Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Si totusi, se cam duce vara.... Noapte frumoasa ! Să-ți ții observațiile depresive pentru tine. I hate you! 🤣🤣🤣
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Urare de actualitate: Să trăiești, să fii sănătos, să ai gust, să ai miros!😉🤣
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Destul de ok dar nu am dormit f mult
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 "A iubi, toamna, e-un biet pleonasm,O poarta în cer se-nvârtește, neunsă,Cad, iată, imperii de tulbure frunzăȘi totusi se aude și ultimul basm" 1
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Cu o dorinta foarte mare de a avea puterea de a controla timpul!De a il putea da inapoi sau inainte dupa bunul plac.......Din pacate imposibil!
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Să-ți ții observațiile depresive pentru tine. I hate you! Cine e in depresie ? Nimeni, iti spun eu ! :D
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Cine e in depresie ? Nimeni, iti spun eu ! :D https://www.youtube.com/watch?v=m3xCyM8sR1wBacovia e mereu în depresie
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Bacovia e mereu în depresieAsa este, dar alcoolul ala ai vazut ce poezii creeaza... Personal, il prefer pe Pastorel Teodoreanu, Ion Minulescu, Duiliu Zamfirescu.
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 D' ale lui Păstorel 😉 Pământul Pământul s-ar fi dus, hainul,De-a berbeleacul, vorba ceea,De n-ar fi fost pe lume vinul,Tutunul, dracul ÅŸi femeia Ce e femeia? Vă fac ÅŸi eu o mărturie(De-aude mama, mă despică):Femeia-i ca o jucărie -De umbli mult la ea..se strică Consolare Două lucruri mai alinăAl meu chin ÅŸi a mea boală:Damigeana când e plinăÅži femeia când e goală. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2020 Ma delectez cu boala mea de dimineata cola + cafea :slap2Si uneori ma miram ca am ajuns sa dorm 5 ore pe noapte in noptile alea bune
yonix Reputație: 349 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 abc
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Septembrie 4, 2020 E toamnă iar şi-un graur cercetaş Învins-a ochii-mi, 'cel poznaş. Alai de paseri invitase Cu trilul nesimțirii-i crase Taman pe-ogorul greu muncit. I-am spart fața, nu l-am dojenit! (MOshu Baghwanker aka Ze.To.) :))) 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Azi ma simt nesatisfacuta. Vremea cred ca este de vina ...sunt mai greu de multumit pe vreme urata. 1 1
shaormadude Reputație: 15 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Azi ma simt nesatisfacuta. Vremea cred ca este de vina ...sunt mai greu de multumit pe vreme urata.Nasol.
curiositycat Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Azi ma simt nesatisfacuta. Vremea cred ca este de vina ...sunt mai greu de multumit pe vreme urata.Vremea e la fel ca tine.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Vesel si fericit.....pt ca astazi este o zi speciala.....pt o persoana speciala!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY&list=RDvx2u5uUu3DE&index=5https://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA&list=RDvx2u5uUu3DE&index=15 Vesel si fericit.....pt ca astazi este o zi speciala.....pt o persoana speciala!Dacă- mi permiți- eu " văd " aici două persoane speciale, tu și cea invocată.Să " conservați" starea asta cât mai mult!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Vesel si fericit.....pt ca astazi este o zi speciala.....pt o persoana speciala!Așa te vreau! :)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Ma simt prea aparte.Port botnita, in rand cu lumea, dar nu pentru acesi motiv, nu vreau sa rup gatul unei babe nemultumite ca as putea sa va imbolnavesc...Ziceam de bomba... Cred ca am invatat prea bine cum sa NU o activez, uneori imi pare rau ca nu las sa explodeze...M-as fi racorit! :)Nu duc lipsa in a gasi un loc de munca, nici pe vremea asta, intrebarea este daca ma platesc cu cat merit. Nu cer cat as merita, cat ofera piata asta de rahat in comparatie...Mi-e dor de vremurile simple.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Dacă- mi permiți- eu " văd " aici două persoane speciale, tu și cea invocată.Să " conservați" starea asta cât mai mult!Multumesc mult Sabina!Si tu esti un om extraordinar......asa cum este si prietenul nostru comun de mai jos ;)Sper sa fiu destul de intelept si cu capul pe umeri.......pt ca urarea ta sa fie valabila mult timp de acum inainte!
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Extrovertit antisocial 😴😫🤬
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 🌿☕🌿 Bună dimineața, dragi prieteni! 🌿☕🌿 Ziua bună se cunoaște după zâmbetul dimineții. Așa că, zâmbiți și provocați fericirea!Este atât de plăcut să te trezești dimineața plin de viață, să fii încrezător, să iei viața în piept și să spui...Totul va fi bine! Poftă bună la cafea și să auzim de bine, oameni buni! 😋ðŸ™
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum