condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Mai activeaza ? Sa trimit si eu niste baieti . Sa moara bulanul de ciuda , ca pe ei ii primesc , iar pe el nu Iti indeplinesti visul, te faci peste! :laugh2 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Se fute, cum sa nu, dar nu Lisandru
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 ?????No,pe bune, tu realizezi ca discuția asta nu îți aduce nici un beneficiu? Adică,pana mea, de atâția ani te bălăcăresti cu el pentru....nimic..Te-am pupat, zi făina :*
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Ce turnator prost ... nu-i mai posta mahh viata privata pe aici , rablagitule rujat . Eu m-am luat de ea ptr. simplul motiv ca nu-si afisa pretul si serviciile oferite , pe propriul Topic , deci legat strict de serviciile oferite aici (propriile mele postari au ramas acolo) si nu de clientii sau clonele mincinoase Pana si ea a constatat ca esti un dement si a facut o greseala stand de vorba cu orice labil psihic , de genul tau , care se lega de orice modalitate si minciuna , ca sa se razbune pe Miky , ceea ce pe mine ma doar fix in cot si nu ma afecteaza cu absolut nimic . De dementa si ura acumultata (motivul real nu-l cunosc , dar sigur se afla undeva in propria ta copilarie) oricum nu ai sanse de scapare . E instalata dinaintea aparitiei lui Miky pe aici , ca doar nu te certai cu alti useri , cu care ieseai in oras , degeaba pe aici . Culmea, renesmee isi manifesta dezacordul mult mai tarziu decat aceasta postare! 1
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Mai activeaza ? Sa trimit si eu niste baieti . Sa moara bulanul de ciuda , ca pe ei ii primesc , iar pe el nu Alexandra nu mai activeaza de destul de multisor timp, Miky ! :) 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Revin cu detaliile dupa ce imi dau drumul pe fata ei :x
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Se fute, cum sa nu, dar nu LisandruRăcorește-te cu o Cola :*
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Revin cu detaliile dupa ce imi dau drumul pe fata ei :xNu mai visa, trezește-te :*
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Pai se mai fute vreuna cu el ? Sau mai are cu ce sa futa ? D'aia cauta bulani activi , ca el este pasiv , toata ziua pe aici , sa i-o dea la portbagaj . Singura lui satisfactie viabila
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Răcorește-te cu o Cola :*Pe bune, imi pare rau ca folosesc mesajele trimise de tine, insa trebuie sa evitam ca acest bolnav psihic sa mai hartuiasca pe altcineva! O zi buna si tie! 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Pai se mai fute vreuna cu el ? Sau mai are cu ce sa futa ? D'aia cauta bulani activi , ca el este pasiv , toata ziua pe aici , sa i-o dea la portbagaj . Singura lui satisfactie viabila Intrebarea asta trebuie sa ti-o pui tu stiuletare mitoman!, la cat de bocciu esti cred ca ai bataturi in palma grupa mare mitomane! :laugh2 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Părinte, bagă o exorcizare ca s-au încins spiritele pe aici..Au dat dracii in ei :)))
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 21, 2019 Pai se mai fute vreuna cu el ? Sau mai are cu ce sa futa ? D'aia cauta bulani activi , ca el este pasiv , toata ziua pe aici , sa i-o dea la portbagaj . Singura lui satisfactie viabila Schizofrel e weekend,n-ai 3 lei sa bei o bere,un iaz unde sa-ti scalzi hoitul,babele n-au ieșit pe uliță sa stați la o bârfă........??Trista viata ai saracule. 2 5
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 21, 2019 Părinte, bagă o exorcizare ca s-au încins spiritele pe aici..Au dat dracii in ei :)))De 2 ore ma chinuiesc si nu reusesc sa finalizez......exorcizarea. :)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 De 2 ore ma chinuiesc si nu reusesc sa finalizez......exorcizarea. :)De ce ai mușcat fata de fund ?:))))Zii sa își facă unghiuțele ;)
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 De 2 ore ma chinuiesc si nu reusesc sa finalizez......exorcizarea. :)Cred ca te-a blestemat taranusul stiuletar! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Exact la ala ma uitam ,i cu fata aia de speriat , de zici ca-l daduse teroare reala proprietarii ogorului cand l-au prins in mijlocul campului la furat stiuletii ... si refuzat de toate femeile Si care de la bataturi in palma invita toti barbatii la baute , si dupa , vine aici si faca crize de gelozie , ca de ce pe el nu l-au placut niciodata fetele/femeile Simti aroganta ? De cand nu ai mai sarit intr-un stiulete copt ?
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Exact la ala ma uitam ,i cu fata aia de speriat , de zici ca-l daduse teroare reala proprietarii ogorului cand l-au prins in mijlocul campului la furat stiuletii ... si refuzat de toate femeile Si care de la bataturi in palma invita toti barbatii la baute , si dupa , vine aici si faca crize de gelozie , ca de ce pe el nu l-au placut niciodata fetele/femeile Simti aroganta ? De cand nu ai mai sarit intr-un stiulete copt ? Sent 13 September 2018 - 01:31 PMSalutare C , Aplic cu succes metoda de potolit gargaunii din capul lui Miky( sau ce a mai ramas din el..)Nu il bag in seama , il tratez cu fizicul.Asta o tine langa cu obsesiile lui fix de 14 luni.Asta da tulburare psihica.Sigur a suferit ceva socuri conjugate anul trecut....Eu ii trimit ganduri pozitive si sanatate. Il accept asa cum este.Altfel imi strica ZEN ul si ma intorc in trecut ca intr-o bucla inchisa.Stiu cum il cheama....dar nu vreau sa il am pe constiinta....nu mi-a facut nimic concret in viata reala.Daca are probleme la capsor , este problema lui. Nu a mea.Iti pierzi timpul cu el.....Urla suferinta si frustrarea in el.Dar noi nu suntem preoti si medici.Incearca sa il ignori.Se va dezumfla ca un balon la soare. Succes si sanatate maxima ,Salutari cordiale de toamna cu soare ,R...inchizand usa trecutului... 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Exact la ala ma uitam ,i cu fata aia de speriat , de zici ca-l daduse teroare reala proprietarii ogorului cand l-au prins in mijlocul campului la furat stiuletii ... si refuzat de toate femeile Si care de la bataturi in palma invita toti barbatii la baute , si dupa , vine aici si faca crize de gelozie , ca de ce pe el nu l-au placut niciodata fetele/femeile Simti aroganta ? De cand nu ai mai sarit intr-un stiulete copt ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cre este faza cu ogorul si cu megla bocciule? Incearca, te rog, sa te calmezi si sa vorbesti coerent! 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Revin cu detaliile dupa ce imi dau drumul pe fata ei :XIar ai gura plina, ti-ai dat singuru drumul in ea! :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Face ce face si parcheaza tot sub fusta de bulan , adica @Gelu , refuzat si acesta de toate fetele/femeile....ce saracie tembelizata Bahhh....distrusule , ti-am spus candva sa postezi si tu un PM , un dialog serios dintre tine si o fata/femeie , ca sa nu mai demonstrezi de fiecare data acelasi lucru , ca un bulan , trage la alt bulan , si se smiorcaie constant unul in poala celuilalt ...lol
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Face ce face si parcheaza tot sub fusta de bulan , adica @Gelu , refuzat si acesta de toate fetele/femeile....ce saracie tembelizata Bahhh....distrusule , ti-am spus candva sa postezi si tu un PM , un dialog serios dintre tine si o fata/femeie , ca sa nu mai demonstrezi de fiecare data acelasi lucru , ca un bulan , trage la alt bulan , si se smiorcaie constant unul in poala celuilalt ...lol miky77Platinum MemberPlatinum Member16,463 postsJoined:18 January 2016Reputation:-1,959Locatie:In papuris ca sa ma chisSent 04 June 2018 - 12:36 PMAm intrebat , corect ., ca eram curios pe ce cont a mai activat . ca o tot scalda pe aici si ma jignea gratuit fara sa-l/s-o bag in seama Datele tale personale au fost publicate de altii nu de mine , fapt ce l-am si contestat la vremea respectiva . Datele tale eu doar le-am preluat cu link fiind scrise de alti nebuni cu care te-ai incarduit in trecut pe aici si au aflat de tine si cine esti ...to asa zisii prieteni in care ai avut incredere . Eu stiam cine esti demult , dar fiindca nu ma cobor la astfel de nivel si practici am tacut o buna perioada de timp.. Tu ai luat o discutie si o cearta la modul personal , nu eu . Si ptr. ce ? Ce castigi ? Nimic , iti spun eu. Termina cu amenintarile de prost gust , cu circareala si vezi-ti de treaba ta , ca ti-am mai spus ca nu sunt cazut din plop , iar resurse am suficiente sa ma contrez cu orisicine , mai ales cand am dreptate si dau peste niste hahalere deci cine foloseste date personale bulangiule? 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Face ce face si parcheaza tot sub fusta de bulan , adica @Gelu , refuzat si acesta de toate fetele/femeile....ce saracie tembelizata Bahhh....distrusule , ti-am spus candva sa postezi si tu un PM , un dialog serios dintre tine si o fata/femeie , ca sa nu mai demonstrezi de fiecare data acelasi lucru , ca un bulan , trage la alt bulan , si se smiorcaie constant unul in poala celuilalt ...lol Daca eu sunt distrus, tu ce esti mumie, se vede dealtfel si din poza ta bocciule! :laugh2 Adica Alessandra nu este o femeie, un om? O consideri ce bai jegosule neterminat?> Te-n gura de scursura, ai un caracter infect! De ce sa iti dau date des[pre alti useri bai bulangiule? :laugh2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 21, 2019 Nah sa fiu si eu sanatos ca s inverzit :)) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Cine nebunule ? Tu si prostu' ala de Popa care ii posteaza poze aici de pe clone cand se enerveaza pe ea .Niste pizdre rablagite , nu barbati , care se cred exorcisti Mutati-va cu toate discutiile voastre la TV/TS , poate gasiti si voi draq o pula calda , sculata si cu tate (impuscati doi iepuri deodata ....si tate si pula....mai rar ) Ca au intrat si acelea in fibrilatii de ceva vreme , ca nu le mai fute nimeni Hai., muta-ti fataul ala , purtator de funduri de sticla (gen Paulica) ..ca vor sa-si crasca nr. de pers. din asociatia LGBT (din ce citeam de la liderul lor pe aici ) . Vezi ca @Gelu ti-a luat-o inainte , s-a aliat cu @Paulica si vor s-o puna de un Masaj Prostatic , Poate va faceti intre voi si iesiti cu mult mai ieftin Arde-ti-va undercover si nu mai postati discutii private sau deschideti usa (voit) pe aici ca sa va vada si alti useri cat sunteti de milogi si distrusi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum