forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 23, 2020 ma simt... back in time! :D ia te uita, am prins si culoare.... eram cam palida :D 1
sebastian61 Reputație: 29 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2020 Suparat...
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 O nimfomană super-bogată dă un anunţ într-un ziar naţional: „Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care îmi va oferi 100 de orgasme într-o noapte”. A doua zi se prezintă la ea un american: – Eu sunt rău, dar’ rău de tot şi-am să te rup în două! Trece americanul la treabă şi-i dă bătaie: o dată, de 10 ori, de 20 de ori…când ii moare „problema”. A treia zi vine un rus: – Cucoană, fii pregătita de ce-i mai rău! Beau o vodcă şi vin!… şi începe rusul: o dată, de 10 ori, 20, 30 … 70 şi îl lasă şi pe el „treaba”. Într-un târziu vine şi un ardelean: – Domniţă dragă, mai e valabil anunţul cela? – Normal că mai este! – No, bine, c-am venit şi io să te dezmierd niţel, dar am o problemă: nu ştiu defel a număra. – Pai, nu-ţi fă probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea. – No bine dară… Şi începe şi ardeleanul să „tragă la vâsle”, de 10 ori… 30… 70… 90… Nimfomana se sperie şi-şi spune în gând: „Măi, dar cum să-i dau eu nespălatului ăstuia 1.000.000$ şi am şi obosit”. Şi începe sa trişeze: 91, 91, 93, 93, 93, 93. – Dar bine, domniţă, dară n-o mai fost 93 o dată? – Nu, mă ţărane! – Binelea coniţă. Ştii ce zic io, domniţă dragă, vezi că ne-am încurcat. aşa că hai să ştergem totul şi s-o luăm da la capăt!
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2020 https://i.ibb.co/K2BmfVk/ezgif-3-53c1a4247d8c.png 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 23, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 23, 2020 ...și totuși, parcă originalul sună mai bine :)
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 O femeie la judecata de apoi:-Ai păcătuit?-Nu.-Ai băut?-Nu.-Ai preacurvit?-Nu.-Bine, Petre adu o pereche de aripi!-Oh, ma faceți înger?-Nu, Gasca! ðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 23, 2020 A trecut si azi Inca putin inca putin...
introaca Reputație: 59 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Nu mă chinui deloc, mi amor. Vine natural. Rişti prea mult, când la fel de bine mă rezolvi cu o înghețată de trei lei. După pupat tre' să mergi la baie ca să-ti realiniezi rujul sau care o fi termenul corect, pudrat nasul şi ce Dumnezeu mai faceți voi prin fața oglinzilor, plus blugi descheiați, bluză ridicată şi vreo vânătaie pe la încheietura mâinii stângi. Nu merită, Amada. Dă înghețata. Ps: nu eram supărat :) Eu nu folosesc ruj. Nu-mi place nici crema pe corp, iar daca fac mancare, nu ating sarea sau zaharul... Nu pot explica, dar astea ma fac sa ma simt oribil pana le spal urgent!Cred ca te gandeai la "femei normale"... ;)Nu caut sa te rezolv, am rezolvat destui, vorba vine, pana mi-am dat seama ca atat de comod era in situatia ca pot orice... Nu pot orice.Ai grija de tine!
jonasquinn Reputație: 271 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Postat Iunie 23, 2020
juniormorais Reputație: 94626 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 23, 2020 Obosit.De la piață 1
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Cred ca te gandeai la "femei normale"... ;) Normalitatea e foarte greu de definit, Amada. Ai grija de tine! Încerc, încerc.Dacă vreodată o să-mi crape pipota, vreau să te rog ceva. Intră în casă, în hainele de doliu şi şterge istoricul din browser. M'-e ruşine de chestii. Pupi.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 24, 2020 Data viitoare cand iesiti in piata dragi cetateni carora le pasa de taramul numit Romania din care cu mandrie spun ca nu fac parte sa fredonati printre alte opere sonore si aceasta melodie Nu de alta asa ca sa va aratati voua cat de mandri sunteti de fapt 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 O zi cu soare va doresc! Bancul zilei.În timp ce tatăl era la serviciu, mama și copilul stăteau pe acasa și își vedeau de treburi. La un moment dat, mama dorește să vorbească la telefon cu tatăl, însa constată că a ramas fără credit.- Sună-l si tu pe taică-tu de pe telefonul tău și vezi când ajunge acasă.După vreo câteva minute, copilul îi spune:- Am sunat mamă, dar răspunde o tanti și nu vrea să mi-l dea la telefon.Se face seara și bărbatul ajunge acasă. Nevasta înfuriată la culme îi scapa două palme de bun venit.- Pentru ce au fost astea femeie?- Gigel, vino și zi-i lui tati ce spunea femeia aia!- Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, vă rugăm reveniți!
koningdaniel Reputație: 979 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Azi bine, ieri am fost f naspa, am fost nevoit sa-mi anulez si o programare pe care o vanez de mult si pentru care nu-mi permit sa nu fiu in forma. Dar sigur voi marca curand! Hai zi faina!
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 24, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 24, 2020 https://i.ibb.co/sWzWKkQ/ezgif-3-91af8ebdae37.png 1
shark864 Reputație: 4022 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Iunie 24, 2020 ma simt... back in time! :D ia te uita, am prins si culoare.... eram cam palida :D Daaa.Te-ai schimbat la culoare ca hartia de turnesol!Dar ce ți-aș schimba eu culoare pielii de pe funduleț în roșu cu câteva palme.Păi bine măi doamnă,se poate să faci așa ceva?Să dispari pentru așa de multă vreme?Lăsând gluma la o parte îți spun că mi-ai lipsit,cu atât mai mult cu cât culoarea nu mai permitea comunicarea prin mesagerie. Bine ai revenit!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 24, 2020 Daaa.Te-ai schimbat la culoare ca hartia de turnesol!Dar ce ți-aș schimba eu culoare pielii de pe funduleț în roșu cu câteva palme.Păi bine măi doamnă,se poate să faci așa ceva?Să dispari pentru așa de multă vreme?Lăsând gluma la o parte îți spun că mi-ai lipsit,cu atât mai mult cu cât culoarea nu mai permitea comunicarea prin mesagerie.Bine ai revenit! multumesc mult pentru gandul bun! :)ma bucur si eu de (re)intalnire :* acum ce sa zic, sa ma inrosesc pe fund sau in obraji? grea dilema :laugh2 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 multumesc mult pentru gandul bun! :)ma bucur si eu de (re)intalnire :* acum ce sa zic, sa ma inrosesc pe fund sau in obraji? grea dilema :laugh2Welcome back (lopix) ! :) 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Seara buna tuturor ! :laugh2 :laugh2 Gazda catre musafir:- Mai ia o felie de tort, ai luat doar 8 ! 1
shark864 Reputație: 4022 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Iunie 24, 2020 multumesc mult pentru gandul bun! :)ma bucur si eu de (re)intalnire :* acum ce sa zic, sa ma inrosesc pe fund sau in obraji? grea dilema :laugh2Jur că dacă aș ști că te-ai înroșit în obraji as renunța la pedeapsa brutală (și oarecum perversă!!??!!) de a-ți înroși fundulețul!Sau nu e o idee bună?!!? :laugh2 Glumesc,dar mă opresc pentru că risc să sar calul. :thinking Reiterez bucuria de a te "revedea"! 1
introaca Reputație: 59 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Normalitatea e foarte greu de definit, Amada. Încerc, încerc.Dacă vreodată o să-mi crape pipota, vreau să te rog ceva. Intră în casă, în hainele de doliu şi şterge istoricul din browser. M'-e ruşine de chestii. Pupi. :laugh2 Eu as trai mai mult ca tine?! Zau?! :laugh2Daca un/o bolnav/a vrea sa vada ce faceai tu pe net, mi-e ca nu e ceva de care sa-ti faci griji.Un om este memorat pentru ce face cu si pentru ceilalti, nu ce si la ce freaca atunci cand e singur... Trust me! ;) In totala alta ordine de idei, nu este legat de tine, personal. Unii barbati au impresia ca vorbitul vulgar cu o femeie necunoscuta o excita sau i-ar placea? Nu mi se pare ca dau dovada de tarfa... dar eu nicioadata nu am stiut atractia celor pe care as vrea sa-i resping... So?
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 nu ce si la ce freaca atunci cand e singurN-am frecat nimic de ceva vreme, zgâtio.Nu că n-aş fi vrut, ci pentru că mai mereu îmi pică ochii din cap de oboseală. In totala alta ordine de idei, nu este legat de tine, personal. Unii barbati au impresia ca vorbitul vulgar cu o femeie necunoscuta o excita sau i-ar placea? Nu mi se pare ca dau dovada de tarfa... dar eu nicioadata nu am stiut atractia celor pe care as vrea sa-i resping... So?Nu ştiu, dragă şi nu pot să înțeleg până nu-mi prezinți contextul.Ce ți-a zis, un' ți-a zis, câți ani are, cum arată, cu ce se ocupă, cum erai îmbrăcată sau pozată şi toate alea. Unul care de abia vorbeşte în prezența femeilor nu poa' să priceapă ce fac ăia 'comunicativi'. Da, sunt curios şi-mi place bârfa.
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Ma, voi va tachinati ca 2 porumbei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum