Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

da' ce, când te făcea pipilica aurolaca, tu îmi dădeai pizda gratis?

Șefu e Sefu, și așa stau lucrurile. Și chiar n-am cerut și nici nu mă interesează vreun beneficiu.

Nici măcar n-am transpirat. :)

Pisulica in sinea lui ma respecta, ca-l apuca uneori de nu stie sa se opreasca... Eu nu am raspuns la postarea lui. te-ai gasit tu.

Ai avut impresia ca eu as face ce spui, acum sper ca stii, eu fac ce vreau. Iar tu esti un cont pe site, nimic mai mult pentru mine sau tarfa pe care aparai ieri...

Eu nu stau sa ma plimbe prin noroi una care suge pula pe bani jumatatea vietii ei, ma lua ca nici 30 nu are.

Iti pun postari de pe net care demonstreaza peste 40.

Nu diger parsivele, feminine sau masculine.

Tu ai ales. Eu spun pas. Nu-mi scrie.

• Oras:Ping 3 Ms
Postat

Pescuitul este ca mersul la curve,dacă n-ai bani si nici nu știi ce ai de făcut,mai bine te lasi păgubaș.

Varful lasetelor se indrepta spre apa,bambinele la un 25 cm,folosesti senzori sa nu stai cu ochii beliti la bambine cu orele.........

Corect, se vede că e diletant. Dar ptr aia tot merita și ageamiii o șansă, trebuie stimulați. Io ma bucur când văd un pescar, indiferent cât de habarnist este.

Și în plus, cine sunt eu să-i stric cuiva plăcerea pe Dunăre sau pe vreo baltă?

BTW, io-s cam cu pescuitul activ, la fel și cei din echipajele noastre. Nu prea vorbim aceeași limbă, cert este că la diverse operarațiuni pescărești prindem cam tot timpul ceva...

post-288762-0-84440900-1565965397_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Pisulica in sinea lui ma respecta, ca-l apuca uneori de nu stie sa se opreasca... Eu nu am raspuns la postarea lui. te-ai gasit tu.

Ai avut impresia ca eu as face ce spui, acum sper ca stii, eu fac ce vreau. Iar tu esti un cont pe site, nimic mai mult pentru mine sau tarfa pe care aparai ieri...

Eu nu stau sa ma plimbe prin noroi una care suge pula pe bani jumatatea vietii ei, ma lua ca nici 30 nu are.

Iti pun postari de pe net care demonstreaza peste 40.

Nu diger parsivele, feminine sau masculine.

Tu ai ales. Eu spun pas. Nu-mi scrie.

Pipilica nu dă un muc pe tine, declarat de câteva ori, și e chiar generos.

Tu uiți de la mână pân la gură ca și tu ai făcut același lucru,și când zici de ea sau de oricare, pe tine te ataci. Doar nu te crezi maica Tereza.

Tu ești tot un cont. Și-ți răspund de câte ori am eu chef, când ți-oi face tu forum sau om trăi iar în dictatura și tu o sa fii Leana, atunci sa emiți pretenții și sa dai ordine. Io nu-s unu dintre fraierii tai care stau drepți, da?

Să vorbești singură de acum încolo. Nu e prima dată.

Buh-bye!

• Like 1
Postat

Corect, se vede că e diletant. Dar ptr aia tot merita și ageamiii o șansă, trebuie stimulați. Io ma bucur când văd un pescar, indiferent cât de habarnist este.

Și în plus, cine sunt eu să-i stric cuiva plăcerea pe Dunăre sau pe vreo baltă?

BTW, io-s cam cu pescuitul activ, la fel și cei din echipajele noastre. Nu prea vorbim aceeași limbă, cert este că la diverse operarațiuni pescărești prindem cam tot timpul ceva...

Ultima data am dat la peste cand aveam masina... Sunt niste ani.

Ma chemi cand e? Nu mai am scule.  :blushing2

Repun PM-ul daca e cazul. ;)

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Am aflat intr-un final cine se afla pe contul Bitcy ;) , oricum stiati cu totii dinainte cine e =)) 2

Postat

Pipilica nu dă un muc pe tine, declarat de câteva ori, și e chiar generos.

Tu uiți de la mână pân la gură ca și tu ai făcut același lucru,și când zici de ea sau de oricare, pe tine te ataci. Doar nu te crezi maica Tereza.

Tu ești tot un cont. Și-ți răspund de câte ori am eu chef, când ți-oi face tu forum sau om trăi iar în dictatura și tu o sa fii Leana, atunci sa emiți pretenții și sa dai ordine. Io nu-s unu dintre fraierii tai care stau drepți, da?

Să vorbești singură de acum încolo. Nu e prima dată.

Buh-bye!

Zic s-o lasăm pe Matrioșka de-o parte, momentan. E proastă de pute și când se umflă spanacul cu nandrolon în ea, muci de beată, e un simptom arhicunoscut p'acilea că expandează. Nimic nou sub soare. Dacă motanul nu i-a pus botniță (macar vreo 3 zile) dupa ieșirea în peisaj cu morți etc în direcția și detrimenentul celuilat pachiderm, gest reprobabil, să fiu sincer, but at the end, who the fook cares?

You care, lover boy!

Mijache de "lovingboy" , tu cum ai petrecut ziua de ieri? A fost o altă zi plină de suspans şi aventură din binemeritatului tău concediu??? Spent some quality time cu părinții și cu nevastu' ? :))))

Oh, scuze. 50+ postări pe forum ieri. Bravo, papițoi guraliv. Chapeau și la mai mareeee!!

Azi ai luat-o de la capăt, viclean copil de casă, ce împle cupele cu zâzanie, pachidermelor la masă...¿?

PS. Oare turcaleții au şi ei vreun forum gen nimfo, unde futăcioșii ieniceri fac recenzii la turistele supraponderale și neglijate de papagalii lor de  soți... ? :))))
Postat

Nu stiu ce cine ai insultat mai mult, pe mine sau pe el.

Fac eu gratarul, carnea pregatita, tu aduci berea.

Lasa figurile ca nu impresionezi. Pace sau te ignor ca si pana acum.

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Zic s-o lasăm pe Matrioșka de-o parte, momentan. E proastă de pute și când se umflă spanacul cu nandrolon în ea, muci de beată, e un simptom arhicunoscut p'acilea că expandează. Nimic nou sub soare. Dacă motanul nu i-a pus botniță (macar vreo 3 zile) dupa ieșirea în peisaj cu morți etc în direcția și detrimenentul celuilat pachiderm, gest reprobabil, să fiu sincer, but at the end, who the fook cares?

You care, lover boy!

Mijache de "lovingboy" , tu cum ai petrecut ziua de ieri? A fost o altă zi plină de suspans şi aventură din binemeritatului tău concediu??? Spent some quality time cu părinții și cu nevastu' ? :))))

Oh, scuze. 50+ postări pe forum ieri. Bravo, papițoi guraliv. Chapeau și la mai mareeee!!

Azi ai luat-o de la capăt, viclean copil de casă, ce împle cupele cu zâzanie, pachidermelor la masă...¿?

PS. Oare turcaleții au şi ei vreun forum gen nimfo, unde futăcioșii ieniceri fac recenzii la turistele supraponderale și neglijate de papagalii lor de  soți... ? :))))

Well, de "duamna" nu am ce sa comentez.

Ieri am fost la piscină, am halit, am băut, m-am bălăcit, ziua s-a încheiat apoteotic cu o partidă de sex. Cred ca e bine având în vedere că se putea și mai bine, dacă ieșeau toate 6.

Postat

Vreau sa merg la peste, gratar, sa fie si o padure (la umbra)...

Imi placea la Branesti, e aproape, dar acum cativa ani nu mai scoteai nimic din baltile alea... 

Mergem amical, am permis daca te imbeti, conduc mai bine decat multi barbati. (nu glumesc aici, nu risc vietile)

Am reactivat PM-ul. Daca nu, astept sa-mi iau o rabla de masina si ma duc singura. ;)

• Oras:NATO
  • Oras:NATO
Postat

Sa vina sluga mea picon sa posteze la comanda stapanului :X

Asta ai înțeles tu? Înseamnă că suferi de analfabetism funcțional, altă explicație nu există. Sau politica datului după piersic. Ori piersicuță ... :laugh2

Ibidem.

Q.E.D.

asta inseamna sa fii dluga obedienta la porunca stapanului =))))))))

• Like 1
Postat

Madi, îmi redecorez puşcăria, dar poţi să mă inviţi la grătar.

Promit că nu te trag de... piept, oricât de tentant ar fi.

Am fost la un pas să scriu ţâţe, să ne apere Dumnzeu.

Sâni, Madi. Sâni. Tre să fiu sincer oricum.

https://i.imgur.com/R46c8Z0.jpg

Postat

Madi, îmi redecorez puşcăria, dar poţi să mă inviţi la grătar.

Promit că nu te trag de... piept, oricât de tentant ar fi.

Am fost la un pas să scriu ţâţe, să ne apere Dumnzeu.

Sâni, Madi. Sâni. Tre să fiu sincer oricum.

Invata cum ma cheama, se pare ca este o provocare pentru tine, apoi mai vedem.

Postat

Filofteu, 'te dreq de libidinos. Mai rar de văzut asemenea insistență.

Te ții scai de bucile alcoolistei si ea nu te bagă în seamă, fooking stalker. Get lost!

Ce plm altceva tot vrei cu textele tale ticluite a la Arghezi, adică "cuvinte potrivite" fără coaie?

Get a life, dumb ass!

Postat

Filofteu, 'te dreq de libidinos. Mai rar de văzut asemenea insistență.

Te ții scai de bucile alcoolistei si ea nu te bagă în seamă, fooking stalker. Get lost!

Ce plm altceva tot vrei cu textele tale ticluite a la Arghezi, adică "cuvinte potrivite" fără coaie?

Get a life, dumb ass!

Te scarbeam, dar prea cu foc le spui!

Nu pricepe, am spus de mai multe ori, eu spun - eu aud.

o, imi place autoritarismul. la fel cum imi place si "Madi"

ne adaptam, de ce nu.

Sa iau pachetul de servetele umede pentru amprente? Ai dreptate!

Inveti tu cum ma cheama. ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...