg Eu ti-am dat raportare pentru injuraturi de morti... :sadoMi-e frica de tine, ce sa mai! :laugh2 :laugh2 :laugh2hahahaha, turbeaza oxox :)))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 ling capacele de la pet-uri =)) vezi ca sunt in piata victoriei azi, sa fii pregatit !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 luamas in pula de sclavcoaie urmezi :)))) 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 urmeaza ma-ta aia proasta cu spume 2
evil 11 Reputație: 463 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 ce are xoxo de la o vreme ? e pe rosu ?
evil 11 Reputație: 463 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 sunt pe ma-tastai cuminte bre ca iti iei adio de la contul asta si te vad iar la provident la relatii cu publicul sa iti dau bani, saracule.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum