obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 Acu vazui ...numa' gandul ca te-as putea vedea pe coltul #dormezii ,cu chicioarele cracanate si ligheanul intre ele,cum musti dintr-o patlagica murata(sa taie din greata),si ti se scurge #zama pe bărbie,imi ofera cel mai mare turn off ever. sa ma scuze amanda ca sint iar porc dar si pe mine ma excita imaginea, imi cer scuze la modul cel mai serios.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 S-a inventat guma de mestecat, dar pentru tine special as manca niste peste afumat si o capatana de usturoi, nu as vrea sa te dezamagesc. amando, termina, ma exciti prea serios.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 sa ma scuze amanda ca sint iar porc dar si pe mine ma excita imaginea, imi cer scuze la modul cel mai serios. Si pe el, dar nu recunoaste. Indiferent cum ma imagineaza tot cu virgula ii da.... Ma duc sa-mi iau tigari.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 te-a futut el si nu te-a mai vrut si esti dusmanoasa acum sau ceFa un colt doar pt Amada. Are multe sa ne spuna.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 ma simt precum ritmul din melodia lui patrick hernandez:born to be alive.am intrat in vacanta de vara.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Fa un colt doar pt Amada. Are multe sa ne spuna. Nu-mi trebuie, ma rezum din cate vezi la topicul asta si alte cateva maxim. Lasa-l pe Pisi, l-am blestemat putin, ar trebui sa aiba creierii putin franjuri... Coincidenta fundului, cand am iesit din bloc pe bancuta era o pisica roscata, am mangaiat-o cateva secunde si s-a dat jos sa stea tampita cu nasul intr-o frunza, asta facea si cand m-am intors de la magazin... Matele nu sunt asa de destepte pe cat vor sa creda unii, nici macar oamenii nu sunt.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Nu-mi trebuie, ma rezum din cate vezi la topicul asta si alte cateva maxim. Lasa-l pe Pisi, l-am blestemat putin, ar trebui sa aiba creierii putin franjuri... Coincidenta fundului, cand am iesit din bloc pe bancuta era o pisica roscata, am mangaiat-o cateva secunde si s-a dat jos sa stea tampita cu nasul intr-o frunza, asta facea si cand m-am intors de la magazin... Matele nu sunt asa de destepte pe cat vor sa creda unii, nici macar oamenii nu sunt. Am auzit ca exista firme care livreaza bocitoare pt inmormantari, jeliri si alte chestii. N-am auzit inca de firma care blesteama la cerere dusmanii, asociatii, fostii iubiti, etc. Fa-ti un SRL ) 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Am auzit ca exista firme care livreaza bocitoare pt inmormantari, jeliri si alte chestii. N-am auzit inca de firma care blesteama la cerere dusmanii, asociatii, fostii iubiti, etc. Fa-ti un SRL ) N-are efect daca as face-o la comanda, nu sunt rea din nascare, dar cand ma ataca cineva pot musca cu venin... Azi am avut si sah si mat, sa vedem pe cine il mai manaca in fund. Azi nu, nici urmatoarele cateva zile, scuipa-mi-as pe bobi!
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 25, 2015 ar fi pe subforum telenovela mai lunga decat tanar si nelinistit 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 ar fi pe subforum telenovela mai lunga decat tanar si nelinistit Ar trebui sa te simti cam ametit si derutat, nu mai verific, mi-a fost destul de ieri.Maine o sa te simti chiar rau, fizic, obosit, deprimat, etc...Mai departe mi se falfaie. Nu ma mai supara. Te-ai suparat de nu mai poti, ai fost racit de esti asa varza?Mare bandit esti. Imagini de la nunta mea cu Pisi: 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Ma simt putin vinovata, mi-as retrage... dar Pisi e mandru, oricum nu crede in "prostiile" astea si nici nu crede ca i-as face rau...Credeam ca dormi. Simt pe altcineva acum. Mda, inteleg acum.Razi, chestia asta nu inseamna suflete pereche, doar ca-ti faci prezenta clar si raspicat...Nu stiu care e faza cu hotelul... Probleme la cazare, apoi ceva nu murdar, dar totusi foarte vechi...Sa mai demorsez:
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/5494477/2/vrajitoare-1.jpg?width=400 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Mi-am retras...Am adaugat un inger pazitor, dar tot ar trebui sa spui nu la droguri si sa te menajezi putin, fara anturajul din prezent.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 25, 2015 http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/5494477/2/vrajitoare-1.jpg?width=400Flacăra violet...) 1 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 udrea se gandea la violet basescian Amurg violet Amurg de toamnă violet ...Doi plopi, în fund, apar în silueteApostoli în odăjdii violete Orasul e tot violet.Amurg de toamnă violet ...Pe drum e-o lume lenesă, cochetă;Multimea toată pare violetă,Orasul tot e violet.Amurg de toamnă violet ...Din turn, pe câmp, văd voievozi cu plete;Străbunii trec în pâlcuri violete,Orasul tot e violet. George Bacovia 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Vypushka, tu esti handicapatul pe care l-am cunoscut acum 2-3 ani de ziua mea?Nu ti-a mers prea bine pe la arabi, era sa te dea si afara, nu ti-a mers nici cu site-ul concurent...Oare la ce esti bun? Uuuuu, tu ai impresia ca trebuie sa opresti lumea sa nu sa se certe cu mine. Mda, mi-ai raspuns, la nimic.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Vypushka, tu esti handicapatul pe care l-am cunoscut acum 2-3 ani de ziua mea?Nu ti-a mers prea bine pe la arabi, era sa te dea si afara, nu ti-a mers nici cu site-ul concurent...Oare la ce esti bun? la da toate-s cel mai bun
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 la da toate-s cel mai bun Raspunde la intrebare, am un bagaj colorat pentru tine... Din dragoste, dar una foarte dura...
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Raspunde la intrebare, am un bagaj colorat pentru tine... Din dragoste, dar una foarte dura... dupa cum vezi din poza avatarului eu vad doar monocrom asa ca culorile nu ma impresioneaza da ma intereseaza dragostea aia dura 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 la da toate-s cel mai bun Nu mai inghiti in sec, esti pe un site pe care l-ai urat din suflet....M-ai coordonat, ai incercat, ai coordonat cateva persoane indiferent de sex...Ai revenit aici, nu oricum, ci incercand sa demonstrezi ceva... Pisi te ignora? Eu nu. Spune ce vrei? E greu sa fii un perfid fara scrupule?Ce trebuie sa intelegem in afara faptului ca nu ai nici un orgoliu fiind un trans. Ps. Cand iti vine sa te spanzuri, aminteste-ti de mine, iau puncte pentru cateva castroane sau tigai.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Nu mai inghiti in sec, esti pe un site pe care l-ai urat din suflet....M-ai coordonat, ai incercat, ai coordonat cateva persoane indiferent de sex...Ai revenit aici, nu oricum, ci incercand sa demonstrezi ceva... Pisi te ignora? Eu nu. Spune ce vrei? E greu sa fii un perfid fara scrupule?Ce trebuie sa intelegem in afara faptului ca nu ai nici un orgoliu fiind un trans. cre ca ma confunzi cu administratoru de bloc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 cre ca ma confunzi cu administratoru de bloc Esti Vyp?Nu ti-ai ales userul din greseala, desi ai facut o mare greseala...Pfffff, cat de prost esti! Gaseste in p m o identitate, inteleg de ce aseara am combinat....Va meritati soarta!
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Esti Vyp?Nu ti-ai ales userul din greseala, desi ai facut o mare greseala...nus ala ca numi place de el decat sa scriu cum am invatat cand mi perdeam timpu pe situ lui care credeam ca e vorba de fete si nu erea decat harneala acolo
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 nus ala ca numi place de el decat sa scriu cum am invatat cand mi perdeam timpu pe situ lui care credeam ca e vorba de fete si nu erea decat harneala acolo Merci pentru raspuns dupa ce mi-am dat seama ca esti un rahat care mai devreme isi imagina ca vomita pe mine...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Maine imi fac un user Traian Bășescu. Nu doar sa fiu tare-n flacăra violet, vreau să ma confunde Amada cu marinaru' ))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum