sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Excelent...chill...niciodata nu mi-as fi imaginat...exceleeeeeeeeeent si foarte ..... verde Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 penibil Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Si tu cu ce esti mai buna Amada facand ceea ce faci ? Presupun ca ai asteptat ani s'o vezi slabita, cazuta ca s'o calci pe cap. Se pare ca nu e destul de jos ca s'o invingi. Oricum si in orice situatie ar fi Randunica, ce faci tu se cheama meschinarie, josnicie. Inca o data, nu ma mandresc cu ce am scris, eu chiar am constiinta...Mi-e mila si inteleg oamenii care merita asta.Iti mai dau un exemplu: Pestoaica se odihnea in timp ce o fata din protectia ei era agresata de unii... Saraca fata nu a vrut sa deranjeze pestoaica pentru ca ea era suparata... si a stat sa suporte totul singura...Astea sunt fapte, scrise aici pe forum...Spala creierii oamenilor, vesnic are probleme, vesnic trebuie sa fie inteleasa, mangaiata, etc, dar si platita, ca de, nu face asta gratis. Nu am asteptat sa fie slabita, orice om este uneori slab, dar nu orice merita macar un scuipat in momentul respectiv... 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 17, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 17, 2015 @am@ndina, boxul se vrea a fi un sport pentru gentlemani. In box, daca adversarul ti-e la pamant iar tu incepi sa-i dai in gura ca la coasa esti descalificat. OT Merg la somn ca beau de-aseara. 3 4 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QHF3XE6sekY&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn&index=103 Nu...este doar un "departament" al spitalului de psihiatrie Socola (unde voi face si eu practica curand )...curand vom accede si catre etaj, departamentul "periculosi". Eu zic să ne oprim aici. Să lăsăm mistreața ... pardon... mistreasa să vorbească singură. Pedeapsă mai mare pentru ea nu se iegzistă. Ba da, exista. Sa se vindece. 1 Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 Inca o data, nu ma mandresc cu ce am scris, eu chiar am constiinta...Mi-e mila si inteleg oamenii care merita asta.Iti mai dau un exemplu: Pestoaica se odihnea in timp ce o fata din protectia ei era agresata de unii... Saraca fata nu a vrut sa deranjeze pestoaica pentru ca ea era suparata... si a stat sa suporte totul singura...Astea sunt fapte, scrise aici pe forum...Spala creierii oamenilor, vesnic are probleme, vesnic trebuie sa fie inteleasa, mangaiata, etc, dar si platita, ca de, nu face asta gratis. Nu am asteptat sa fie slabita, orice om este uneori slab, dar nu orice merita macar un scuipat in momentul respectiv...Maine poimaine te vedem iar cazuta . astept sa apari sa te scuipam cu totii. Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, despre tine nu pot spune acelasi lucru.Sfatul meu ar fi sa incetezi, pe langa ca esti penibila, demonstrezi ce spun toti, ca esti cu capul rau de tot.Nu ti-ar strica o vizita la psihiatru 2 Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu...este doar un "departament" al spitalului de psihiatrie Socola (unde voi face si eu practica curand )...curand vom accede si catre etaj, departamentul "periculosi". Ba da, exista. Sa se vindece. multa dreptate ai Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 694 Postat Mai 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Mai 17, 2015 Inca o data, nu ma mandresc cu ce am scris, eu chiar am constiinta...Mi-e mila si inteleg oamenii care merita asta.Iti mai dau un exemplu: Pestoaica se odihnea in timp ce o fata din protectia ei era agresata de unii... Saraca fata nu a vrut sa deranjeze pestoaica pentru ca ea era suparata... si a stat sa suporte totul singura...Astea sunt fapte, scrise aici pe forum...Spala creierii oamenilor, vesnic are probleme, vesnic trebuie sa fie inteleasa, mangaiata, etc, dar si platita, ca de, nu face asta gratis. Nu am asteptat sa fie slabita, orice om este uneori slab, dar nu orice merita macar un scuipat in momentul respectiv...Nu'mi mai da exemple pentru ca eu n'am spus ca Randunica ar fi perfecta, nici macar n'o cunosc. Eu faceam referinta strict la tine si la cum gestionezi aceasta relatie. Ti'ai expus punctul de vedere, de ce continui s'o ataci ? Vrei sa arati ca ai mai multe coaie decat un barbat ? Simpatizanti nu atragi sigur, coaiele ti le arati in viata reala daca ai, deci care'i scopul tau ? 1 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 @am@ndina, boxul se vrea a fi un sport pentru gentlemani. In box, daca adversarul ti-e la pamant iar tu incepi sa-i dai in gura ca la coasa esti descalificat. OT Merg la somn ca beau de-aseara. Box? Nu, ii trageam niste palme sa-si revina ca mai are un copil de crescut, dar tot pe mine ma face proasta... Stii cand intradevar o sa-si ia pumni in gura? Cand o sa creasca si o sa-i spuna ce fel de mama a fost... Nu...este doar un "departament" al spitalului de psihiatrie Socola (unde voi face si eu practica curand )...curand vom accede si catre etaj, departamentul "periculosi". Ba da, exista. Sa se vindece. O urasti, mult, pastrezi aparente, trebuie...Majoritatea care ajung in preajma ei nu o suporta dupa un timp, dar trebuie sa lucreze in continuare...Drept exemplu una care a plecat se pare ca are sifilis... Ma urasti si pe mine, asta e alta poveste... Maine poimaine te vedem iar cazuta . astept sa apari sa te scuipam cu totii. Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, despre tine nu pot spune acelasi lucru.Sfatul meu ar fi sa incetezi, pe langa ca esti penibila, demonstrezi ce spun toti, ca esti cu capul rau de tot.Nu ti-ar strica o vizita la psihiatru Ai fost cam orb... Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu'mi mai da exemple pentru ca eu n'am spus ca Randunica ar fi perfecta, nici macar n'o cunosc. Eu faceam referinta strict la tine si la cum gestionezi aceasta relatie. Ti'ai expus punctul de vedere, de ce continui s'o ataci ? Vrei sa arati ca ai mai multe coaie decat un barbat ? Simpatizanti nu atragi sigur, coaiele ti le arati in viata reala daca ai, deci care'i scopul tau ? Poi nu are viata reala.las-o sa traiasca , macar aici pe forum. Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 694 Postat Mai 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Mai 17, 2015 Poi nu are viata reala.las-o sa traiasca , macar aici pe forum. Eu o las dar se ingroapa singura Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu'mi mai da exemple pentru ca eu n'am spus ca Randunica ar fi perfecta, nici macar n'o cunosc. Eu faceam referinta strict la tine si la cum gestionezi aceasta relatie. Ti'ai expus punctul de vedere, de ce continui s'o ataci ? Vrei sa arati ca ai mai multe coaie decat un barbat ? Simpatizanti nu atragi sigur, coaiele ti le arati in viata reala daca ai, deci care'i scopul tau ? Nu am cautat simpatizanti pana acum, cine ma place bine, cine nu tot bine sau chiar indiferent...Incep sa ajung unde am vrut, la parere de rau si mai mult suflet... (nu in privinta mea)Multi vad, putini inteleg. Poi nu are viata reala.las-o sa traiasca , macar aici pe forum. Cred ca la asta trebuia sa ma supar... nu-mi iese. Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 Eu o las dar se ingroapa singurae vai de capul ei, demna de miladar spunea Sorina undeva, nu e bine sa razi de oamenii bolnavisa-i dam pace. Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 694 Postat Mai 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu orice scop scuza mijloacele Amada. 1 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Gata.Ma uraste, dar poate face ce trebuie... O zi frumoasa tuturor! 1 Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 on topicma simt nefutut.ma apuc sa caut ceva de vizitat azi Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 694 Postat Mai 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Mai 17, 2015 e vai de capul ei, demna de miladar spunea Sorina undeva, nu e bine sa razi de oamenii bolnavisa-i dam pace.Daca as avea vreun motiv s'o ascult pe Sorina, as faceo. In alta ordine de idei, educatia se face cu vorba buna si exemple pozitive nu cu ignoranta si rautate. Link spre comentariu
relater Reputație: 111 Postat Mai 17, 2015 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Partajează Postat Mai 17, 2015 Daca as avea vreun motiv s'o ascult pe Sorina, as faceo. In alta ordine de idei, educatia se face cu vorba buna si exemple pozitive nu cu ignoranta si rautate.nu poti explica asta unui om nebun (bolnav).femeia asta afiseaza grave deviatii schizofrenice. gata, am iesit, am facut 100 de postari, ma duc sa beau o bere (sau mai multe) 1 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Daca as avea vreun motiv s'o ascult pe Sorina, as faceo. In alta ordine de idei, educatia se face cu vorba buna si exemple pozitive nu cu ignoranta si rautate. Cu vorba buna in stare de soc nu functioneaza, decat cu alt soc...Trebuia sa-i aduc atentia... On topic: Mi se termina tigarile si nu am chef sa ma duc pana jos... Plm, ma duc. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 17, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 17, 2015 Asa si asa 1 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Era sa uit ceva, cine se crede prietenul Randunicii... ar fi bine sa nu ma mai sacaie, nu-i face bine... Vorba aia, cele mai rele lucruri se fac cu cele mai bune intentii... Nu vorbesc de forum pentru ca evident sunt nebuna. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 17, 2015 . Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, Nu stiu cum de nu ai vazut asta, dar ea este singura care se plange de tot ... de curvari si curve, de viata...de situatia in care e ... de fetele de langa ea ... nimeni nu mai are loc sa-si planga de mila cand plange ea... Ea e cea care e cea mai suparata, ea e cea care are viata cea mai grea Pe bune!!!!citeste-o atent 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 17, 2015 dupa 3 mici si o bere ma simt minunat .....doar ca micii din Constanta nu sunt ca cei din Bucuresti 1 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu stiu cum de nu ai vazut asta, dar ea este singura care se plange de tot ... de curvari si curve, de viata...de situatia in care e ... de fetele de langa ea ... nimeni nu mai are loc sa-si planga de mila cand plange ea... Ea e cea care e cea mai suparata, ea e cea care are viata cea mai grea Pe bune!!!!citeste-o atent Ai revenit, zapacito (vorba vine, nu esti)... echilibrata pe cat se poate, puternica indiferent de ce-ti "ofera" viata... Sper ca nu am fost prea siropoasa... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu am revenit , sunt doar in trecere citind ici si colo si nu-ti face griji, daca unii te baga in ignore, sunt suficienti de multi care sa te citeasca ... **spam editat**itatea nu va depasi majoritatea ever Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum