condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Cine nebunule ? Tu si prostu' ala de Popa care ii posteaza poze aici de pe clone cand se enerveaza pe ea .Niste pizdre rablagite , nu barbati , care se cred exorcisti Mutati-va cu toate discutiile voastre la TV/TS , poate gasiti si voi draq o pula calda , sculata si cu tate (impuscati doi iepuri deodata ....si tate si pula....mai rar ) Ca au intrat si acelea in fibrilatii de ceva vreme , ca nu le mai fute nimeni Hai., muta-ti fataul ala , purtator de funduri de sticla (gen Paulica) ..ca vor sa-si crasca nr. de pers. din asociatia LGBT (din ce citeam de la liderul lor pe aici ) . Vezi ca @Gelu ti-a luat-o inainte , s-a aliat cu @Paulica si vor s-o puna de un Masaj Prostatic , Poate va faceti intre voi si iesiti cu mult mai ieftin Arde-ti-va undercover si nu mai postati discutii private sau deschideti usa (voit) pe aici ca sa va vada si alti useri cat sunteti de milogi si distrusi Ultima postare este PM-ul tau catre mine infractorule! Lasa abureala, la cat de incult si idiot esti, niciodata nu ai sa cazi in picioare, viata te-a futut rau de tot si pe bune, nu ma bucur dar o meriti! Te rog sa te predai, de cand ai evadat de la 9 te cauta astia peste tot ... macar ia-ti medicamentele sandilaule! :laugh2De unde sti ce este cu rosu, frecventezi sectiunea? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Am intuit eu bine ca esti bulangiu! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 M-a futut pe mine , pana te-a facut pe tine sa nu mai ai somn si sa bantui toata ziua pe aici de la ora 5-6 dimineata , pana tarziu in noapte si sa-ti cauti permanent bulani de pipaiala De ani de zile , retine asta . Aroganta maxima , ce mai . ...te-n gura de dereglat singuratic , care-si cauta amici/prieteni prin virtual .
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 M-a futut pe mine , pana te-a facut pe tine sa nu mai ai somn si sa bantui toata ziua pe aici de la ora 5-6 dimineata , pana tarziu in noapte si sa-ti cauti permanent bulani de pipaiala De ani de zile , retine asta . Aroganta maxima , ce mai . ...te-n gura de dereglat singuratic , care-si cauta amici/prieteni prin virtual . Despre ce vorbesti mitomane? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Iar ai uitat sa iti iei medicamentele bulangiule? Tu nu te futi decat singur in gura ioghinule ...... si in palma! :slap2 Ai fost surprins cautand pe TV si acum ai confirmat! :laugh2 :no2 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Iar ai gura plina, ti-ai dat singuru drumul in ea! :laugh2catelule te certi cu toata lumea, pana si cu unii useri apreciati pe forum =)) Pai am zis ca imi dau drumul in ea, in Amelia fraere , bareback :X
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 21, 2019 Too much free time boys TOO MUCH :slap2 2
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 catelule te certi cu toata lumea, pana si cu unii useri apreciati pe forum =)) Pai am zis ca imi dau drumul in ea, in Amelia fraere , bareback :XEste o tara libera, o lume asemeni, pacat ca tu ejaculezi numai in propria-ti gura! :laugh2 Ia spune-mi un user apreciat cu care ma cert eu! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 5 cuvinte si aceeasi basina repetitiva ....dereglatule * stii ....analfabetule cu diploma la seral , platita si aceea Pfff , ce minuni face telefonul uneori , bulanule rujat
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 catelule te certi cu toata lumea, pana si cu unii useri apreciati pe forum =)) Pai am zis ca imi dau drumul in ea, in Amelia fraere , bareback :XMarsh la scoala analfabetule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 COCALARE! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 21, 2019 Ca tot veni vb ..desi am iesit afara azi am asistat exact la acelasi lucru discutii contradictori intre prieteni doar ca in viata reala Nu sunt adeptul la asa ceva si chiar nici intre ei nu am intervenit cu nimic concluzia finala fiind ca ne am dat mana a ramas ca ne vedem la o data viitoare si fiecare a ramas cu aceleasi pareri personale despre fel de fel de lucruri din cotidianul zilnic Nu va mai certati ma nene ca nu rezolvati nimic asta le ziceam si lor doar ca unii dintre noi traim cu impresia ca prin felu nostru de a fi schimbam mentalitatile celor din jur CULMEA care pe noi nu ne afecteaza catusi de putin Fiecare cu viata lui cu parerile lui asta e de aia ne a lasat al de sus diferiti ca sa avem de unde alege dintre mii si mii de variante in functie de imaginea noastra asupra societatii :) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Mai baga o editare , te-n gura de saracie cu o stea la reputatia profesionala Neimportanta aceea , este ? D'aia ai ajuns si esti cel mai prost guster pe aici , de ani de zile , ca sa ne batem maciuca de gurita ta si sa-ti dam teroarea potrivita unui nemernic mincinos , care a stat atarnator pe buzunarul altora .
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Mai baga o editare , te-n gura de saracie cu o stea la reputatia profesionala Neimportanta aceea , este ? D'aia ai ajuns si esti cel mai prost guster pe aici , de ani de zile , ca sa ne batem maciuca de gurita ta si sa-ti dam teroarea potrivita unui nemernic mincinos , care a stat atarnator pe buzunarul altora . Apropos de stele, vai steaua ta! Habar nu ai unde sa cauti jartea, de asta esti atat de amarat, frustrat si suparat pe viata. Stiu ca ti-am ranit grav orgoliul de om sarac si idiot, o voi face in continuare basina inculta. Nu am pretentia sa fiu foarte destept, tu insa esti o incantare, cine te vede, citeste, asculta, este super scula fata de tine ciupercare! Ai un caracter infect si iti promitt ca legal, te`pun cu botul pe labe ursare! :laugh2 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Am ramas fara tigari, doar cu berea 2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Este o tara libera, o lume asemeni, pacat ca tu ejaculezi numai in propria-ti gura! :laugh2 Ia spune-mi un user apreciat cu care ma cert eu! :laugh2 :laugh2 :laugh2bai da prost esti sa moara Jaxana, cum naiba ai trait pana acum ? stiai ca Amelia inghite,nu?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Ca tot veni vb ..desi am iesit afara azi am asistat exact la acelasi lucru discutii contradictori intre prieteni doar ca in viata reala Nu sunt adeptul la asa ceva si chiar nici intre ei nu am intervenit cu nimic concluzia finala fiind ca ne am dat mana a ramas ca ne vedem la o data viitoare si fiecare a ramas cu aceleasi pareri personale despre fel de fel de lucruri din cotidianul zilnic Nu va mai certati ma nene ca nu rezolvati nimic asta le ziceam si lor doar ca unii dintre noi traim cu impresia ca prin felu nostru de a fi schimbam mentalitatile celor din jur CULMEA care pe noi nu ne afecteaza catusi de putin Fiecare cu viata lui cu parerile lui asta e de aia ne a lasat al de sus diferiti ca sa avem de unde alege dintre mii si mii de variante in functie de imaginea noastra asupra societatii :) Ce zici tu ar avea sens in conditii normale Deci totul depinde de amicii si prietenii pe care ti-i faci , nu tine de acele hahalere barfitoare , care din momentul cand se despart de tine incepe sa manance cu altii cel mai gustos rahat de pe jos Astea nu sunt relatii interumane normale Este un exponent serios aici pe Topic , baga cu lopata una dupa alta , De ce crezi ca a ajuns sa-si caute permanent amici/prieteni prin virtual , si toti aceia care il cunosc in real il resping si probabil ca nu vor sa aiba de-a face cu acesta , fiindca i-au citit parsivitatea si ca nu este un om pe care sa te poti baza pe termen lung . Tu ce ai face in situatii de genul acesta ?
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 sa vina condition pa toping sa ne zica ce program are Amelia, creatii conditii =))
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Ce zici tu ar avea sens in conditii normale Deci totul depinde de amicii si prietenii pe care ti-i faci , nu tine de acele hahalere barfitoare , care din momentul cand se despart de tine incepe sa manance cu altii cel mai gustos rahat de pe jos Astea nu sunt relatii interumane normale Este un exponent serios aici pe Topic , baga cu lopata una dupa alta , De ce crezi ca a ajuns sa-si caute permanent amici/prieteni prin virtual , si toti aceia care il cunosc in real il resping si probabil ca nu vor sa aiba de-a face cu acesta , fiindca i-au citit parsivitatea si ca nu este un om pe care sa te poti baza pe termen lung . Tu ce ai face in situatii de genul acesta ? Hai sa aratam colegilor ce exponent esti tu handicapatule, cum ameninti miky77Platinum MemberPlatinum Member16,470 postsJoined:18 January 2016Reputation:-1,959Locatie:In papuris ca sa ma chisSent 26 April 2017 - 11:06 PMda-le panarama .....te-am rugat de 2 ori sa te potolesti si ai continuat sa te comporti ca un ipocrit de om ce esti , ba chiar sa aplici si injurii la adresa familiei mele mananc pe paine zgarci ca tine , daca nu te potolesti si nu iti vezi de treaba ta :) 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Hai sa aratam colegilor ce exponent esti tu handicapatule, cum amenintimiky77Platinum MemberPlatinum Member16,470 postsJoined:18 January 2016Reputation:-1,959Locatie:In papuris ca sa ma chisSent 26 April 2017 - 11:06 PMda-le panarama .....te-am rugat de 2 ori sa te potolesti si ai continuat sa te comporti ca un ipocrit de om ce esti , ba chiar sa aplici si injurii la adresa familiei mele mananc pe paine zgarci ca tine , daca nu te potolesti si nu iti vezi de treaba ta :) besi ma sandilaule , te certi de dimineata pana seara. Facem un pariu ca te gasesc aici si la 3 dimineata ? Trista viata ai "avocatule" hahahahahah ai de :) mea de handicapat 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Ce zici tu ar avea sens in conditii normale Deci totul depinde de amicii si prietenii pe care ti-i faci , nu tine de acele hahalere barfitoare , care din momentul cand se despart de tine incepe sa manance cu altii cel mai gustos rahat de pe jos Astea nu sunt relatii interumane normale Este un exponent serios aici pe Topic , baga cu lopata una dupa alta , De ce crezi ca a ajuns sa-si caute permanent amici/prieteni prin virtual , si toti aceia care il cunosc in real il resping si probabil ca nu vor sa aiba de-a face cu acesta , fiindca i-au citit parsivitatea si ca nu este un om pe care sa te poti baza pe termen lung . Tu ce ai face in situatii de genul acesta ? Tu nu mananci decat pula pizda proasta, esti un exemplar psihopat, mitoman, cu multe hoteluri si cu multe basini in cap! Nu te maI erija in ceeA ce nu esti, duhnesti a prostie crasa, a incultura basinosule. Marsh la Obregia, aia inca te cauta! :laugh2 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Amelia e perversa rau de tot la oral ,scuipa pe pula, o ia pe lateral, o suge cu pofta
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Sa vina ionascu sa rezolve cazul , ca nu se mai poate , cum l-a rezolvat si pe acela cu violul si atacul la pudoarea unei copile de 16 ani . lasata pe incredere in grija sa Asa ceva e de nedescris .
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Sa vina ionascu sa rezolve cazul , ca nu se mai poate , cum l-a rezolvat si pe acela cu violul si atacul la pudoarea unei copile de 16 ani . lasata pe incredere in grija sa Asa ceva e de nedescris .Alta clona a ta!? :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 21, 2019 Toate sunt ale mele... cum , nu ti-am spus (parca) de la inceput ?! Nu doar ca esti prost punga si un efect ca te zgaltaie dracii permanent pe aici , pana iti sar toti paduchii si lindinele coafate de pe tine . Se numeste "atac sustinut la baioneta " , vorba lu' Pecoaie ...vai pulele voastre ce ati ajuns . Va tineti si cu dintii de platforma/forumul acesta si o sa ne povestiti maine o alta inchipuire de-a voastra ca au incercat sa va incolteasca/cotropeasca turcii , mai ceva ca la Plevna . =))
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 21, 2019 Toate sunt ale mele... cum , nu ti-am spus (parca) de la inceput ?! Nu doar ca esti prost punga si un efect ca te zgaltaie dracii permanent pe aici , pana iti sar toti paduchii si lindinele coafate de pe tine . turcii , mai ceva ca la Plevna . :laugh2 =))Tu esti paduchios bulangiule, ai iesit pe pierdere doua sute de milioane anul trecut! Vrei sa vezi? :laugh2 Sa dau cifra exacta? :laugh2 Vai de steaua ta de bulangiu, acum am vazut si chiar iti inteleg frustrarea! Mai ai bani de microbus? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Lui Kogalniceanu i-ar fi rusine ca esti pe strada lui! Doar 200 lei investesti intr-o firma chilotare? :laugh2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 21, 2019 Ce zici tu ar avea sens in conditii normale Deci totul depinde de amicii si prietenii pe care ti-i faci , nu tine de acele hahalere barfitoare , care din momentul cand se despart de tine incepe sa manance cu altii cel mai gustos rahat de pe jos Astea nu sunt relatii interumane normale Este un exponent serios aici pe Topic , baga cu lopata una dupa alta , De ce crezi ca a ajuns sa-si caute permanent amici/prieteni prin virtual , si toti aceia care il cunosc in real il resping si probabil ca nu vor sa aiba de-a face cu acesta , fiindca i-au citit parsivitatea si ca nu este un om pe care sa te poti baza pe termen lung . Tu ce ai face in situatii de genul acesta ? Trebuie sa ti cont ca ce se intampla aici nu face parte din viata reala si pe tine ca om nu te afecteaza cu absolut nimic in cea ce ti ai propus ca scop personalDaca noi in realitate ne tiganim de dimineata pana seara oameni care ne stim de o viata dapai aici unde nimeni nu stie pe nimeni... In rest problema care o spui sub o oarecare forma cea a respingerii sociale e din nou afara din discutie daca nu te ai putut adapta la realitate foarte multi nu se adapteaza nici la simularea asa zisei vieti sociale Nu vreau sa intru in polemici dar din nou ma repet intr.un oarecare fel ..Dupa cateva ore de stat aici in care am spus vrute si nevrute vine momentul in care apasam logout..din momentul ala trebuie sa ne reintoarcem la preocuparile noastre care ne tin vii in lumea asta si instantaneu dupa cateva ore automat uitam ce sa intamplat aici ..Pentru ca prea putin conteaza eu nu te cunosc tu nu ma cunosti eu vb de tine tu de mine dar adevarul nostru ca oameni doar noi il stim..In rest nimeni doar ca unii s-au legat intr.un mod total gresit de site-ul asta si asta dauneaza Scz daca am scris prea mult 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 21, 2019 In final Cel mai destept cedeaza ramane de vazut care din voi o va face pentru ca aman2 dati dovada de personalitati puternice ori cand se intalnesc 2 astfel de personaje sorti de izbanda nu sunt cea mai buna varianta ar fi sa cadeti de comun acord la o ignoranta unul fata de celalalt :) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum