Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Iubire, sunt AMADA, fara N. Am sanse mai mari ma mananc un creier pane decat sa fiu fascinata de unul. ;)

Postat

Fac tot posibilul sa ignor cat m-ai scarbit cu femeile "ïnpulate"... cand admiram pasiunea ta pentru fotografie...

Nu-mi sari in fatza, mi-e ca bag un toc unde doare pe viitor, si nu o sa fie in curul tau. ;)

Bleah!

Nu e vorba de cei care isi recunosc sexualitatea, e vorba de un cacat care incerca sa faca un forum intreg sa placa barbati cu silicoane!  :pope

Vizitator marmotto
Postat

Fac tot posibilul sa ignor cat m-ai scarbit cu femeile "ïnpulate"... cand admiram pasiunea ta pentru fotografie...

Nu-mi sari in fatza, mi-e ca bag un toc unde doare pe viitor, si nu o sa fie in curul tau. ;)

Bleah!

Nu e vorba de cei care isi recunosc sexualitatea, e vorba de un cacat care incerca sa faca un forum intreg sa placa barbati cu silicoane!  :pope

Nu ! 

:hihat

Postat

Nu ! 

:hihat

Nu, ce?! Nu mai vrei sa fii futut in cur?!

Erai simpatic, glumetz, imi facea placere sa vad pozele postate de tine...

Ce, nu?! 

Nu mai am o doza de respect pentru tine. Restul nu ma intereseaza.

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ce inseamna un lucru cand ai nevoie de el si nu e :( 

Azi mi a trebuit o drujba nu am avut de unde sa o iau concluzia mi am anchilozat spinarea pe scarile blocului 

• Oras:ÃŽn sufletul clientului
  • Oras:ÃŽn sufletul clientului
Postat

Ma simt excelent ca sunt sunata de colege sa urc pretu ca vezi doamne le stric piata si ele nu au clienti.

GHINION NU URC PRETUL daca ma mai zăibesc mult il scad si mai mult ....Adaptati va ca e criza. Nu mai este ce a fost .S-au evaporat fraierii 😄 o seara placuta

• Like 1
Vizitator scorpion1970
Postat

A încurcat soţul cu amantul

Un bărbat însurat îşi vizitează amanta care îi propune:

– Gheorghiţă, iubitule, îţi stă foarte bine cu barba, dar tare aş vrea să te razi ca să-ţi pot admira frumosul chip în voie!

– Nu pot, draga mea, nevastă-mea adoră barba asta!

– Te rog, te rog! îl imploră ea.

– Ţi-am zis că nu pot, soţia mea este nebună după barba mea!

Ea îl mai rugă o dată, plânse puţin aşa că el în final a cedat şi s-a dus să îşi dea barba jos. În aceeaşi seară, Gheorghiţă se strecoară în patul soţiei în timp ce ea dormea şi îşi lipi faţa proaspăt bărbierită de faţa ei:

– Oh, Ioane, nu trebuia să vii în seara asta! Gheorghiţă al meu trebuie să vină din clipă în clipă!

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tematoare ... Inca nu imi vine sa stabilesc intalniri cu clienti noi ... Igiena se pare ca este o problema mondiala ... 

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Soţul le povestea prietenilor că este un tip norocos…

Soţul le povestea prietenilor:

– Pot să spun că sunt un tip norocos.

– De ce?

– Păi, nevastă-mea tocmai mi-a spus că pot s-o invit pe secretara mea cea fierbinte la noi acasă week-end-ul ăsta, să-i ofer ceva de băut şi apoi să fac dragoste cu ea cât poftesc!

– Chiar aşa ţi-a zis nevastă-ta?

– Mă rog, nu chiar cu cuvintele astea, ea a zis: „Mă duc la ţară la mama, aşa că va trebui să te descurci singurel week-end-ul acesta!”.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ce-ar fi sa nu mai crezi ca eu gandesc ca tine? Priveste linistita, dar mi-e ca nu vezi mai nimic.

Ai vrea tu!

Nu "fată", nu meditativ aici pe forum...Vorbesc de-atunci când am întrat la tine în casa și am simțit în tine un puseu de forță ca atunci când intri pe teritoriul unui animal, am privit sa văd ce este de fapt și te-ai ascuns, chiar dacă din cuvinte am încercat câteva minute bune sa îți distrag atenția și sa pătrund mai adânc, ai fost foarte abila...Putini oameni au o asemenea rapiditate în interiorul lor...si după aceasta constatare mi-am zis ca ori ai natural un soi de ignorare proprie datorata unei drame/traume sau ai pur și simplu o buna introspectie/autobservare.

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa fiu nebun , daca nu este asa .Toate intorc scaunele invers . Doar am vazut

Panica generala  , nu alta  :(

• Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Soţul le povestea prietenilor că este un tip norocos…

Soţul le povestea prietenilor:

– Pot să spun că sunt un tip norocos.

– De ce?

– Păi, nevastă-mea tocmai mi-a spus că pot s-o invit pe secretara mea cea fierbinte la noi acasă week-end-ul ăsta, să-i ofer ceva de băut şi apoi să fac dragoste cu ea cât poftesc!

– Chiar aşa ţi-a zis nevastă-ta?

– Mă rog, nu chiar cu cuvintele astea, ea a zis: „Mă duc la ţară la mama, aşa că va trebui să te descurci singurel week-end-ul acesta!”.

:clapp

Un pisoi si o vaca stau de vorba:

Vaca: Asa mic si ai mustati.

Pisoiul: Asa mare si fara sutien.

Vizitator scorpion1970
Postat

Unui avocat îi este cerut sfatul de catre un camatar:

– Cum îmi pot primi cele 30 de milioane înapoi de la Ionescu, daca eu mi-am pierdut chitanta de împrumut?

– Scrieti-i o scrisoare si spuneti-i sa va trimita odata cele 60 milioane împrumutate.

– Bine dar eu i-am împrumutat doar 30 milioane!

– Tocmai asta vrem sa obtinem de la el, o dovada scrisa ca va datoreaza doar de 30 milioane…

• Oras:București
Postat

Tematoare ... Inca nu imi vine sa stabilesc intalniri cu clienti noi ... Igiena se pare ca este o problema mondiala ... 

Dora Show - Coroana Mă-tii | Official Video (English Subs) - YouTube

N-ați spus, stimată doamnă, la începutul stării de urgență că ați avut printre clienți câțiva medici care v-au asigurat că asta e doar o gripă banală? Acum a devenit igiena o problemă?

Postat

N-ați spus, stimată doamnă, la începutul stării de urgență că ați avut printre clienți câțiva medici care v-au asigurat că asta e doar o gripă banală? Acum a devenit igiena o problemă?

Daca tu ai timp sa crezi ce spune Siana inseamna ca trebuie sa faci altceva cu el  :laugh2

Postat

Daca tu ai timp sa crezi ce spune Siana inseamna ca trebuie sa faci altceva cu el  :laugh2

E amuzant cum se schimbă "prințipurile" de pe o zi pe alta...

Postat

E amuzant cum se schimbă "prințipurile" de pe o zi pe alta...

Opaaa :O

De cand au femeile astea asa ceva?  :slap2

E clar ...covidu asta a intors lumea cu curu n sus 

Vizitator scorpion1970
Postat

Gigel intră la facultate. La plecare, taică-su îi spune:

– Fiule, ştiu cum e în studenţie. Dacă ai nevoie de bani, nu te sfii, scrie-ne şi o să-ţi trimitem!

În prima lună, Gigel cere de la părinţi 100 de lei, pentru… vânătoare.

– Da’ ce-i aia vânătoare la facultate, bărbate? – întreabă mama, îngrijorată.

– Eh, ies şi ei şi împuşcă iepuri pe acolo – răspunde tatăl, îngăduitor.

A doua lună, trei sute de lei… vânătoare. Tatăl îi trimite, dar mama se frământă, să nu se împuşte băiatul pe acolo, cu atâtea cartuşe trase… A patra lună, cinci sute… vânătoare. A cincea lună, nimic! A şasea lună, iar nimic.

Tatăl e foarte îngrijorat, ce-i cu băiatul, mama – bucuroasă că s-a lăsat fiul ei de vânătoare.

A şasea lună vine o telegramă de la fecior: „O mie de lei reparaţia puştii!“.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...