Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Inca una de ieri la Cererea Amandei ;) - Zgura lichida care rezulta din topirea metalului in furnal.

:) Frumos, zici ca stai la semineu... :)

Banuiesc ca e un loc urat, dar momentele pe care le-ai prins arata superb. :)

amada ti-ai luat pastilele azi

Daca nu-mi trece piciorul in 2 zile, vine cineva din Bucuresti si o sa-mi aduca si pastilele care stiu ca ajuta sigur, aici e alta mancare de peste in farmacii...

Nu asta intrebai? :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:) Frumos, zici ca stai la semineu... :)

Banuiesc ca e un loc urat, dar momentele pe care le-ai prins arata superb. :)

E un loc sinistru... nu te poti apropia la mai mult de 20-25 de metri de miezul furnalului, temperatura in miezul cuptorului atinge intre 1450 Celsius si 1800 Celsius....

Postat

Am chef sa ma-mbat....orice altceva in afara sa invat ceva ce nu imi place...ieri am depanat amintiri, azi o ard pe amaretto...as face orice numai sa deschid cartea de 1000 pag, nu! Cum e omu' asta....plm.

Eu ma visez la mare ... muzica, plaja, sezlong....si-un cui!!! Pfffff...party...arde pipota-n mine de-un Mission, de-un festival...

Vizitator
Postat

Am chef sa ma-mbat....orice altceva in afara sa invat ceva ce nu imi place...ieri am depanat amintiri, azi o ard pe amaretto...as face orice numai sa deschid cartea de 1000 pag, nu! Cum e omu' asta....plm.

Eu ma visez la mare ... muzica, plaja, sezlong....si-un cui!!! Pfffff...party...arde pipota-n mine de-un Mission, de-un festival...

Ai rabdare, mai ai doar cateva zile de sesiune, de ce sa te ineci "ca tiganu la mal" ? :( Ai timp sa-ti faci de cap dupa aceea ! ;) Vara de abia a inceput !

Vizitator
Postat

Nu,nu ca-mi fac pluta aka fitzuici. =))

Aaaa... da ! =)) =))

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

baga atunci un cui si da drumul la buddha bar 17 , il gasesti pe youtube music, nu e chiar party dar te trimite sigur la plaja., duminica dupa amiaza.

Vizitator
Postat

baga atunci un cui si da drumul la buddha bar 17 , il gasesti pe youtube music, nu e chiar party dar te trimite sigur la plaja., duminica dupa amiaza.

=)) Ascult eu Buddha Bar 5 acum, merge cu editarea fotografiilor =)) 

https://www.youtube.com/watch?v=HO-0fzI-900

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

E un loc sinistru... nu te poti apropia la mai mult de 20-25 de metri de miezul furnalului, temperatura in miezul cuptorului atinge intre 1450 Celsius si 1800 Celsius....

Era si smoala?

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Iubesti sa fumezi un cui....;)

Vizitator
Postat

Era si smoala?

Nup :) Nu era locul ALA, dar puteai sa-ti faci o idee ;) (este o gluma, sper sa o tratezi ca atare) ;)

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

In premieră , beau un Kvas de la magazinul rusesc de pe langa Unirea. Am mai fost in spatiul ex-sovietic - sedinte, delegatii- dar nu am avut ochi pt asa ceva, mai pe seară un șprot si o bere Baltika, pe asta o știu de la Riga

Vizitator
Postat

Dupa 3 beri Silva Bruna, urmaresc Rezumatul Le Mans 24H si mi-e o foame de lup ! :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

Cine a castigat?

Porsche ! :laugh2 :blushing2 Dupa o pauza de 17 ani ! :laugh2

Vizitator
Postat

:slap2  eu vroiam sa castige Audi

Stiu, nu doar tu ! :) Audi a iesit pe locul 2. Pe podium a urcat si Porsche-ul 911 pilotat de Patrick Dempsey (actorului din Anatomia lui Gray), care a terminat pe locul 2 la clasa GTE Amateurs ;)

Vizitator
Postat

Mai este de la Rosa la Audi?

Nu, nu mai este. Cei mai buni driveri sunt, in prezent Loic Duval si Benoit Treluyer. Tom Kristensen s-a retras si el. Este considerat ca si cel mai mare sofer din Cursa de la Le Mans din istoria cursei.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 19 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...