amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Bulversata... rau!Am intalnit un submisiv... perfect! Nu stiam ce-mi place mai mult, sa-i provoc durere sau sa-l sarut...Nu pot descrie senzatia... Ce fel a fost! Mai vreau, mai mult, mult mai mult... 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Bulversata... rau!Am intalnit un submisiv... perfect! Nu stiam ce-mi place mai mult, sa-i provoc durere sau sa-l sarut...Nu pot descrie senzatia... Ce fel a fost! Mai vreau, mai mult, mult mai mult... Plm te mai intelege si pe tine!Te-ai indragostit,ce nu stii?Ma dezamagesti oricum Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Nu-mi permit sa ma indragostesc.Dar senzatiile... plm, imi pare rau uneori ca nu-mi permit, dar nici nu-mi dau sistemul de autoaparare peste cap...Nu ai de ce sa fii dezamagit, dar eu sigur am motive.... Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Nu-mi permit sa ma indragostesc.Dar senzatiile... plm, imi pare rau uneori ca nu-mi permit, dar nici nu-mi dau sistemul de autoaparare peste cap...Nu ai de ce sa fii dezamagit, dar eu sigur am motive.... m-ai dezamagit pt ca stiam ca esti strong,iar acum ti-ai aratat unul dintre punctele sensibile!Nu-ti permiti sa te indragostesti? de ce? ai obligatii? sau esti deja indragostita? Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat Septembrie 4, 2014 bine Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 m-ai dezamagit pt ca stiam ca esti strong,iar acum ti-ai aratat unul dintre punctele sensibile!Nu-ti permiti sa te indragostesti? de ce? ai obligatii? sau esti deja indragostita? Ia mai du-te in pizdili ma-sii de imbecil, care tine putza doar ca sa se pise!Esti un barbat destept de-mi lingi praful de pe talpi?Treci si linge de vierme ce esti fiecare pas jegos pe care mi l-ai facut in casa, wc-ul acum trebuie sa-l dezinfectez de limba ta imputita! E mai bine asa? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Doar o persoana puternica ar avea curajul sa-si arate si slabiciunile...Cei slabi se ascund, de obicei, dupa paravane impresionante...Putere inseamna sa te si opresti atunci cand ai de a face cu cineva mai slab...Putere inseamna sa protejezi pe altcineva, mult mai slab decat tine...Ce ai facut tu, ca barbat, ca sa meriti postura de barbat? 2 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Ia mai du-te in pizdili ma-sii de imbecil, care tine putza doar ca sa se pise!Esti un barbat destept de-mi lingi praful de pe talpi?Treci si linge de vierme ce esti fiecare pas jegos pe care mi l-ai facut in casa, wc-ul acum trebuie sa-l dezinfectez de limba ta imputita! E mai bine asa? e perfectP>S esti bine? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Doar o persoana puternica ar avea curajul sa-si arate si slabiciunile...Cei slabi se ascund, de obicei, dupa paravane impresionante...Putere inseamna sa te si opresti atunci cand ai de a face cu cineva mai slab...Putere inseamna sa protejezi pe altcineva, mult mai slab decat tine...Ce ai facut tu, ca barbat, ca sa meriti postura de barbat?deci de fapt ce te-a deranjat la postarea mea? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 deci de fapt ce te-a deranjat la postarea mea? Nu m-am suparat, gandesti ca marea majoritate... In contact cu ceilalti, mi se pare normal sa ma comport ca atare, daca unele lucruri scrise de mine ma dau de gol ca sunt un om, lucru care pare sa deranjeze... pardon, dezamageasca... Daca eram asa sensibila/slaba pe cum vrei sa crezi.... Am momente cand obosesc, de data asta eram foarte incantata... Slaba? Pentru ca am pus pasiune 100%?Cred ca esti doar invidios. Reactie jalnica. PS. Nu sunt suparata nici acum, doar indiferenta. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Nu m-am suparat, gandesti ca marea majoritate... In contact cu ceilalti, mi se pare normal sa ma comport ca atare, daca unele lucruri scrise de mine ma dau de gol ca sunt un om, lucru care pare sa deranjeze... pardon, dezamageasca... Daca eram asa sensibila/slaba pe cum vrei sa crezi.... Am momente cand obosesc, de data asta eram foarte incantata... Slaba? Pentru ca am pus pasiune 100%?Cred ca esti doar invidios. Reactie jalnica. PS. Nu sunt suparata nici acum, doar indiferenta. Gandesc ca mine!!! Nu ma deranjeaza ca te-ai dat "de gol" ca esti om,nici nu ma "dezamageste" asta,era doar o glumadar tu ai momente cand toata academia Romana nu te intelege.Acum te citez: Doar o persoana puternica ar avea curajul sa-si arate si slabiciunile...Cei slabi se ascund, de obicei, dupa paravane impresionante...Putere inseamna sa te si opresti atunci cand ai de a face cu cineva mai slab...Putere inseamna sa protejezi pe altcineva, mult mai slab decat tine...Ce ai facut tu, ca barbat, ca sa meriti postura de barbat? 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 nu am mai postat primul tau raspuns,am considerat ca nu are rosto seara buna sa ai Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Inca o data nu inteleg de ce lumea si-o cauta cu mine, apoi se victimizeaza...Am scris simplu cum ma simt, te bagi cu doi bani ca esti dezamagit...Cand esti prost, mai bine taci, nu ti-am cerut parerea...Acum stam sa scriem "n" randuri ca sa te simti tot tu mai bine...O seara buna si tie!Si nu in ultimul rand, am fost ultima persoana careia sa-i bagi parerile pe gat, rezuma-te la glume cu ceilalti pe viitor, ai zis ca te-ai potolit... 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Sa revin, am avut o experienta super, n-am cuvinte!Mi-ar placea sa cunosc mai multi oameni de genul... Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Sa revin, am avut o experienta super, n-am cuvinte!Mi-ar placea sa cunosc mai multi oameni de genul... I-ai rupt curu'??? 2 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat Septembrie 4, 2014 eu vreau o acadea. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Obosita Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 5, 2014 am baut cv si ma simt fain 2 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Adormit....azi e vreme de somn! Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2014 azi ma simt "minunat"am gasit masina lovita in parcare Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat Septembrie 5, 2014 strepezit Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 5, 2014 matinala (( si mi-am propus sa ma trezesc muuult mai tarziu ca de obicei Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2014 I-ai rupt curu'??? N-am apucat ca trebuia deja sa plece, doar l-am torturat putin... On topic: Ma simt super bine! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 ma simt mahmur, fericit si incontinuu excitat dupa o noapte ca cea de aseara 5 2 Link spre comentariu
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Ma simt bineeeee am reparat trabantul.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum