Membru Premium aibelito Reputație: 3323 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2023 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2023 17 hours ago, aibelito said: 🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19, 2023 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Acum 3 ore, andrei_911 a spus: 🤣🤣 Te citez berbecuț. Atentie la neatentie, clonatul forumului Doinita/tandem/potrivitu aka alte sute de clone, hartuitor de profesie, ameninta https://ibb.co/SvNWRC2 ..................................... Bă ce crezi ? Fix stăpânul tău a fost prins fix de pisicuts, cu sute de clone 😆😆 Dacă ai uitat, îți pot împrospăta memoria cu postarile lui pisicuts. Așa ceva!! Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2023 4 hours ago, potrivitu, said: Te citez berbecuț. Atentie la neatentie, clonatul forumului Doinita/tandem/potrivitu aka alte sute de clone, hartuitor de profesie, ameninta https://ibb.co/SvNWRC2 ..................................... Bă ce crezi ? Fix stăpânul tău a fost prins fix de pisicuts, cu sute de clone 😆😆 Dacă ai uitat, îți pot împrospăta memoria cu postarile lui pisicuts. Așa ceva!! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Stors de sevă 😁 7 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Păi după o vârstă, cam așa te simți 🤫 Aia e . Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 21, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 21, 2023 7 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Întotdeauna. Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Iubirea e coțăială. Link spre comentariu
radet69 Reputație: 110 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Everybody needs someone in the front to follow and someone in the back to watch their back during this All have their own original take on it, some with more common parts than others 🤌 Link spre comentariu
Albisor Reputație: 73 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Magurele Oras:Magurele Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Chiar nu contează cum te simți azi sigur trebuie sa mergi mai departe … pe poteca vieții intanlesti si mărăcini nu doar iarba verde Link spre comentariu
radet69 Reputație: 110 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Iti dai seama ce plictisitor ar fi de-ar fi doar verde? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 🤑🤑🤑 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27, 2023 7 minutes ago, cleopatra01 said: @elprofesoare nu ne-am salutat pana acum. Pe tine in mod special o sa te rog frumos sa stergi ce trebuie sters daca mai e ceva. Daca descopar eu o sa ma supar si nu ma refer la ip. Se intampla foarte rar sa ma supar dupa cum ai observat in ultimul an. Bună, poți dezolva puțin subiectul? Nu am înteles la ce te referi. Eu îmi amintesc foarte limpede că am mai schimbat căteva PM-uri în trecut și totuși m-ai ignorat. Prefer să am această discuție la vedere, să fie totul transparent. 9 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4202 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Acum 1 minut, elprofesoare a spus: Bună, poți dezolva puțin subiectul? Nu am înteles la ce te referi. Eu îmi amintesc foarte limpede că am mai schimbat căteva PM-uri în trecut și totuși m-ai ignorat. Prefer să am această discuție la vedere, să fie totul transparent. Concret: Razboaiele voastre din trecut nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza nici cate clone ai avut sau motivele din spate. Vreau sa incetati cu atacurile pentru platirea politelor vechi si sa ramaneti la un singur cont. Ce scriu e valabil pentru toti membrii comunitatii. Ce parere ai? 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27, 2023 7 minutes ago, cleopatra01 said: Concret: Razboaiele voastre din trecut nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza nici cate clone ai avut sau motivele din spate. Vreau sa incetati cu atacurile pentru platirea politelor vechi si sa ramaneti la un singur cont. Ce scriu e valabil pentru toti membrii comunitatii. Ce parere ai? Nu am avut și nici nu am niciun razboi cu nimeni. Nu știu cum de ai ajuns la concluzia asta, sau cine te-a dezinformat. Căt despre clone, cred că știm amândoi care este adevărul pe topicul chiar dedicat mie 😉 Poate dorești să îmi explici (lucru adresat ție pe PM, și unde nu am primit niciun răspuns până la ora această dacă ai binevoința și nu te simți obligat), de ce permiteți denigrarea masivă a unor utilizatori aici, care de bine, de rău nu au trollat și mai scriu recenzii, în folosul multora. ? 7 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4202 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Acum 1 minut, elprofesoare a spus: Nu am avut și nici nu am niciun razboi cu nimeni. Nu știu cum de ai ajuns la concluzia asta, sau cine te-a dezinformat. Căt despre clone, cred că știm amândoi care este adevărul pe topicul chiar dedicat mie 😉 Poate dorești să îmi explici (lucru adresat ție pe PM, și unde nu am primit niciun răspuns până la ora această dacă ai binevoința și nu te simți obligat), de ce permiteți denigrarea masivă a unor utilizatori aici, care de bine, de rău nu au trollat și mai scriu recenzii, în folosul multor. ? Topicul dedicat tie nu l-am citit. Nu din rea vointa. Sunt zilnic alte urgente. Nici daca ma clonez in n exemplare nu pot sa citesc aproape 14 ani de informatii. Lasa-mi linkul si o sa-l citesc. Daca te-ai simtit denigrat imi pare rau. Ca oricare alt utilizator ai dreptul la replica si poti raspunde celor care te nedreptatesc. Mesajul meu e simplu: Nu vreau scandal! Va puteti exprima opinia cand aveti ceva de spus, dar intr-un mod civilizat. 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27, 2023 1 minute ago, cleopatra01 said: Topicul dedicat tie nu l-am citit. Nu din rea vointa. Sunt zilnic alte urgente. Nici daca ma clonez in n exemplare nu pot sa citesc aproape 14 ani de informatii. Lasa-mi linkul si o sa-l citesc. Daca te-ai simtit denigrat imi pare rau. Ca oricare alt utilizator ai dreptul la replica si poti raspunde celor care te nedreptatesc. Mesajul meu e simplu: Nu vreau scandal! Va puteti exprima opinia cand aveti ceva de spus, dar intr-un mod civilizat. Este normal să nu poți ști chiar toate întamplate pe acest forum din 2014 încoace. Oricum ai observat foarte bine că sunt denigrat zilnic de câțiva indivizi supărați 🤦♂️. Din acest motiv nu am vrut să dau apă la moară dincolo, chiar dacă sunt atacat de ani buni 😁. Ar fi bine dacă s-ar fixa funcționalitatea de ignore a utilizatorilor, pentru că de la o vreme nu mai funcționează bine. Cred că deja se lucrează la fixarea problemei. 7 1 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4202 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Acum 2 minute, elprofesoare a spus: Este normal să nu poți ști chiar toate întamplate pe acest forum din 2014 încoace. Oricum ai observat foarte bine că sunt denigrat zilnic de câțiva indivizi supărați 🤦♂️. Din acest motiv nu am vrut să dau apă la moară dincolo, chiar dacă sunt atacat de ani buni 😁. Ar fi bine dacă s-ar fixa funcționalitatea de ignore a utilizatorilor, pentru că de la o vreme nu mai funcționează bine. Cred că deja se lucrează la fixarea problemei. Ar fi un mare dezastru daca nu mai functioneaza. 😁 Lasa-mi linkul la topicul dedicat. O sa-l citesc zilele urmatoare. Link spre comentariu
Vizitator markus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2023 Partajează Postat Octombrie 28, 2023 Acum 9 ore, elprofesoare a spus: Bună, poți dezolva puțin subiectul? Nu am înteles la ce te referi. Eu îmi amintesc foarte limpede că am mai schimbat căteva PM-uri în trecut și totuși m-ai ignorat. Prefer să am această discuție la vedere, să fie totul transparent. Ce sa mai dezvolte ai fost banat pentru sutele de conturi ce li ai avut si cu care ai minusat ,hartuit si tereorizat fete si utilizatori pana sau inchis conturile Tu nu meriti ma sa fii pe aici ,in recenziile tale nu mai crede nimeni,decat cateii tai te mai pluseaza, Din cauza ta a inchis si topicul de muzica ca toata ziua postai acolo pentru reputatie,om mai nebun ca tine nu am vazut pe forumul asta Imi scriai tu un PM odata si imi ziceai ca Rechinii ti a dat tie 50 de puncte intro zii,atunci mi a picat fisa ca tu nu esti pe craca ta si traesti pentru ai pupa in cur pe altii sa fii tu plusat si vazut bine. Ti se pare ca un om normal la cap ar face vreodata ce ai facut tu pe aici? Tu o sa ramai in istoria forumului la cate clone ai avut si ai,si la cati utilizatori ai hartuit cu brigada de clone. Nesimtitule nustiu cum mai ai curaj sa vorbesti fimiar scarba. Link spre comentariu
Vizitator markus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2023 Partajează Postat Octombrie 28, 2023 Acum 9 ore, cleopatra01 a spus: Ar fi un mare dezastru daca nu mai functioneaza. 😁 Lasa-mi linkul la topicul dedicat. O sa-l citesc zilele urmatoare. Gata daca i mai dati dreptate si la asta inseamna ca nu ati facut nimic pe forumul asta,sutele de clone ce li ati banat nu au existat niciodata😂 Pai daca e negru pe alb ca el e clonatoarea forumului de ani de zile cine ar avea curaj vreodata sa infirme asta? Ale cui au fost sutele de conturi? Inseamna ca si Pisicuts a fost nebun cand ia banat toate conturile si ia deschis topic Clonatoarei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum