BeraruRLD Reputație: 9 Postat Iulie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2023 12 hours ago, nila78 said: Ce înseamnă bătrâni? Peste 40? Peste 30? N-are treaba varsta, ci activitatea de pe-aici. "Garda veche", cum spune @colericul
BeraruRLD Reputație: 9 Postat Iulie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2023 14 hours ago, colericul said: Acum este și o moderatoare, cleopatra01... Picon e mai puțin activ, din cele trei "prințese" doar Tania mai activează, Deliapisi a ajuns pe la emisiuni TV, Ines reapare cu clone și tot "inteligentă", a lua locul Amadei. VisTrantic a dispărut. E mai liniște, a crescut cumva numărul de recenzii dar se dau doar note de zece, fetele pun clienții la colț dacă sunt criticate în recenzii, cred că sunt dive dacă plătesc culoarea, a cărei cost l-a crescut jupanul de 10 ori. E altă platformă, a început să funcționeze și funcția de căutare. Mi-am aruncat un ochi aseara, pana pe la ora 3 dimineata. Am vazut c-a ramas pisicuts patron si am ginit-o si pe cleopatra. Am crezut ca-s totusi mai multi moderatori, nu doar unul. Ma gandesc ca anumiti useri, in functie de statut, posteaza instantaneu, fara moderare prealabila, ca in cazul meu. Ar fi imposibil sa faca asta o singura persoana. Pe mine unul nu ma avantajeaza abordarea asta, ca-s mai destrabalat de felul meu si dispretuiesc cenzura, insa in acelasi timp tre' sa recunosc ca forumul era sub orice critica la vremea respectiva. Pentru business, extrema astalalta e de preferat. Salutari lui Picon din partea mea, daca n-oi mai fi pe aici cand se intoarce. Cu primele trei jupane pe care mi le-ai enumerat n-am interactionat prea mult. Stiu doar ca erau super-mega-ultra populare. Daca nu ma insel, asta e motivul principal pentru care le-am evitat :D. Cu amada am discutat ceva mai mult la ultima "incursiune" (am avut activitate fragmentata, cu pauze de cel putin un an), dar am senzatia ca nu s-a sfarsit bine. Era deprima(n)ta rau fata. Sper ca e bine si ea acolo unde o fi. Eh, in schimb ultima de pe lista e alta poveste. Am vrut s-o cunosc personal pe VisTantric si am sunat-o, fara goanga, de vreo trei ori. Din pacate, n-a catadicsit sa-mi raspunda si, mai mult ca sigur, a crezut ca fac caterinca cand i-am mentionat asta. Era zuza rau, insa i-am admirat atitudinea. De-o naivitate vecina cu nebunia, insa nicio rautate nu parea s-o clinteasca. Atitudinea ideala pentru cloaca de-atunci. ...Esti sigur ca ei nu i-a luat nimeni locul (wink-wink)? De sectiunea principala, cea cu recenzii m-am folosit de vreo doua ori in perioada asta si am fost multumit. Atitudinea divelor e fireasca in conditiile in care polii de putere se reconfigureaza contra cost. A dat pisicuts de pamant cu patriarhia asta marsava. Am vrut sa vad si eu preturile astea de care vorbesti. Am selectat Manage Subscriptions de la meniul de profil si-mi apre ca: "There are no subscriptions available at this time". Incredibil asa ceva! Plateam acum, pe loc, un abonament daca nu sarea de 517 EUR/luna. Acu' gata, nici nu vreau s-aud. Stii doar ca-s orgolios.
BeraruRLD Reputație: 9 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2023 Dumnezeule mare, am dat de cateva fete (?) pe aici care m-au tulburat profund. Cand pielea mea a parut moda asta cu labiile bucale tunate cat sa juri ca au un pepene incrustat sub nari?! Le confera si un puternic iz de TS. Erau si inainte, dar mai putine si cu lucrare ceva mai discreta. Vad in special la astea tinere, care e posibil sa fi aratat decent in conditii normale. Mai si scria una pe topicul ei: "Pupici!". Ce pupici, fratele meu, ca tu-l sorbi cu paiul pe Akebono?! Sper sa treaca repede moda asta. Gata pe ziua de azi! Ma bag la cateva filmulete pe LiveGore, s-adorm linistit. 1
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 23, 2023 Postat Iulie 23, 2023 🍀🍀🍀 🤑🤑🤑 🍾🍾🍾 https://ibb.co/s2txZ1M
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61014 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 24, 2023 😎 6
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 24, 2023 Postat Iulie 24, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cs35JcIIA4I/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 👍👍👍 👆👆👆
Membru Premium nightstar Reputație: 4398 Postat Iulie 24, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Iulie 24, 2023 Finalul este esențialul...🤐😞
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61014 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 24, 2023 5
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 24, 2023 Postat Iulie 24, 2023 Lumea de ziua ta: ,,La mulți ani cu sănătate!". Lumea la o zi după ziua ta: ,,La mulți ani cu întârziere!". 1
natoporus Reputație: 5037 Postat Iulie 24, 2023 Oras:* Oras:* Postat Iulie 24, 2023 9 hours ago, nightstar said: Finalul este esențialul...🤐😞 Deprimanta animatie. Dar si realista, din pacate. ☹️
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 25, 2023 Postat Iulie 25, 2023 Ce-i mai frumos pe lumea asta decât banul nemuncit, mă!?
Membru Premium nightstar Reputație: 4398 Postat Iulie 26, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Iulie 26, 2023 Acum 7 ore, JocelynEon a spus: Ce-i mai frumos pe lumea asta decât banul nemuncit, mă!? Din aceeași categorie: Îmi place munca, iubesc munca, aș putea sta ore in șir să mă uit la alții cum muncesc !😬
zsoe_y Reputație: 1706 Postat Iulie 26, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iulie 26, 2023 9 hours ago, nightstar said: Din aceeași categorie: Îmi place munca, iubesc munca, aș putea sta ore in șir să mă uit la alții cum muncesc !😬 "Nu știu cine a inventat munca, dar ceilalți de ce nu l-au omorât în bătaie pe respectivul?" 😁
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Iulie 26, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Iulie 26, 2023 Cam toți ne-am topit de la căldură zilele astea dar marea majoritate am supraviețuit "dezastrului" . Până și românii care au fost în vacanță pe insula Rhodos s-au întors fericiți că au scăpat 😅 Azi am o presimțire și cred că nu sunt singurul pe aici, se vor schimba multe pe acest site în curând. Sper să fie de bun augur 😒
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 26, 2023 Postat Iulie 26, 2023 13 hours ago, nightstar said: Din aceeași categorie: Îmi place munca, iubesc munca, aș putea sta ore in șir să mă uit la alții cum muncesc !😬 Cine-i harnic și muncește are tot ce vrea! Cine se uită la cel harnic și nu muncește are tot așa! 😂😂😂
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 26, 2023 Postat Iulie 26, 2023 https://ibb.co/P94M2DK https://ibb.co/4VskG8N A ieșit ☀️☀️☀️ și pe 🛣️🛣️🛣️ mea 😂😂😂 🤑🤑🤑!
antonpann95 Reputație: 10 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Jimbolia Oras:Jimbolia Postat Iulie 27, 2023 Fericit! Planul meu este pe cale sa devina realizabil si chiar curand!
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 27, 2023 Postat Iulie 27, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cs1rTCzgZGe/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
JocelynEon Reputație: 11899 Postat Iulie 28, 2023 Postat Iulie 28, 2023 https://www.instagram.com/reel/CvP4_8VNuH2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat Iulie 29, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Iulie 29, 2023 Femeia nu isi cere niciodata scuze, ea doarme dezbracata si te lasa pe tine sa decizi daca mai esti suparat! 😂😂 1 5
eturit Reputație: 3331 Postat Iulie 29, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iulie 29, 2023 1 hour ago, silverlion said: Femeia nu isi cere niciodata scuze, ea doarme dezbracata si te lasa pe tine sa decizi daca mai esti suparat! 😂😂 - Da, mă, nu vreau pizdă! Băga-mi-aș... - Și...? - Ei, și!? Am băgat-o! Ești nebun?
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Iulie 29, 2023 Mai are cineva frigidere de vânzare ? 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum