Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa inteleg ca de acuma inainte porschele ii la moda...gata cu bămweurile :)))

Nu stim asta, pana aproape de finalul cursei a condus Ferrari, dar a avut ceva probleme cu cutia de viteze si a pierdut podium-ul.

• Oras:Cluj
Postat

Nu stim asta, pana aproape de finalul cursei a condus Ferrari, dar a avut ceva probleme cu cutia de viteze si a pierdut podium-ul.

Nissan GTR-u cum se descurca...

Vizitator
Postat

Anul asta... mediocru :no2 :no2 (Modelul Nismo, la prima participare in Le Mans 24H). In schimb au un sofer beton, Lucas Ordonez....

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ferrari a condus doar la clasa GTE (cea mai "apropiata", daca se poate zice-asa, de masinile de strada), dar la general, clasa lor e lenta fata de LMP1 si LMP2. Corvette-ul C7R care a castigat la GTE a fost parca undeva pe 17 overall.

Oricum, faina cursa, m-am uitat mult, practic TV-ul a stat nonstop pe Eurosport, am tot tras cu ochiul cand am avut vreme.

Nissan GTR-u cum se descurca...

Probleme peste probleme, n-au terminat daca nu ma insel. (Oricum, vezi ca nu stiu sigur daca vorbim despre acelasi lucru; modelul GT-R LM Nismo care a concurat la clasa LMP1, in afara de nume n-are nimic in comun cu GT-R-ul de strada...)

Postat

Anul asta... mediocru :no2 :no2 (Modelul Nismo, la prima participare in Le Mans 24H). In schimb au un sofer beton, Lucas Ordonez....

Astia erau preferatii mei de aceea ziceam...modelul asta gtr nismo a fost unul revolutionar anu asta...si mai imi place Corvette Racing GM.

Vizitator
Postat

Astia erau preferatii mei de aceea ziceam...modelul asta gtr nismo a fost unul revolutionar anu asta...si mai imi place Corvette Racing GM.

Asa este, cum spune Cat, sunt doua modele diferite, sunt clase diferite ! De Nismo ziceam si eu, mea culpa :blushing2 !

Postat

Asa este, cum spune Cat, sunt doua modele diferite, sunt clase diferite ! De Nismo ziceam si eu, mea culpa :blushing2 !

Da de Nismo ziceam...Mercedes nu mai participa ? Nu am mai urmarit ultimii ani,mai demult eram impatimit..stiu ca Mercedes au avut ceva incidente prin 2000 parca cu Webber

Vizitator
Postat

Nup, Mercedes s-au retras din Campionatul mondial de anduranta ! IN SCHIMB, din 2016 (parca, sau 2017) revine Ford-ul ;)

Postat

Da de Nismo ziceam...Mercedes nu mai participa ? Nu am mai urmarit ultimii ani,mai demult eram impatimit..stiu ca Mercedes au avut ceva incidente prin 2000 parca cu Webber

Da, undeva in 99 sau 2000, pe-acolo, doua "decolari" incredibile de pe pista, daca retin bine in acelasi weekend: Webber in calificari si Peter Dumbreck in cursa. Mare lucru ca n-a patit nimeni nimic grav...

Dupa 23 ore (nu au actualizat si pentru ora 24 inca) (Statistica la toate clasele):

http://www.24h-lemans.com/wpphpFichiers/1/1/ressources/Pdf/2015/24-heures-du-mans/classification/stats/stats23.pdf

Ce chestie... abia acum uitandu-ma la fisa statistica, observ: cel mai rapid tur al cursei s-a realizat in turul nr. 337, dupa aproape 21 de ore de alergat non-stop. Spune multe despre fiabilitatea masinilor si rezistenta pilotilor (chiar daca se schimba intre ei, este cunoscut ca prind extrem de putina odihna pe parcursul noptii)...

Vizitator
Postat

OT

Valeuuuuuuuuuuuuuuuuuu  :no2

Vizitator
Postat

Ce ai patit?

Am consumat bio .........  :laugh2

Vizitator
Postat

Bis :(

Am bagat un hepato cu magne..........  :no2

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Ma simt bine, de dimineata am mancat fulgi de ovaz cu lapte...poate mai tarziu urlu precum calu'. :)

ioi sau poate ii necheza ca si calu-armasaru

:kiss3

post-65199-0-07321600-1434349970_thumb.jpg

post-65199-0-38332000-1434349992_thumb.jpg

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...