Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Daca tu te simti bine doar dupa ce primesti cadouri.... nu ai inteles nimic din cartile alea de Osho & Ceilalti ! :( :no2 :no2 :no2

Ceai, bă? Le-a cumpărat și ia la metru, că erea pereții goi.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Kiss ya, too :D

Pe obraz, da? :)))

Bineinteles! ;)

Are si niste scene... Muama ce barbati tineri... sunt si femei, eu ma uitam unde imi trebuie... :laugh2

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

o ști cât e un metru? :))))
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:)

Baga si tu una mai deocheata , de efect , ca acolo fileaza baietii . Ia sa vezi  de nu se linistesc brusc

Amandei ii raspun maine de dimineata ...o mai las sa se perpeleasca pe aici , ca sa nu-i creez un somn agitat

Reputație: 1792
  • Oras:....
Postat

Daca tu te simti bine doar dupa ce primesti cadouri.... nu ai inteles nimic din cartile alea de Osho & Ceilalti ! :( :no2 :no2 :no2

te oftici ? Pe lângă aceste cadouri am cam tot ce îmi doresc dpdv moral ;) astea sunt așa “accesorii”.
Postat

taci și înghite !
Postat

te oftici ? Pe lângă aceste cadouri am cam tot ce îmi doresc dpdv moral ;) astea sunt așa “accesorii”.

Ai ce vrei moral, dar te lauzi cu lucruri scumpe....

Hai ca vedem cat trebuie sa pierzi ca sa apreciezi cand cineva te sustine moral...

Este alegerea ta.

Eu as merge pana la capat, sa te vad cersind un zambet, dar sa vedem ce ai in esenta... nu o fi doar plastic.

Vizitator romuzica
Postat

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum ! - stii tu cine a zis, eu am uitat ! ;)

Reputație: -1394
Postat

Eu am spus , mai repede te amuzi la Desene Animate , decat la ce scriu astia toata ziua pe aici 

Ocnasi neamuzanti de Nimfomane , astia sunt

Postat

Da, fă, se oftică că n-are și el tencuială d-aia cum ai tu, futu-te-n căcat dă otreapă bășită.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum ! - stii tu cine a zis, eu am uitat ! ;)

Eu nu stiu. 

Hai sa va pun cartile... Forumul o sa fie schimbat. Nu sunt la puterea butoanelor, dar e cazul?

Bisericutzele se exlud, pietrele de tin fete la produs - se exclud, sa faca ce vor, sa vorbeasca cum vor, le iubim sau nu pe merit...

Un forum corect, o perioada, apoi va las sa va intoarceti in mocirla, promit. ;)

• Minus 1
Postat

Ai ce vrei moral, dar te lauzi cu lucruri scumpe....

Hai ca vedem cat trebuie sa pierzi ca sa apreciezi cand cineva te sustine moral...

Este alegerea ta.

Eu as merge pana la capat, sa te vad cersind un zambet, dar sa vedem ce ai in esenta... nu o fi doar plastic.

și ce ai vrea sa pozez ? Sustinerea morala , respectul și altele ? :)))) atât de puțin gândiți ?

Dacă ai bani nu înseamnă ca ai doar bani . Iar dacă Primești cadouri înseamnă ca bărbații te răsfăța și te alinta .

Iar dacă unii au lipsuri de orice fel, asta nu e vina mea :))) uite, am primit și un mesaj pe lângă acele cadouri :)))

post-247432-0-07296200-1557166221_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Da, fă, se oftică că n-are și el tencuială d-aia cum ai tu, futu-te-n căcat dă otreapă bășită.

de ce tot timpul am avut impresia ca oamenii nefericiți și frustrați au un vocabular ca al tău ? :)))
  • Like 1
Postat

de ce tot timpul am avut impresia ca oamenii nefericiți și frustrați au un vocabular ca al tău ? :)))

De pulă să ți-o trag pân gură și de cur să lingi în pizdă. Ai tupeul să pomenești ceva despre vocabular, prăjito?

• Like 1
Postat

și ce ai vrea sa pozez ? Sustinerea morala , respectul și altele ? :)))) atât de puțin gândiți ?

Dacă ai bani nu înseamnă ca ai doar bani . Iar dacă Primești cadouri înseamnă ca bărbații te răsfăța și te alinta .

Iar dacă unii au lipsuri de orice fel, asta nu e vina mea :))) uite, am primit și un mesaj pe lângă acele cadouri :)))

Am spus deja ce as face, stiam ce o sa raspunzi, dar ti-am dat de ales...

Imi pare rau, nici premiu de consolare nu ti-as da.

Postat

Ți-a trimis cadoul prin Whatsapp, fă?

Vizitator romuzica
Postat

Eu nu stiu. 

Hai sa va pun cartile... Forumul o sa fie schimbat. Nu sunt la puterea butoanelor, dar e cazul?

Bisericutzele se exlud, pietrele de tin fete la produs - se exclud, sa faca ce vor, sa vorbeasca cum vor, le iubim sau nu pe merit...

Un forum corect, o perioada, apoi va las sa va intoarceti in mocirla, promit. ;)

Rene Descartes, in "Discurs asupra metodei".

Ma gandeam eu ca asta inseamna 10 mai. De ce corect doar o perioada si nu corect pentru toata (noua) perioada de existenta ? ;) :hug1

• Like 1
Postat

Ți-a trimis cadoul prin Whatsapp, fă?

după mintea ta , da.

In realitate cadourile se dau live , iar mesajele online . Dar dacă ești prost nu pot sa te deștept eu :)))

Postat

Pe lângă Dior și Chanel eu trăiesc in vila. Dar pe aia nu o pozez ca e privată , evident. Așa ca ciocul mic și joc de glezne .

• Like 1
Postat

după mintea ta , da.

In realitate cadourile se dau live , iar mesajele online . Dar dacă ești prost nu pot da te deștept eu :)))

Da, fă, așa e. Ți-a dat cadourile live, după care ți-a trimis mesaj că-i lipsește muianu’ tău dă mongoloidă.

• Like 1

Vizitator romuzica
Postat

Ar trebui sa stii ca un cadou nu inseamna o masina, tzoale, parfumuri, tv 4K, telefon capabil de 5G si casa cu piscina, un macho man cu pula mare si tare sau o bimbo girl cu buze, tatze si pasarica facute sa fie futute. Astea sunt lucruri trecatoare. Cadou inseamna multe alte lucruri care nu se pot cuantifica in bani, se cuantifica in sentimente, virtuti, iubire, ele tin de suflet. Doar ai citit si tu in cartile alea de spiritualitate.

Dar nu stiu de ce imi bat gura, cred ca degeaba....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...